ramnoz Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 Εμένα πάντως που μόλις ήρθε η πράσινη δερματινη της σαμσουνγκ από κοτσοβολο μου αρέσει πάρα πολύ, τόσο ως προς την εμφάνιση, όσο και ως προς το πιάσιμο στο χέρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 6, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 Νέα θήκη (Ultra polymer cover) που καλύπτει και την μπροστά οθόνη απο τη Samsung - - λένε οτι η μπροστά θηκη γρατζουνάει το τηλεφωνο ΛΟΛ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. October 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2020 Μόλις παρέλαβα τη μαύρη θήκη από κότσο, samsung, όμως καλύπτει μόνο το πίσω μέρος! Με ποια κριτήρια τις παραδίδουν? Εμένα που τους έδωσα 2100€ γιατί με πήγαν για μετά τις 20? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2020 Εγώ πήγα Κωτσ να παραλάβω και μου είπαν ότι η παραγγελία ακυρώθηκε και ότι η συσκευή δεν πήγε ποτέ στο Κατάστημα... Έκανα νέα παραγγελία και να περιμένω 2-3 ημέρες... Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. October 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2020 (edited) Καλησπερα και καλο μεσημερι το παρελαβα και εγω προχθες παιδια ομορφο το ατιμο πραγματικα. Η Μπαταρια του μου κρατησε μεχρι σημερα και στο 35% το φορτησα για να μην κατσει εντελως. Ο Επεξεργαστης Snapdragon 865+ του οντως εχει διαφορα σε σχεση με τον επεξεργαστη Exynos 990 του Note 20. Η μπροστινη καμερα οταν βγαζεις φωτογραφια με την μπροστινη οθονη φαινεται μεγαλυτερη πραγματικα σε αντιθεση οταν το εχεις ανοικτο ως tablet mode δεν ειναι και τοσο καλη η αναλυση της. Tablet Mode (ανοικτο) Με κλειστη την οθονη Ειναι κουκλι το ατιμο δυο μερες και δεν το αποχωριζομαι δεν μπορω να με φανταστω με αλλο κινητο η ταβλετ στα χερια. Πραγματικα οτι καλυτερο κυκλοφορει. Εκανε ενα δυνατο βημα η Samsung. Edited October 7, 2020 by ccypruss000 Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2020 Συγγνώμη που επανέρχομαι και ενδεχομένως να κουράζω αλλά από ασφάλεια τί κάνατε; Πήρατε αυτή που προσφέρει η Samsung, αυτή των καταστημάτων ή τίποτα; Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. October 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2020 Συγγνώμη που επανέρχομαι και ενδεχομένως να κουράζω αλλά από ασφάλεια τί κάνατε; Πήρατε αυτή που προσφέρει η Samsung, αυτή των καταστημάτων ή τίποτα; Sent from my SM-N975F using TapatalkΗ Samsung από ότι ξέρω σου δίνει δυνατότητα να αλλάξεις οθόνη με κόστος περίπου 150 ευρω εάν πάθει κάτι για ένα χρόνο. Έτσι μου είπαν τουλάχιστον όταν το πήρα. Στάλθηκε από το MRX-AL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. October 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2020 Η Samsung από ότι ξέρω σου δίνει δυνατότητα να αλλάξεις οθόνη με κόστος περίπου 150 ευρω εάν πάθει κάτι για ένα χρόνο. Έτσι μου είπαν τουλάχιστον όταν το πήρα. Στάλθηκε από το MRX-AL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι το ιδιο είπαν και σε μενα και το λεει εδω https://www.samsung.com/gr/support/galaxy-premier-service/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2020 Το διάβασα είναι μόνο για μια επισκευή και της εσωτερικής οθόνης μόνο με 130€. Δηλαδή αν σπάσει η εξωτερική οθόνη πάπαλα; Νομίζω θα πάρω το total support του Κωτσ να είμαι σίγουρος. Δε βρίσκω καμμία θήκη άμεσα διαθέσιμη και ανησυχώ λίγο μιας και αύριο λογικά θα το έχω. Μάλλον θα καταφύγω κι εγώ στη λύση της πουροθήκης... Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. October 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2020 (edited) . Δε βρίσκω καμμία θήκη άμεσα διαθέσιμη και ανησυχώ λίγο μιας και αύριο λογικά θα το έχω. Μάλλον θα καταφύγω κι εγώ στη λύση της πουροθήκης... Sent from my SM-N975F using Tapatalk και στο 1 και στο fold 2 ειναι οτι καλυτερο μπορουσα να βρω και εχω το κεφαλι μου ησυχο! εκανα τη δοκιμη live στο καπνοπωλειο δοκιμαζοντας διάφορες μεχρι να πετυχω το καταλληλο size Edited October 8, 2020 by evan66 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2020 (edited) Ήγγικεν η ώρα. Πήρα και μια universal θήκη μήπως τυχόν κάνει. Let fun begin! Sent from my SM-N975F using Tapatalk Τελικά βρήκα αυτό το πουγκί και κάνω τη δουλειά μου μια χαρά. Η άλλη θήκη δεν ταίριαζε καθόλου. Edited October 10, 2020 by Cadfael Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. October 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2020 Ήγγικεν η ώρα. Πήρα και μια universal θήκη μήπως τυχόν κάνει. Let fun begin! Sent from my SM-N975F using Tapatalk Τελικά βρήκα αυτό το πουγκί και κάνω τη δουλειά μου μια χαρά. Η άλλη θήκη δεν ταίριαζε καθόλου. Καλοριζικο φιλε μου και σε σενα. Με γεια το εργαλειοοοοοοοο. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2020 Η συσκευή δεν υπάρχει. Είναι ένα κόσμημα. Ευχαριστώ πολύ. Εύχομαι να τη χαρούν όλοι όσοι την αποκτήσουν. Sent from my SM-F916B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. October 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2020 Η συσκευή δεν υπάρχει. Είναι ένα κόσμημα. Ευχαριστώ πολύ. Εύχομαι να τη χαρούν όλοι όσοι την αποκτήσουν. Sent from my SM-F916B using Tapatalk Καλησπερα πραγματικα ειναι κοσμημα. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 Οι γρατζουνιές στη μεμβράνη της εσωτερικής οθόνης γίνονται για πλάκα. Θέλει προσοχή. Άραγε να αντικαθίσταται αν χρειαστεί σε καμμιά smartec; Sent from my SM-F916B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Πιάστηκα κορόιδο. Ελπίζω να μην την πάτησε και άλλος φίλος. Στα 1469,30€ η συσκευή σήμερα στον Κωτσόβολο. Για 2 μέρες έχασα 700€ περίπου. Μια χαρά Sent from my SM-F916B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 (edited) Πολύ πειρασμός η τιμή του Κωτσόβολου..όχι ότι είναι τα λεφτά λίγα βέβαια.. Λέτε σε ΒF να παίξει πιο κάτω?? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 14, 2020 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosr1 Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Καλησπερα θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι αφαιρεσα τις 2 προστατευτικες μεμβρανες απο την εξωτερικη και απο την εσωτερικη οθονη και πραγματικα η διαφορα που ειδα ειναι πολυ μεγαλη τοσο στην αισθηση οσο και στην θεαση Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Καλησπερα θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι αφαιρεσα τις 2 προστατευτικες μεμβρανες απο την εξωτερικη και απο την εσωτερικη οθονη και πραγματικα η διαφορα που ειδα ειναι πολυ μεγαλη τοσο στην αισθηση οσο και στην θεαση Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δε το ρισκαρω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Καλησπερα θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι αφαιρεσα τις 2 προστατευτικες μεμβρανες απο την εξωτερικη και απο την εσωτερικη οθονη και πραγματικα η διαφορα που ειδα ειναι πολυ μεγαλη τοσο στην αισθηση οσο και στην θεαση Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την Εξωτερική ΟΚ... είναι σαν όλα τα κλασσικά τηλεφωνα. Για την εσωτερική όμως ρισκάρεις πολύ , όπως επίσης αν πάθει κατι δεν έχεις εγγύηση λένε !!! Removing the screen protector Note: Samsung does not recommend or authorize removal of the screen protector by the user. These instructions are provided solely as a courtesy to help minimize the possibility of damage from self-removal and do not constitute a Samsung-authorized service or adjustment for purposes of the Standard Limited Warranty. Samsung’s Standard Limited Warranty does not cover damage caused by removal of the screen protector by the user or by a non-Samsung-authorized service provider. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosr1 Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Η εγγυηση ισχυει κανονικα και η εσωτερικη μεμβρανη δεν ειναι τιποτε αλλο εκτος απο μια υποτυπωδη προστασια της οθονης δεν δημιουργει καμια δυσδειτουργεια στο τηλεφωνο ισα ισα οταν αφαιρεθει απολαμβανεις αυτην την οθοναρα στο επακρο Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Η εγγυηση ισχυει κανονικα και η εσωτερικη μεμβρανη δεν ειναι τιποτε αλλο εκτος απο μια υποτυπωδη προστασια της οθονης δεν δημιουργει καμια δυσδειτουργεια στο τηλεφωνο ισα ισα οταν αφαιρεθει απολαμβανεις αυτην την οθοναρα στο επακρο Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εσυ καλα τα λες.... η Samsung όμως αλλιώς τα λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosr1 Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Για να γνωριζεται η επισημη απαντηση της samsung hellas ειναι οτι η εγγυηση ισχυει κανονικοτατα και ας βγουν και οι 2 μεμβρανες Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Ξέρουμε πότε θα είναι διαθέσιμα στις μεγάλες αλυσίδες; Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 (edited) Για να γνωριζεται η επισημη απαντηση της samsung hellas ειναι οτι η εγγυηση ισχυει κανονικοτατα και ας βγουν και οι 2 μεμβρανες Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δικαίωμα του καθενός να κανει οτι θέλει στην συσκευή του αλλά η επισημη γραμμή της Samsung είναι αυτή, και καλο ειναι να μην το παρουσιάζουμε σαν κατι φυσιολογικο https://www.samsung.com/us/support/answer/ANS00083043/ Your Z Fold2 5G comes with a specially designed screen protector preinstalled on the main screen. Samsung has designed this screen protector with a soft rubber-like material specifically to withstand folding and unfolding, while providing protection from scratches and debris. Samsung does not recommend removing the screen protector. If your screen protector requires replacement, please visit an authorized Samsung service center. In some cases there may be a small fee for replacement. Removing the screen protector Note: Samsung does not recommend or authorize removal of the screen protector by the user. These instructions are provided solely as a courtesy to help minimize the possibility of damage from self-removal and do not constitute a Samsung-authorized service or adjustment for purposes of the Standard Limited Warranty. Samsung’s Standard Limited Warranty does not cover damage caused by removal of the screen protector by the user or by a non-Samsung-authorized service provider. Δεν νομίζω η εδώ αντιπροσωπεία να είναι τόσο ανοιχτοχέρα, το αντίθετο μας εχει δείξει. Edited October 16, 2020 by rigel72 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts