Cadfael Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Νέα θήκη για όποιον ενδιαφέρεται https://www.spigen.com/products/galaxy-z-fold-2-case-slim-armor-pro?utm_campaign=%5BSpigen%5D+Z+Fold+2+SA+Pro+-+Early+Access+%28R978AT%29&utm_medium=email&utm_source=Spigen+-+Galaxy+Z+Fold+2+Slim+Armor+Pro+-+Early+Access&_ke=eyJrbF9lbWFpbCI6ICJsYWdhcmlzQG90ZW5ldC5nciIsICJrbF9jb21wYW55X2lkIjogIlFBWTQ5aCJ9# Sent from my SM-F916B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Εγώ έχω παραγγείλει αυτή: Galaxy Z Fold 2 Case Tough Armor https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B089ZZ3PX7/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o04_s00?ie=UTF8&psc=1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Καλημέρα σε όλους! Επειδή τις επόμενες ημέρες πρόκειται να καταργήσω το ένα μου νούμερο, μήπως γνωρίζει κανείς, αν θα μπορούσε η συσκευή να λειτουργήσει μόνο με την eSIM, ή χρειάζεται υποχρεωτικά και φυσική SIM? Έλεγα να το κρατήσω προσωρινά μόνο με την eSIM (αν αυτό γίνεται) και μόλις (?) αρθεί το lockdown να βγάλω φυσική SIM για το βασικό αριθμό μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 13, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Καλημέρα σε όλους! Επειδή τις επόμενες ημέρες πρόκειται να καταργήσω το ένα μου νούμερο, μήπως γνωρίζει κανείς, αν θα μπορούσε η συσκευή να λειτουργήσει μόνο με την eSIM, ή χρειάζεται υποχρεωτικά και φυσική SIM? Έλεγα να το κρατήσω προσωρινά μόνο με την eSIM (αν αυτό γίνεται) και μόλις (?) αρθεί το lockdown να βγάλω φυσική SIM για το βασικό αριθμό μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Νομίζω οτι ναι μπορείς να το έχεις μόνο με eSim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Όποιος θέλει να δοκιμάσει κάτι εναλλακτικο του youtube ας ρίξει μια ματιά στο newpipe. Μπορείς να έχεις full screen video Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Υπάρχει καμία ρύθμιση έτσι όπως με διπλό tap ανοίγει η οθόνη έτσι και να κλειδώνει. Μιλάω για stock κατάσταση. Sent from my SM-F916B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 13, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Υπάρχει καμία ρύθμιση έτσι όπως με διπλό tap ανοίγει η οθόνη έτσι και να κλειδώνει. Μιλάω για stock κατάσταση. Sent from my SM-F916B using Tapatalk OneUI 3.0 :) (με stock launcher) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 OneUI 3.0 :) (με stock launcher)Άντε να δούμε... Sent from my SM-F916B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2020 Και μια φωτογραφία στο auto Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. November 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2020 Πολλή καλή καλή! Και μια νυχτερινή από μένα στο αυτόματο. Ψιλοανεκτή μου φαίνεται. Sent from my SM-F916B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. November 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2020 https://www.samsung.com/sa_en/mobile-accessories/galaxy-z-fold2-leather-flip-cover-ef-ff916laegww/ Τώρα μάλιστα Samsung Sent from my SM-F916B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Από χθες κι εγώ στην παρέα...εργαλείο, απλά!!! Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Από χθες κι εγώ στην παρέα...εργαλείο, απλά!!! Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλορίζικο φίλε Δεν είναι απλά και μόνο εργαλείο αλλα είναι και απροβληματιστο εξίσου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 https://www.samsung.com/sa_en/mobile-accessories/galaxy-z-fold2-leather-flip-cover-ef-ff916laegww/ Τώρα μάλιστα Samsung Sent from my SM-F916B using TapatalkΠεριμένω τη national geographic σε παρόμοιο στυλ. Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Καλορίζικο φίλε Δεν είναι απλά και μόνο εργαλείο αλλα είναι και απροβληματιστο εξίσου :)Σε ευχαριστώ. Έχοντας βασική συσκευή το 11 Pro, γιατί είμαι από αυτούς που απολαμβάνω και τα δύο λογισμικά εξίσου χωρίς κολλήματα, το Fold 2 με έχει κάνει να το ερωτευτώ! Τέτοια άνεση δεν την περίμενα!!! Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos07 Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Παιδια αξιζει ημεταβαση απο το fold1σε fold2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Με λίγο snapseed Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. November 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 Επειδή και τα παιχνίδια είναι μέσα στην ζωή του κινητού ,όσοι το έχετε παίζοντας στην εσωτερική οθόνη τις δημιουργούμε θέματα ;είναι το μαλακή ωστε να την φθιρουμε παίζοντας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ser2909 Δημ. November 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 Γεια σας, εφαρμογές όπως το Instagram είναι optimazied στην μεγάλη οθόνη? Αν όχι εχει κατεβάσει κάποιος το samsung good lock και επιβεβαιώνει ότι δουλεύει???? Παράθεση Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 29, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 Γεια σας, εφαρμογές όπως το Instagram είναι optimazied στην μεγάλη οθόνη? Αν όχι εχει κατεβάσει κάποιος το samsung good lock και επιβεβαιώνει ότι δουλεύει????δουλεύει ναι, απλά σου κάνει crop τη φωτογραφία λίγο. Sent from my SM-T865 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Το πήγε σε άλλο επίπεδο! Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Η βάση ποια είναι; Sent from my SM-F916B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Essager https://h5.aliexpress.com/item/4000450070321.html Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Το πήγε σε άλλο επίπεδο! Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έτσι ακριβώς το έχω και εγώ στο γραφείο μου με την μόνη διαφορά ότι το κουμπωνω στην οθόνη την 27αρα και το δουλεύω σε dex mode office και emails κυρίως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Καλημέρα. Έχετε κανένα θέμα με τις κλήσεις; Έχει συμβεί να καλώ να φαίνεται ότι απαντά αυτός που έχω καλέσει αλλά να μην τον ακούω. Νόμιζα πως έφταιγε το Bluetooth αλλά τώρα μου το έκανε και με ενσύρματο hands-free. Να φταίει ότι συνδέω ακουστικό ή να είναι κάτι άλλο; Sent from my SM-F916B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts