geovass Δημ. September 30, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2020 (edited) Εγώ παρήγγειλα και αυτή: https://www.mobilefun.co.uk/olixar-samsung-galaxy-z-fold-2-5g-genuine-leather-case-black-82902 Την προτιμώ από τη Spigen, καθώς έχει δέρμα στην πλάτη, κάτι σημαντικό για μια premium συσκευή σαν αυτή. Επίσης, σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω μόνο το μπροστινό μέρος αυτής και για πίσω να κρατήσω τη δερμάτινη της Samsung, που έχω ήδη.Παρέλαβες; διάβασα διαφορα αρνητικά για αυτή - δεν κουμπώνει σωστά μπροστα και παίζει κλπ. Καμια δοαφορα από θέμα κατανάλωσης με eSim για την ώρα. Sent from my SM-F916B using Tapatalk Edited September 30, 2020 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. September 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2020 Παρέλαβες; διάβασα διαφορα αρνητικά για αυτή - δεν κουμπώνει σωστά μπροκαι παίζει κλπ. Καμια δοαφορα από θέμα κατανάλωσης με eSim για την ώρα. Sent from my SM-F916B using Tapatalk Όχι, δεν είναι ακόμη διαθέσιμη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. September 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2020 Παιδιά προσοχή στον τρόπο που το ανοίγεται... Η προστασία την εξωτερικης οθόνης μπορεί εύκολα να ξεκολλήσει μιας και περισσεύει ελάχιστα απέξω από την οθόνη. Εμένα μου ξεκόλλησε από εκεί που πήγα να ξεδιπλώσω, την εβαλα πίσω αλλά έχει αφήσει φουσκάλες. Μίλησα με Samsung και θα πάω για αντικατάσταση screen protector. Αύριο παραλαμβάνω και την Spigen thin fit από Amazon. Sent from my SM-T865 using Tapatalk Πως φαινεται δηλαδη ; Ασχημο ε ; Καμια φωτο εχεις τραβηξει να το δουμε και εμεις ή μπα ; Για να προσεχουμε. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 Μόλις έριξα κι εγώ την παραγγελία μου στον Κωτσόβολο για τη συσκευή σε μαύρο χρώμα και μια θήκη αυθεντική που την έχει και σε έκπτωση. Θα παραγγείλω όμως οπωσδήποτε και μια spigen. Παράδοση της συσκευής μου είπαν σε 10 -15 ημέρες, δεν υπάρχει πουθενά ετοιμοπαράδοτο... Με ασφάλεια έκανε κανείς τίποτα; (όποιος το πήρε από Ελλάδα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 Μεταφρασμενο κειμενο στα ελληνικα αυτο που εχει αρχικα πανω η συσκευη κολλημενο και ειναι στα english. Δεν ξερουμε ολοι ολοι αγγλικα. Μην πιέζετε την οθόνη ή τον μπροστινό φακό κάμερας με σκληρό ή αιχμηρό αντικείμενο, όπως στυλό ή νύχι. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συνεχιστεί σε ζημιές στο προϊόν, όπως ξύσιμο ή βαθουλώματα. Κατά την αναδίπλωση της συσκευής, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν αντικείμενα όπως κάρτες κέρματα ή κλειδιά που βρίσκονται μεταξύ των οθονών, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει ζημιά. Η συσκευή δεν είναι σκόνη ή αδιάβροχη. Η έκθεση σε σωματίδια liguid ή snall όπως ο καφές ή η άμμος του νερού μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο προϊόν, όπως screateches ή βαθουλώματα στην οθόνη. Συνιστάται να μην αφαιρέσετε το προστατευτικό φιλμ οθόνης και να μην εγκαταστήσετε άλλες ταινίες ή αυτοκόλλητα, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο προϊόν. Η συσκευή σας περιέχει μαγνήτες. Διατηρήστε μια ασφαλή απόσταση μεταξύ της συσκευής σας και των αντικειμένων που ενδέχεται να επηρεαστούν από μαγνήτες, όπως πιστωτικές κάρτες και εμφυτεύσιμα ιατρικά βοηθήματα. Εάν έχετε εμφυτεύσιμη ιατρική συσκευή συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν από τη χρήση. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 2, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2020 Ήρθε η Spigen! Επιτέλους μια θήκη που προστατεύει λίγο παραπάνω το fold. Καλύπτει όλο το πίσω και περιμετρικά την μπροστινή οθόνη. Έχει και ένα χείλος γύρω γύρω για να προφυλάσσει από πέσιμο και πλέον να τοποθετήσεις τη συσκευή ανάποδα σε επιφάνεια. Καλύτερο grip, μιας και δεν γλυστραει και δεν αφήνει δαχτυλιες! Καλύτερο άνοιγμα κλείσιμο - η εξωτερική μεμβράνη δεν έχει τρόπο να σηκωθεί. Sent from my SM-T865 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. October 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2020 Ξέρεις τι μ'αρέσει πάρα πολύ? Το γεγονός ότι μειώνει το κενό που έχει η συσκευή όταν είναι κλειστή, στο πίσω μέρος κοντά στον μεντεσέ. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2020 (edited) Η tough armor είναι; Sent from my SM-N975F using Tapatalk Edited October 2, 2020 by Cadfael Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 2, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2020 Η tough armor είναι; Sent from my SM-N975F using TapatalkThin fit Sent from my SM-F916B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. October 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2020 Thin fit Sent from my SM-F916B using Tapatalk Κάποιο link να την παραγγείλουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 3, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2020 https://www.amazon.co.uk/dp/B08B11KLFF/ref=cm_sw_r_cp_apa_fab_5TbEFbSGSEKAG Δυστυχώς δεν υπάρχει διαθέσιμη πλέον. Sent from my SM-T865 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2020 Το χει κανείς φίλος από δω μέσα αυτό το πρόβλημα; Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 3, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2020 Το χει κανείς φίλος από δω μέσα αυτό το πρόβλημα; Sent from my SM-N975F using TapatalkΕγω όχι. Δεν εχω διαβάσει κάποιον άλλον με το ίδιο πρόβλημα. Ίσως να είναι μια περίπτωση; Sent from my SM-F916B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2020 Εγώ παρήγγειλα αυτά μαζί με τη δερμάτινη αυθεντική: https://www.spigen.com/collections/galaxy-z-fold-2/products/galaxy-z-fold-2-case-tough-armor?variant=32506020659247 https://www.spigen.com/collections/galaxy-z-fold-2/products/galaxy-z-fold-2-optik-lens-protector?variant=32653014728751 Από το να δώσω 150€ για το total support του Κωτσόβολου (αν τελικά τα αποφύγω...) σκέφτηκα να έχω την καλύτερη δυνατή προστασία σε θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. October 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2020 εγω μεχρι να ερθει -αν ερθει ποτέ- αυτη του κότσου, χρησιμοποιω πουροθηκη που την ειχα και για το fold 1 https://www.skroutz.gr/s/18892984/%CE%A0%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BF%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7-%CE%94%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%B7-3-%CE%A0%CE%BF%CF%8D%CF%81%CF%89%CE%BD-56-ring-0598.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. October 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2020 εγω μεχρι να ερθει -αν ερθει ποτέ- αυτη του κότσου, χρησιμοποιω πουροθηκη που την ειχα και για το fold 1 https://www.skroutz.gr/s/18892984/%CE%A0%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BF%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7-%CE%94%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%B7-3-%CE%A0%CE%BF%CF%8D%CF%81%CF%89%CE%BD-56-ring-0598.html Σορρυ, αλλά αυτή που πήρα εγώ είναι καλύτερη και ταιριάζει γάντι. Επίσης, καθαρίζει την οθόνη κάθε φορά που το βάζεις/βγάζεις! https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B08F7XWH94/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o06_s00?ie=UTF8&psc=1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. October 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2020 o τελειος συνδυασμος και τα 2 μαζι, η πουροθηκη αποροφα και το κραδασμο αν πεσει κατω-μου ετυχε με το fold 1 και βγηκε αθικτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2020 Πουγκί; Σε βολεύει στο βάλε βγάλε; Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. October 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2020 Πουγκί; Σε βολεύει στο βάλε βγάλε; Sent from my SM-N975F using Tapatalk Μία χαρά είναι, τουλάχιστον μέχρι να έρθουν οι θήκες που το καλύπτουν και μπροστά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2020 Με ενημέρωσαν από Κωτσ ότι τη συσκευή την παραλαμβάνω αύριο. Η θήκη αναμένεται μετά τις 20 Οκτωβρίου. Πρέπει να δω τι θα κάνω από θέμα προστασίας μέχρι τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 Μόλις παρέλαβα τη μαύρη θήκη από κότσο, samsung, όμως καλύπτει μόνο το πίσω μέρος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 Σε ποιο κατάστημα είναι διαθέσιμη; Πάω να πάρω κι εγώ σήμερα το δικό μου και δεν θέλω να είναι τελείως έκθετο παρόλο που η original δεν προστατεύει επαρκώς. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 Παραγγελία από το site έκανα, δεν υπήρχε σε κατάστημα, 3 μέρες έκανε, πάλι καλά. Υπάρχει και στη globalsat online Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 Μόλις παρέλαβα τη μαύρη θήκη από κότσο, samsung, όμως καλύπτει μόνο το πίσω μέρος! Ναι, το είχαμε ξαναγράψει. Επίσης, δημιουργεί μια άσχημη ανισορροπια ανάμεσα στις δύο πλευρές. Θα μπορούσε η Samsung να έχει σχεδιάσει κάτι καλύτερο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 Στο fold 1 ήταν καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts