psybill Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Ταξιδιώτη ..... πάτα το κουμπάκι. Ρώτησα τα παλικάρια στο MoDaCo και μου είπαν δύο διαφορετικοί οτι τα Ελληνικά είναι διαθέσιμα στα Regional Settings των WM2005. Για του λόγου το αληθές http://www.modaco.com/I_Mate_SP5-t229511.html φιλε μου εισαι σιγουρος οτι πηρες απαντηση σε αυτο που ρωτησες? στα regional settings των windows υπηρχαν ετσι κι αλλιως τα ελληνικα απο την αρχη. γι αυτο αλλωστε μπορουσαν να διαβασουν ελληνικους χαρακτηρες, να παρουν τις τοπικες ρυθμισεις κτλ!! μηπως να ξαναρωτουσες καλυτερα για το αν υπαρχει επιλογη ελληνικης γλωσσας στο μενου ή αν υπαρχει διαθεσιμη η ελληνικη γλωσσα στην εισαγωγη κειμενου. βεβαια η απαντηση του παιδιου στο modaco αναφερει μονο 10 γλωσσες, και το βλεπω δυσκολο να ειναι μονο τοσες στα regional settings. αρα μπορει να ειναι και αυτο που ζητησες. καλυτερα δεν ειναι ομως να το διπλοτσεκαρεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 φιλε μου εισαι σιγουρος οτι πηρες απαντηση σε αυτο που ρωτησες? στα regional settings των windows υπηρχαν ετσι κι αλλιως τα ελληνικα απο την αρχη. γι αυτο αλλωστε μπορουσαν να διαβασουν ελληνικους χαρακτηρες, να παρουν τις τοπικες ρυθμισεις κτλ!! μηπως να ξαναρωτουσες καλυτερα για το αν υπαρχει επιλογη ελληνικης γλωσσας στο μενου ή αν υπαρχει διαθεσιμη η ελληνικη γλωσσα στην εισαγωγη κειμενου. βεβαια η απαντηση του παιδιου στο modaco αναφερει μονο 10 γλωσσες, και το βλεπω δυσκολο να ειναι μονο τοσες στα regional settings. αρα μπορει να ειναι και αυτο που ζητησες. καλυτερα δεν ειναι ομως να το διπλοτσεκαρεις??? Τώρα με έμπλεξες.!!! :blink: :O Τι ακριβώς πρέπει να ρωτήσω δηλαδή;; Να υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα σε πιο μενού των WM05;; Για βόηθα γιατί νόμιζα ότι αυτό που ρώτησα ήταν αρκετό.... :lol: :lol: Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Τώρα με έμπλεξες.!!! :blink: :O Τι ακριβώς πρέπει να ρωτήσω δηλαδή;; Να υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα σε πιο μενού των WM05;; Για βόηθα γιατί νόμιζα ότι αυτό που ρώτησα ήταν αρκετό.... :lol: :lol: το καταλαβα απο την ωρα που το εγραφα οτι θα σε μπερδεψω, αλλα δυστυχως δεν καταφερα να το γραψω καλυτερα.:O ρωτα αν υπαρχει η δυνατοτητα ολο το μενου των windows να εμφανιζεται στα ελληνικα(αδιαφορο για μενα) και φυσικα αν υπαρχει η δυνατοτητα εισαγωγης ελληνικου κειμενου ειτε με Τ9 ειτε με κλασικο abc(πολυ βασικο!!). ενα screen shot θα ηταν οτι καλυτερο να δουμε με τα ματια μας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Η ερώτηση εστάλη...Αναμένουμε τώρα... Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Η ερώτηση εστάλη...Αναμένουμε τώρα... τωρα μαλιστα!!! νομιζω οτι μολις μαθαμε αυτο ακριβως που ζητουσαμε I have tried that and yes everything turns to Greek - buttons, menus, calender displays, the lot. T9 is all in Greek too. αυτο κι αν ειναι νεο!! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terminator Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 τωρα μαλιστα!!! νομιζω οτι μολις μαθαμε αυτο ακριβως που ζητουσαμε αυτο κι αν ειναι νεο!! :up: Αφου σας το είπα πιό πάνω.Δείτε σχετικό post. To κουμπάκι το πατησα και εγώ αλλά την τετάρτη 12/10 περιμένουν i mate sp5 στο expansys. To imate sp5 m (Music) το έχουν διαθέσιμο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Αφου σας το είπα πιό πάνω.Δείτε σχετικό post. To κουμπάκι το πατησα και εγώ αλλά την τετάρτη 12/10 περιμένουν i mate sp5 στο expansys. To imate sp5 m (Music) το έχουν διαθέσιμο. αυτα screen shots απο emulator και τα ειχα δει απο την αρχη που ανοκοινωθηκαν τα νεα windows. ηταν γνωστο οτι η ms θα υποστηριζε τα ελληνικα, ομως μια επιβεβαιωση απο μια κανονικη συσκευη δε βλαπτει!! στα smartphones τα πραγματα ξεκαθαρισαν, τωρα μενει να δουμε και τα pocke pc, εκει οι δεν ειναι ολες οι γλωσσες προεγκατεστημενες σε μια rom οπως στα smartphones. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csd Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Καλησπέρα, ξέρει κανείς αν ο φορτιστής της παγκόσμιας έκδοσης του SP5 έχει πρίζα ευρωπαϊκού τύπου; Έχω υποβάλλει ανάλογη ερώτηση και στην Expansys, αλλά περιμένω ακόμη απάντηση (και επιπλέον, δεν είναι κακό να ελεγχθεί το ζήτημα και από διαφορετική πηγή). Ευχαριστώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Καλησπέρα, ξέρει κανείς αν ο φορτιστής της παγκόσμιας έκδοσης του SP5 έχει πρίζα ευρωπαϊκού τύπου; Έχω υποβάλλει ανάλογη ερώτηση και στην Expansys, αλλά περιμένω ακόμη απάντηση (και επιπλέον, δεν είναι κακό να ελεγχθεί το ζήτημα και από διαφορετική πηγή). Ευχαριστώ. :) το expansys εδω και πολυ καιρο συνοδευει τις συσκευες που στελνει και με ανταπτορα για τις υπολοιπες ευρωπαικες χωρες(εκτος UK δηλαδη). αλλα και να μην ειχε δεν υπαρχει προβλημα. με 1€ παιρνεις απο δω ενα αντοπτορα και κανεις τη δουλεια σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csd Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω ήδη universal μετατροπέα, για τις "δύσκολες" μέρες! :D Είναι καλύτερο να υπάρχει πρίζα ευρωπαϊκού τύπου, γιατί: α) αν ξεχάσεις τον αντάπτορα, την έβαψες β) αυξάνει ο όγκος (κάποιοι χρησιμοποιούν "ταξιδιωτικού" τύπου φορτιστές, για... ευνόητους λόγους!) Σημείωση: αυτοί του € 1, είναι της πλάκας. Για την αντίστροφη δουλειά (UK->EU), οι φτηνότεροι που έχω χρησιμοποιήσει έκαναν £ 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 To 8310 exei ellhnika pantou(kai ellhniko T9) apo to ergostasio,gia osous endiaferontai. Eixa thn eykairia na paixw me ena preproduction model ki endeiktika anaferw pws prokeitai gia mia apsogh syskeyh,me poly kalh poiothta kataskeyhs(kalyterh apo ayth tou 8020,an kai 8a protimousa kati perissotero apo to klasiko plastiko pou xrhsimopoieitai,toulaxiston omws den trizei apolytws tipota),enw de me en8ousiase idiaitera to plhktrologio... Kata ta alla apsogh o8onh(fysika se ayto symvallei h analysh sta 320x240) kai to grid view( dhladh ta megala eikonidia,se styl series 60,pou oloena kai perissotero xrhsimopoieitai apo tous kataskeyastes kinhtwn thlefwnwn). Proteinetai anepifylakta se osous 8eloun ena yperplhres smartphone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagatzik Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 Eida ta qtek 8300 8310 xtes sthn infosystem.Tha kanoun 399+fpa kai tha einai diathesima se ena mina. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 Eida ta qtek 8300 8310 xtes sthn infosystem.Tha kanoun 399+fpa kai tha einai diathesima se ena mina. Πες μου οτι τα ειχαν στην infosystem και δεν τα ειδα, δεν το πιστευω μιλαμε. :( Τελικη τιμη 476ε καθολου ασχημα. Το δουλεψες καθολου? Αν ναι πως σου φανηκε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 Από ποιότητα κατασκευής πως σου φάνηκαν;;; Πες μας εντυπώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 που τα ειχαν κρυψει;;; τα εψαχνα και εγω αλλα δεν βρηκα περιπτερο της qtek και δεν υπηρχει καν συσκευη με WM5 στη microsoft... Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 μα καλα παλιοτερα υπηρχαν ενα με δυο παιδια που μας ενημερωναν για τα qtek συγκεκριμενα ο ενας νομιζω οτι εργαζοταν και στην εταιρεια ace αν θυμαμαι φυσικα,που ειναι αυτος να μας δωσει τα φωτα του. παντως για να το παρω απο expansys το θεωρω λιγο ρισκο κι εννοω οτι δεν εμπιστευομαι και πολυ το αν θα χει ελληνικα η οχι,γι αυτο και το περιμενω κανονικα να ερθει ελλαδα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagatzik Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Nai itan sthn infosystem sto periptero ths microsoft. Arketa kala poiotika an kai plastika. Ligo to stick tous me provlimatise alla mallon einai thema sinitheias. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 To 8310 ειναι το επόμενο review :) Υπέροχο τηλέφωνο, ένα υπερπλήρες smartphone. Λίγο περίεργο στο Bluetooth του μιας και έχω προβληματάκια να στείλω δεδομένα, αλλά στα υπόλοιπα είναι αστέρι. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 paidikes asthenies..ola tha lithoun :) ante ante anipomonoume polles foto bale kai se sisgrisi to megethos me alla kinita :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 To 8310 ειναι το επόμενο review :) Υπέροχο τηλέφωνο, ένα υπερπλήρες smartphone. Λίγο περίεργο στο Bluetooth του μιας και έχω προβληματάκια να στείλω δεδομένα, αλλά στα υπόλοιπα είναι αστέρι. ποιο ακριβως ειναι το προβλημα με την αποστολη αρχειων μεσω bt? και στα προηγουμενα smartphones της HTC η αποστολη αρχειων δεν ηταν οτι καλυτερο. υπαρχουν διαφορες το 8310? με τον καινουριο smart explorer δοκιμασες? ειναι και απο τις λιγες εφαρμογες μεχρι σημερα που υποστηριζει την qvga αναλυση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 To 8310 ειναι το επόμενο review :) Υπέροχο τηλέφωνο, ένα υπερπλήρες smartphone. Λίγο περίεργο στο Bluetooth του μιας και έχω προβληματάκια να στείλω δεδομένα, αλλά στα υπόλοιπα είναι αστέρι. σοβαρα :w00t: το επομενο review? :) φιλ εμου λιωσε το,αχ ελπιζω να μην καθυστερησει πολυ το review Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 To 8310 ειναι το επόμενο review :) Υπέροχο τηλέφωνο, ένα υπερπλήρες smartphone. Λίγο περίεργο στο Bluetooth του μιας και έχω προβληματάκια να στείλω δεδομένα, αλλά στα υπόλοιπα είναι αστέρι. Άντε και καιγόμαστε!!!:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 πολυ καλο το review του Mythozz,το κινητο πραγματικα δειχνει πολυ καλο και δυνατο στα χαρακτηριστικα του,αντε λοιπον να μας ερθει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 το play 247 το εχει ανεβασει στο site του κι απο δευτερα θα το χει διαθεσιμο συμφωνα με τη πληροφορια που πηρα απο το Play 247 ηρακλειου κρητης. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 το play 247 το εχει ανεβασει στο site του κι απο δευτερα θα το χει διαθεσιμο συμφωνα με τη πληροφορια που πηρα απο το Play 247 ηρακλειου κρητης. Που το έχει ανεβάσει? Εγώ δεν το βλέπω πουθενά!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts