elteo Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Tαξιδιώτη ρώτησες για το sms την Ace Hellas; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speedy Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Δεν γίνεται τίποτα ...εννοώ το ρολογάκι που βγάζουν τα 6230i, Κ750 όταν έχουν σβηστή οθόνη στην αναμονή. Δυστυχώς δεν έχω δει τι ακριβώς βγάζουν τα 6230i & Κ750 στην αναμονή τους, αλλά μπορείς να δεις στο παρακάτω image τι βγάζει το Automatic Keylock πατώντας κάποιο πλήκτρο στην αναμονή. Εμένα πάντως με εξυπηρετεί ΑΠΟΛΥΤΑ. :) http://maniac.fschreiner.de/images/kl_scrsave_en.jpg Eπίσης όταν το χρησιμοποιείς και το αφήσεις αυτό κάνει αρκετή ώρα να σβήσει ο φωτισμός του. Κοίταξα από τις ρυθμίσεις αλλά κάτω από 1 λεπτό δεν έχει. Η μήπως υπάρχει; :worry: :rolleyes: Με το ίδιο πρόγραμμα μπορείς να κάνεις το 8310 να κλειδώνει (κατά συνέπεια και να κλείνει την οθόνη) μέχρι και σε 10 δευτερόλεπτα. Προφανώς αν δεν θες να κλειδώνει το 8310 και μόνο να εμφανίζει κάποιου είδους ρολόι, το προγραμματάκι δεν κάνει. Α, και αν τελικά θελήσεις να το εγκαταστήσεις θα πρέπει να έχεις υπ'όψιν ότι απαιτείται να είναι "unlocked" το τηλέφωνο - δες παλαιότερα posts για πληροφορίες. ;) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Speedy_21/41531/500512/0/yamaha-spin-16.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speedy Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Αυτό που καταλαβαίνω εγώ από την άθλια συμπεριφορά της Ace Hellas αλλά και την πολύμηνη καθυστέρηση διάθεσης του τηλεφώνου, είναι ότι (στην περίπτωση που όντως έχει 70 χαρακτήρες στα SMS) δεν πρόλαβαν* ( ; ) να φτιάξουν/προσαρμόσουν το software υποστήριξης 160 χαρακτήρων, έβγαλαν το τηλεφωνάκι στην κυκλοφορία για να μην μείνουν και πολύ πίσω και μελλοντικά θα βάλουν την εφαρμογή με update (για να δικαιολογήσουν και τα λεφτά που ζητάνε). *το να προλάβεις να φτιάξεις κάτι προϋποθέτει να ασχοληθείς με αυτό. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Speedy_21/41531/500512/0/yamaha-spin-16.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Tαξιδιώτη ρώτησες για το sms την Ace Hellas; οχι ακομα φιλε μου Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Δυστυχώς δεν έχω δει τι ακριβώς βγάζουν τα 6230i & Κ750 στην αναμονή τους, αλλά μπορείς να δεις στο παρακάτω image τι βγάζει το Automatic Keylock πατώντας κάποιο πλήκτρο στην αναμονή. Εμένα πάντως με εξυπηρετεί ΑΠΟΛΥΤΑ. :) http://maniac.fschreiner.de/images/kl_scrsave_en.jpg Με το ίδιο πρόγραμμα μπορείς να κάνεις το 8310 να κλειδώνει (κατά συνέπεια και να κλείνει την οθόνη) μέχρι και σε 10 δευτερόλεπτα. Προφανώς αν δεν θες να κλειδώνει το 8310 και μόνο να εμφανίζει κάποιου είδους ρολόι, το προγραμματάκι δεν κάνει. Α, και αν τελικά θελήσεις να το εγκαταστήσεις θα πρέπει να έχεις υπ'όψιν ότι απαιτείται να είναι "unlocked" το τηλέφωνο - δες παλαιότερα posts για πληροφορίες. ;) Ποιό είναι το πρόγραμμα;;;;;:cry: Εγώ νόμιζα από το default keylock... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speedy Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Ποιό είναι το πρόγραμμα;;;;;:cry: Εγώ νόμιζα από το default keylock... Αφού στο έγραψα καθαρά στο πρώτο μου post! Μπορείς αν "κλειδώσεις" τα πλήκτρα είτε αυτόματα (με το Automatic Keylock το οποίο σου δείχνει και άλλες πληροφορίες όπως % μπαταρίας και σήματος, όπως και αναπάντητες και SMS), είτε χειροκίνητα πατώντας παρατεταμένα το "κόκκινο ακουστικό ;) Λοιπόν, το προγραμματάκι το κατεβάζεις από εδώ. Πρέπει όμως να δώσεις προσοχή σε αυτό που σου έγραψα νωρίτερα για το "ξεκλείδωμα" του τηλεφώνου (καμία σχέση με το "ξεκλείδωμα" των πλήκτρων). Αν δεν το κάνεις, δεν θα μπορέσεις να λειτουργήσεις το πρόγραμμα. Για περισσότερες πληροφορίες για το πως γίνεται κάνε κλικ εδώ. :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Speedy_21/41531/500512/0/yamaha-spin-16.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Σε ευχαριστώ. Δεν το είχα προσέξει. Εχεις μήπως τo 1o αρχείo δεν μου το κατεβάζει, μου βγάζει error... savi@freemail.gr Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speedy Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Σε ευχαριστώ. Δεν το είχα προσέξει. Εχεις μήπως τo 1o αρχείo δεν μου το κατεβάζει, μου βγάζει error... savi@freemail.gr Sent. :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Speedy_21/41531/500512/0/yamaha-spin-16.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Σε ευχαριστώ Χριστόφορε φαντάζομαι... Savas Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speedy Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Σε ευχαριστώ Χριστόφορε φαντάζομαι... Savas Παρακαλώ. :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Speedy_21/41531/500512/0/yamaha-spin-16.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Tα έκανα όλα και δουλεύει άψογα. Ευτυχώς γιατί κάνω συγχρονισμό με τις υπέρυθρες του laptop. Σε ευχαριστώ, είναι αυτό που έψαχνα! :yahoo: [edit] πώς βάζουμε mp3 ως ήχο κλήσης; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spydoc Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Tα έκανα όλα και δουλεύει άψογα. Ευτυχώς γιατί κάνω συγχρονισμό με τις υπέρυθρες του laptop. Σε ευχαριστώ, είναι αυτό που έψαχνα! :yahoo: [edit] πώς βάζουμε mp3 ως ήχο κλήσης; Βάζεις τον ήχο που θέλεις χύμα στο \Storage Card\My Documents. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Mόνο στην κάρτα; Γιατί προς το παρόν δεν έχω. Θα παραγγείλω μία 512MB αλλά προς το παρόν είμαι χωρίς. Και κάτι άλλο: πώς μπορώ να βλέπω τους αριθμούς της ώρας στο μέγεθος του screenshot που ποσταρες λίγο πιο πάνω; Μου τα δείχνει ψείρες... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speedy Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Mόνο στην κάρτα; Γιατί προς το παρόν δεν έχω. Θα παραγγείλω μία 512MB αλλά προς το παρόν είμαι χωρίς. Για βαλ'το στο Application Data\Sounds και δοκίμασε πάλι. Και κάτι άλλο: πώς μπορώ να βλέπω τους αριθμούς της ώρας στο μέγεθος του screenshot που ποσταρες λίγο πιο πάνω; Μου τα δείχνει ψείρες... Στο Options\Screen Saver, παίξε με τα "Font Size for clock", "Font Size for date" και "Font Size for notification". :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Speedy_21/41531/500512/0/yamaha-spin-16.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Σε ευχαριστώ και πάλι. [edit] δούλεψαν και τα δύο...με ξελάσπωσες σήμερα Χριστόφορε... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spydoc Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Overclock το 8310... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emiljanolifo Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 poly kalo pedia na to parete ayto to kinito 8310.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Το έχουμε πάρει ήδη...:lol: [μήπως πρέπει να γίνει επισημασμένο;] Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Άλλη μια ερώτηση... Τα Ελληνικά γράμματα στο πληκτρολόγιο αντιστοιχούν 2:Α,Β,Γ 3:Δ,Ε,Ζ 4:Η,Θ,Ι κλπ? ή είναι όπως των Qtek (8020) που έδινε η AceHellas? 2:Α,Β 3:Δ,Ε,Φ 4:Γ,Η,Ι κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Οχι δεν είναι με την σειρά... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Οχι δεν είναι με την σειρά... Αχμμμ.... :cry: Ελπίζω η συνήθεια να με βοηθήσει να το χρησιμοποιώ απροβλημάτιστα καθώς απο ανέκαθεν είχα κινητά με τα Ελληνικά σε σειρά... Εκτός κι αν γίνεται να αλλάξει αυτό απο Registry ή δεν ξέρω και εγώ απο που?! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Είστε επισημασμένοι, όπως έπρεπε εδώ και καιρό. ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrkat Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Παιδιά με μπερδέψατε όμως τώρα! Εσείς που το έχετε πάρει από εξωτερικό από πού κάνετε τα updates? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Άλλη μια ερώτηση... Τα Ελληνικά γράμματα στο πληκτρολόγιο αντιστοιχούν 2:Α,Β,Γ 3:Δ,Ε,Ζ 4:Η,Θ,Ι κλπ? ή είναι όπως των Qtek (8020) που έδινε η AceHellas? 2:Α,Β 3:Δ,Ε,Φ 4:Γ,Η,Ι κλπ? Δυσυχώς τα γράμματα σε ορισμένες οθόνες είναι με τον εναν τρόπο και σε άλλες με τον άλλον! Κατάλοιπα απο τα ελληνικά της Ace στο πρωτο firmware του 8020 :( Στην αρχική οθόνη αν πατήσεις καποιο γραμμα για να ψαξει στις επαφες, το key mapping ειναι σεραικό. Σε άλλες οθόνες ειναι με της ace Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Overclock το 8310... Μόλις το δοκίμασα! Δουλεύω ήδη στα 216 MHz! Στο TCPMP benchmark έχει διαφορά 30%:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts