Jump to content

[Επίσημο] Qtek 8300 & 8310

kalantz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι αυτό είναι. δεν πρόλαβα το edit σου και στα ανέβασα και τα δύο
Ευχαριστώ και πάλι Psybill. Ως συνήθως η βοηθειά σου είναι άμεση, έγκαιρη και πολύτιμη. :)
Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές...

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδεία βοήθεια! πήγα να ξαναβάλω τα wm6 λόγο του γνωστού προβλήματος με την μπαταρία που τελειώνει γρήγορα και είδα ότι το link stous xda devs που κατεβάζαμε το cab για τα κουμπιά τον επαφών και μηνυμάτων έχει πρόβλημα πια. Οποιος το έχει μπορεί να μου το δώσει? Ευχαριστώ. το αρχείο ήταν το εξής: "SP5 Button Fix.cab". A, και οποιος μπορεί ας δώσει και το sms160!

Επειδη εχω και εγω το ιδιο προβλημα με την μπαταρια (wm6) μηπως βρεθηκε καμια λύση?? Οποιος γνωριζει κατι ας βοηθήσει.

PANOS

Επειδη εχω και εγω το ιδιο προβλημα με την μπαταρια (wm6) μηπως βρεθηκε καμια λύση?? Οποιος γνωριζει κατι ας βοηθήσει.

Exw valei ta wm6 perfect english edition (V6) kai eimai poly euxaristimenos me ti diarkeia tis mpatarias. To exoun diorthwsei stis teleutaies ekdoseis. Gia tis proigoumenes, prepei na kaneis kati allages sti registry. Dystyxws de thymamai leptomereies, an omws psakseis sto forum tou xda-developers tha vreis ti lysi

Let me be your fantasy

Λοιπόν για να ξεκαθαρίσω το τι είχα και τι έχω κάνει που μου δημιούργησε το πρόβλημα μπαταρίας. Έβαλα τα wm6 που δίνονται στο εξής link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=324557. Ειναι η version του Andott v6 αν δεν κάνω λάθος. Ακολούθησα τις οδηγίες. Τελικά είχα το πρόβλημα με την μπαταρία. Αυτά όλα αρχές σεπτεμβρίου. Απο προχθές ξανακατέβασα το αρχείο και τα ξαναπέρασα. Το αρχείο είχε ίδιο όνομα και ίδιο μέγεθος άρα δεν έχει γίνει αναβάθμηση από αρχές σεμπτεβρίου μέχρι προχθές. Προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα στο κινητό μου αλλά δέν έχω κάνει ούτε μια αλλαγή στα registry ούτε έχω βάλει εφαρμογές πέρα των sms160, του Τ9 ελληνικά και αγγλικά μαζί και της αντιστοίχησης των ειδικών πλήκτρων για τις επαφές και τα μηνύματα. Επίσης δέν έχει κάν κάνει εναν ολόκληρο κύκλο φόρτησης το κινητό. Μόλις έχω νεότερα δηλαδή μετά απο κανα δύο κύκλους φόρτησης θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα. Πάντως προς το παρόν καμία σχέση. Δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα με την μπαταρία. Την προηγούμενη φορά μου τελείωνε σε 1 άντε 2 μέρες χωρίς ούτε κάν να το ακουμπήσω. Γιά να δούμε.

Πάντως σκέφτομαι να κάνω το κόλπο που είχε αναφερθεί στο registry: να αλλάξω το HKCU/ControlPanel/Power

Value [Display] από 60 σε 30 δευτερόλεπτα για να κλείνει η οθόνη μετά από 30 και όχι 60 s. Αρχές σεπτεμβρίου το είχα κάνει απο την αρχή της αναβάθμησης. Δεν πιστεύω να έχει σχέση αυτο με το πρόβλημα αλλα το αναφέρω μήπως καποιος έχει διαφορετική αποψη και πιστεύει πως αυτό ίσως έχει σχέση με το πρόβλημα μπαταρίας.

An ruthmiseis na sbinei grigorotera i othoni kerdizeis arketi bataria, ego xrisimopoio to smart tweaker.Gia voip oson afora ta parapano xrisimopoio fring alla einai polu krima pou den exei bgei to truphone h kati antistoixo opos sta nokia opou mporeis na kaleseis free stathera.Stin ousia loipon mou einai prosopika axristo.H truphone exei anakoinosei oti kapoia stigmi tha bgei gia wm5 kai autos einai o logos pou de bazo wm6 ektos an do oti uperteroun se kati tragika.An bgei gia wm6 allo thema:) Sorry gia ta greeklish gia osous duskoleuontai.

An ruthmiseis na sbinei grigorotera i othoni kerdizeis arketi bataria, ego xrisimopoio to smart tweaker.Gia voip oson afora ta parapano xrisimopoio fring alla einai polu krima pou den exei bgei to truphone h kati antistoixo opos sta nokia opou mporeis na kaleseis free stathera.Stin ousia loipon mou einai prosopika axristo.H truphone exei anakoinosei oti kapoia stigmi tha bgei gia wm5 kai autos einai o logos pou de bazo wm6 ektos an do oti uperteroun se kati tragika.An bgei gia wm6 allo thema:) Sorry gia ta greeklish gia osous duskoleuontai.
σ'ευχάριστο Μίλτο. Εγώ προτιμώ να αλλάξω από την registry κατευθείαν την τιμή από 60 σε ... Πάντως για πες μου αυτό το πρόγραμμα που αναφέρεις είναι καλο?τι αλλα προσφέρει. Ευχαριστώ

σ'ευχάριστο Μίλτο. Εγώ προτιμώ να αλλάξω από την registry κατευθείαν την τιμή από 60 σε ... Πάντως για πες μου αυτό το πρόγραμμα που αναφέρεις είναι καλο?τι αλλα προσφέρει. Ευχαριστώ

Otan eixa thn rom wm5 kai eixa allaksei thn timh apo th registrh eixa problima me to wifi (den mporousa na to energopoihsw) den kserw ti ginetai twra me thn rom wm6!!!

Otan eixa thn rom wm5 kai eixa allaksei thn timh apo th registrh eixa problima me to wifi (den mporousa na to energopoihsw) den kserw ti ginetai twra me thn rom wm6!!!
τι πρόβλημα είχες; διότι εγώ το είχα κάνει τόσες φορες και δεν είδα κανένα πρόβλημα. βεβαια δεν χρησιμοποίησα και πολύ το wifi

τι πρόβλημα είχες; διότι εγώ το είχα κάνει τόσες φορες και δεν είδα κανένα πρόβλημα. βεβαια δεν χρησιμοποίησα και πολύ το wifi

Den leitourgouse katholou to wifi!!! Eksafanizotan h endiksh katw apo ton paroxea diktiou pou leei "wifi:apenergopoihmeno" !!:wacko:

Den leitourgouse katholou to wifi!!! Eksafanizotan h endiksh katw apo ton paroxea diktiou pou leei "wifi:apenergopoihmeno" !!:wacko:

xmm! λοιπόν αυτό μου το έκανε μια φορα με τα wm6 προχθές. Ποτε πιο πριν. Με τα wm5 ποτε. Και με τα wm6 που μου το έκανε δεν είχα αλλάξει την τιμή στην registry. Οποτε δεν φταίει αυτό για το wifi.

Το έχουν κάνει τόσοι αυτό με την registry για την οθόνη και δεν έχει αναφερθεί το πρόβλημα με το wifi. Ίσος κάποιο πρόγραμμα... Πάντως προχθές που το έκανε με ένα restart ήρθε στα ισα του και δεν μου το ξαναέκανε ως τώρα.

xmm! λοιπόν αυτό μου το έκανε μια φορα με τα wm6 προχθές. Ποτε πιο πριν. Με τα wm5 ποτε. Και με τα wm6 που μου το έκανε δεν είχα αλλάξει την τιμή στην registry. Οποτε δεν φταίει αυτό για το wifi.

Το έχουν κάνει τόσοι αυτό με την registry για την οθόνη και δεν έχει αναφερθεί το πρόβλημα με το wifi. Ίσος κάποιο πρόγραμμα... Πάντως προχθές που το έκανε με ένα restart ήρθε στα ισα του και δεν μου το ξαναέκανε ως τώρα.

Να προσθέσω πως όταν μου το έκανε είχα παίξει πριν με το active sync και το communication manager.

Να προσθέσω πως όταν μου το έκανε είχα παίξει πριν με το active sync και το communication manager.

Eimai sxedon sigouros oti htan apo auto giati kai meta apo hard reset tou kinitou mou to ekane!!! molis to ebaza thn arxikh timh pali ola kala!!! Einai polu periergo pantos!!!

Den kanei tipota wimax to programa exei 55 tweaks me ta opoia ektos aytou pou sou pa exei polla alla xrisima opos na swzei to cache tou explorer stin karta k oxi sti mnimi na gemizei,direct link sto msn messenger kai alla.Pisteuo oti axizei giauto kai to eixa agorasei giati tote de mporousa na to bro free.Tora an psaxeis mporei na breis kati;)

paidia exei vrei kaneis pos egka8isto/ry8mizo VOIP?

px gia na ry8miso to logariasmo mou sto voipdiscount kai na pairno thl meso wifi.

sorry an exsi hdh apanth8ei, exo kairo na episkefto to forum :(

Ψάχνω ελληνική ROM για HTC Touch Dual.

Eimai sxedon sigouros oti htan apo auto giati kai meta apo hard reset tou kinitou mou to ekane!!! molis to ebaza thn arxikh timh pali ola kala!!! Einai polu periergo pantos!!!

Τί να σου πώ!:blink: Πολύ περίεργο διότι εγώ ενώ την έκανα συνέχεια αυτήν την αλλαγή δεν είχα ποτέ πρόβλημα! Δεν ξέρω τι να πώ!

Λοιπόν για να ξεκαθαρίσω το τι είχα και τι έχω κάνει που μου δημιούργησε το πρόβλημα μπαταρίας. Έβαλα τα wm6 που δίνονται στο εξής link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=324557. Ειναι η version του Andott v6 αν δεν κάνω λάθος. Ακολούθησα τις οδηγίες. Τελικά είχα το πρόβλημα με την μπαταρία. Αυτά όλα αρχές σεπτεμβρίου. Απο προχθές ξανακατέβασα το αρχείο και τα ξαναπέρασα. Το αρχείο είχε ίδιο όνομα και ίδιο μέγεθος άρα δεν έχει γίνει αναβάθμηση από αρχές σεμπτεβρίου μέχρι προχθές. Προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα στο κινητό μου αλλά δέν έχω κάνει ούτε μια αλλαγή στα registry ούτε έχω βάλει εφαρμογές πέρα των sms160, του Τ9 ελληνικά και αγγλικά μαζί και της αντιστοίχησης των ειδικών πλήκτρων για τις επαφές και τα μηνύματα. Επίσης δέν έχει κάν κάνει εναν ολόκληρο κύκλο φόρτησης το κινητό. Μόλις έχω νεότερα δηλαδή μετά απο κανα δύο κύκλους φόρτησης θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα. Πάντως προς το παρόν καμία σχέση. Δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα με την μπαταρία. Την προηγούμενη φορά μου τελείωνε σε 1 άντε 2 μέρες χωρίς ούτε κάν να το ακουμπήσω. Γιά να δούμε.

Πάντως σκέφτομαι να κάνω το κόλπο που είχε αναφερθεί στο registry: να αλλάξω το HKCU/ControlPanel/Power

Value [Display] από 60 σε 30 δευτερόλεπτα για να κλείνει η οθόνη μετά από 30 και όχι 60 s. Αρχές σεπτεμβρίου το είχα κάνει απο την αρχή της αναβάθμησης. Δεν πιστεύω να έχει σχέση αυτο με το πρόβλημα αλλα το αναφέρω μήπως καποιος έχει διαφορετική αποψη και πιστεύει πως αυτό ίσως έχει σχέση με το πρόβλημα μπαταρίας.

Λοιπόν παιδιά.Γύρισα από την δουλειά απόγευμα. Το κινητό είχε το πρωί 69%. Ε όταν γύρισα ήταν κλειστό από μπαταρία. Οπότε μάλλον τελικά με βλέπω να ξαναβάζω τα wm5. Τέρμα το testing! Όχι τίποτα άλλο αλλά το χρειάζομαι το κινητό να το χρησιμοποιήσω. Απογοητεύτηκα πάντως.

Η πρώτη ελληνική WM6 ROM είναι γεγονός! Είναι βασισμένη στην έκδοση WM6 5.2.1616.18120.0.4.0 του Shark (από WinCE.BY) και είναι νεότερη από αυτές του Andot και Phil που κυκλοφορούν στο xda-developers.

Χαρακτηριστικά:

- WM6 Standard 5.2.1616.18120.0.4.0

- MUI: Ελληνικά - Αγγλικά

- t9: Ελληνικό - Αγγλικό

- 8MB Pool

- Πλήρως ξεκλειδωμένη!!!

- Υποστήριξη MMS

- HTC Camera 4.00.23355

- Κατέβασμα των αρχείων *.rar, *.exe, *.doc, *.pdf, *.3gp με τον IE

- Αναπαραγωγή 3gp, mpg, mp4, aac με Windows Media Player

- Οδηγός πληκτρολογίου από AKU2.0

- Υποστήριξη SDHC

Επιπλέον Εφαρμογές

- WM5torage 1.78 beta 2

- CeleTask 2.1 (παρατεταμένη πίεση του πλήκτρου home)

- CommManager 1.4.1

- LowLight 1.02

- TornadoPowerControl 2.0 beta 4

- VoIP DLLs

- VitoCopyPaste 1.3.60

- UnRAR 1.4.1

- ClearTypePowertoy

- Total Commander 2.5 beta 3

Διαθέσιμος χώρος μετά την εγκατάσταση: 18ΜΒ

Διαθέσιμη μνήμη κατά την εκκίνηση: 29ΜΒ

http://img221.imageshack.us/img221/8259/wm6greek1ef1.pnghttp://img221.imageshack.us/img221/1848/wm6greek2uu8.pnghttp://img486.imageshack.us/img486/2143/wm6greek3cj2.pnghttp://img232.imageshack.us/img232/5923/wm6greek4ew0.png

Κατεβάστε την από εδώ!!!

Μη διστάσετε να την δοκιμάσετε. Περιμένω σχόλια και προτάσεις για βελτίωση!!!! :D

ΥΓ: Το SMS160 δεν περιέχεται στο πακέτο. Μπορείτε όμως να το κατεβάσετε από εδώ. Επίσης τα ελληνικά Windows Live και Office Mobile υπάρχουν σε προηγούμενο μου post.

Samsung Galaxy S GT-I9000

CyanogenMod v10.1 (Android 4.2.2)

Fishears Built for iNand (no LVM)

Η πρώτη ελληνική WM6 ROM είναι γεγονός! Είναι βασισμένη στην έκδοση WM6 5.2.1616.18120.0.4.0 του Shark (από WinCE.BY) και είναι νεότερη από αυτές του Andot και Phil που κυκλοφορούν στο...

:w00t:Bravo NiTroGen !!!!:up:

Η πρώτη ελληνική WM6 ROM είναι γεγονός! Είναι βασισμένη στην έκδοση WM6 5.2.1616.18120.0.4.0 του Shark (από WinCE.BY) και είναι νεότερη από αυτές του Andot και Phil που κυκλοφορούν στο xda-developers.

Ένα bravo και από μένα!! τέλειoς!! Τελικά αναθεωρώ! Θα συνεχίσω το testing με αυτήν την version!!:happy::w00t:

To μπράβο αξίζει περισσότερο στον Shark, παρά σε μένα. Εγώ μόνο το ελληνικό interface ενσωμάτωσα.:O

To μπράβο αξίζει περισσότερο στον Shark, παρά σε μένα. Εγώ μόνο το ελληνικό interface ενσωμάτωσα.:O
Μπράβο και στους 2. :)

Molis thn egkatesthsa. file mou poly kaly douleia. na kano merika sxolia gia to pos 8a thn protimousa, xoris pareksighsh :)

Erothseis:

Ti ginetai me to .net framework? xreiazetai kai sta wm6? to exeis perasmeno?

To sipconfigtool to egka8isto alla de doulevei, mhpos sxetizetai?

to tornado wi-fi settings pote xrhsimevei

ta 8etika(+)

MMS

calculator. poly kalytero apo tou phil

wm5torage. apla aparaithto

celetask. apistefta praktiko

ta arnhtika(-)

pasientza :p xixixi

omap clock. to protimo se .cab gia na mporo na to apegkatasthso

total commander to protimo se .cab gia na mporo na to apegkatasthso

unrar to protimo se .cab gia na mporo na to apegkatasthso

epi8ymies

an apofasiseis na kaneis kapoio arxeio p.x. extras 8a sou proteina na valeia kai ta parakato

APARAITHTA to CABviaActiveSync . pragmatika antikatastato

APARAITHTA to maniacs Automatic Keylock 4.0.

CityTime Alarms WM5 beta 2. einai poly kalytero apo to klasiko ton windows

profileswitcher. prosopika to vazo se xamhlh netash stis 24:00 kai se kanonikh stis 08:30 epeidh to afhno anoixto to brady.

perisotera sxolia (8etika pantam meta apo ligo testing ths rom)

Ψάχνω ελληνική ROM για HTC Touch Dual.

παιδια δεν συνδεεται καθολου με τον Η/Υ (activeSync) υπαρχει καποιοσ αλλοσ τροποσ για να περασω τα wm6 στη συσκευη ????????

Molis thn egkatesthsa. file mou poly kaly douleia. na kano merika sxolia gia to pos 8a thn protimousa, xoris pareksighsh :)

Δεν παρεξηγούμαι εγώ, αλλά δεν ξέρω μήπως παρεξηγηθεί ο Shark. :p

Ti ginetai me to .net framework? xreiazetai kai sta wm6? to exeis perasmeno?

Είναι ήδη ενσωματωμένο στα WM6.

To sipconfigtool to egka8isto alla de doulevei, mhpos sxetizetai?

Δεν το έχω δοκιμάσει το πρόγραμμα αυτό. Για την ακρίβεια δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το VoIP.

to tornado wi-fi settings pote xrhsimevei

Όταν δεν σου δίνει αυτόματα IP/DNS το access point μέσω DHCP και πρέπει να τα περάσεις manually. ;)

ta arnhtika(-)

pasientza :p xixixi

omap clock. to protimo se .cab gia na mporo na to apegkatasthso

total commander to protimo se .cab gia na mporo na to apegkatasthso

unrar to protimo se .cab gia na mporo na to apegkatasthso

Ε... Μιλάμε για λίγα KB. Είναι διαθέσιμα περίπου 19MB με αυτά εγκατεστημένα. Δε νομίζω να είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα. Ίσως τα βγάλω σε κάποια νεότερη έκδοση. ;)

epi8ymies

an apofasiseis na kaneis kapoio arxeio p.x. extras 8a sou proteina na valeia kai ta parakato

APARAITHTA to CABviaActiveSync . pragmatika antikatastato

APARAITHTA to maniacs Automatic Keylock 4.0.

CityTime Alarms WM5 beta 2. einai poly kalytero apo to klasiko ton windows

profileswitcher. prosopika to vazo se xamhlh netash stis 24:00 kai se kanonikh stis 08:30 epeidh to afhno anoixto to brady.

Δε νομίζω πως έχει νόημα να συζητάμε για πακέτο με extra εφαρμογές. Όποιος θέλει τις βρίσκει. Ίσως προσθέσω κάποιες στη μέσα ROM, αλλά όχι σαν έξτρα πακέτο!

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σου!

@sopyster: Έχοντας κλειστό το κινητό, κρατάς πατημένο το κουμπί της κάμερας και συνδέεις το USB. Θα εμφανιστεί μια οθόνη 3 χρωμάτων. Τρέξε το πρόγραμμα εγκατάστασης και η ROM θα αναβαθμιστεί κανονικά! ;)