psybill Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 το θεμα με το voip με ενδιαφερει και εμενα ...psybill.. και επειδη εχω λογαριασμο στημ i-call προσπαθω και εγω να κανω της ρυθμισεις και δεν τα καταφερα . βαζω τα ποιο πανω προγραμματα αλλα τιποτα δεν γινεται . συσκευη που εχω ειναι hp ipaq 514με wm6 . Tελικα με το voipdiscount που εχεις συνδεεσε κανονικα .......το προγραμμα αυτο που μπορω να το βρω ??????? και αν θελει καποια εξτρα ρυθμιση ????????..... πρώτα πρέπει να κατεβάσεις το wm6voip.cab ώστε να ενεργοποιηθεί o voip client στο κινητό σου. και μετά ακολουθώντας τον παραπάνω οδηγό φτίαχνεις στον υπολογιστή σου το cab με τις ρυθμίσεις και εγκαθιστάς στο κινητό. όλα αυτά που σου λέω δουλεύουν σε htc συσκευές, μπορεί στο ipaq σου να μην γίνεται. το voipdiscount συνδέθηκε κανονικά και έκανα μια δοκιμαστική κλήση χωρίς να την αφήσω να ολοκληρωθεί για να δω ποιότητα συνομιλίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaslanidis Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 yparxei kanena prog pou na ekfonei ton arithmo pou se kalei? na leei dld to onoma pou exeis apouthikeumeno ton arithmo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 πρώτα πρέπει να κατεβάσεις το wm6voip.cab ώστε να ενεργοποιηθεί o voip client στο κινητό σου. και μετά ακολουθώντας τον παραπάνω οδηγό φτίαχνεις στον υπολογιστή σου το cab με τις ρυθμίσεις και εγκαθιστάς στο κινητό. όλα αυτά που σου λέω δουλεύουν σε htc συσκευές, μπορεί στο ipaq σου να μην γίνεται. το voipdiscount συνδέθηκε κανονικά και έκανα μια δοκιμαστική κλήση χωρίς να την αφήσω να ολοκληρωθεί για να δω ποιότητα συνομιλίας. θα το δοκιμασω και αν υπαρχουν θετικα αποτελεσματα θα ενημερωσω παντοσ σε ευχαριστω γιατην αμεση απαντηση σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 yparxei kanena prog pou na ekfonei ton arithmo pou se kalei? na leei dld to onoma pou exeis apouthikeumeno ton arithmo. μόνο το microsoft voice command έχω υπόψη. επιδή όμως το πρόγραμμα αυτό δουλέυει μόνο σε αγγλική γλώσσα, αγγλικούς χαρακτήρες κτλ και δεν χρειάζεται "εκπαίδευση" μάλλον θα σου είναι άχρηστο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrism Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Όσον αφορά τις παραπάνω δοκιμές αναφέρομαι στο i-call. Νέα αποτελέσματα. Το i-call δούλεψε άψογα σε συναργασια με το SpeaQ. Μηδενική καθυστέριση ήχου και πολύ καλη ποιότητα σε κλήση προς ΟΤΕ. Επίσης πετυχυμένη εισερχόμενη κλήση από ΟΤΕ σε i-call, SpeaQ (8310) To Fring είχε μεγάλη καθυστέρηση. Τα παραπάνω με απαραίτητη χρήση του handsfree (όχι bluetooh αν και υποστηρίζεται απο το Fring) για να μην έχει echo ο συνομιλιτής. :yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Όσον αφορά τις παραπάνω δοκιμές αναφέρομαι στο i-call. Νέα αποτελέσματα. Το i-call δούλεψε άψογα σε συναργασια με το SpeaQ. Μηδενική καθυστέριση ήχου και πολύ καλη ποιότητα σε κλήση προς ΟΤΕ. Επίσης πετυχυμένη εισερχόμενη κλήση από ΟΤΕ σε i-call, SpeaQ (8310) To Fring είχε μεγάλη καθυστέρηση. Τα παραπάνω με απαραίτητη χρήση του handsfree (όχι bluetooh αν και υποστηρίζεται απο το Fring) για να μην έχει echo ο συνομιλιτής. :yahoo: δεν μας είπες όμως αν οι ρυθμίσεις που λέω παραπάνω είναι σωστές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrism Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 ... είναι έυκολο να πει κάποιος αν τα παρακάτω στοιχεία είναι σωστά? User: **** pass *** sip address: sip:xxx@i-call.gr sip proxy: sip.i-call.gr registar: stun.i-call.gr:5060 όλα αυτά σύμφωνα με τον παρακάτω οδηγό από το xda-developers Σου δίνω τις ρυθμίσεις από το Go-Sip που λειτουργούν με i-call και πιστεύω να βγάλεις άκρη Sip server (proxy) sip.i-call.gr Domain (realm) i-call.gr STUN stun.i-call.gr Για το SpeaQ είναι: Sip server sip.i-call.gr Out bound proxy sip.i-call.gr (χωρίς χρήση Stun, όλα καλα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrism Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Υποθέτω πως για σένα πρεπει να ισχύουν τα παρακάτω: sip address: i-call.gr sip proxy: sip.i-call.gr registar: sip.i-call.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 http://img258.imageshack.us/img258/1894/screen002ao4.png http://img258.imageshack.us/img258/8749/screen004bt4.png λοιπόν παίδες, μου τσάκισε τα νεύρα το i-call, αλλά τελικά κατάφερε να συνδεθεί όπως βλέπετε και στα παραπάνω screenshots. δυστυχώς όμως υπάρχει ακόμα πρόβλημα. και στο 8310 αλλά και στο kaiser που δοκίμασα ενώ κάνει κλήση κανονικά δεν έχω ήχο. ούτε στο ηχείο της συσκευής, ούτε με ακουστικά, ούτε με bluetooth. όπως είπα πιο πριν το voipdiscount δεν έχει τέτοιο πρόβλημα. μήπως υποψιάζεστε τι μπορεί να συμβαίνει? (codecs μήπως?) οι ρυθμίσεις που χρησιμοποίησα για να φτιάξω το cab είναι οι παρακάτω User: username pass *** sip address: sip:username@sip.i-call.gr (εδώ μάλλον ήταν το πρόβλημα) sip proxy: sip.i-call.gr registar: stun.i-call.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_aris Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Άσχετο: αυτό το "γιορτή" στη Homescreen που το κονομήσαμε; :lol: Για μας δεν έχει τίποτα; :drool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Άσχετο: αυτό το "γιορτή" στη Homescreen που το κονομήσαμε; :lol: Για μας δεν έχει τίποτα; :drool: με το κανονικό μου home screen φαίνονται πολλά περισσότερα, απλά αυτο το έβαλα επειδή έχει το voip plugin. το εορτολόγιο έχει περαστεί στο outlook από αρχείο excel και στη συνέχεια κάνεις συγχρονισμό. εγώ έχω αυτά τα αρχεία. διάβασε όμως και αυτό το θέμα που έχει περισσότερες πληροφορίες και θα βρεις και άλλα αρχεία excel να επιλέξεις ποιο θέλεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WiMax Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 πρώτα πρέπει να κατεβάσεις το wm6voip.cab ώστε να ενεργοποιηθεί o voip client στο κινητό σου. και μετά ακολουθώντας τον παραπάνω οδηγό φτίαχνεις στον υπολογιστή σου το cab με τις ρυθμίσεις και εγκαθιστάς στο κινητό. όλα αυτά που σου λέω δουλεύουν σε htc συσκευές, μπορεί στο ipaq σου να μην γίνεται. το voipdiscount συνδέθηκε κανονικά και έκανα μια δοκιμαστική κλήση χωρίς να την αφήσω να ολοκληρωθεί για να δω ποιότητα συνομιλίας. File mou prepei na to perasw kai egw pou exw qtek 8310 me wm6 to wm6voip?? Euxaristw polu!!! Παράθεση http://www.sfougari.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 σε γενικές γραμμές πάντως η παραπάνω διαδικασία είναι " σε δουλειά να βρισκόμαστε" από τη στιγμή που υπάρχουν έτοιμες εφαρμογές και μπορείς να βάλεις τα στοιχεία σου πολύ γρήγορα και να τελειώνεις. το θετικό με τον ενσωματομένο clιent είναι ότι όταν υπάρχει διαθέσιμο wifi αλλάζει αυτόματα και κάνεις τις κλήσεις σου από αυτό. επείσης μπορείς να μιλήσεις κανονικά από το ακουστικό ή από το bt headset, ενώ οι άλλες εφαρμογές είναι με ανοιχτή ακρόαση ή με τα ενσύρματα ακουστικά αν έχω καταλάβει σωστά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 File mou prepei na to perasw kai egw pou exw qtek 8310 me wm6 to wm6voip?? oops, sorry!! δεν κατάλαβα ότι με ρώτησες. ναι πρέπει να το περάσεις, δεν είναι ενεργοποιημένο. μόλις εγκαταστήσεις το cab θα δεις στο settings-phone την επιλογή internet calling Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WiMax Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 oops, sorry!! δεν κατάλαβα ότι με ρώτησες. ναι πρέπει να το περάσεις, δεν είναι ενεργοποιημένο. μόλις εγκαταστήσεις το cab θα δεις στο settings-phone την επιλογή internet calling Thanksss Παράθεση http://www.sfougari.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 παιδια δωστε μου αν υπαρχουν οι σελιδεσ για το 8310 σε wm6 με ελληνικη ρομ γιατι εγω ειμαι ακομη στα παλια ..........wm5 ευχ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WiMax Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 παιδια δωστε μου αν υπαρχουν οι σελιδεσ για το 8310 σε wm6 με ελληνικη ρομ γιατι εγω ειμαι ακομη στα παλια ..........wm5 ευχ...... Edw einai file mou einai ola ta dimata pou prepei na akolouthiseis http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=324557 Fisika omws den uparxei ellinikh rom alla xarhs ton filo mas ton NiTroGen pou ekane ta cab me ta ellinika exoume kai ellinika pleon http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=78937&page=3!!!!! Filika WiMax.. Παράθεση http://www.sfougari.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Edw einai file mou einai ola ta dimata pou prepei na akolouthiseis http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=324557 Fisika omws den uparxei ellinikh rom alla xarhs ton filo mas ton NiTroGen pou ekane ta cab me ta ellinika exoume kai ellinika pleon http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=78937&page=3!!!!! Filika WiMax.. .... σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση-βοηθεια ........τα ελληνικα ομωσ δεν μπορω να βρω........:worry::worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WiMax Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 .... σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση-βοηθεια ........τα ελληνικα ομωσ δεν μπορω να βρω........:worry::worry::worry: Επιτέλους, ο εξελληνισμός των WM6 (ROM του Andot) έχει ολοκληρωθεί! Ορίστε το τελευταίο πακετάκι με όλα τα μενού στα ελληνικά:WM6 Greek Localization (Uninstall Fix) Windows Live Messenger Greek (πλήρες) Windows Live Messenger Greek Language Add-on (αν έχετε εγκατεστημένο τον Αγγλικό) WM6 Office Mobile Greek Greek-English t9 SupportΈχω ξεχωρίσει το πακετάκι για το Windows Live, μια που ίσως κάποιοι δεν το έχουν εγκατεστημένο και τσάμπα εγκαθίσταται η ελληνική γλώσσα. Αν έχετε εγκατεστημένο το Αγγλικό Windows Live, μπορείτε να προσθέσετε το Add-on, αλλιώς εγκαταστήστε το πλήρες πακετάκι. Μαζί σας δίνω και το WM6 Office Mobile με Ελληνικό μενού (εφόσον επιλεγεί η ελληνική γλώσσα στα regional settings). Υπενθυμίζω πως αν θέλετε να απεγκαταστήσετε τα ελληνικά, πρέπει να τρέξετε το Uninstall Fix, να επανεκκινήσετε και μετά να απεγκαταστήσετε το localization pack! Τα μόνα που δεν έχουν εξελληνιστεί είναι οι εφαρμογές της Κάμερας και των MMS, για τα οποία δε βρήκα έτοιμα αρχεία και η μετάφραση θέλει πολλή δουλεία. Επίσης παρατήρησα πως όταν η γλώσσα είναι Ελληνική, δε μπορεί να δημιουργηθεί νέος λογαριασμός e-mail. Αν όμως γυρίσετε τη γλώσσα στα Αγγλικά, μπορείτε να φτιάξετε λογαριασμό, ο οποίος θα λειτουργεί μια χαρά και στα Ελληνικά!!! :blink: Περιμένω σχόλια και παρατηρήσεις σας! :shifty: Edw einai file mou oti xriazese gia ta ellinika!!! Παράθεση http://www.sfougari.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Edw einai file mou oti xriazese gia ta ellinika!!! μπραβο φιλε μου σε ευχαριστω να σε καλα.........:happy::happy::happy::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallileo Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 ΡΕ παληκαρια θα σπασω το κινητο...συνδεομαι κανονικα με WiFi αλλα οποτε ανοιγω μια σελιδα με IE μου λεει "The remote party has ended the connection." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 καλησπερα παιδια εδω και ωρες προσπαθω να συνδεσω το 8310 με wm5 με τον Η/Υ αλλα ματαια...... θελω να μου πειτε εκτοσ απο το τρεξιμο του προγραμματοσ απο τον υπολογιστη υπαρχει καμια αλλη λυση .. σκεφτικα και το φορματ αλλα δεν γνωριζω πωσ γινεται .....ευχ... καθε βοηθεια δεκτη............ τα wm6 θελω να βαλω και δεν μπορω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Παιδεία βοήθεια! πήγα να ξαναβάλω τα wm6 λόγο του γνωστού προβλήματος με την μπαταρία που τελειώνει γρήγορα και είδα ότι το link stous xda devs που κατεβάζαμε το cab για τα κουμπιά τον επαφών και μηνυμάτων έχει πρόβλημα πια. Οποιος το έχει μπορεί να μου το δώσει? Ευχαριστώ. το αρχείο ήταν το εξής: "SP5 Button Fix.cab". A, και οποιος μπορεί ας δώσει και το sms160! Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Παιδιά άκυρο για τα κουμπιά το βρήκα μερικές σελίδες πιο κάτω στο forum. Για το sms160 βρήκα στο pc μου ένα zip με όνομα 8500_greek αλλά δεν ξέρω τί είναι. Μήπως είναι αυτό; Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Παιδιά άκυρο για τα κουμπιά το βρήκα μερικές σελίδες πιο κάτω στο forum. Για το sms160 βρήκα στο pc μου ένα zip με όνομα 8500_greek αλλά δεν ξέρω τί είναι. Μήπως είναι αυτό; ναι αυτό είναι. δεν πρόλαβα το edit σου και στα ανέβασα και τα δύο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts