Innersense Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 pe paidia gia kapoi logo mou vgazei stis syntomefseis sta menou (p.x tou media player) grammata A,B,C... anti gia 1,2,3 kai den mporo na tis xrhsimopoihso pia. pos dior8onetai afto? ti pathsa kai egine etsi? Έκανες πρόσφατα pairing με κάποια συσκευή bt, πιθανότατα με άλλο κινητό SE. Υπάρχει ενα patch που τρέχεις και το διορθώνει, θα κοιτάξω μήπως βρώ που το έχω... Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 δεν θυμάμαι που είναι στο forum και μιας και το βρήκα στο κινητό μου το έκανα upload Fix.WM5.StartMenu.cab Καλό θα είναι να το έχεις σε ένα φάκελο με Utilities στην κάρτα του κινητού σου γιατί μπορεί να ξανασυμβεί. Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Μήπως τσέκαρες αν μπορεί να πάρει το Ελληνικο Language Pack για WM5; Αυτό έχει μέσα Ελληνικό T9 Λογικά ε; Απο χαρακτήρες στα SMS όμως μάλον 80... :( εγραψα και στο xda-devs. δεν δουλεψε το πακέτο των ελληνικών. δεν μπορούσα να γράψω γράμματα και εξαφανίστηκε και το t9. επίσης δεν εμφανιζόταν στη λίστα με τα προγράμματα που έχω εγκαταστήσει. αυτό όμως μάλλον είναι γενικότερο bug. ευτυχώς το απεγκατέστησα από το pc και γλύτωσα το hard reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Μάλιστα ευτηχώς που δεν την εγκατέστησα δηλαδή αν και ψήνομαι πάρα πολύ! Να σε ζαλίσω με κάτι άσχετο και ίσως χιλιοειπωμένο; Μήπως κατά τύχη ξέρεις αν η Rom της Ace που είχες (5.1.195 b14847.2.0.0) είναι απευθείας συμβατή με A2DP ή χρειάζεται και το tornado_a2dp.zip που έχουν στο σχετικό thread στο xda; Ρωτάω γιατί ψάχνω για bt stereo ακουστικά και αν και ζαχαρώνω τα Jabra BT620s θέλω κάτι σε ποιο in-ear όπως κάποια μοντέλα της Sony για να τα φοράω μέσα από το κράνος. Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 λογικά σύντομα θα μας δώσουν πακέτα γλωσσων που θα δουλευουν. όσο για το A2DP, δεν ξέρω. ούτε εγώ έχω stereo ακουστικά όποτε αυτά τα θέματα τα διάβαζω σχεδόν καθόλου. και γω ψήνομαι, αλλά περιμένω μπας και βγει κανένα μοντέλο που να υποστηρίζει δυο συσκευες ταυτόχρονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman1979 Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Έκανες πρόσφατα pairing με κάποια συσκευή bt, πιθανότατα με άλλο κινητό SE. Υπάρχει ενα patch που τρέχεις και το διορθώνει, θα κοιτάξω μήπως βρώ που το έχω... na eisai kala file mou. mou efyge ena varos allh8eia otan pas na steileis arxeia apo thn karta mnhmhs meso bluetooth sou emfanizei provlhmata? to patch diaruonei mhpos kai auto? Παράθεση Ψάχνω ελληνική ROM για HTC Touch Dual. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 ok ευχαριστώ. έχω εντυπωσιαστεί από τον πανικό που έγινε στο thead με την Rom 82 μηνύματα / 10 σελίδες σε μισή μέρα και συνεχίζουν με καταιγιστικούς ρυθμούς! Υπάρχει διψασμένος λαός με Tornado… Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 iceman1979 ...δεν θυμάμαι αν έχω πρόβλημα απο τον explorer γιατί χρησιμοποιώ το Sniper που δουλεύει απροβλημάτιστα. Εγκατέστησε το ανεπιφύλακτα... Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Να ρωτήσω κάτι. Τώρα τελευταια όταν αφήνω αρκετή ώρα το κινητό χωρίς να το πειράζω, μετά όταν πατάω το εκίνηση ή το κουμπί on/off για να εμφανίσει το γρήγορο μενού μου βγάςει πως δεν είναι δυνατόν να βρεί το ":MSSTART" και μετά λέει και κάτι άλλα. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό, γιατί γίνεται και πως λύνεται; Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 Να ρωτήσω κάτι. Τώρα τελευταια όταν αφήνω αρκετή ώρα το κινητό χωρίς να το πειράζω, μετά όταν πατάω το εκίνηση ή το κουμπί on/off για να εμφανίσει το γρήγορο μενού μου βγάςει πως δεν είναι δυνατόν να βρεί το ":MSSTART" και μετά λέει και κάτι άλλα. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό, γιατί γίνεται και πως λύνεται; αυτό ήταν για πολύ καιρό το μεγαλύτερο μου πρόβλημα!! σε μένα όπως αποδείχτηκε έφταιγαν οι προηγούμενες εκδόσεις του xbar. με την τελική 3.2 το πρόβλημα εξαφανίστηκε. επείδη το συγκεκριμένο το έχω αγοράσει και δεν ξέρω τι κυκλοφορεί στην "ελεύθερη αγορά", σιγουρέψου για την έκδοση σου γιατί ακόμα και η 3.2 beta μου έκανε αυτό το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 αυτό ήταν για πολύ καιρό το μεγαλύτερο μου πρόβλημα!! σε μένα όπως αποδείχτηκε έφταιγαν οι προηγούμενες εκδόσεις του xbar. με την τελική 3.2 το πρόβλημα εξαφανίστηκε. επείδη το συγκεκριμένο το έχω αγοράσει και δεν ξέρω τι κυκλοφορεί στην "ελεύθερη αγορά", σιγουρέψου για την έκδοση σου γιατί ακόμα και η 3.2 beta μου έκανε αυτό το πρόβλημα. s efxaristo poli. To ipoptevomoun alla to periergo einai pos den mou to ekane pio palia eno eixa tin idia version tou xbar: tin 3.2 pou exo kai tora. Den einai omos afthentiki (isos na ftaiei afto!). Tha to koitaxo pali. PS: Sorry gia ta greeglish alla stin douleia den exo Ellinika Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 Δώθηκε νέα rom σήμερα και τα προβλήματα έχουν μειωθεί στο ελάχιστο. επίσης έχουμε πλέον xt9 ελληνικό (και λύση για 160/sms. ακούς Innersense?) καθώς και τις εφαρμογές της htc: clear storage, commanager, task manager. μένουν μόνο τα mms, η εφαρμογή της htc για την κάμερα, και μια διόρθωση στον commanager να δουλεψει η εντολή για το bluetooth settings. ελπίζω να τα φτιάξουν και αυτά σύντομα και μετά να αρχίσω να βάζω εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 Την είδα και εγώ. Τα άτομα έριξαν τρελή δουλειά (και λύση για 160/sms) Γίνε λίγο πιο αναλυτικός σε αυτό αν είναι εύκολο. Όταν λες δόθηκε λύση είναι ήδη ενσωματωμένη στο αρχείο ή ξεχωριστό patch; Δουλεύει όπως στην Rom της ACE με δυνατότητα ενεργοποίησης/απενεργοποίησης κατά βούληση και συνεργάζεται κανονικά με τους outgoing φακέλους που έχει η ενσωματωμένη εφαρμογή των Windows για Messaging; Α, άλλο… είδες αν δουλεύει κανονικά το backup και restore του Jeyo Mobile Companion; Θα διευκολύνει απίστευτα όσους θελήσουν να κάνουν backup των στοιχείων (Contacts+SMS) της WM5 Rom και restore στην WM6. Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 Την είδα και εγώ. Τα άτομα έριξαν τρελή δουλειά Γίνε λίγο πιο αναλυτικός σε αυτό αν είναι εύκολο. Όταν λες δόθηκε λύση είναι ήδη ενσωματωμένη στο αρχείο ή ξεχωριστό patch; Δουλεύει όπως στην Rom της ACE με δυνατότητα ενεργοποίησης/απενεργοποίησης κατά βούληση και συνεργάζεται κανονικά με τους outgoing φακέλους που έχει η ενσωματωμένη εφαρμογή των Windows για Messaging; Α, άλλο… είδες αν δουλεύει κανονικά το backup και restore του Jeyo Mobile Companion; Θα διευκολύνει απίστευτα όσους θελήσουν να κάνουν backup των στοιχείων (Contacts+SMS) της WM5 Rom και restore στην WM6. της ace είναι η λύση, το γνωστό sms 160 και κάνει και τις ρυθμίσεις του gprs. το είχαν ποστάρει στο thread του vox και το είχα κατεβάσει. όταν το εγκατέστησα είδα ότι είναι για το 8500 αλλά δούλεψε μια χαρά και στα wm6. θα το κοιτάξω με το Jeyo και θα σου πω σε λίγο.. EDIT: κανένα πρόβλημα με το jeyo. όλα τα sms ξαναγύρισαν στους φακέλους τους κανονικά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 η μετάβαση σε WM6 γίνεται όλο και πιο δελεαστική! psybill ευχαριστώ πολύ για μια ακόμα φορά για όλες τις απαντήσεις - αποσαφηνίσεις. Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WiMax Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Ας περιμένομε ακόμη λίγο να δούμε τις εντυπώσεις για την rom και θα την περάσουμε και εμείς . Παράθεση http://www.sfougari.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiTroGen Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 Η νέα ROM είναι απλά καταπληκτική!!! :up: Και πάει ...σφαίρα!:w00t: Δε συνάντησα ούτε το παραμικρό πρόβλημα κατά την χρήση της. Όλα τα προγράμματα που είχα εγκατεστημένα στα WM5 παίζουν και στα WM6 (συμπεριλαμβανομένου Destinator SP και TomTom 5.2 με bluetooth GPS :shifty:). Με το "patch" της ACE για το Vox έχεις και SMS 160 χαρακτήρων και τις ρυθμίσεις των δικτύων για WAP, GPRS! ;) Και το καλύτερο; Μετά από τις "απαραίτητες" εγκαταστάσεις έχεις σχεδόν 10ΜΒ ελεύθερα στην εσωτερική μνήμη!!!:yahoo: Το μόνο αρνητικό (!!!) είναι ότι δεν είναι ακόμα εξελληνισμένα τα menu (αν και δεν είναι δύσκολο να γίνει μια μεταφορά των ελληνικών από άλλη WM6 ROM). A! Επίσης δεν υποστηρίζει ακόμη MMS - ποιος τα χρησιμοποιεί ούτως ή άλλως με αυτές τις χρεώσεις; :whip: Συμπέρασμα: Εγκαταστήστε την ανεπιφύλακτα!!! :love: ΥΓ: Που να μην ήταν και alpha έκδοση... :X Παράθεση Samsung Galaxy S GT-I9000 CyanogenMod v10.1 (Android 4.2.2) Fishears Built for iNand (no LVM) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 εγώ πάντως ακόμα δεν έχω ξεκινήσει να βάζω εφαρμογές. μόνο το resco έχω εγκαταστήσει και άνοιξα και το dest όπως ήταν στην κάρτα και δούλεψε μια χαρά. πιο πολύ ασχολούμαι με τις συνδέσεις wifi, bt, gprs και κάποιες άλλες μικροδοκιμές. με τα patch για commanager και camera βαριέμαι να ασχολήθω όσο για τα mms καλό είναι να υπάρχουν. γι αυτό θα περιμένω, έτσι κι αλλιώς την επόμενη βδομάδα θα έχουν φτιαχτεί όλα. κατά τα άλλα, μόλις γίνουν και αυτά δεν υπάρχει λόγος να μείνει κάποιος στα wm5:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 η αναζήτηση των επαφών γίνεται με ελληνικά γράμματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 η αναζήτηση των επαφών γίνεται με ελληνικά γράμματα; ναι κανονικά!! ισχύει βέβαια το διπλό keyboard mapping. άλλο στο smartdial και άλλο στην εισαγωγή κειμένου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 ναι κανονικά!! ισχύει βέβαια το διπλό keyboard mapping. άλλο στο smartdial και άλλο στην εισαγωγή κειμένου!! πολύ ωραία, θα περιμένω να βγει η rom που θα τα έχει όλα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 Και εγώ θα περιμένο την "τελική" ROM. Παρότι χρησημοποιώ πολύ σπάνια το 8310 την περιμμένω να την περάσω! Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WiMax Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 Η τελική έκδοση της rom πότε θα είναι έτοιμη ξέρει κανείς??? Παράθεση http://www.sfougari.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis13 Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 paidia to 8310 mporei na diavasei pdf arxeia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 φυσικά... αλλά δε νομίζω να σε βολέψει ιδιαίτερα! (κι εγώ στα Χανιά είμαι ;)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts