Jump to content

[Επίσημο] Qtek 8300 & 8310

kalantz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

h parakato rom gia to i-mata sp5 kanei gia to 8310?

an nai exei kapoio nohme na thn valo (einai kalyterh?)

ftp://ftp.clubimate.com/i-mate_SP5_WWE_2.5.331.2.zip

8elei ksekleidoma prota? an den mou aresei mporo na ksanavalo ths ACE ksana (thn exo katevasei)

Ψάχνω ελληνική ROM για HTC Touch Dual.

Παιδιά ορισμένες ερωτήσεις:

1) Ποιά έκδοση του Sniper χρειάζεται για να δουλέψει στο 8310 της ACE; Ένας φίλος από εδώ μου έστειλε την 1.2.395 η οποία εγκαθίσταται σωστά, αλλά δυστυχώς όταν κάνει scan μου βγάζει μήνυμα "unexpected exception" και ποτέ δε βρίσκει καμία συσκευή.

2) Επίσης μπορούμε να βρούμε τον Resco Explorer?

3) Τελικά υπάρχει destinator για 8310? Μπορεί να μας το δώσει κάποιος από εδώ αν υπάρχει?

Ευχαριστώ!

exei kaneis to "CT AlarmClock" oloklhro kai oxi thn lite ekdosh?

έχω μόνο την beta 0.9 του alarm master από την ίδια εταιρία αν σε ενδιαφέρει. την 1,3 που υπάρχει στο site δυστυχώς δεν την έχω. φαίνεται πολύ καλύτερο από το alarmclock για λίγο που το δοκίμασα. απλά το έβγαλα γιατι με καλύπτει και το fizz traveller με τα wav, δεν καίγομαι για mp3!!

8a to dokimaso to fizz traveller tote!

8a me kalyptei afou exei ksipnitiri me snooze

oute ego kaigomai an 8a einai mp3 h wav

(vevaia an paizei kai mid 8a einai akoma kalytera mias kai exo merika arxeiakia apo palia)

Παιδιά ορισμένες ερωτήσεις:

1) Ποιά έκδοση του Sniper χρειάζεται για να δουλέψει στο 8310 της ACE; Ένας φίλος από εδώ μου έστειλε την 1.2.395 η οποία εγκαθίσταται σωστά, αλλά δυστυχώς όταν κάνει scan μου βγάζει μήνυμα "unexpected exception" και ποτέ δε βρίσκει καμία συσκευή.

2) Επίσης μπορούμε να βρούμε τον Resco Explorer?

3) Τελικά υπάρχει destinator για 8310? Μπορεί να μας το δώσει κάποιος από εδώ αν υπάρχει?

Ευχαριστώ!

1) H 1.2.395 ekdosi leitourgei se mena kanonika k episis dexetai ta bluetooth files stin karta

2) k 3) sou steila pm

Mipos gnorizei kapoios giati otan sundeo to kinito me active sync sto pc xanetai i sundesi sto wifi tou kinitou? Exo windows xp kai tin elliniki rom me to radio update. Episis otan exo profile silent de leitourgei me kanena tropo i donisi sta eiserxomena munimata ti eidous bug einai auto?

mporo na exo kai ego ena pm ???

1) H 1.2.395 ekdosi leitourgei se mena kanonika k episis dexetai ta bluetooth files stin karta

2) k 3) sou steila pm

Mipos gnorizei kapoios giati otan sundeo to kinito me active sync sto pc xanetai i sundesi sto wifi tou kinitou? Exo windows xp kai tin elliniki rom me to radio update. Episis otan exo profile silent de leitourgei me kanena tropo i donisi sta eiserxomena munimata ti eidous bug einai auto?

ξέρει κανείς που θα βρω το smartmonitor, γιατί το link http://www.ferrandez.plus.com δεν ανοίγει;

άκυρο, το βρήκα...

Καλησπερα

Μηπως καποιος ξερει καποιο προγραμμα remote control για το Qtek 8310 για τηλεορασεις και λοιπα?

Επισης εχει δοκιμασει κανεις Bluetooth GPS με το κινητο?Με τι software?

Ευχαριστω

Exei allaksei se kanenan to logotupo ths tim se wind sto qtek??

Filika WiMax.

fantazomai oti 8a prepei na ginei upate ths listas ton paroxeon sto kinhto, dhladh apo thn ACE

Παιδιά έχω το 8310 εδώ και ένα μήνα περίπου, αλλά μόλις σήμερα έστειλα το πρώτο μου SMS. Να ρωτήσω λίγο τα εξής:

1) Όταν έγραφα το μήνυμα, με κάθε επιπλέον λατινικό χαρακτήρα μου έλεγε ότι κατελήφθη άλλος ένας από τους 160 χαρακτήρες, ενώ με κάθε ελληνικό στιγμιαία μου έκανε τους συνολικούς χαρακτήρες μόλις 70, αλλά μετά (μόλις καταχωρούταν ο χαρακτήρας) έλεγε πάλι 160. Έχω ενεργοποιημένο το πρόγραμμα της ACE Ελλάς, οπότε το μόνο που θέλω να ρωτήσω είναι πόσο χρεώθηκα; Το μήνυμά μου ήταν 110 χαρακτήρες, οπότε αμέσως πριν το στείλω έγραφε κάτω 110/160.

2) Επέλεξα "αναφορά παράδοσης" και μετά από λίγο με ειδοποιήσε ο διαχειριστής (προφανώς ο σέρβερ της εταιρείας) ότι το μήνυμά μου παραδόθηκε στον τάδε αριθμό. Γιατί λέει στον τάδε αριθμό και όχι στο τάδε όνομα επαφής; Αφού είναι καταχωρημένο στον τηλ κατάλογο.

Τα παραπάνω δεν είναι σημαντικά για μένα, γιατί πάνω από 2-3 sms το μήνα δε στέλνω, αλλά, έτσι από περιέργεια αν ξέρει κάποιος...

Παιδιά έχω το 8310 εδώ και ένα μήνα περίπου, αλλά μόλις σήμερα έστειλα το πρώτο μου SMS. Να ρωτήσω λίγο τα εξής:

1) Όταν έγραφα το μήνυμα, με κάθε επιπλέον λατινικό χαρακτήρα μου έλεγε ότι κατελήφθη άλλος ένας από τους 160 χαρακτήρες, ενώ με κάθε ελληνικό στιγμιαία μου έκανε τους συνολικούς χαρακτήρες μόλις 70, αλλά μετά (μόλις καταχωρούταν ο χαρακτήρας) έλεγε πάλι 160. Έχω ενεργοποιημένο το πρόγραμμα της ACE Ελλάς, οπότε το μόνο που θέλω να ρωτήσω είναι πόσο χρεώθηκα; Το μήνυμά μου ήταν 110 χαρακτήρες, οπότε αμέσως πριν το στείλω έγραφε κάτω 110/160.

2) Επέλεξα "αναφορά παράδοσης" και μετά από λίγο με ειδοποιήσε ο διαχειριστής (προφανώς ο σέρβερ της εταιρείας) ότι το μήνυμά μου παραδόθηκε στον τάδε αριθμό. Γιατί λέει στον τάδε αριθμό και όχι στο τάδε όνομα επαφής; Αφού είναι καταχωρημένο στον τηλ κατάλογο.

Τα παραπάνω δεν είναι σημαντικά για μένα, γιατί πάνω από 2-3 sms το μήνα δε στέλνω, αλλά, έτσι από περιέργεια αν ξέρει κάποιος...

Ego to exo apo thn prosfora tou e-shop

1) Apo oti axo katalavei to programma ths ace einai enas driver pou pairnei ton ELLHNIKO xarakthra pou plhktrologpume kai ton metetrepei se kefalaio oste na emfanistei sosta ston paralhpth xvris na xreiastei kodikopoihsh pou na katalambanei perisotero mege8os (den 8ymamai akrivos ti paizei me tis kodikopoihseis xarakthron, kapou to eixa vrei)

An esei pathseis ellhniko xarakthra kai grafeis me peza thn ora pou ton grafeis ton metra me allh kodikopoihsh pou 8elei ta diplasia bits. afou tou doseis xrono (1 sec leme tora) kai ton "dior8osei" oste na katalambanei ligotera bits einai fysiko na sou leei oti exeis perissoterous xarakthrea elelf8erous gia na grapseis to mhnyma sou

Apla ta klasika kinhta einai ligo pio poly ekseligmena se afton ton tomea. to kanoun ¨on the fly¨ kai den pairneis xampari (ax kalo palio mou nokia)

2 Mou fainetai oti o diaxeirisrhs einai tmhma tou programmatos apostolhs/lipsis SMS tou kinhtou. Den pairno orko, afthn thn entyposh mou dinei.

kai se emena to idio kanei. an kserei kaneis........

bori kapios na mou pi pos na kano

Remap Voice Notes to COM MANAGER:

Browse to:

HKLM\Software\Microsoft\Shell\Rai\:MSTNOTES

gia to FakeCursor?

se kapia post diavaza gia ena paketo pou periexi programata opos:

resco explorer

resco radio

resco photo viewer

WM5torage

salling clicker

ke ala kaloudia:rolleyes:

an exikanis kapio link poli tha to ithela:)

kati akoma kseri kanis pou boro na vro to bluezard? vrika ena pou ine gia...:ninja: kinezous??

efxaristo prokatavolika ke signomi an sas kourazo:O

Καλησπερα

Μηπως καποιος ξερει καποιο προγραμμα remote control για το Qtek 8310 για τηλεορασεις και λοιπα?

Επισης εχει δοκιμασει κανεις Bluetooth GPS με το κινητο?Με τι software?

Ευχαριστω

Υπαρχει το Vito Remote, το ΄χω σπασμενο ,αλλα δεν εχω καταφερει να το δουλεψω

Ευχαριστω Bill!

Λοιπόν το Radio Upgrade δεν θέλει κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία ή backup

μιας και το μοναδικό update που κάνει είναι πάνω στο Firmware του Radio Module δεν έχει να κάνει τπτ με το software..

Απλά τρέχετε το update και ακολουθείτε τις οδηγίες (όπως πάντα) και αυτό ήταν όλο..

Τώρα επί του ζουμιού της υπόθεσης σχετικά με το τι κερδίζουμε...

καλύτερη αποκριση σε σήμα και πιο aggressive roaming strength

επίσης μη ξεχνάμε πως αναπόσπαστο κομμάτι του radio είναι τόσο το BT όσο και το WiFi

Πιο συγκεκριμένα η απόσταση του ΒΤ σε A2DP θεωρητικά διπλασιάζεται από την ήδη υπάρχουσα

μερικές ασυμβατότητες με ΒΤ hardware, τηλέφωνα, laptop εξαλείφονται όπως επίσης και η απόσταση και ισχύς σήματος

Για το WiFi σημαντική αύξηση της ποιότητας και της Ισχύος του σήματος

και το roaming agressiveness σε περιβάλλοντα με πολύ "θόρυβο" ή και πολλές συσκευές που μιλάνε μεταξύ τους..

Α, ναι και σαν αποτέλεσμα έχει επίσης την καλύτερη διαχείρηση ισχύος=Longer Batt Life(!)

Radio 4.1.13.28 02.61.01

Καλημέρα παίδες!χθές ακολούθησα τα βήματα του φίλου μας και έβαλα την αναβαθμισμένη radio έκδοσησε ένα v1240 με μαμίσια rom.Όλα πήγαν τέλεια-η εγκατάσταση τέλιωσε επιτυχώς αλλά το κινητό δεν δουλεύει τώρα.Με το που το ανοίγω σβήνει μετά από 2 δευτερόλεπτα.Έκανα hard reset αλλά και πάλι τίποτα.Μήπως έχει κανείς την αρχική radio για να την εγκαταστήσω;Α και κάτι άλλο:δεν βρίσκω την ελληνική rom της qtek.Ευχαριστώ εκ των προτέρων και pls μη με ξεχάσετε-δεν έχω κινητό τώρα:wacko: :wacko:

Καλημέρα παίδες!χθές ακολούθησα τα βήματα του φίλου μας και έβαλα την αναβαθμισμένη radio έκδοσησε ένα v1240 με μαμίσια rom.Όλα πήγαν τέλεια-η εγκατάσταση τέλιωσε επιτυχώς αλλά το κινητό δεν δουλεύει τώρα.Με το που το ανοίγω σβήνει μετά από 2 δευτερόλεπτα.Έκανα hard reset αλλά και πάλι τίποτα.Μήπως έχει κανείς την αρχική radio για να την εγκαταστήσω;Α και κάτι άλλο:δεν βρίσκω την ελληνική rom της qtek.Ευχαριστώ εκ των προτέρων και pls μη με ξεχάσετε-δεν έχω κινητό τώρα:wacko: :wacko:

θα σου πρότεινα να περάσεις μια rom της vodafone για να επαναφέρεις το τηλέφωνο σου (θα την βρεις εδώ) και αν όλα πάνε καλά θα πούμε και για την ελληνική rom.

αφού λες ότι το τηλέφωνο σου κάνει restart αμέσως μόλις το ανοίξεις, τότε θα πρέπει να περάσεις τη rom από bootloader. δηλ. με κλειστό το κινητό, κρατάς πατημένο το πλήκτρο της κάμερας και συνδεέις το κινητό στο pc. θα δεις την χαρακτιριστική εικόνα με τα πολλά χρώματα. τρέξε τη rom και πες μας τι έγινε!!

Καταρχάς σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για το ενδιαφέρον σου:D ακολούθησα τα βήματα που μου πρότεινες αλλά δυστυχώς η εγκατάσταση της rom ματαιώνεται και μου βγάζει μήνυμα "error [294]:INVALID VENDER ID".