Innersense Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 επειδή δεν το έχω ψάξει το θέμα μπορεί να μου πει κάποιος ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για διαχείρηση του Bluetooth στο κινητό μας; (save κατευθείαν στην storage card κλπ). Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltosT Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 επειδή δεν το έχω ψάξει το θέμα μπορεί να μου πει κάποιος ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για διαχείρηση του Bluetooth στο κινητό μας; (save κατευθείαν στην storage card κλπ). Bres kai katebase to programa sniper;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 ευχαριστώ για την απάντηση αυτό είχα στο μυαλό μου και εγώ, ως το πιο πολυακουσμένο αλλά δεν ήξερα αν υποστηρίζει το 8310. το "ψώνησα" και δείχνει μια χαρά αν και δεν το δοκίμασα στην πράξη (να λάβω δηλαδή αρχείο και να πάει κατευθείαν στο folder που έχω επιλέξει). θα δείξει... Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lorentzos323 Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 το 8310 οχι μονο κυκλοφορεί αλλα θα το βρεισ και παμφθηνα: 199ευρο στο e-shop.gr:X :O :blink: :worry: :shifty: :p :D :) :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 α στο καλό! χρυσή αγορά κατά τη γνώμη μου! Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrodr125 Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 Βρε παιδιά δεν είναι λίγο ύποπτη η τιμή του Qtek 8310 στο e-shop ? 199€ Γιατί έπεσε τόσο ? Άμα είναι λογική να πουλήσω το Ε50 και να το πάρω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliaskartas Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 Μήπως υπάρχει διαθέσιμο serial nu για το fizz traveller? ......... Παράθεση Zείτε μεσ' τις φλέβες μας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Παιδειά να ρωτήσω αν έχει κανεις σε full το sprite backup. Είχα δει ένα post (του psybill) με ενα πακετάκι απο προγράμματα που το περιείχε αλλα δεν ξέρω αν ήταν η έκδοση 5.1 που λένε πως δουλεύει. Αν και έχω ακούσει πως δεν δουλεύει και τόσο καλα. Θέλω να δοκιμάσω κάποια apps και συγκεκριμένα το Route 66 και θέλω να είμαι σίγουρος αν γίνει καμία βλακεία. Ενοείται πως αφού το δοκιμάσω και αν το θέλει κάποιος... Ευχαριστώ Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Παιδειά να ρωτήσω αν έχει κανεις σε full το sprite backup. Είχα δει ένα post (του psybill) με ενα πακετάκι απο προγράμματα που το περιείχε αλλα δεν ξέρω αν ήταν η έκδοση 5.1 που λένε πως δουλεύει. Αν και έχω ακούσει πως δεν δουλεύει και τόσο καλα. Θέλω να δοκιμάσω κάποια apps και συγκεκριμένα το Route 66 και θέλω να είμαι σίγουρος αν γίνει καμία βλακεία. Ενοείται πως αφού το δοκιμάσω και αν το θέλει κάποιος... Ευχαριστώ υπάρχει και έκδοση 5.2 του sprite backup εδώ και καιρό. να σου πω την αλήθεια δεν έχει χρειαστεί να κάνω restore να δω πως τα πάει, αλλά δεν πρέπει να έχει πρόβλημα. ίσα ισα δεν βγάζει κάποια errors που έβγαζε η 5.1 μόλις τέλειωνε το backup. θα έχεις νέα σε λίγο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 υπάρχει και έκδοση 5.2 του sprite backup εδώ και καιρό. να σου πω την αλήθεια δεν έχει χρειαστεί να κάνω restore να δω πως τα πάει, αλλά δεν πρέπει να έχει πρόβλημα. ίσα ισα δεν βγάζει κάποια errors που έβγαζε η 5.1 μόλις τέλειωνε το backup. θα έχεις νέα σε λίγο!! Να σαι καλά. Ευχάριστο πολύ!!! Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 παιδιά να ρωτήσω κάτι για το sniper; έχω βάλει στο default να έρχονται τα αρχεία στο storage card\my documents δέχτηκα όμως αρχείο και πήγε στο \my documents στην μνήμη του τηλεφώνου υπάρχει περίπτωση να έχω κάνει κάτι λάθος; το έχει δουλέψει κάποιος να λαμβάνει τα αρχεία κατευθείαν στην storage card; ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίο το εγκατέστησα... Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Δεχεται το 8310 μνημη mini sd 2gb 80x? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pr1969 Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Βρε παιδιά δεν είναι λίγο ύποπτη η τιμή του Qtek 8310 στο e-shop ? 199€ Γιατί έπεσε τόσο ? Άμα είναι λογική να πουλήσω το Ε50 και να το πάρω ... Για όσους πάντως ενδιαφέρονται για την προσφορά του e-shop, επειδή παρήγγειλα χθες την συσκευή (και την παρέλαβα αυθημερόν από το κατάστημα της Καλλιθέας), να αναφέρω ότι είναι κομμάτι της ACE-Hellas & όχι παραεισαγωγή, ήταν σφραγισμένο κανονικά, πλήρης η συσκευασία, εγγύηση, κλπ... Άρα αυτό που προφανώς συμβαίνει είναι ότι ξεστοκάρουν τα τελευταία τους αποθέματα, δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι άλλο ύποπτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Δεχεται το 8310 μνημη mini sd 2gb 80x? mini sd δέχεται.εγώ έχω δοκιμάσει 2 Gb και δεν είχα κανένα πρόβλημα. νομίζω πως ήταν 80x αλλα δεν είμαι σίγουρος. Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα πάντως εκτος ίσως από μεμονωμένη περίπτωση. Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Παιδειά να ρωτήσω αν έχει κανεις σε full το sprite backup. Είχα δει ένα post (του psybill) με ενα πακετάκι απο προγράμματα που το περιείχε αλλα δεν ξέρω αν ήταν η έκδοση 5.1 που λένε πως δουλεύει. Αν και έχω ακούσει πως δεν δουλεύει και τόσο καλα. Θέλω να δοκιμάσω κάποια apps και συγκεκριμένα το Route 66 και θέλω να είμαι σίγουρος αν γίνει καμία βλακεία. Ενοείται πως αφού το δοκιμάσω και αν το θέλει κάποιος... Ευχαριστώ Λοιπόν, κατάφερα και έβαλα το Route 66. Φαίνεται καλο προγραμματάκι και μερικοί από εσάς θα το γνωρίζουν ήδη. δούλεψε και φάνηκε καλο. καθυστερεί λίγο αλλα μάλλον θα φταίει το ότι τρέχει από την κάρτα και πως ο επεξεργαστής δεν είναι τόσο γρήγορος. Πάντως δεν έχω δοκιμάσει την Αθηνα διότι δεν είμαι Αθηνα. Υποθέτω ότι ζητάω πολλά αν θέλω να βρω και άλλες πόλεις η ολόκληρη την Ελλάδα, έτσι; Είχα κάποια προβληματάκια με την bluetooth σύνδεση (serial ports κτλ..) αλλα όλα καλά τώρα νομίζω. Μένει να βρω καινούργιους χάρτες η μάλλον τους τελευταίους. Aν έχει κανεις καμια ιδέα... Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 παιδιά να ρωτήσω κάτι για το sniper; έχω βάλει στο default να έρχονται τα αρχεία στο storage card\my documents δέχτηκα όμως αρχείο και πήγε στο \my documents στην μνήμη του τηλεφώνου υπάρχει περίπτωση να έχω κάνει κάτι λάθος; το έχει δουλέψει κάποιος να λαμβάνει τα αρχεία κατευθείαν στην storage card; ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίο το εγκατέστησα... Πρέπει να έχει απενεργοποιημένη την λήψη εισερχόμενων δεδομένων απο το μενού ρυθμίσεων του τηλεφώνου. Παιδιά ξέρει κανείς που μπορώ να βρω την WM6 ROM για το 8310? Και αν μπορεί να μου την στείλει με πμ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Παιδια να ρωτησω κατι?σχετως της πολυ καλης τιμης του απο το e-shop, το 8310 στεκει καλα την σημερον ημερα σαν κινητο? Αν το αγορασω ,μενω καθολου πισω σε καποιον τομεα που ενα αλλο κινητο των 200ε υπερεχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiTroGen Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Παιδιά ξέρει κανείς που μπορώ να βρω την WM6 ROM για το 8310? Και αν μπορεί να μου την στείλει με πμ; Δεν υπάρχει λειτουργική WM6 ROM για το 8310. Κάποια παιδιά παιδεύονται στο xda-developers.com για να ετοιμάσουν μια, η οποία (αν πάνε όλα καλά) θα είναι διαθέσιμη το πολύ μέχρι τον Ιούλιο. Η HTC πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει πει τίποτα για επίσημη αναβάθμιση του Tornado σε WM6. :( Παράθεση Samsung Galaxy S GT-I9000 CyanogenMod v10.1 (Android 4.2.2) Fishears Built for iNand (no LVM) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pr1969 Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Στα 200ε το κινητό είναι πολύ καλή επιλογή, ακόμα και τα πιο φτηνά symbian smartphones (Nokia E50, N72, N70) είναι ακριβότερά του. Το σημείο που υστερεί αρκετά είναι η κάμερά του (πχ το SE k750 στα 180ε έχει απείρως καλύτερη - αλλά δεν είναι βέβαια smart...). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Σύντομα θα το παραλάβω κι εγώ... Παράγγειλα και μία miniSD 1GB μαζί...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Δεν υπάρχει λειτουργική WM6 ROM για το 8310. Κάποια παιδιά παιδεύονται στο xda-developers.com για να ετοιμάσουν μια, η οποία (αν πάνε όλα καλά) θα είναι διαθέσιμη το πολύ μέχρι τον Ιούλιο. Η HTC πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει πει τίποτα για επίσημη αναβάθμιση του Tornado σε WM6. :( Τι με νοιάζει εμένα τι κάνει η HTC και η ACE; Άστους να κουρεύονται! Εγώ έτσι κι αλλιώς έχω την ROM της Imate που είναι πιο γρήγορη από της ACE. Μακάρι να την ετοιμάσουν τελικά για να την βάλουμε κι εμείς. Απότι έχω διαβάσει η wm6 ROM έχει κάποια bugs ακόμα, και στο Connection Manager δεν εμφανίζει το WiFi χωρίς Registry Hack. Μικροπράγματα δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Παιδια να ρωτησω κατι?σχετως της πολυ καλης τιμης του απο το e-shop, το 8310 στεκει καλα την σημερον ημερα σαν κινητο? Αν το αγορασω ,μενω καθολου πισω σε καποιον τομεα που ενα αλλο κινητο των 200ε υπερεχει? Στα 200 ακόμα και στα 300 ευρώ είναι μακράν η καλύτερη επιλογή. Τα μόνο που του λείπουν είναι καλή κάμερα, και 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpanos Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Παιδιά το πήρα και εγώ (από το e-shop) και το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής. Στην αρχή σε όλα τα μενού εμφανιζόταν μπροστά από κάθε σειρά ένα νούμερο (πχ 1 , 2 ,3 ,......) και πάταγα το αντίστοιχο νούμερο στο πληκτρολόγιο και μάρκαρε την συγκεκριμένη σειρά. Πχ, πάταγα έναρξη--> ρυθμίσεις--> 5 και πήγαινε στο μενού ρολόι και ξυπνητήρι. Δεν ξέρω τι ακριβώς του έκανα αλλά τώρα πλέον δεν εμφανίζονται αυτά τα νούμερα αλλά στη θέση τους εμφανίζονται γράμματα (Α, Β, C, D,....). Και έτσι δεν μπορώ να δουλέψω με το keypad παρα μόνο με το joystick. Πως μπορώ να το αλλάξω ώστε να είναι όπως πριν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Παιδιά το πήρα και εγώ (από το e-shop) και το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής. Στην αρχή σε όλα τα μενού εμφανιζόταν μπροστά από κάθε σειρά ένα νούμερο (πχ 1 , 2 ,3 ,......) και πάταγα το αντίστοιχο νούμερο στο πληκτρολόγιο και μάρκαρε την συγκεκριμένη σειρά. Πχ, πάταγα έναρξη--> ρυθμίσεις--> 5 και πήγαινε στο μενού ρολόι και ξυπνητήρι. Δεν ξέρω τι ακριβώς του έκανα αλλά τώρα πλέον δεν εμφανίζονται αυτά τα νούμερα αλλά στη θέση τους εμφανίζονται γράμματα (Α, Β, C, D,....). Και έτσι δεν μπορώ να δουλέψω με το keypad παρα μόνο με το joystick. Πως μπορώ να το αλλάξω ώστε να είναι όπως πριν? το πρόβλημα αυτό εμφανίζεται συνήθως μετά από pairing με κάποια bt συσκευή. εδώ λογικά είναι η λύση που ζητάς. θα χρειαστείς απλά ένα registry editor. σε μένα πάντως τόσο καιρό τώρα δεν έτύχε ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpanos Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Μάλιστα... Registry editor που θα βρω (είτε free είτε όχι)? Και που βλέπω με ποιές συσκευές έχω κάνει pairing? (Ευχαριστώ για την απάντησή σου psybill! Είχα αγχωθεί...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts