sisx1 Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Μόλις έγινα κάτοχος του εν λόγω κινητού. Σαν πρώτη εικόνα μπορώ να πω τα καλύτερα προερχόμενος από Note 4 και κάποιες μέρες συμβίωσης με το Note 9 Pro. Από θέμα gcam υπάρχει κάποια που χρησιμοποιείται και είναι ok? Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Μόλις έγινα κάτοχος του εν λόγω κινητού. Σαν πρώτη εικόνα μπορώ να πω τα καλύτερα προερχόμενος από Note 4 και κάποιες μέρες συμβίωσης με το Note 9 Pro. Από θέμα gcam υπάρχει κάποια που χρησιμοποιείται και είναι ok?Εγώ χρησιμοποιώ αυτή του burial. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. September 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2020 Γεια χαρα παιδια!Σε λιγες μερες και γω κατοχος του κινητου.Εντυπωσεις κανεις σε παιχνιδια να μου πει?Πηρα το 6/128 Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. September 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2020 3D φωτογραφίες πώς βλέπουμε- βγάζουμε;;; Ξέρει κανείς;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. September 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2020 Σε κάποια φάση στη διάρκεια της ημέρας χάνω το raise to wake και χρειάζεται επανεκκίνηση για να στρώσει. Υπάρχουν γενικά ψιλοθεματάκια με τους αισθητήρες της συσκευής. Δεν ξέρω αν είναι θέμα software. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. September 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2020 Μολις 6 ωρες το χω στα χερια μου την εκδοση 6/128..παιδια το update το χει κανει κανεις να μου πει?Να το κανω αφοβα τι λετε? Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Παιδια αργει να συνδεθει και σας στο WiFi ή εμενα μονο το κανει? Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisx1 Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Παιδια αργει να συνδεθει και σας στο WiFi ή εμενα μονο το κανει? Τι εννοείς να συνδεθεί? Μετά από sleep mode? Όταν αλλάζεις χώρο δεν σου γυρνάει αμέσως? Εμένα κάποιες φορές συμβαίνει το 1ο, σαν να κλείνει το wifi αλλά δεν το κάνει πάντα ή τουλάχιστον δεν το έχω παρατηρήσει. Μολις 6 ωρες το χω στα χερια μου την εκδοση 6/128..παιδια το update το χει κανει κανεις να μου πει?Να το κανω αφοβα τι λετε? Προχωράς άφοβα. Δεν έχει βγάλει κάτι προ το παρόν, ίσα ίσα που υπάερχουν και βελτιώσεις. Γεια χαρα παιδια!Σε λιγες μερες και γω κατοχος του κινητου.Εντυπωσεις κανεις σε παιχνιδια να μου πει?Πηρα το 6/128 Προσωπικά δεν παίζω αλλά από review δεν φαίνεται να έχει πρόβληαμ ακόμη και σε απαιτητικά παιχνίδια Εγώ χρησιμοποιώ αυτή του burial. Σ ευχαριστώ πολύ θα την δοκιμάσω Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Τι εννοείς να συνδεθεί? Μετά από sleep mode? Όταν αλλάζεις χώρο δεν σου γυρνάει αμέσως? Εμένα κάποιες φορές συμβαίνει το 1ο, σαν να κλείνει το wifi αλλά δεν το κάνει πάντα ή τουλάχιστον δεν το έχω παρατηρήσει. Προχωράς άφοβα. Δεν έχει βγάλει κάτι προ το παρόν, ίσα ίσα που υπάερχουν και βελτιώσεις. Προσωπικά δεν παίζω αλλά από review δεν φαίνεται να έχει πρόβληαμ ακόμη και σε απαιτητικά παιχνίδια Σ ευχαριστώ πολύ θα την δοκιμάσω Ευχαριστω για τις απαντησεις σου αλλα στο 1ο ποστ τι εννοεις οταν αλλαζεις χωρο?:confused: Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisx1 Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Ευχαριστω για τις απαντησεις σου αλλα στο 1ο ποστ τι εννοεις οταν αλλαζεις χωρο?:confused: Λάθος διατύπωση. Εννοώ όταν αλλάζει από ένα δίκτυο wifi σε ένα άλλο. Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 Καλημέρα παιδιά.Οταν είναι ενεργοποιημενο το dark mode (μετά την αναβάθμιση που έκανε όλες τις εφαρμογές μαύρες) η ενδείξεις επάνω στην μπάρα είναι σε μαύρο χρώμα με αποτέλεσμα να μην βλέπω ώρα,ποσοστό μπαταρίας κλπ..καμιά ιδέα να γυρίσουν σε άσπρο χρώμα; Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. September 27, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 Καλημέρα παιδιά.Οταν είναι ενεργοποιημενο το dark mode (μετά την αναβάθμιση που έκανε όλες τις εφαρμογές μαύρες) η ενδείξεις επάνω στην μπάρα είναι σε μαύρο χρώμα με αποτέλεσμα να μην βλέπω ώρα,ποσοστό μπαταρίας κλπ..καμιά ιδέα να γυρίσουν σε άσπρο χρώμα;σε σκέτο note 10 δεν το κάνει και μου φαίνεται τρελό bug για να το εχει το Lite. Κάνε ένα restart.. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 σε σκέτο note 10 δεν το κάνει και μου φαίνεται τρελό bug για να το εχει το Lite. Κάνε ένα restart.. Το χω κανει αδερφε..Το ιδιο κανει..Απλα θελω να δω αν το χουν και τα αλλα παιδια το ιδιο θεμα Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. September 27, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 Το χω κανει αδερφε..Το ιδιο κανει..Απλα θελω να δω αν το χουν και τα αλλα παιδια το ιδιο θεμα για άλλαξε και "θέμα" (εικονίδια, υπόβαθρο) μήπως έχεις καμία ασυμβατότητα με αυτό Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 Παιδια το βρηκα..Ειναι bug λογικα των default θεματων του ενος απο τα 2 θεματα..Ειναι το κλασσικο και το απεριοριστο..στο απεριοριστο το κανει ενω στο αλλο κανονικα τα δειχνει Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bin Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 Εάν πατήσω μετάδοση οθόνης σε ταινία/σειρά που έχω κατεβάσει στο netflix, στην τηλεόραση και στο κινητό δείχνει μόνο υπότιτλους και ήχο. Η εικόνα είναι μαύρη Έχει άλλος τέτοιο θέμα? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prosagon Δημ. September 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2020 Καλησπέρα, βρήκα την gcam 6.0 από εδώ: https://pixelcambrasil.com.br/pixelcam-6-0/ και την έκδοση 7.3.018 από εδώ: https://romprovider.com/google-camera-7-3-018-mi-note-10-lite/ ποια να προτιμήσω; υπάρχει καλύτερη εναλλακτική; αξίζει τον κόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos.f Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 (edited) Καλησπέρα. Απόκτησα το note mi 10 lite πριν 2 μέρες.Έκανα αναβάθμιση στη 12 και έχω 2 απορίες. Άμεση κλήση και ηχογράφηση κλήσης . Δεν τα βρίσκω.Ξέρει κάποιος κάτι: Edited October 1, 2020 by nikos.f Παράθεση Προηγούμενα τηλέφωνα T28, T29, T68i SX1, Nokia 6280,Nokia 6230,Nokia 6720 , HTC P3650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 Το νήμα αφορά μόνο το "Xiaomi Mi Note 10 Lite". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnntikas Δημ. October 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2020 Καλησπέρα. Απόκτησα το note mi 10 lite πριν 2 μέρες.Έκανα αναβάθμιση στη 12 και έχω 2 απορίες. Άμεση κλήση και ηχογράφηση κλήσης . Δεν τα βρίσκω.Ξέρει κάποιος κάτι: Συμφωνα με την ευρωπαικη νομοθεσια η xiaomi στις global εκδοσης εχει αποσυρει το δικο της dialer kai exei βαλει της google.οποτε θα πρεπει να περασεις ROM η απο την ελληνικη κοινοτητα η απο την ευρωπαικη.κατα συνεπεια θα πρεπει να ξεκλειδωσεις πρωτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLI Δημ. October 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2020 Συμφωνα με την ευρωπαικη νομοθεσια η xiaomi στις global εκδοσης εχει αποσυρει το δικο της dialer kai exei βαλει της google.οποτε θα πρεπει να περασεις ROM η απο την ελληνικη κοινοτητα η απο την ευρωπαικη.κατα συνεπεια θα πρεπει να ξεκλειδωσεις πρωτα Εγω εχω κατεβασει το true phone απο play store και εχω κανονικα ηχογραφηση κλησεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bizim Δημ. October 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2020 Να ρωτήσω κάτι όχι σχετικά με το κινητό αλλά με την miui 12. Όταν έχω τη φούσκα του messenger ανοιχτή εμφανίζει ένα μήνυμα "η εφαρμογή messenger καλύπτει.." το οποίο με slide δε φεύγει ποτέ. Παρά μόνο μπορεί με 2 ώρες να μην εμφανίζεται. Αυτό το μήνυμα βγαίνει μόνο αν η φούσκα είναι σε κάποιο σημείο της οθόνης αλλιώς δεν βγαίνει. Γνωρίζετε κανείς πως το βγάζω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 Να ρωτήσω κάτι όχι σχετικά με το κινητό αλλά με την miui 12. Όταν έχω τη φούσκα του messenger ανοιχτή εμφανίζει ένα μήνυμα "η εφαρμογή messenger καλύπτει.." το οποίο με slide δε φεύγει ποτέ. Παρά μόνο μπορεί με 2 ώρες να μην εμφανίζεται. Αυτό το μήνυμα βγαίνει μόνο αν η φούσκα είναι σε κάποιο σημείο της οθόνης αλλιώς δεν βγαίνει. Γνωρίζετε κανείς πως το βγάζω; Δεν βγαίνει δυστυχώς. Η μόνη ρύθμιση που φεύγει και είχα παρατηρήσει κιόλας ότι εμφανίζεται μερικές φορές στην AOD, είναι το ενεργές εικόνες συνομιλητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. October 6, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 Δεν βγαίνει δυστυχώς. Η μόνη ρύθμιση που φεύγει και είχα παρατηρήσει κιόλας ότι εμφανίζεται μερικές φορές στην AOD, είναι το ενεργές εικόνες συνομιλητή. και τι χρειάζονται τα "μπαλονάκια" του messenger? Τα κόβεις (να μην πετάγονται σας τις π..ρδές) και βρισκεις την υγειά σου. Είναι υπέρ-αρκετές οι ειδοποιήσεις στην "κουρτίνα" και τα νουμεράκια πάνω στο εικονίδιο του messenger. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 Παλικαρια απο την μπαταρια εχετε μεινει ευχαριστημενοι σε γενικες γραμμες?Λιγο social-YouTube κανω και κανα παιχνιδι λιγη ωρα(Black Desert Mobile) Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts