Administrators athanaso77 Δημ. September 13, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2021 6 minutes ago, giwrgos21r said: Aθανασιε καλησπέρα, το ξανακανα όπως γράφει. Δες την φωτο. Εγραψα την εντολή κ πατησα exit Όταν δίνεις το adb devices, τη βλέπει τη συσκευή σου ο υπολογιστής; Θα πρέπει να σου βγάζει κάτι σαν σειριακό αριθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos21r Δημ. September 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2021 Just now, athanaso77 said: Όταν δίνεις το adb devices, τη βλέπει τη συσκευή σου ο υπολογιστής; Θα πρέπει να σου βγάζει κάτι σαν σειριακό αριθμό. ναι απλα τον εκρυψα για ευνοητους λογους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 13, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2021 1 minute ago, giwrgos21r said: ναι απλα τον εκρυψα για ευνοητους λογους.. Και καλά έκανες. Από ότι βλέπω, οι εντολές σου τρέχουν κανονικά μέχρι τέλος; Και εξακολουθεί να μην κάνει η συσκευή σου αυτό που θέλεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos21r Δημ. September 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2021 σκεφτομαι να επιστρεψω το κινητο, ειμαι πληρως απογοητευμενος απο την Xaomi, μου ειναι εξαιρετικα δυσκολο καθημερινα να ανοιγοκλεινει η οθονη μονη της. Επισης οταν μιλω και το εχω στο αφτι, ανοιγοκλεινει μονη της και πατιεται η σιγαση απο μονη της η με το αγγιγμα του αφτιου μου και δεν με ακουει ο αλλος. Επισης ενοχλητικο και το οταν με καλουν και παταω το power off για να σταματησει ο ηχος κλησης και να σβησει η οθονη, αυτη ανοιγει μονη της παλι. Χειροτερη συσκευη δεν εχω αγορασει στην ζωη μου. Κουραστηκα πραγματικα θα ζητησω επιστροφη χρηματων. 1 minute ago, athanaso77 said: Και καλά έκανες. Από ότι βλέπω, οι εντολές σου τρέχουν κανονικά μέχρι τέλος; Και εξακολουθεί να μην κάνει η συσκευή σου αυτό που θέλεις; δεν ξερω αν την δεχτηκε την εντολη. δεν ειχε καποια ανταποκριση το κινητο μετα που την εγραψα. Θα επρεπε? οπως και ναχει δεν διορθωθηκε το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 Καλησπέρα! Υπάρχει κάποιο λινό για κάποια gcam για το συγκεκριμένο τηλέφωνο;; Μερικές που έψαξα δεν έπαιζαν σωστά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. March 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2022 Το κινητό της γυναίκας μου Red mi 9 με κωδικό M2004J19G πολλές φορές κλείνει μόνο του. Τι πρέπει να κάνω ;;; Αν αυτό σας βοηθήσει ..τώρα κάνει ενημέρωση την MIUI 12.5... Λέτε να σταματήσει μετά την ενημέρωση του MIUI ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. March 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2022 17 ώρες πριν, georgefocus said: Το κινητό της γυναίκας μου Red mi 9 με κωδικό M2004J19G πολλές φορές κλείνει μόνο του. Τι πρέπει να κάνω ;;; Αν αυτό σας βοηθήσει ..τώρα κάνει ενημέρωση την MIUI 12.5... Λέτε να σταματήσει μετά την ενημέρωση του MIUI ;; Μετά την αναβάθμιση, πήγαινε στις ρυθμίσεις / Σχετικά με το τηλέφωνο / Αποθηκευτικός χώρος και δες τη διαθεσιμότητα. Ίσως χρειαστεί να αδειάσεις τη μνήμη από μεγάλα αρχεία ή/και να προσαρτήσεις μια κάρτα SD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. December 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2022 Gcam προτεινωμενη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krizkazu Δημ. April 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2023 Γεια σας Εχω το xiaomi redmi 9 MIUI version 12.5.4 και μερος της δουλειας μου ειναι να δουλευω υπογεια εκει οπου δεν υπαρχει σημα δυκτιου. Η συσκυεη μου καθε φορα που δεν βρισκει υπηρεσια κινητης τηλεφωνιας παιζει τον ηχο ειδοποιησης και μου βγαινει το μηνυμα sim 1: no service. Αυτο μπορει να γινει μεχρι και 40 φορες το λεπτο. Ειναι πολυ ενοχλητικο και δεν ξερω πως να το σταματησω. Δυστυχως το να βαλω τη συσκευη σε σιγαση δεν ειναι ειναι επιλογη διοτι εχουμε wifi και πρεπει να ακουω τα νεα μηνυματα. Υπαρχουν φορες που μπορει η ειδοποιηση που αναφερα παραπανω να παιξει και 4 φορες η μια πανω στην αλλη. Οποιος μπορει ας με βοηθησει. Μια σημειωση που μπορει να βοηθησει, δουλευω κοντα στα συνορα με τουρκια και για αποφυγη επιπλεον χρεωσεων περιαγωγης, το δυκτιο το διαλεξα χειροκινητα διοτι στο αυτοματο μπαινει κατευθειαν στα τουρκικα τηλεφωνικα δυκτια. Σας ευχαριστω Παράθεση Ο Κυριος Προεδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2023 Μια λύση που σκέφτηκαΒάλτο σε flight mode αλλά ενεργοποιήσε το wifi όταν είσε στο υπόγειοSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. July 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2023 Βοηθήστε με παιδιά.Από τηλέφωνο μετέφερα στη κάρτα μνήμης του τηλεφώνου τις φωτό.Χάθηκαν τα screenshot.Υπάρχει ο φάκελος αλλά όχι τα screenshot.Κινητό xiaomi redmi 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts