Jump to content

Sony Ericsson W550i

marios1988
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 767
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Akoma den exei mpei neoterh ekdosh sto Update Service :(

Δηλαδή το πρόβλημα παραμένει;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΕΝΑΣ ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΟ..ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ Κ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ Κ ΑΠΟ 150ΜΒ ΜΝΗΜΗ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΑ 48ΜΒ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙ Κ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΡΙΘΜΟ... ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ????:cry:
[sIGPIC][/sIGPIC]

ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΕΝΑΣ ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΟ..ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ Κ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ Κ ΑΠΟ 150ΜΒ ΜΝΗΜΗ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΑ 48ΜΒ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙ Κ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΡΙΘΜΟ... ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ????:cry:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και διαγραφή ολων... η πιό γρήγορη λύση

Tha ithela na rwthsw xwris na thelw na prosvalw to forum.An thelw na poulhsw ena kinhto,na to valw se mia aggelia,yparxei kapoio kommati sto forum edw 'h na paw kapou allou?Thanks

:rolleyes: μπες εδω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συνεδεσε το στο USB και επελεξε την μεταφορα δεδομένων. Mπορείς να τα διαγράψεις όλα τα αρχεια οπως είναι με ενα shfit+del (αφου κανεις ενα backup πρωτα!!) η μπορεις να του πατησεις ενα format στην μνημη. Αλλα προσοχη! με το ίδιο τυπο FAT που είχε και πριν, νομίζω fat32 είναι.

Απλα προτεινα κατι ε? δεν σημαίνει οτι αυτο πρεπει να κανεις κιολας!

Ta Electronika einai 8riskeia

skyris homepage

ΠΑΝΤΟΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ W550i ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ 256mb ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ 128 ΟΠΩΣ ΛΕΣ . ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ.ΜΑΛΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΠΙΜΕΝΟΥ:) :lol: :p :happy:

Παιδια καλησπερα να ρωτησω κατι που απο οτι βλεπω δεν το εχει ρωτησει καποιος αλλος.(εχω παραγγειλει το κινητο αλλα δεν ειναι ακομα στα χερια μου και δεν ξερω)

1)η μπαταρια του ειναι ιοντων-λιθιου ή πολυμερων-λιθιου?

και απο οτι διαβασα οτι οταν το συνδεσεις στον υπολογιστη με το usb καλωδιο αρχιζει και φορτιζει.Ειναι κακο γενικα για την μπαταρια να μην φορτιζεται πληρως? (το λεω αυτο επειδη αν το συνδεσεις με τον υπολογιστη για να μεταφερεις αρχεια στο χρονικο αυτο διαστημα δεν θα προλαβει να φορτιστει πληρως.)

2)και κατι αλλο που δεν καταλαβα τελικα γινεται update του κινητου μεσω του υπολογιστη με το καλωδιο που υπαρχει στο πακετο για την μεταφορα δεδομενων?

Αν δεν εχει κανει επαναφορα (που δεν νομιζω) ρωτησε τον αν ειχε προσπαθησει να περασει αρχεια κ πες μου να σου πω τι να κανει.:superman:
Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι.....

Παιδια καλησπερα να ρωτησω κατι που απο οτι βλεπω δεν το εχει ρωτησει καποιος αλλος.(εχω παραγγειλει το κινητο αλλα δεν ειναι ακομα στα χερια μου και δεν ξερω)

1)η μπαταρια του ειναι ιοντων-λιθιου ή πολυμερων-λιθιου?

και απο οτι διαβασα οτι οταν το συνδεσεις στον υπολογιστη με το usb καλωδιο αρχιζει και φορτιζει.Ειναι κακο γενικα για την μπαταρια να μην φορτιζεται πληρως? (το λεω αυτο επειδη αν το συνδεσεις με τον υπολογιστη για να μεταφερεις αρχεια στο χρονικο αυτο διαστημα δεν θα προλαβει να φορτιστει πληρως.)

2)και κατι αλλο που δεν καταλαβα τελικα γινεται update του κινητου μεσω του υπολογιστη με το καλωδιο που υπαρχει στο πακετο για την μεταφορα δεδομενων?

Mα δεν το εφτιαξαν με την λογικη για να φορτιζει πληρως απο το usb ..απλα να μην σου τρωει πολυ μπαταρια οταν κανεις την δουλεια σου οταν το εχεις συνδεσει με τον υπολογιστη.

Ναι γινεται αναβαθμιση του κινητου σου με το καλωδιο αυτο που υπαρχει στο πακετο!

Giorgosk80 ευχαριστω :) ,στις μπαταριες λιθιου ξερω οτι δεν χρειαζεται να αποφορτιστουν τελειως για να τις ξαναφορτισεις γιατι δεν παρουσιαζουν το φαινομενο μνημης,μηπως ξερεις αν συμβαινει κατι αναλογο και για την φορτιση?(δηλαδη να μην χρειαζεται να την φορτισεις πληρως και να μην παρουσιαστει κανενα προβλημα στην μπαταρια)

Άλλη μια ερώτηση, πόσα SMS αποθηκευει; Περιορίζεται απο την εσωτερική του μνήμη ή έχει ειδική μνήμη για καμμια 100αρια μηνύματα όπως τα περισσότερα SE;

Το δικό μου τα έφτυσε την Παρασκευή και τώρα βρίσκεται στο Service... Ξαφνικά μια μέρα έκανε restart και μετά έμενε συνέχεια στην άσπρη οθόνη που δείχνει πριν το λογότυπο της SE... :( Αύριο μου είπαν να πάρω τηλέφωνο για να δω αν είναι έτοιμο... Για να δούμε...

Το δικό μου τα έφτυσε την Παρασκευή και τώρα βρίσκεται στο Service... Ξαφνικά μια μέρα έκανε restart και μετά έμενε συνέχεια στην άσπρη οθόνη που δείχνει πριν το λογότυπο της SE... :( Αύριο μου είπαν να πάρω τηλέφωνο για να δω αν είναι έτοιμο... Για να δούμε...

OK το πήρα σήμερα όπως μου είχαν πει... Το έκαναν format και μετά ξαναπέρασαν το firmware... Όλα καλά μέχρι στιγμής :D

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΤΗΛ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν δεν μπορει να συνδεσει το κιν sorry αλλα................
Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι.....

• The title was changed to Sony Ericsson W550i