amelidis Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Ναι αυτο ακριβως κανω και εγω...! Αλλα εμενα με ενοχλει! Σε κανενα κινητο τηλεφωνο που ειχα μεχρι τωρα δεν χρειαζονταν κατι τετοιο και για κανενα απο τα προηγουμενα κινητα μου δεν εδωσα πανω απο 200€! Για το W550i εδωσα 300€ και εχω την απαιτηση να δουλευει καλυτερα απο τα προηγουμενα (+σε οτι αφορα την συνταξη μηνυματος!!)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Καλά ντε μη βαράς! :Ρ Έχω να πω πάντως και κάτι άλλο που παρατήρησα τώρα...έχουν βάλει λάθος το avatar του W550i...και του W600 !!! Το 550i που έχω εγώ έχει και την "προέκταση" για να το πιάνεις πάνω από την οθόνη... μήπως να το πω και στο thread με τα avatars?...Δεν το παρατήρησε κανείς άλλο αυτό; Έψαξα και στο internet και είδα πως και στα διάφορα site είναι μπλεγμένο... ξέρει κανείς κάτι παραπάνω;! Πάντως έχω σίγουρα το 550i και σίγουρα έχει την προεκτασούλα σαν πιαστράκι... Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Μην στεναχωριεσαι... Δεν τα εχω με εσενα! :) :) Και πραγματι εχεις δικιο! Το W550i εχει εκεινη την προεκταση που ακομα δεν εχω καταλαβει σε τι ακριβως εξυπηρετει εκτος απο το να μεγαλωνει το κινητο σε διαστασεις!! Μηπως ειναι η κεραια του η απλα ειναι για να το κρατας/κρεμας απο εκει?? Κατα τ'αλλα παντως ειναι αψογο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terrys Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Καλησπέρα και από εμένα. Ικανοποιημένος -μέχρι στιγμής- από το W550i , αλλά θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να διαγραφούν από το τηλέφωνο 2-3 "προστατευόμενοι" ήχοι της SE που υπάρχουν μέσα και μία εικόνα. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Tα οφφ-τοπικ ποστς αφαιρέθηκαν. dbecks7 είναι δουλειά των Μoderators να κρίνουν αν "ο καθένας εδώ μέσα λέει το μακρύ και το κοντό του". Θα σε παρακαλούσα να μην προβείς ξανά σε τέτοιου είδους ποστς. Όσον αφορά τα greeklish, ναι δεν είναι εύκολα αναγνώσιμα σε σύγκριση με τα Ελληνικά αλλά να υπενθυμίσω ότι στο φόρουμ δεν απαγορεύονται. Ας επιστρέψουμε στο θέμα μας τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Εχμ...γιατί να το κάνεις αυτό;! Για να έχεις περισσότερο χώρο; Φαντάζομαι πως μια λύση είναι να συνδέσεις το κινητό σου με το pc και να προσπαθήσεις να σβήσεις από εκεί τους ήχους και την εικόνα που δε θες...άμα δε σε αφήσει τότε προφανώς δε μπορείς να τα σβήσεις :) (εννοείται πως προσπάθησες να τα σβήσεις απ' ευθείας από το κινητό σου και δε γίνεται ε?) Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Χμμ... Η έκδοση R4CA004 είναι όντως η πιο καινούρια, αλλά δεν έχει μπει ακόμη στο SEUS... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terrys Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Εχμ...γιατί να το κάνεις αυτό;! Για να έχεις περισσότερο χώρο; Φαντάζομαι πως μια λύση είναι να συνδέσεις το κινητό σου με το pc και να προσπαθήσεις να σβήσεις από εκεί τους ήχους και την εικόνα που δε θες...άμα δε σε αφήσει τότε προφανώς δε μπορείς να τα σβήσεις :) (εννοείται πως προσπάθησες να τα σβήσεις απ' ευθείας από το κινητό σου και δε γίνεται ε?) ναι, τα βασικά εννοούνται! δεν το κάνω για το χώρο (άλλωστε δεν πιάνουν και τόσο πολύ) , αλλά επειδή είναι "χύμα" πεταμένα μέσα και ούτε οργανώνονται σε ένα φάκελο (καθ' ότι τα προστατευόμενα αρχεία δεν μεταφέρονται) ήθελα να τα βγάλω. καθαρά και μόνο για καλύτερη οργάνωση δηλαδή. anyway, θα κοιτάξω και αυτό τον τρόπο. Ευχαριστώ amorphis! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Χμμ... Η έκδοση R4CA004 είναι όντως η πιο καινούρια, αλλά δεν έχει μπει ακόμη στο SEUS... Ξεροιυμε τι διορθωνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Ξεροιυμε τι διορθωνει? Χμ.. Όχι αν δεν μπει στο SEUS... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Χμ...μετά από 1 μήνα χρήσης του κινητού...το μόνο πράγμα που θεωρώ πως δεν είναι αρκετά ικανοποιητικό είναι η κάμερα...με 1,3 περίμενα παραπάνω...το motorola v1050 που είχα πριν με 1,3 είχε άψογη! Του w550i είναι αρκετά θολή...σνιφ! Και μια απορία τώρα...μιας και δε γνωρίζω από λογισμικά κινητών...πριν 2 μέρες μου έβγαλε ένα μήνυμα update service και πως θα γίνει εγκατάσταση στο κινητό μου της ενημερωμένης έκδοσης λογισμικού...αυτό για να γίνει φαντάζομαι πως πρέπει να συνδεθεί στο net ε? Δηλαδή, χρεώνομαι! Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Γιατί δεν κάνει κάποιος αυτό το thread "επισημασμένο";;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbecks7 Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Symfwnw me ton Lionheart.To kinhto ayto tha ginei "klassiko" ths SE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Γιατί δεν κάνει κάποιος αυτό το thread "επισημασμένο";;; Μετά από πολύωρη συνεδρίαση των Mods, έγινε επισημασμένο το συγκεκριμένο θέμα ;) Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbecks7 Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Ante me geia mas kai na to krathsoume enhmerwmeno.Eyxaristoume mods Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terrys Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Αυτό πάντως που έχω παρατηρήσει εγώ είναι ότι στο κρυφό μενού (από την αρχική οθόνη δεξιά * αριστερά αριστερά * αριστερά * ) εκεί που έχει τον Συνολικό Χρόνο Συσκευής και δεν σβήνει ποτέ μου βγάζει τον διπλάσιο χρόνο ομιλίας της συσκευής! Και το έχω παρατηρήσει από την αρχή (άρα δεν παίζει να έχει χρησιμοποιηθεί από άλλον πιο πριν, γιατί αρχικά αυτό σκέφτηκα) και αυτό αυξάνεται περιοδικά. π.χ. Στα 14' ομιλίας αυτό έδειχνε 28' , στη 1.15'.00'' αυτό πήγαινε 2.30'.00'' , κ.ο.κ. Αν και που και που χάνει κάτι δευτερόλεπτα και αναρωτιέμαι αν θα αρχίσει κάποτε να μετράει κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbecks7 Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Kanena neo gia to yperoxo kinhtouli mas?To thread exei psiloksexastei... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Kanena neo gia to yperoxo kinhtouli mas?To thread exei psiloksexastei... Περιμένουμε αυτό το πολυπόθητο update μπας και φτιάξουν τα μηνύματα..... Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbecks7 Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Poly dyskolo na ftiaksoun ta mhnymata.Makari alla dystyxws mou fantazei adynato... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satizen Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Γεια σας φιλοι μου εχω το w550i 3 μερες τωρα και ηθελα μια ερωτηση να κανω στα προφιλ δεν μπορω να εχω διαφορετικο ηχο σε καθενα ξεχωριστα; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyris Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Παιδια ήρθα να φερω λυση στα προβληματα μας (νομιζω!!:p ) Οταν πας να γραψεις νεο μνμ. Μπαινεις στα προσθετ. και επιλεγεις γλωσσα γραφης τυπικο abc και ΟΚ. μετα ξαναπας στα προσθ και στη γλωσσα γραφης και επιλεγεις Ελληνικα. Ολα ΟΚ, τωρα είσαι ετοιμος να γραψεις ενα μνμτακι 160 χαρακτηρων! Πως το καταλαβαινεις. Οταν βλεπεις οτι μπορεις να γραψεις μικρα ελληνικα, και στα κεφαλαια το "Ι" είναι μεγαλυτερο απο τα αλλα γραμματα τότε γραφεις μεχρι 60 χαρ. οταν γραφει παντα κεφαλαια (και ας φαινεται το μικρο ''α'') και ολα τα γραμματα εχουν το ιδιο υψος τοτε γραφεις 160 χαρ Σημ. εχω την εκδοση R4BA041 πειτε αν πιανει και σας... καλο messaging.. Παράθεση Ta Electronika einai 8riskeia skyris homepage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyris Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Μια προσθη να κανω ακομη.. Απο οτι παρατηρω ενας ακομη τροπος χωρις να μπλεξεις με τις γλωσσες γραφης είναι να θυμιζεις στο κινητο καθε φορα οτι οι "εθνικοι χαρακτηρες" ειναι 'μη ενεργο". Απλα μπαινεις στο μενου και πατας πανω στο "μη ενεργο" Το πώς θα καταλάβετε αν γραφει 160 το έγραψα στο προηγ post Παράθεση Ta Electronika einai 8riskeia skyris homepage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Συγγνώμη...ποιο είναι κουραστικό; Εγώ άμα θέλω να γράψω στα ελληνικά...μπαίνω στο μήνυμα...πατάω συνεχόμενα την δίεση (#), επιλέγω ΕΛΛΗΝΙΚΑ και μετά γράφω κανονικά μήνυμα με πολλούς χαρακτήρες...δεν είναι τόσο φοβερό...εκτός αν εννοείτε κάτι άλλο! skyris Αυτό που έχω γράψει εγώ...δεν το είδες;;;;!!!! Είναι το πιο εύκολο...απλά τα παιδιά λένε πως θέλου να γίνει κάτι και να μη χρειάζεται κάθε φορά να επιλέγουν ΕΛΛΗΝΙΚΑ για να γράψουν μήνυμα 160 χαρακτήρες!!! Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyris Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 ΚΑΛΑ ρε παιδια μη βαρατε! δεν διαβασα οοολο το θεμα συνεπως μου διεφυγε το post σου! Αλλωστε αυτο που λεω είναι ακριβως το ιδιο. Και στο κατω κατω δεν είναι bug του λογισμικου. αν θυμαμαι καλα και παλιοτερα καποια τηλεφωνα nokia ασπρομαυρα έστελναν 60 χαρ σε unicode συστημα. Παράθεση Ta Electronika einai 8riskeia skyris homepage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbecks7 Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Kanena neo mhpws kai valane sthn online anavathmish to update tou software? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts