johnlotos2 Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 άκυρη η ερώτηση. Το βρήκα που είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apricot Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Καλησπέρα σε όλους. Τα παίχνιδια παίζουν μόνο με την οθόνη πλάγια; Είναι εύχρηστο; Πόση ώρα μπορεί να ηχογραφεί συνεχόμενα; Ευχαριστώ. :w00t: Παράθεση findeternalsunshine Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrogas Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 Το έχει φέρει μόνο η Vodafone ή και ο Γερμανός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coletsos Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 Καλησπέρα σε όλους. Τα παίχνιδια παίζουν μόνο με την οθόνη πλάγια; Είναι εύχρηστο; Πόση ώρα μπορεί να ηχογραφεί συνεχόμενα; Ευχαριστώ. :w00t: oxi den apizoun mono plagia paizoun kai isxia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 games,themes ktl? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 Reviews: http://www.mobilemag.ch/tests/test.php?id=24979 http://www.astel.be/Sony-Ericsson-W550i-Test-Review :)Για όσους δεν το έχουν πάρει ακόμα! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Στο site της ericsson δεν έχει mms configurator για cosmote. Ποιο είναι συμβατό με w550i να μας στείλει τις ρυθμίσεις; w800 & k750 δεν παίζουν... Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RepsolXTR Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 entypwseis kaneis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peka Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 Παιδια μπορει καποιος κατοχος να γραψει εντυπωσεις να ξερουμε τι μας γινεται, γιατι ενδιαφερομαι να το παρω... Με κερδισε μονο και μονο απο την εξωτερικη του εμφανιση και τα χαρακτηριστικα του ειναι αρκετα καλα! Νομιζω οτι θα ειναι αξιος αντικαταστατης του ΝΟΚΙΑ 6230 που εχω... Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Μια χαρά τηλέφωνο :) Όπως όλα τα Ericsson. Υπερβολικά δυνατό ήχο στο ηχείο (και καθαρός). Από συνδεσιμότητα είναι μια χαρά (USB καλώδιο στη συσκευασία, ΒΤ + ΙR). Ράδιο με RDS, ακουστικά (στη συσκευασία). Ο μηχανισμός ανοίγματος/κλεισίματος φαίνεται προσεγμένος (στην πορεία θα δούμε πόσο καλός είναι). Φοβόμουν ότι δεν θα κουμπώνει και πολύ καλά, αλλά προς το παρόν δεν έχω δει κανένα πρόβλημα... Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oldboy Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 mporeis na baleis oti hxo theleis sta sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 mporeis na baleis oti hxo theleis sta sms? ...Ναι... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Παιδια μπορει καποιος κατοχος να γραψει εντυπωσεις να ξερουμε τι μας γινεται, γιατι ενδιαφερομαι να το παρω... Με κερδισε μονο και μονο απο την εξωτερικη του εμφανιση και τα χαρακτηριστικα του ειναι αρκετα καλα! Νομιζω οτι θα ειναι αξιος αντικαταστατης του ΝΟΚΙΑ 6230 που εχω... Ευχαριστω. φιλε μου διαβασε τις γνωμες μας στις προηγουμενες σελιδες και βγαλε το συμπερασμα σου,τωρα αν ειναι καλος αντικαταστατης του 6230 σου αυτο δεν το γνωριζω. :) αν παντως σου αρεσει παρε το,σε γενικες γραμμες ειναι καλο κινητακι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louis Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 παιδεια καλησπερα, επειδη ενδιαφερομαι για αυτο το κινητο θελω να κανω μερικες ερωτησεις... 1)ειναι ξεκλειδωτα τα bluetooth και υπερυθρες ετσι? δηλ θα μπορω να στελνω και να μου στελνουν τα παντα? κυριως ολοκληρα κομματια mp3? 2)μπορεις να βαλεις mp3 γαι ηχο κλησης? για ηχο μηνυματος? 3)επειδη φοβαμαι τη se απο ποιοτητα κατασκευης, τι εχετε να πειτε για το κινητο αυτο? θυμαμαι καποτε που ειχα το se z600 και το πορτακι ειχε χαλαρωσει τελειως και ψιλοανοιγοκλεινε απο μονο του... δε ξερω αν αλλο κινητο της se ειχε παρομοιο προβλημα... ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coletsos Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω το κινητό αλλά το έχει καποιος φίλος. το έχω ψάξει και μπορώ να σου λύσω κάποιες απορίες άμεσα.παιδεια καλησπερα, επειδη ενδιαφερομαι για αυτο το κινητο θελω να κανω μερικες ερωτησεις... 1)ειναι ξεκλειδωτα τα bluetooth και υπερυθρες ετσι? δηλ θα μπορω να στελνω και να μου στελνουν τα παντα? κυριως ολοκληρα κομματια mp3? Ναί είναι ξεκλείδωτα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.Ακόμα και παιχνίδια μπορούν να σου στείλουν με bluetooth. 2)μπορεις να βαλεις mp3 γαι ηχο κλησης? για ηχο μηνυματος? Και για τα δύο μπορείς να βάλεις mp3 για ήχο. 3)επειδη φοβαμαι τη se απο ποιοτητα κατασκευης, τι εχετε να πειτε για το κινητο αυτο? θυμαμαι καποτε που ειχα το se z600 και το πορτακι ειχε χαλαρωσει τελειως και ψιλοανοιγοκλεινε απο μονο του... δε ξερω αν αλλο κινητο της se ειχε παρομοιο προβλημα...Κοίταξε όλα τα κινητά της SE έχουν κάποια μικροπροβλήματα.πάντως εγώ είχα το z600 για ένα χρόνο και με βαριά χρήση(πολλές πτώσεις, πολύ νερό,καμμένες από τσιγάρο υπέρυθρες)το πορτάκι έκλεινε σαν να μην είχε πέσει ποτέ.βέβαια σε κάποιους άλλους άνοιγε με ένα φύσημα του αέρα(λέμε τώρα). Σέ άλλα κινητα της se που έχουν μοχλό αυτό είχε το μεγαλύτερο προβλημα αλλά λυνόταν με καλή συντήρηση.τέτοιο προβλημα δεν θα αντιμετωπίσεις γιατι δεν έχει μοχλο αλλά πολυπλήκτρο σαν του z600.Πάντως του φίλου μου το w550 ήταν ελλατωματικό(κόλλαγε) και το άλλαξε τη 3η μέρα και τώρα δεν έχει κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louis Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 σ ευχαριστω. μου ελυσες τις αποριες.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glav Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Καλησπέρα. Επειδή ενδιαφέρομαι να το αγοράσω, μπορεί να μου πει κάποιος που το έχει αρκετό καιρό, αν παρουσιάζει κανένα σοβαρό ελλάτωμα? Ευχαριστώ. :) Παράθεση iPhone 3G user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbecks7 Δημ. November 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 Geia sas.Thelw na ekfrasw ta parapona mou kai se ayto edw to forum gia to service ths SE kai sygkekrimena tou katasthmatos ths Kallitheas.Agorasa to thlefwno mou kai meta apo 3 meres den mou anagnwrize kammia sim.To phga gia service stis 14/11 kai akoma den to exw parei sta xeria mou.Exw dhmiourghsei zhthma kai sta kentrika alla den exw lavei apanthsh giati kathysteroun toso poly.Phge sto service kai epestrepse me to idio provlhma xwris na to parw egw sta xeria mou kai xwris na me enhmerwnoun ti ginetai.Einai ntroph tous na koroideyoun ton kosmo etsi eidika otan exei plhrwsei ta xrhmata tou gia na agorasei mia kainouria syskeyh! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Geia sas.Thelw na ekfrasw ta parapona mou kai se ayto edw to forum gia to service ths SE kai sygkekrimena tou katasthmatos ths Kallitheas.Agorasa to thlefwno mou kai meta apo 3 meres den mou anagnwrize kammia sim.To phga gia service stis 14/11 kai akoma den to exw parei sta xeria mou.Exw dhmiourghsei zhthma kai sta kentrika alla den exw lavei apanthsh giati kathysteroun toso poly.Phge sto service kai epestrepse me to idio provlhma xwris na to parw egw sta xeria mou kai xwris na me enhmerwnoun ti ginetai.Einai ntroph tous na koroideyoun ton kosmo etsi eidika otan exei plhrwsei ta xrhmata tou gia na agorasei mia kainouria syskeyh! Φίλε dbecks7 καλά έκανες και το ανέφερες!! :) Δες εδώ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spash Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 geia sas , kapoios poy to exei mporei na moy pei apo mpataria pos paei ? dioti agorasa to samsung zv30 kai krataei elaxista (1 - 1,5 mera) kai skeftomai na to allaxo me to w550i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbecks7 Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 To phra shmera kai 1)Den leitourgei swsta(sxedon katholou) to bluetooth kai 2)mou dwsane th syskeyh me th mpataria mesa sto thlefwno kai fortismenh.Poia einai h gnwmh sas?Ti na kanw vre paidia?Exw apelpistei sthn kyrioleksia!!!Sas parakalw peite mou kati giati den antexw :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 γειά σας! μπορεί κα΄ποιος να βάλει αν θέλει έναν Ogg player? και να περάσει αρχεία ogg? ή μόνο Mp3 παίζει; Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Nope, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Nope, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. ευχαριστώ! μπορέις να μου πεις κάποιες δυνατότητες; έχει το κινητό μία γνωστή μου και δεν γνωρίζει για κινητά κα΄τι! περιμένει από εμε΄να και δεν γνωρίζω αυτό το μοντέλο! Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 ευχαριστώ! μπορέις να μου πεις κάποιες δυνατότητες; έχει το κινητό μία γνωστή μου και δεν γνωρίζει για κινητά κα΄τι! περιμένει από εμε΄να και δεν γνωρίζω αυτό το μοντέλο! Επειδή δεν κατανοώ πλήρως τί ρωτάς, εννοείς αν έχει δυνατότητες το κινητό για να πάρει κάποια έξτρα προγραμματάκια; Η' τις δυνατότητες του σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts