Jump to content

Redmi Note 9 Pro

highland1
 Κοινοποίηση

Ως κάτοχοι θα προτείνατε το Redmi Note 9 Pro σε κάποιον και γιατί;  

211 members have voted

1. 1. Ως κάτοχοι θα προτείνατε το Redmi Note 9 Pro σε κάποιον και γιατί;

• ΝΑΙ - Γιατί τη θεωρώ οικονομική συσκευή
    • ΝΑΙ - Γιατί εμπιστεύομαι την Redmi (Xiaomi)
    • ΝΑΙ - Γιατί τα τεχνικά χαρακτηριστικά της με καλύπτουν
    • ΝΑΙ - Για όλα τα παραπάνω
    • ΟΧΙ - Γιατί δε με ικανοποιεί η εγγύηση της Xiaomi
    • ΟΧΙ - Γιατί βρίσκω σφάλμα/-τα λογισμικού - (bug(s))
    • ΟΧΙ - Γιατί με απογοήτευσε η εμπειρία χρήσης
    • ΟΧΙ - Για όλα τα παραπάνω

Recommended Posts

Είσαι σίγουρος ότι αυτό γράφει από την γραμμή και όχι από το μικρόφωνο? Αν το έχεις βάλει και ΔΕΝ έχεις ανοικτη ακρόαση ανοιχτή ακούγεται δυνατά αυτός που σε παίρνει όταν ακούς τι έχεις γράψει? δεν νομίζω..

Sent from my U65GT using Tapatalk

Παιδιά κάπου υπάρχει η ρύθμιση για ποιες εισερχόμενες κλήσεις θα λαμβάνει το τηλέφωνο. Θέλω να ενεργοποιήσω την επιλογή να μην παίρνει από αγνώστους αριθμούς (που δεν υπάρχουν στον τηλεφωνικό μου κατάλογο) και δεν βρίσκω την επιλογή....

Θυμάται κάποιος που στο καλό είναι ;

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro, χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά κάπου υπάρχει η ρύθμιση για ποιες εισερχόμενες κλήσεις θα λαμβάνει το τηλέφωνο. Θέλω να ενεργοποιήσω την επιλογή να μην παίρνει από αγνώστους αριθμούς (που δεν υπάρχουν στον τηλεφωνικό μου κατάλογο) και δεν βρίσκω την επιλογή....

Θυμάται κάποιος που στο καλό είναι ;

Εννοείς να μην λαμβάνει απο αγνώστους αριθμούς. Γιατί η λέξη παίρνει, αφορά τις εξερχόμενες κλήσεις.

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg

Εννοείς να μην λαμβάνει απο αγνώστους αριθμούς. Γιατί η λέξη παίρνει, αφορά τις εξερχόμενες κλήσεις.
Ναι.. έχεις δίκιο...λάθος διατύπωση... Να μην λαμβάνει από αγνώστους αριθμούς...

Ναι.. έχεις δίκιο...λάθος διατύπωση... Να μην λαμβάνει από αγνώστους αριθμούς...

Όχι δεν υπάρχει πρόβλημα φίλε μου, προς Θεού! Απλά στη προσπάθειά μου να σε βοηθήσω, ήταν λίγο συγκρουόμενες οι προτάσεις σου, και δεν ήξερα εάν τελικά μιλάς για εξερχόμενες ή εισερχόμενες κλήσεις!

Λοιπόν, αυτό που λες, υπάρχει, αλλά πρέπει να περάσεις τις επαφές μία-μία χειροκίνητα. Δηλαδή δεν υπάρχει μαζική επιλογή αριθμών απο τη λίστα επαφών.

Εγώ μπορώ να σου πω τη ρύθμιση αυτή, εσύ έχεις τέτοια διάθεση να τις περάσεις μεμονωμένα;

Επίσης, για τα apps, έχω να προτείνω για την αναπαραγωγή μουσικής, το "folder player" του peter shashkin.

Το χρησιμοποιώ πολλά χρόνια και θεωρώ πως είναι από τα καλύτερα του είδους.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όχι δεν υπάρχει πρόβλημα φίλε μου, προς Θεού! Απλά στη προσπάθειά μου να σε βοηθήσω, ήταν λίγο συγκρουόμενες οι προτάσεις σου, και δεν ήξερα εάν τελικά μιλάς για εξερχόμενες ή εισερχόμενες κλήσεις!

Λοιπόν, αυτό που λες, υπάρχει, αλλά πρέπει να περάσεις τις επαφές μία-μία χειροκίνητα. Δηλαδή δεν υπάρχει μαζική επιλογή αριθμών απο τη λίστα επαφών.

Εγώ μπορώ να σου πω τη ρύθμιση αυτή, εσύ έχεις τέτοια διάθεση να τις περάσεις μεμονωμένα;

Πραγματικά δεν κατάλαβα...

Πώς να περάσω επαφές με αριθμούς που δεν γνωρίζω ;

Δεν θέλω black list, θέλω να απορρίπτει όλες τις εισερχόμενες από αριθμούς που δεν υπάρχουν στις επαφές μου.

Στο παλιό μου τηλέφωνο το Huawei p smart είχα αυτή την ρύθμιση και νόμιζα πως την είχα δει κάπου και σε αυτό...

Επίσης, για τα apps, έχω να προτείνω για την αναπαραγωγή μουσικής, το "folder player" του peter shashkin.

Το χρησιμοποιώ πολλά χρόνια και θεωρώ πως είναι από τα καλύτερα του είδους.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πραγματικά δεν κατάλαβα...

Πώς να περάσω επαφές με αριθμούς που δεν γνωρίζω ;

Δεν θέλω black list, θέλω να απορρίπτει όλες τις εισερχόμενες από αριθμούς που δεν υπάρχουν στις επαφές μου.

Στο παλιό μου τηλέφωνο το Huawei p smart είχα αυτή την ρύθμιση και νόμιζα πως την είχα δει κάπου και σε αυτό...

Ρυθμίσεις->Εφαρμογές->Ρυθμίσεις εφαρμογής συστήματος->Ασφαλεία->Λίστα αποκλεισμών->Εξαιρέσεις, και κάνεις εξαίρεση όλους τους αριθμούς της λίστας επαφών σου.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη στο φόρουμ.

Ρυθμίσεις->Εφαρμογές->Ρυθμίσεις εφαρμογής συστήματος->Ασφαλεία->Λίστα αποκλεισμών->Εξαιρέσεις, και κάνεις εξαίρεση όλους τους αριθμούς της λίστας επαφών σου.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη στο φόρουμ.

Ααα μάλιστα... Κατάλαβα...

Οπότε όποτε προσθέτω μια επαφή, θα πρέπει να την προσθέτω και στις εξαιρέσεις...

Μάλλον θα κατεβάσω κάποια εφαρμογή που το κάνει αυτό...

----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πολύ σε ευχαριστώ πάντως !!!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ααααα πήγα στις ρυθμίσεις που μου είπες και υπάρχει ακριβώς αυτό που θέλω.... Δεν χρειάζεται να βάλω εξαιρέσεις....

Ααα μάλιστα... Κατάλαβα...

Οπότε όποτε προσθέτω μια επαφή, θα πρέπει να την προσθέτω και στις εξαιρέσεις...

Μάλλον θα κατεβάσω κάποια εφαρμογή που το κάνει αυτό...

----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πολύ σε ευχαριστώ πάντως !!!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ααααα πήγα στις ρυθμίσεις που μου είπες και υπάρχει ακριβώς αυτό που θέλω.... Δεν χρειάζεται να βάλω εξαιρέσεις....

Πάρα πολύ σωστά, εκεί στο ίδιο μενού, στο: Λίστα αποκλεισμών κλήσεων->Αποκλεισμός κλήσεων απο αγνώστους. :)

Πάρα πολύ σωστά, εκεί στο ίδιο μενού, στο: Λίστα αποκλεισμών κλήσεων->Αποκλεισμός κλήσεων απο αγνώστους. :)
Ακριβώς αυτό.... Τα καταφέραμε...

Καλησπέρα. Επανέρχομαι μετά από μέρες για να ενημερώσω για όλα τα "θέματα" που είχα. Η μπαταρία έστρωσε και βγάζει περίπου 9.5 ώρες sot με υπόλοιπο 25-30% ανάλογα την μέρα. Όμως προσοχή με αυτό που θα πω. Αυτό δεν συμβαίνει αν φορτίσω το κινητό με τον εργοστασιακό φορτιστή που είναι ταχείας φόρτισης. Το φορτίζω με φορτιστή 5V/2A με το ίδιο καλώδιο που είχε το κουτί του. Αυτο το "πείραμα" το έκανα πριν το γράψει ο φίλος πιο πάνω για να δω μήπως ζεσταίνεται λιγότερο η συσκευή πράγμα που ισχύει 100% αφού το επιβεβαιώνει και ο φίλος που έκανε ίδια σκέψη με μένα και δεύτερον επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του ότι η μπαταρία κατεβαίνει πιο αργά!!! Όσο είχα τον γρήγορο φορτιστή έβλεπα και λιγότερες ώρες sot και το κινητό υπερθέρμαινόταν κατά την φόρτιση πράγμα που δεν το θέλουμε γιατί μειώνεται η διάρκεια ζωής της απόδοσης της μπαταρίας. Εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει να φορτίζει γρήγορα γιατί κάθε βράδυ όταν πέφτω για ύπνο το φορτίζω για να μου βγάλει όλη την υπόλοιπη μέρα. Ακόμα και υπόλοιπο 50-55% να έχω θα το βάλω για να είμαι σίγουρος ότι θα κάνω την δουλειά μου και δεν κάθομαι να "ρισκάρω" να φτάσω στο τέλος της άλλης μέρας με 5%. Το κλειδί λοιπόν είναι η αργή φόρτιση για περισσότερες ώρες οθόνη. Επίσης να γράψω και για το θέμα που είχα με το google pay το έλυσα σήμερα. Βρήκα γιατί δεν περνούσε καμία συναλλαγή. Έπρεπε να πάω ρυθμίσεις>>>συνδεση και κοινοποίηση>>>NFC>>>πατήστε και πληρώστε>>>προεπιλογή πληρωμής (εδώ είχε την Eurobank και έβαλα το Google pay) και από κάτω που λέει "χρήση προεπιλογής" να βάζετε "αντικατάσταση προεπιλεγμένης εφαρμογής όταν είναι ανοιχτή μία άλλη εφαρμογή πληρωμής".

Έχουμε κάποιο συγκριτικό μεταξύ του 9 pro και του 9s στον τομέα κάμερα; Από τη στιγμή που δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το NFC, νομίζω πως η μόνη τους ουσιαστική διαφορά είναι η κάμερα, οπότε θέλω να δω ποιο θα αγοράσω. Είδα υπάρχει και GCam port και για τα δύο, οπότε περιλαμβάνω και τις φωτογραφίες με GCam.

Καλησπέρα. Επανέρχομαι μετά από μέρες για να ενημερώσω για όλα τα "θέματα" που είχα. Η μπαταρία έστρωσε και βγάζει περίπου 9.5 ώρες sot με υπόλοιπο 25-30% ανάλογα την μέρα. Όμως προσοχή με αυτό που θα πω. Αυτό δεν συμβαίνει αν φορτίσω το κινητό με τον εργοστασιακό φορτιστή που είναι ταχείας φόρτισης. Το φορτίζω με φορτιστή 5V/2A με το ίδιο καλώδιο που είχε το κουτί του. Αυτο το "πείραμα" το έκανα πριν το γράψει ο φίλος πιο πάνω για να δω μήπως ζεσταίνεται λιγότερο η συσκευή πράγμα που ισχύει 100% αφού το επιβεβαιώνει και ο φίλος που έκανε ίδια σκέψη με μένα και δεύτερον επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του ότι η μπαταρία κατεβαίνει πιο αργά!!! Όσο είχα τον γρήγορο φορτιστή έβλεπα και λιγότερες ώρες sot και το κινητό υπερθέρμαινόταν κατά την φόρτιση πράγμα που δεν το θέλουμε γιατί μειώνεται η διάρκεια ζωής της απόδοσης της μπαταρίας. Εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει να φορτίζει γρήγορα γιατί κάθε βράδυ όταν πέφτω για ύπνο το φορτίζω για να μου βγάλει όλη την υπόλοιπη μέρα. Ακόμα και υπόλοιπο 50-55% να έχω θα το βάλω για να είμαι σίγουρος ότι θα κάνω την δουλειά μου και δεν κάθομαι να "ρισκάρω" να φτάσω στο τέλος της άλλης μέρας με 5%. Το κλειδί λοιπόν είναι η αργή φόρτιση για περισσότερες ώρες οθόνη. Επίσης να γράψω και για το θέμα που είχα με το google pay το έλυσα σήμερα. Βρήκα γιατί δεν περνούσε καμία συναλλαγή. Έπρεπε να πάω ρυθμίσεις>>>συνδεση και κοινοποίηση>>>NFC>>>πατήστε και πληρώστε>>>προεπιλογή πληρωμής (εδώ είχε την Eurobank και έβαλα το Google pay) και από κάτω που λέει "χρήση προεπιλογής" να βάζετε "αντικατάσταση προεπιλεγμένης εφαρμογής όταν είναι ανοιχτή μία άλλη εφαρμογή πληρωμής".

Όπως καταλαβαίνεις, αυτό δε θα έπρεπε να συμβαίνει, με τη χρήση συμβατικού φορτιστή δηλαδή και της καταναλώσεώς σου.

Αυτό που κάνεις είναι μια πατέντα για να έχεις υψηλό SOT, και επουδενί ο κατασκευαστής δεν προτείνει αυτό για να υπάρχει χαμηλή κατανάλωση.

Προσωπικά ας πούμε, έχω 12-14 και 15 ώρες SOT, με φόρτιση με τον φορτιστή ταχείας.

Άρα μιλάμε για bug ή κάτι άλλο.

Το εάν επιθυμείς να φορτίζεις με τον φορτιστή χαμηλής ισχύος, είναι άλλη συζήτηση.

Προσωπικά στέκομαι στο SOT.

Αυτό δες το εάν θα φτιάξει με μελλοντική αναβάθμιση, και εάν θέλεις ενημέρωσέ μας, δε θα έπρεπε να λειτουργεί ως προς το SOT έτσι το τηλέφωνό σου.

Edit: Κάνε και μια αναφορά bugs στο υπηρεσίες και σχόλια.

Edited by Vasileios26

Έχουμε κάποιο συγκριτικό μεταξύ του 9 pro και του 9s στον τομέα κάμερα; Από τη στιγμή που δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το NFC, νομίζω πως η μόνη τους ουσιαστική διαφορά είναι η κάμερα, οπότε θέλω να δω ποιο θα αγοράσω. Είδα υπάρχει και GCam port και για τα δύο, οπότε περιλαμβάνω και τις φωτογραφίες με GCam.

Καλησπέρα.

Συγκριτικό μεταξύ των δύο συσκευών, θα πρέπει κάποιος να τύχει να τα έχει δίπλα-δίπλα, όμως επειδή αυτό δεν είναι και τόσο πιθανό να συμβεί -τουλάχιστον σύντομα-, προσωπικά έχω συγκριτικά μεταξύ της gcam (trCamera) και της stock εδώ. Ξέρω, ίσως δε σε καλύπτει και τόσο αυτό, όμως είναι μια ιδέα, τουλάχιστον για τις δυνατότητες της συσκευής του παρόντος νήματος. Μπορείς απο 'κει και πέρα, να μεταβείς στο νήμα του 9S, και να ζητήσεις απο τα παιδιά εκεί συγκριτικά.

Καλησπέρα.

Συγκριτικό μεταξύ των δύο συσκευών, θα πρέπει κάποιος να τύχει να τα έχει δίπλα-δίπλα, όμως επειδή αυτό δεν είναι και τόσο πιθανό να συμβεί -τουλάχιστον σύντομα-, προσωπικά έχω συγκριτικά μεταξύ της gcam (trCamera) και της stock εδώ. Ξέρω, ίσως δε σε καλύπτει και τόσο αυτό, όμως είναι μια ιδέα, τουλάχιστον για τις δυνατότητες της συσκευής του παρόντος νήματος. Μπορείς απο 'κει και πέρα, να μεταβείς στο νήμα του 9S, και να ζητήσεις απο τα παιδιά εκεί συγκριτικά.

Γιατί τη GCam του tigr; Βλέπω και αυτό το port που βρίσκεται στο subforum του note 9s/pro ([CURTANA][JOYEUSE]). Είναι καλύτερο το port του tigr;

Πάντως απ' ότι βλέπω στις νυχτερινές έχει σοβαρό θέμα. Το Mi 8 που είναι 2 χρόνων κινητό και παίζει επίσης στα 250€ σε όσα κομμάτια έχουν μείνει στα σκρουτζομάγαζα είναι μέρα με τη νύχτα.

Γιατί τη GCam του tigr; Βλέπω και αυτό το port που βρίσκεται στο subforum του note 9s/pro ([CURTANA][JOYEUSE]). Είναι καλύτερο το port του tigr;

Πάντως απ' ότι βλέπω στις νυχτερινές έχει σοβαρό θέμα. Το Mi 8 που είναι 2 χρόνων κινητό και παίζει επίσης στα 250€ σε όσα κομμάτια έχουν μείνει στα σκρουτζομάγαζα είναι μέρα με τη νύχτα.

Λογικό δεν είναι ; Το mi 8 φοράει τoν imx 363 του pixel 3 .Μιλάμε για ένα από τα καλύτερα φωτογραφικά κινητά της xiaomi που ουσιαστικά είναι καλύτερο κ του mi 9

Καταρχάς εμένα το συγκεκριμένο port δε παίζει καθόλου, κολλάει.

Επίσης δεν έχει ρυθμίσεις για αλλαγή των ρυθμίσεων των φακών, πχ imx 363, imx 586 κλπ, έχει κάποιες στάνταρ ρυθμίσεις και αυτό. Έχει και τo

.xml του αρχείο, αλλά εμένα δε μου αρκεί αυτό, θέλω την gcam με πληθώρα ρυθμίσεων για να τη φέρω στα μέτρα μου κατόπιν δοκιμών.

Απο 'κει και πέρα, η trCamera, είναι η καλύτερη gcam που έχω δει στο κινητό αυτό έως τώρα, αλλά δε δουλεύει καθόλου το βίντεο δυστυχώς. Τουλάχιστον στο θέμα των νυκτερινών λήψεων, και γενικά απο άποψη λήψης και παραμετροποίησης, είναι η καλύτερη. Τώρα μέχρι να φτιαχτεί το θέμα του βίντεο, λήψεις αυτών από την stock εφαρμογή. Μέχρι να βρεθεί κάποια πολύ αξιόλογη gcam, κάποιος προγραμματιστής να δουλέψει πολύ σοβαρά για το κινητό αυτό.

Πολύ σωστά. Είναι νόμος. Ότι γεμίζει γρήγορα, αδειάζει γρήγορα.

Είναι γενικός κανόνας.

Αλλά όπως είπε και ο Βασίλης είναι θέμα επιλογής.

Αν το δουλεύεις πολύ και ζεις σε γρήγορους ρυθμούς τότε η υπερταχεία φόρτιση είναι μονόδρομος.

Edit : μιας και είσαι σε φάση δοκιμών, σύγκρινε λίγο τους χρόνους φόρτισης turbo charge με fast και πες μας.

Edit2: Προσωπικά δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω την turbo charge εκτός κι αν είναι αναγκαίο. Και έχω προσωπική εμπειρία σε θέματα φόρτισης και θερμοκρασίας

Ευχαριστώ

Edited by jpower73

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Δοκιμή upload φωτογραφίας του κομήτη neowise με trcamera, και μερική επεξεργασία.

dUsKWbwqgaNXQcf1j12Ur_NkxtpU3oA_T9BZ6rmdx_dUnArxUEFFdpAZ6C0yCyvxHX0wTyN8YUAINFH_DlPQtoR_lNmB0Qsuda-rXooUYXkiKii67fyEwYfwwpDi3pouLqWWxnJBUDNnQ82inz6d1o1leaivQgg4flsJ1Rkiopx3UAB--ys8OXqDx7d6QrNQSQT7uIIJhvzi9zmuxyFfFi30GJ5F9irmAevmVSJAprxZZKah97v_OfRTyLYNvuaG7c8F8qz7-pkoJAqygFShNIl0_bZfqXvK44hPnIS0S5oL2wlpml4y8ZFa-dDTLaQrvcoGZqnr2QJcQv6B23-GbwsSHFxQNPzrDa40hA7viCKPyUfExWWRbUJnEdG5LeWRwESibIkMMXzj-9Tqd0E-2AB18qP8N9-UwvWVyJ4-6zewHVRo43flkdw2haIsOZRgJt_XSwXZfAb1gMBLpTZqfTQwvc8W7ZrSsX0XvwG1U-PPmeqO65zWCoc_dtmJlY5ewQDD4TklMTSeG4fD7t28B05rarvqCwmMUf7h5RX7aG4e-oxdRZa1ud_Sx_bU4tu07bwWPmtA3lzuSzeHNNWFzYGPMkma5vVt4KJVTFzb_GavA_G8tO21KgsfipkzrVK1jfllymKGW-F2-J2TBlBuGH7AmGCWGIMDMOSaAB199oefgyIA2c-jkJPj4zI7zA=w1313-h982-no?authuser=0

Edited by nikatapi

Όπως έχω προειπεί, μαζεύω υλικό για να φτιάξω ένα post με τέτοιες εφαρμογές, που λύνουν προβλήματα στη συσκευή. Φυσικά, όποιος πρότεινε την εκάστοτε εφαρμογή (όπως στην προκειμένη η εφαρμογή αυτή καταγραφής κλήσεων), θα μπαίνει απο κάτω απο την εφαρμογή το όνομά του προς ευχαρίστηση των υπηρεσιών βοηθείας που προσέφερε.

Έχουμε μαζέψει ήδη υλικό, και για το boost του ήχου των ακουστικών, και για καταγραφή κλήσεων, και για automated tasks (εφαρμογή MacroDroid).

Επίσης θα μπει στη λίστα αυτή και η εφαρμογή για αφαίρεση του Bloatware, ενεργοποίηση VoLTE και Vowifi, και οι command prompt εντολές σε όσες συσκευές -τυχόν- έρχονται με λειψές τις συντομεύσεις στη μπάρα συντομεύσεων. Αυτό είναι το έως τώρα υλικό, και θα μπει στη πρώτη σελίδα του παρόν νήματος.

Τέλειο αυτό και ανυπομονώ! Χίλια μπράβο! Παρεμπιπτόντως, επειδή εγώ έχω το θέμα με το wifi, δηλαδή όταν η συσκευή είναι σε αναμονή το χάνει και όταν βγει απ’ την αναμονή «ξυπνάει» και τα λαμβάνει όλα μαζικά, μήπως υπάρχει κάποιο automate task της macrodroid που θα μπορούσε να κρατάει συνεχώς «ξύπνιο» το wifi, όταν η οθόνη είναι σβηστή; Δοκίμασα να φτιάξω μόνος μου κάτι, αλλά δεν έχω καμία εμπειρία σε αυτό το macrodroid, οπότε αν κάποιος που το κατέχει θα μπορούσε να φτιάξει μια τέτοια εντολή που να κάνει το παραπάνω, θα του ήμουν ευγνώμων!

Τέλειο αυτό και ανυπομονώ! Χίλια μπράβο! Παρεμπιπτόντως, επειδή εγώ έχω το θέμα με το wifi, δηλαδή όταν η συσκευή είναι σε αναμονή το χάνει και όταν βγει απ’ την αναμονή «ξυπνάει» και τα λαμβάνει όλα μαζικά, μήπως υπάρχει κάποιο automate task της macrodroid που θα μπορούσε να κρατάει συνεχώς «ξύπνιο» το wifi, όταν η οθόνη είναι σβηστή; Δοκίμασα να φτιάξω μόνος μου κάτι, αλλά δεν έχω καμία εμπειρία σε αυτό το macrodroid, οπότε αν κάποιος που το κατέχει θα μπορούσε να φτιάξει μια τέτοια εντολή που να κάνει το παραπάνω, θα του ήμουν ευγνώμων!

https://m.apkpure.com/keep-wifi-on/com.panam.kwo

Δεν την έχω δοκιμάσει. Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.

Σε rooted τηλέφωνο το πρόβλημα δύναται να λυθεί αλλαζοντας

η τιμή του wifi inteval στο build.prop

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

https://m.apkpure.com/keep-wifi-on/com.panam.kwo

Δεν την έχω δοκιμάσει. Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.

Σε rooted τηλέφωνο το πρόβλημα δύναται να λυθεί αλλαζοντας

η τιμή του wifi inteval στο build.prop

Με root δεν θέλω να μπλέξω. Θα την δοκιμάσω, αν και κάποιες παρόμοιες που κατέβασα από το store δεν έκαναν τίποτα. Γι’ αυτό είπα για macrodroid μπας και βρεθεί κάποιο hack ουσιαστικά και λύσω προσωρινά το πρόβλημα, μέχρι να έρθει το MIUI 12... Ευχαριστώ!

Οκ.

Δοκίμασε την και πες.

Δες κι εδώ

https://www.google.com/amp/s/forum.xda-developers.com/redmi-note-5/help/disable-wifi-battery-optimisation-sleep-t3914550/amp/

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Καλησπέρα φίλε μου!

Κατέβασε το MacroDroid απο το play store, και έπειτα πήγαινε:

Πάνω αριστερά add macro->actions->connectivity->wifi configure->connect to network.

Μη ξεχάσεις να ανοίξεις την τοποθεσία στη μπάρα συντομεύσεων, το ζητάει ως προαπαιτούμενο για να λειτουργήσει. Η συγκεκριμένη λειτουργία δε χρειάζεται root όπως άλλες λειτουργίες του MacroDroid.

Και πες μου τη συμπεριφορά της συσκευής σου.

Ευχαριστώ.

Δεν ξέρω αν έχει κάποιος άλλος παρόμοιο θέμα.. αλλά σήμερα δε δουλεύει καλά ο sensor που όταν περνεις τηλέφωνο και βάζεις το κινητό κοντά στο αυτή σβήνει η οθόνη. Ειδικά αν πάρω τηλέφωνο εγώ και δεν το σηκώσει ο άλλος το κινητό παραμένει με σβηστεί οθόνη όταν το απομακρύνεις από το αυτί.. Μόνο με reset στρώνει.

Έχω κατεβάσει 2-3 app για test και λειτουργεί κανονικά.. οπότε λογικα είναι κάποιο bug.

Edited by Pavletos

• The title was changed to Redmi Note 9 Pro - Δεν αναβει η οθονη οταν με καλουν