Jump to content

Redmi Note 9 Pro

highland1
 Κοινοποίηση

Ως κάτοχοι θα προτείνατε το Redmi Note 9 Pro σε κάποιον και γιατί;  

211 members have voted

1. 1. Ως κάτοχοι θα προτείνατε το Redmi Note 9 Pro σε κάποιον και γιατί;

• ΝΑΙ - Γιατί τη θεωρώ οικονομική συσκευή
    • ΝΑΙ - Γιατί εμπιστεύομαι την Redmi (Xiaomi)
    • ΝΑΙ - Γιατί τα τεχνικά χαρακτηριστικά της με καλύπτουν
    • ΝΑΙ - Για όλα τα παραπάνω
    • ΟΧΙ - Γιατί δε με ικανοποιεί η εγγύηση της Xiaomi
    • ΟΧΙ - Γιατί βρίσκω σφάλμα/-τα λογισμικού - (bug(s))
    • ΟΧΙ - Γιατί με απογοήτευσε η εμπειρία χρήσης
    • ΟΧΙ - Για όλα τα παραπάνω

Recommended Posts

Με ποιο πάροχο φίλε Evris;

Cosmote έχει ο evris.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Cosmote έχει ο evris.

Ναι ακριβώς.

Δεν ξέρω αν γίνεται και στους άλλους δύο παρόχους.

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Κι εγώ με comsote είμαι και δείχνει να λειτουργεί μια χαρά, με ή χωρίς λειτουργία πτήσης.

Δοκιμάστε και οι υπόλοιποι που είστε στον ίδιο πάροχο.

Λογικά θα πρέπει να παίζει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro

Edited by jimteo
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Έκανα δοκιμές, και παρουσιάζει μεγάλη αστάθεια. Ναι μεν έχει ενεργοποιηθεί, όμως το Vowifi δεν παίζει σχεδόν ποτέ μέσω flight mode, μια φορά κατάφερα και έκανα εισερχόμενη κλήση, και μετά δεν μπόρεσα να δεχθώ ούτε εισερχόμενη ούτε να κάνω εξερχόμενη κλήση.

Επίσης με ενεργοποιημένο το δίκτυο (δηλαδή χωρίς flight mode) στην αρχή έκανε κλήσεις, αλλά πλέον εδώ και κάτι ώρες έχει εξαφανιστεί το σήμα του vowifi, ενώ για κάποια ώρα μετά την ενεργοποίηση ήταν μόνιμη στη συσκευή μου η ένδειξη.

Ούτε με επανεκκίνηση φτιάχνει, πολύ σπάνια βλέπω πλέον την ένδειξη του vowifi.

Όσο αφορά το VoLTE, αυτό με επανεκκίνηση εμφανίζεται μόνιμα, αλλά εάν πάω να δοκιμάσω να ανοίξω τον διακόπτη του vowifi και να κλείσω του VoLTE, μετά το VoLTE δεν εμφανίζεται ξανά όταν θέλω να το ενεργοποιήσω, και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση.

Επομένως τα συμπεράσματα είναι ότι ναι μεν ενεργοποιειται με το τρόπο που έγραψα πίσω, αλλά είναι υπερβολικά ασταθές. Το ίδιο φαντάζομαι ισχύει και στους άλλους παρόχους, όπου παιδιά έχουν αναφέρει ότι σταμάτησε να τους λειτουργεί μέσω flight mode το Vowifi.

Επομένως παιδιά όλα αυτά, είναι αστάθειες λόγω μη υποστήριξης ακόμη της συσκευής. Δε γνωρίζω ακόμη τι ευθύνεται σε αυτό, φαντάζομαι ότι είναι θέμα software, δηλαδή ο πάροχος να αποκτήσει συμβατότητα με το λειτουργικό της συγκεκριμένης συσκευής.

Ευχαριστώ.

Edited by Vasileios26

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg

Βασίλη, σ' εμένα παίζουν και τα δύο πολύ σταθερά και ειδικά το volte.

Όποτε βρίσκομαι εκτός σπιτιού με δεδομένα κινητής, το volte είναι πάντα ενεργοποιημένο.

Ποτέ δεν έχω δει το εικονίδιο να απουσιάζει από την οθόνη.

Μόνη παραφωνία το vowifi, με το θεματακι που πολλάκις έχω αναφέρει. Καμιά φορά κατά τη διάρκεια της κλήσης, απενεργοποιείται.

Όσες κλήσεις όμως έχω κάνει ή έχω δεχθεί εντός σπιτιού, όλες τους έχουν την ένδειξη του wifi στο ιστορικό κλήσεων.

Edited by jimteo
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Βασίλη, σ' εμένα παίζουν και τα δύο πολύ σταθερά και ειδικά το volte.

Όποτε βρίσκομαι εκτός σπιτιού με δεδομένα κινητής, το volte είναι πάντα ενεργοποιημένο.

Ποτέ δεν έχω δει το εικονίδιο να απουσιάζει από την οθόνη.

Μόνη παραφωνία το vowifi, με το θεματακι που πολλάκις έχω αναφέρει. Καμιά φορά κατά τη διάρκεια της κλήσης, απενεργοποιείται.

Όσες κλήσεις όμως έχω κάνει ή έχω δεχθεί εντός σπιτιού, όλες τους έχουν την ένδειξη του wifi στο ιστορικό κλήσεων.

Το τελευταίο ισχύει και σε μένα.

Με τα δεδομένα όμως δεν δοκίμασα. Σε τι βοηθάει το VoLTE; Εννοώ με ποιόν τρόπο τι ακριβώς κάνει;

Υποτίθεται ότι σου προσφέρει ταχύτερες κλήσεις και καλύτερη ποιότητα ήχου.
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Με τα δεδομένα όμως δεν δοκίμασα. Σε τι βοηθάει το VoLTE; Εννοώ με ποιόν τρόπο τι ακριβώς κάνει;

Το Voice over LTE ή εν συντομία VoLTE, είναι μία τεχνολογία που εκμεταλλεύεται τα δίκτυα LTE για να προσφέρει ταχύτερες κλήσεις κινητής με καλύτερο ήχο, καταναλώνοντας λιγότερους πόρους σε ό,τι αφορά τη συσκευή και επιτρέποντας παράλληλα την αποστολή και τη λήψη δεδομένων σε ταχύτητες 4G.

Στην πράξη, το 4G σε συνδυασμό με το VoLTE ακυρώνουν τον διαχωρισμό των υπηρεσιών ενός δικτύου κινητής σε υπηρεσίες φωνής και δεδομένων –όπως συνέβαινε μέχρι και την εποχή του 3G- αφού πλέον τα πάντα μεταφέρονται ως δεδομένα. Οι δυνατότητες του VoLTE είναι τρεις φορές πάνω σε σχέση με εκείνες του 3G UMTS και έξι φορές συγκριτικά με το 2G GSM. Και υποτίθεται οτι απο την στιγμή που θα γίνει με VoLTE η κλήση θα παραμείνει έτσι μέχρι το τέλος και ας έχεις κακό σήμα..

Redmi By Xiaomi

Το VoLTE έχει πολλές δυνατότητες, αρκεί να λειτουργεί σωστά. Μια παράμετρος φίλε evris για να λειτουργεί σωστά, είναι και ο συνομιλητής να το έχει ενεργοποιημένο. Τότε η ποιότητα του ήχου θα είναι High Definition Voice. Επίσης μπορείς να κάνεις multitasking κατά τη διάρκεια της κλήσης με 4G, χωρίς αυτό να διακόπτεται.

Με το VoLTE οι υπηρεσίες φωνής μεταφέρονται σαν δεδομένα εκμεταλλευόμενο το 4G δίκτυο, και όχι ως απλή υπηρεσία φωνής. Για αυτό και με τη ποιότητα αυτή του ήχου, η συσκευή καταναλώνει λιγότερους πόρους και άρα καλύτερη κατανάλωση, γιατί δε ζορίζεται το μόντεμ όταν πραγματοποιεί κακής ποιότητας κλήσεων. Αυτά όλα βέβαια είναι και λίγο θεωρητικά, μιλάμε τώρα για ιδανικές συνθήκες λειτουργίας, χωρίς να μεσολαβούν ανασταλτικοί παράγοντες που κάνουν το VoLTE να μη λειτουργεί σωστά.

Μέσω 3G UMTS έκανες όμως και βιντεοκλήσεις απευθείας από το δίκτυο. Κάτι που δεν μπορείς να κάνεις τώρα.

Τώρα μόνο μέσω δεδομένων και κάποιων εφαρμογών όπως το Duo. Αρκεί να το έχει και ο άλλος ενεργοποιημένο! :(

Έχω ένα πολύ ενοχλητικό bug στην eu 11.0.3 κάθε φορά που ενεργοποιώ το τηλέφωνο με το δαχτυλικο μου εμφανίζεται το μήνυμα μην καλύπτετε την περιοχή των ακουστικών, για να φύγει πρέπει να πατήσεις το volume up,και το ξεκλείδωμα προσώπου δεν λειτουργεί καν μόλις φωτίσει η οθόνη κλειδώνει αυτόματα η συσκευή ξανά, μιλάμε για τραγικά bug που θυμίζουν παιδική χαρά.Υπαρχει κάποιος τρόπος να μην εμφανίζεται αυτό το μήνυμα συνέχεια;

Οπότε όσοι έχετε την 11.0.2 eu καλύτερα να περιμένετε την επόμενη έκδοση.

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλημέρα

μόλις απέκτησα και εγώ το κινητάκι

2 θέματα που δεν ανακάλυψα ακόμα

1. ίσως πείραξα κάτι στις ρυθμίσεις και όταν καλώ κάποιον, μαυρίζει η οθόνη

2. μου βγάζει μήνυμα όταν ανοίγω την οθόνη "μην καλύπτετε την περιοχή των ακουστικών" και πρέπει να πατήσω vol up για να φύγει

μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Ευχαριστώ

Έχω ένα πολύ ενοχλητικό bug στην eu 11.0.3 κάθε φορά που ενεργοποιώ το τηλέφωνο με το δαχτυλικο μου εμφανίζεται το μήνυμα μην καλύπτετε την περιοχή των ακουστικών, για να φύγει πρέπει να πατήσεις το volume up,και το ξεκλείδωμα προσώπου δεν λειτουργεί καν μόλις φωτίσει η οθόνη κλειδώνει αυτόματα η συσκευή ξανά, μιλάμε για τραγικά bug που θυμίζουν παιδική χαρά.Υπαρχει κάποιος τρόπος να μην εμφανίζεται αυτό το μήνυμα συνέχεια;

Οπότε όσοι έχετε την 11.0.2 eu καλύτερα να περιμένετε την επόμενη έκδοση.

Καλημέρα.

Και στην 11.0 4 global το κάνει σχεδόν συνεχεια.

Μου έχει σπάσει τα νεύρα....

Αν αρχίσει δεν σταματάει με τίποτε.

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Δε μου το έχει κάνει ποτέ ούτε όταν το παρέλαβα με την εργοστασιακή Rom αλλά ούτε με τις επόμενες δύο αναβαθμίσεις!

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985

καλημέρα

Ευχαριστώ

Καλημέρα.

Δε νομίζω ότι έκανες εσύ κάτι.

Κι εμένα μου το κάνει αυτό από την πρώτη μέρα που το πήρα, ανεξαρτήτως update.

Πολλές φορές μαυρίζει οθόνη κατά τη διάρκεια της κλήσης και πρέπει να πατήσεις το on/off για να επανέλθει. Αν επανέλθει.....

Edited by jimteo
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μήπως έχετε αλλάξει τζαμακι μπροστά κάποια προστατευτικά το κάνουμε έχω διαβάσει και μόλις τα αφαιρέσεις στρώνει.

καλημέρα

μόλις απέκτησα και εγώ το κινητάκι

2 θέματα που δεν ανακάλυψα ακόμα

2. μου βγάζει μήνυμα όταν ανοίγω την οθόνη "μην καλύπτετε την περιοχή των ακουστικών" και πρέπει να πατήσω vol up για να φύγει

μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Ευχαριστώ

Καλημέρα, βεβαίως μετά χαράς να σε βοηθήσουμε, αυτό που γνωρίζουμε κι εμείς.

Καταρχάς έχει θέμα ο αισθητήρας εγγύτητάς σου.

Επίσης, επειδή φαίνεται σαν να μη γνωρίζεις τι είναι αυτός (κανείς δεν ήξερε).

Ο εν λόγω αισθητήρας προστατεύει την οθόνη σου απο ακουσιες κινήσεις, οι οποίες μπορούν να κάνουν άλλες ενέργειες απο αυτές που εσύ επιθυμείς.

Όταν λοιπόν για παράδειγμα έχεις το κινητό στην τσέπη σου, και πατηθεί η οθόνη αφής και αρχίσει το τηλέφωνό σου και κάνει απο μόνο του πχ κλήσεις, εδώ έρχεται ο αισθητήρας εγγύτητας να σε προστατέψει.

Τα προβλήματα με εσένα είναι δύο. Θεωρώ ότι έχεις τζαμάκι στο κινητό σου, και έτσι αυτό δημιουργεί μια υπερευαισθησία στον αισθητήρα εγγύτητας, δηλαδή τον κάνει να λειτουργεί πιο πολύ απο όσο χρειάζεται, με αποτέλεσμα να σου βγάζει συνεχώς το μήνυμα αυτό, να μην καλύπτεις την περιοχή των ακουστικών. (Μήπως έχεις το τζαμάκι με το χρωματιστό πλαίσιο (πχ μαύρο) περιμετρικά; )

Σε αυτό ευθύνεται και η Xiaomi, όπου εγώ θεωρώ, ότι -ας περιοριστώ στην άποψή μου στη σειρά Redmi- έχει υπερευαίσθητους τους αισθητήρες εγγύτητας στις συσκευές της, ίσως σε αυτό ευθύνεται και η θέση που είναι τοποθετημένοι, δε γνωρίζω.

Εσύ λοιπόν τι θα κάνεις φίλε μου: Ρυθμίσεις->Οθόνη κλειδώματος, scroll down->Και απενεργοποιείς τη λειτουργία τσέπης.

Όσο αφορά το μαύρισμα της οθόνης όταν μιλάς, αυτό όταν έχεις το κινητό στο αυτί είναι πολύ απαραίτητο, και φεύγει όταν απομακρύνεις τη συσκευή απο το αυτί σου. Εδώ στο Redmi Note 4, παρακαλουσαμε να λειτουργεί σωστά κατά τη διάρκεια της κλήσης, γιατί παίρναμε τηλέφωνο και πατιούνταν πλήκτρα και έβαζε τον συνομιλητή σε αναμονή, έκλεινε τη γραμμή, και άλλα καλούδια. Εδώ φαίνεται να λειτουργεί σωστά. Τουλάχιστον σε εμένα. Αυτό δεν απενεργοποιείται.

Edited by Vasileios26

Η δικιά μου συσκευή δεν έχει πάντως τόσο έντονη την ευαισθησία του αισθητήρα εγγύτητας να μου βγάζει ότι καλύπτω την περιοχή των ακουστικών. Παρόλο που έχω και τζαμάκι μπροστά και δεν έχω απενεργοποιήσει τη λειτουργία τσέπης. Το κάνει πάρα πολύ σπάνια!

Ίσως στο 9pro να τον έκαναν ακόμα πιο ευαίσθητο τον συγκεκριμένο αισθητήρα! Άποψη μου...

Τελικά έχει κανείς ιδέα τι παιζει με το bluetooth absolute volume? Εχω μεινει να μην μπορώ να αυξήσω την ένταση των ακουστικων μου (creative outlier air) αφου με τα κουμπια που εχουν τα ακουστικά αλλάζει η ένταση μόνο στο καθένα ακουστικό ξεχωριστά.

Πολύ κριμα να έχει τέτοιο bug to MIUI :(

Ερώτηση : Πως μπορούμε να δούμε την black list ; Στο psmart που είχα, ήταν μέσα στην διαχείριση.

Κάτι αντίστοιχο εδώ δεν βρήκα... Μπορώ να δω τα τηλέφωνα που έχω στις επαφές μου, γιατί έχω κάνει ξεχωριστή ομάδα,

αλλά τα περισσότερα από προωθητικές εταιρίες, τράπεζες κτλ που δεν είναι στις επαφές που τα βρίσκω ?

Για πέταμα η συσκευή ούτε τηλέφωνο δεν μπορώ να πάρω, κάθε μισή ώρα επανεκκίνηση θέλει, κρίμα.

Τι προβλημα αντιμετωπίζεις φίλε; Εγώ έχω καμια βδομάδα τη συσκευή και δεν είχα κανένα πρόβλημα (περα απο το bluetooth με τα ακουστικά)

Τι προβλημα αντιμετωπίζεις φίλε; Εγώ έχω καμια βδομάδα τη συσκευή και δεν είχα κανένα πρόβλημα (περα απο το bluetooth με τα ακουστικά)
Τι ρομ τρέχεις;

• The title was changed to Redmi Note 9 Pro - Δεν αναβει η οθονη οταν με καλουν