Jump to content

Redmi Note 9 Pro

highland1
 Κοινοποίηση

Ως κάτοχοι θα προτείνατε το Redmi Note 9 Pro σε κάποιον και γιατί;  

211 members have voted

1. 1. Ως κάτοχοι θα προτείνατε το Redmi Note 9 Pro σε κάποιον και γιατί;

• ΝΑΙ - Γιατί τη θεωρώ οικονομική συσκευή
    • ΝΑΙ - Γιατί εμπιστεύομαι την Redmi (Xiaomi)
    • ΝΑΙ - Γιατί τα τεχνικά χαρακτηριστικά της με καλύπτουν
    • ΝΑΙ - Για όλα τα παραπάνω
    • ΟΧΙ - Γιατί δε με ικανοποιεί η εγγύηση της Xiaomi
    • ΟΧΙ - Γιατί βρίσκω σφάλμα/-τα λογισμικού - (bug(s))
    • ΟΧΙ - Γιατί με απογοήτευσε η εμπειρία χρήσης
    • ΟΧΙ - Για όλα τα παραπάνω

Recommended Posts

Να τος και ο επόμενος.....

Για πες τι ρομ φορας, τι εταιρείες(πάροχοι) χρησιμοποιείς, πότε εμφανίστηκε το πρόβλημα και απο που αγόρασες τη συσκευή.

Επανεκκίνηση δεν είναι απαραίτητη, μπορείς απλά να ενεργοποιήσεις/απενεργοποιησεις την λειτουργία πτήσης. 3 δευτερόλεπτα δουλειά είναι ;)

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Παιδιά δεν ξέρω εάν είναι ζήτημα συσκευής το ίδιο αντιμετώπιζα με το Samsung galaxy note 4!

Με το mido δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα.

Με το 9αρι και πριν λίγες ημέρες έγινε εντονότερο το πρόβλημα.

Η ομορφιά οι δυνατότητες η παραμετροποίηση και το GUI του True Phone Dialer ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, αν δεν τον έχεις δουλέψει καθόλου δώστου μια ευκαιρία και θα καταλάβεις τι σου λέω.

Καλησπέρα έβαλα το true phone dialer, ξέρετε γιατί οι φωτογραφίες των επαφών έχουν μικρά τετραγωνάκια (σαν ψιλό πλέγμα είναι)? Έχω κάνει remove ads...

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Καλησπέρα έβαλα το true phone dialer, ξέρετε γιατί οι φωτογραφίες των επαφών έχουν μικρά τετραγωνάκια (σαν ψιλό πλέγμα είναι)? Έχω κάνει remove ads...
Είναι αποθηκευμένες σε χαμηλή ανάλυση για αυτό

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτός κάνει εγγραφή ΜΟΝΟ σε ανοιχτή ακρόαση???

Αν εννοείς για το true phone ναι και βασικά όλοι, μόνο ο stock έκανε από την τηλεφωνική γραμμή όλοι κάνουν εγγραφή από το μικρόφωνο για αυτό και θέλουν ανοιχτή ακρόαση.

Είναι αποθηκευμένες σε χαμηλή ανάλυση για αυτό

Αν εννοείς για το true phone ναι και βασικά όλοι, μόνο ο stock έκανε από την τηλεφωνική γραμμή όλοι κάνουν εγγραφή από το μικρόφωνο για αυτό και θέλουν ανοιχτή ακρόαση.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!

Τώρα μένει μόνο το θέμα με το σήμα της cosmote και είμαι οκ!

Και εγώ στην 11.0.3 EU είμαι αλλά μου δίνει την δυνατότητα. Μήπως φταίει κάτι άλλο? Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά...προσπαθώ να ανεβάσω screenshot αλλά δεν τα καταφέρνω...

Ενδιαφέρον αυτό.

Ποια έκδοση είναι ο δικός σου ο καιρός;

Εμένα είναι η παρακάτω....

c20708df6f6b1c8bf92767df569bb807.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ενδιαφέρον αυτό.

Κι εγώ την ίδια έκδοση καιρού με τη δικιά σου έχω στο Note 8 Pro. Γιατί διαφέρουν οι εκδόσεις καιρού;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Έχω μπερδέψει τα μπούτια μου με τον καιρό.

Όταν πατάω πάνω στην εφαρμογή και πάω στις πληροφορίες, μου λέει ότι η έκδοση είναι η 11.5.1.0.

3a275f9c1aee869c65b42ed686a4f08d.jpg

Όταν πάω στο play store και βρίσκω την εφαρμογή, μου λέει "εγκατεστημένη" και μου δείχνει την έκδοση 11.4.3.0.

d12eaed405875a079610475cebab089f.jpg

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Έχω μπερδέψει τα μπούτια μου με τον καιρό.

Όταν πατάω πάνω στην εφαρμογή και πάω στις πληροφορίες, μου λέει ότι η έκδοση είναι η 11.5.1.0.

3a275f9c1aee869c65b42ed686a4f08d.jpg

Όταν πάω στο play store και βρίσκω την εφαρμογή, μου λέει "εγκατεστημένη" και μου δείχνει την έκδοση 11.4.3.0.

d12eaed405875a079610475cebab089f.jpg

Η 11.4.3.0 είναι η έκδοση του play store.

H 11.5.1.0 είναι αυτή που έχει πάρει απο την ενημέρωση εφαρμογών συστήματος, η οποία θα είναι η επόμενη έκδοση που θα βγει στο play strore.

Ευχαριστώ.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η δική μου πρόταση, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.killermobile.totalrecall

Όσοι παρατηρείτε ασυνήθιστη κατανάλωση (μειωμένα sot) έχετε global ή eu rom?

Όσοι έχετε global αγοράσατε από Κίνα ή από Ελλάδα?

Global απο Κίνα αγορά. Και με SOT δεν έχω κανένα θέμα, είτε με δεδομένα μόνιμα ανοικτά (έχω υπάρξει σε μέρος που για ημέρες δεν είχα καθόλου διαθέσιμο WiFi), είτε με WiFi, πάντα έχω κάτι μεταξύ 11-13 ώρες SOT.

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg

Καλησπέρα θήκη έχω αυτή

https://www.skroutz.gr/s/23390215/Spigen-Liquid-Crystal-Clear-Redmi-Note-9S-Note-9-Pro.html

Και tempered glass έχω https://www.skroutz.gr/s/23362547/Nillkin-Amazing-H-Tempered-Glass-Redmi-Note-9S-9-Pro.html μου φαίνονται και τα δύο πολύ καλά πάνω στην συσκευή!

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! Όντως φαίνονται καλές επιλογές...

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Του έχω 2 θήκες, οι οποίες πιστεύω θα σε καλύψουν απόλυτα. Αυτήν εδώ την οποία τη πήρα αν και σιλικόνης επίτηδες έτσι, γιατί είναι ενισχυμένη στις γωνίες εάν προσέξεις. Ήθελα διάφανη για να μη κρύβει την ομορφιά της συσκευής, και το συνδύασα με κάτι ενισχυμένο.

Επίσης, η κύρια θήκη που του έχω, είναι αυτή εδώ όπου είναι δερμάτινη, και έχει και λουράκι δερμάτινο αφαιρούμενο επί της θήκης.

καλησπέρα Μπίλη,

Μου άρεσε πολύ η πρώτη - η δεύτερη μου πέφτει λίγο βαριά...

Αυτή η πρώτη, της σιλικόνης, μου φαίνεται μια χαρά και ειδικά, όπως είπες, επειδή είναι διάφανη και έχει την ενίσχυση. Επειδή το κινητό μου τρώει αρκετές τούμπες (κάποιες φορές και από δένδρο), νομίζεις ότι είναι αρκετή προστασία ή να κοιτάξω κάτι πιο ενισχυμένο;

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! Όντως φαίνονται καλές επιλογές...

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλησπέρα Μπίλη,

Μου άρεσε πολύ η πρώτη - η δεύτερη μου πέφτει λίγο βαριά...

Αυτή η πρώτη, της σιλικόνης, μου φαίνεται μια χαρά και ειδικά, όπως είπες, επειδή είναι διάφανη και έχει την ενίσχυση. Επειδή το κινητό μου τρώει αρκετές τούμπες (κάποιες φορές και από δένδρο), νομίζεις ότι είναι αρκετή προστασία ή να κοιτάξω κάτι πιο ενισχυμένο;

Καλησπέρα και σε εσένα!!

Η πρώτη είναι εξαιρετική όπως κι εσύ διαπίστωσες λόγω της ενίσχυσής της, όμως εσύ λόγω -πιθανών- πτώσεων απο τέτοια ύψη, δεν θέλεις απλά θήκη τέτοιας μορφής, αλλά θήκη που να καλύπτει και την οθόνη, κάτι σε flip case, με πορτάκι δηλαδή.

Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να βάλεις σιλικόνης με τέτοιους κινδύνους;

Πραγματικά δεν ξέρω τι θέλω για να το προστατεύσω καλά...

στο προηγούμενο (LG G3 - άντεξε 6 χρόνια) είχα γυαλάκι 'tempered' και θήκη σιλικόνης που κάλυπτε και τις άκρες από το γυαλάκι. Τελικά η ζημιά έγινε από τον κ*** μου, όταν έκατσα πάνω του φορώντας το στην κολοτσέπη.

Την flip case την σκέφτηκα πολλές φορές αλλά νοιώθω ότι εισάγει πολλά βήματα στη διαδικασία της απάντησης...

Για την προστασία της κάμερας τι γίνεται;

μάλλον δεν θα δώ σήμερα την απάντησή σου (εμείς οι βουνίσιοι την πέφτουμε νωρίς...) - καλό βράδυ!

Πραγματικά δεν ξέρω τι θέλω για να το προστατεύσω καλά...

στο προηγούμενο (LG G3 - άντεξε 6 χρόνια) είχα γυαλάκι 'tempered' και θήκη σιλικόνης που κάλυπτε και τις άκρες από το γυαλάκι. Τελικά η ζημιά έγινε από τον κ*** μου, όταν έκατσα πάνω του φορώντας το στην κολοτσέπη.

Την flip case την σκέφτηκα πολλές φορές αλλά νοιώθω ότι εισάγει πολλά βήματα στη διαδικασία της απάντησης...

Για την προστασία της κάμερας τι γίνεται;

μάλλον δεν θα δώ σήμερα την απάντησή σου (εμείς οι βουνίσιοι την πέφτουμε νωρίς...) - καλό βράδυ!

Σου βρήκα την καλύτερη προσφορά. Και η θήκη σιλικόνης που έχω και σου πρότεινα η ενισχυμένη, και προστασία για την κάμερα που ζήτησες με το τζαμάκι αυτής, και tempered glass, εδώ

Νομίζω πλέον καλύπτεσαι απόλυτα.

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα στην παρέα, είμαι και εγώ κάτοχος της συσκευής, RN9 PRO 128 - Global 11.0.4 έκανα την μετάβαση απο RN5 ξεκίνησα με RN2.

Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος, θα σας αναφέρω τις απορίες μου σχετικά με την συσκευή.

Σχετικά με την ενεργοποίηση του Wifi Calling πήρα τηλέφωνο στην Cosmote και απλά το ενεργοποίησα δεν ρώτησαν τι συσκευή έχω, λειτουργεί κανονικά, δεν γνωρίζω αν λειτουργεί μόνο σε δίκτυα με Wifi Cosmote ή όχι και θα ήθελα να μου πει κάποιος αν πρέπει να έχω ανοιχτό και το Wifi Calling και το VolTe.

Μπορώ κάπως να απενεργοποιήσω το sunlight mode, στο Redmi note 5 όταν άλλαζα το σχέδιο χρώματος σε "Κορεσμός" δεν γκρίζαραν τα χρώματα και ήμουν ικανοποιημένος σε συνθήκες ήλιου, σε αντίθεση με το νέο κινητό ότι και να επιλέξω τα χρώματα χαλάνε (συνήθεια είναι).

Πολλές φορές όταν το ξεκλειδώνω με το δακτυλικό αποτύπωμα εμφανίζει το Background χωρίς τα εικονίδια και μετά απο λίγα δευτερόλεπτα εμφανίζονται.

Πως μπορώ να κάνω αντιγραφή ενός σημείου απο ένα SMS με το Messages της Google, ή να πάω σε Miui Messages και Dialer.

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια σας.

Καλησπέρα στην παρέα, είμαι και εγώ κάτοχος της συσκευής, RN9 PRO 128 - Global 11.0.4 έκανα την μετάβαση απο RN5 ξεκίνησα με RN2.

Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος, θα σας αναφέρω τις απορίες μου σχετικά με την συσκευή.

Σχετικά με την ενεργοποίηση του Wifi Calling πήρα τηλέφωνο στην Cosmote και απλά το ενεργοποίησα δεν ρώτησαν τι συσκευή έχω, λειτουργεί κανονικά, δεν γνωρίζω αν λειτουργεί μόνο σε δίκτυα με Wifi Cosmote ή όχι και θα ήθελα να μου πει κάποιος αν πρέπει να έχω ανοιχτό και το Wifi Calling και το VolTe.

Μπορώ κάπως να απενεργοποιήσω το sunlight mode, στο Redmi note 5 όταν άλλαζα το σχέδιο χρώματος σε "Κορεσμός" δεν γκρίζαραν τα χρώματα και ήμουν ικανοποιημένος σε συνθήκες ήλιου, σε αντίθεση με το νέο κινητό ότι και να επιλέξω τα χρώματα χαλάνε (συνήθεια είναι).

Πολλές φορές όταν το ξεκλειδώνω με το δακτυλικό αποτύπωμα εμφανίζει το Background χωρίς τα εικονίδια και μετά απο λίγα δευτερόλεπτα εμφανίζονται.

Πως μπορώ να κάνω αντιγραφή ενός σημείου απο ένα SMS με το Messages της Google, ή να πάω σε Miui Messages και Dialer.

Αυτό, με το ότι η cosmote σου ενεργοποίησε -θεωρητικά, γιατί πρακτικά μένει να το δούμε- το Vowifi, είναι πολύ θετικό, γιατί στη λίστα της με τις συμβατές συσκευές, δεν υπάρχει η συσκευή μας, επίσης ένας άλλος φίλος απο εδώ μέσα (ο @mol) τους πήρε τηλέφωνο, αλλά δεν του το ενεργοποίησαν, επομένως μένει να δούμε τι ενεργοποίηση ήταν αυτή που σου έκαναν και πρακτικά.

Προσωπικά, θα σου πω "καφενειακά" κάποια πράγματα όσο αφορά το VoLTE και το Vowifi, γιατί δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Θα σου μιλήσω λοιπόν με βάση το τι γνωρίζω όχι απο προσωπική εμπειρία όμως.

Λοιπόν, Το VoLTE και το VoWiFi πάνε πακέτο. Θα πας στον dialer, στις 3 κάθετες τελείες-> Ρυθμίσεις->Λογαριασμοί Κλήσης->Cosmote->Κλήσεις μέσω WiFi->και επέλεξε το η προτεραιότητα να είναι μέσω κινητής. Μπορείς να επιλέξεις και μέσω WiFi αλλά τα SMS δε θα τα λαμβάνεις ούτε θα μπορείς να στείλεις, επειδή κανένας πάροχος δεν το υποστηρίζει, δηλαδή τα SMS over VoWiFi.

Οπότε όταν το VoLTE είναι ενεργό, το VoWiFi είναι κλειστό, εκτός άμα το σήμα κινητής είναι ιδιαίτερα ανίσχυρο, τότε μπορεί να κάνει εναλλαγή, αυτά γνωρίζω ως προς τον πάροχό σου (είναι και δικός μου).

Μπορεί να κάνω λάθος με όλα τα ανωτέρω, ας με διορθώσει κάποιος.

Σε συνθήκες ηλίου θα επιλέγεις την αυτόματη φωτεινότητα, αυτή είναι που δίνει λίγα nits παραπάνω για μεγαλύτερη ευκρίνεια.

Αυτό με το δακτυλικό και το background το έχω κι εγώ, όμως εμένα δε με ενοχλεί. Εσένα επειδή σε ενοχλεί, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι το να πατάς το πλήκτρο ενεργοποίησης (ή το double tap στην οθόνη) για να ανάβει η οθόνη, και μετά να αγγίζεις τον αισθητήρα. Ναι, σου προτείνω ένα βήμα παραπάνω, όμως είναι θέμα συνδυασμού sw+hw, δεν παίρνει ρυθμίσεις.

Επίσης-->Ρυθμίσεις->Οθόνη κλειδώματος, και ενεργοποιείς το: ανασηκωστε για ενεργοποίηση. Έτσι, όταν πιάνεις το κινητό σου, θα ανάβει η οθόνη, και αγγίζοντας τον αισθητήρα δακτυλικού θα ξεκλειδώνει χωρίς αυτή τη καθυστέρηση.

Ευχαριστώ.

Edited by Vasileios26

Στις 2 φωτογραφίες έχω μια προσομοίωση σε περιβάλλον με ηλιοφάνεια και χωρίς, απλά όλοι λένε ότι στην επιλογή κορεσμός "Πάντα ενίσχυση χρωμάτων" δεν πρέπει να αλλάζουν τα χρώματα, στο Redmi Note 5 Pro μου δεν αλλάζουν. Με ενδιαφέρει απλά να ξέρω αν το κάνει σε όλους ή μόνο στην δική μου συσκευή.

https://imgur.com/a/KzJ2Hr8

Ευχαριστώ.

Στις 2 φωτογραφίες έχω μια προσομοίωση σε περιβάλλον με ηλιοφάνεια και χωρίς, απλά όλοι λένε ότι στην επιλογή κορεσμός "Πάντα ενίσχυση χρωμάτων" δεν πρέπει να αλλάζουν τα χρώματα, στο Redmi Note 5 Pro μου δεν αλλάζουν. Με ενδιαφέρει απλά να ξέρω αν το κάνει σε όλους ή μόνο στην δική μου συσκευή.

https://imgur.com/a/KzJ2Hr8

Ευχαριστώ.

Συγγνώμη για την απο πάνω μου απάντηση, αλλά νόμιζα ότι είχες πρόβλημα με τη φωτεινότητα και ότι τα χρώματα σου φαινόντουσαν σκοτεινά κάτω υπό ηλιακές συνθήκες.

Στο "Πάντα ενίσχυση χρωμάτων" θεωρητικά δεν πρέπει να αλλάζουν τα χρώματα κορεσμού.

Φαντάζομαι ότι μιλάμε για "πατέντα" της Xiaomi, για να δώσει με αυτό το τρόπο φωτεινότητα συνολικά στο panel κάτω υπό συνθήκες έντονου φωτός, κόβοντας απο την ισχύ του κορεσμού --ίσως για να τη κάνει λιγότερο ενεργοβόρα όταν η οθόνη δίνει παραπάνω nits-, δείχνοντάς σου έτσι γκριζαρισμένα. Δε το έχω δοκιμάσει, όμως δεν φαίνεται να έχει η συσκευή σου πρόβλημα, και έτσι μιλάμε απλά για τρόπο λειτουργίας της οθόνης.

Παραπάνω έγραψες ότι το έχεις δοκιμάσει σε όλες τις επιλογές, επομένως δε χρειάζεται να σου προτείνω να το γυρίσεις και στο "Κανονική".

Περισσότερο θα μου έκανε για τρόπο λειτουργίας της οθόνης με αυτό που σου συμβαίνει στην αυτόματη φωτεινότητα, όμως εσύ δε τη λειτουργείς στον αυτόματο.

Πολύ ιδιαίτερη η παρατήρησή σου αυτή. Θα το έχω στα υπόψιν.

Edited by Vasileios26

Ενδιαφέρον αυτό.

Κι εμένα η ίδια είναι. Πως βάζετε screenshot, έχω κάνει τόσο resize σε λίγο δεν θα διαβάζεται και δεν με αφήνει να το ανεβάσω...

Αυτό, με το ότι η cosmote σου ενεργοποίησε -θεωρητικά, γιατί πρακτικά μένει να το δούμε- το Vowifi, είναι πολύ θετικό, γιατί στη λίστα της με τις συμβατές συσκευές, δεν υπάρχει η συσκευή μας, επίσης ένας άλλος φίλος απο εδώ μέσα (ο @mol) τους πήρε τηλέφωνο, αλλά δεν του το ενεργοποίησαν, επομένως μένει να δούμε τι ενεργοποίηση ήταν αυτή που σου έκαναν και πρακτικά.

Προσωπικά, θα σου πω "καφενειακά" κάποια πράγματα όσο αφορά το VoLTE και το Vowifi, γιατί δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Θα σου μιλήσω λοιπόν με βάση το τι γνωρίζω όχι απο προσωπική εμπειρία όμως.

Λοιπόν, Το VoLTE και το VoWiFi πάνε πακέτο. Θα πας στον dialer, στις 3 κάθετες τελείες-> Ρυθμίσεις->Λογαριασμοί Κλήσης->Cosmote->Κλήσεις μέσω WiFi->και επέλεξε το η προτεραιότητα να είναι μέσω κινητής. Μπορείς να επιλέξεις και μέσω WiFi αλλά τα SMS δε θα τα λαμβάνεις ούτε θα μπορείς να στείλεις, επειδή κανένας πάροχος δεν το υποστηρίζει, δηλαδή τα SMS over VoWiFi.

Οπότε όταν το VoLTE είναι ενεργό, το VoWiFi είναι κλειστό, εκτός άμα το σήμα κινητής είναι ιδιαίτερα ανίσχυρο, τότε μπορεί να κάνει εναλλαγή, αυτά γνωρίζω ως προς τον πάροχό σου (είναι και δικός μου).

Μπορεί να κάνω λάθος με όλα τα ανωτέρω, ας με διορθώσει κάποιος.

Σε συνθήκες ηλίου θα επιλέγεις την αυτόματη φωτεινότητα, αυτή είναι που δίνει λίγα nits παραπάνω για μεγαλύτερη ευκρίνεια.

Αυτό με το δακτυλικό και το background το έχω κι εγώ, όμως εμένα δε με ενοχλεί. Εσένα επειδή σε ενοχλεί, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι το να πατάς το πλήκτρο ενεργοποίησης (ή το double tap στην οθόνη) για να ανάβει η οθόνη, και μετά να αγγίζεις τον αισθητήρα. Ναι, σου προτείνω ένα βήμα παραπάνω, όμως είναι θέμα συνδυασμού sw+hw, δεν παίρνει ρυθμίσεις.

Επίσης-->Ρυθμίσεις->Οθόνη κλειδώματος, και ενεργοποιείς το: ανασηκωστε για ενεργοποίηση. Έτσι, όταν πιάνεις το κινητό σου, θα ανάβει η οθόνη, και αγγίζοντας τον αισθητήρα δακτυλικού θα ξεκλειδώνει χωρίς αυτή τη καθυστέρηση.

Ευχαριστώ.

Πάντως εγώ όταν έστειλα sms μέσω δεδομένων, έγινε μπλε η φούσκα και μου έδειξε όχι μόνο ότι παραδόθηκε αλλά και ότι διαβάστηκε το μήνυμα. Όπως ακριβώς στο Messenger. Χωρίς δεδομένα η φούσκα παρέμεινε πιο ανοιχτή μπλε και έγραφε απλά ότι παραδόθηκε.

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Aγαπητέ Βασίλη, έκανα όλα αυτά που είπες κατέβασα κι εγκατέστησα τον οδηγό αλλά το πρόβλημά μου παραμένει: οταν θέλω να κάνω κοινοποίηση της τοποθεσίας μου από τα google maps σε παραλήπτη sms. messenger, viber κλπ, απλά δεν αντιδρά. Πατάω κοινοποίηση αλλά η συντόμευση της εφαρμογής δεν πατιέται. Τι μπορώ να κάνω;

Καλημέρα, είδες που στο έγραψα για να ενημερώσεις την εφαρμογή; μα ήταν αδιανόητο αυτό που είχες.

Με τις αναπάντητες κλήσεις τι έγινε; χρησίμευσαν τα όσα είπαμε;

----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φοράς Global ή EU rom;

Μια xαρά και οι αναπάντητες! Ευχαριστώ!

Καλημέρα Βασίλη.

Πριν κάνω όλα αυτά που πολύ σωστά μου είπες, ήθελα να στύψω το μυαλό μου πρώτα.

Λέω, δεν μπορεί, κάτι πρέπει να έχει γίνει για να μη δέχεται τον καιρό ως widget.

Τελικά το βρήκα φίλε. Χρησιμοποιώ, όπως και σε όλα τα Xiaomi που κατά καιρούς είχα, τον Poco Launcher. Εκεί λοιπόν έγκειται το πρόβλημα.

Όταν γύρισα τη συσκευή στον Launcher του συστήματος, τον εμφάνισε μια χαρά τον καιρό.

Δεν πήγε από την αρχή το μυαλό μου, γιατί σε όσα κινητά κι αν έχω χρησιμοποιήσει τον Poco Launcher (poco, mix2s, mi8, rn7 κ.α.) ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

Ευχαριστώ πολύ πάντως για τον χρόνο σου.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Με ένα καλό ξεσαβούριασμα δεν θα στο κάνει.

Αν χρησιμοποιείς 3rd party launcher και έχει επιλογή lock in memory, καντο.

Εν γένει, δοκίμασε άλλον launcher.

χρησιμοποιω τον cpl (σε Lg g4) και πάει πολύ πιο γρήγορα από οποιονδήποτε.

https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.whatau.cpl&hl=el

Περίπου ιδια φαση και ο apex.

Σημειο αναφοράς η smoothness στο σκρολαρισμα του συρταριου εφαρμογών

Edited by jpower73

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Καλημέρα σε όλους. Πολλά μικρα προβληματακια , ειδικά αυτό με το σήμα που χρειάζεται reset airplane on/off. Αξίζει τελικά η αγορά ; Βλέπω και δυσλειτουργικο bugs απο το miui.

Με ένα καλό ξεσαβούριασμα δεν θα στο κάνει.

Αν χρησιμοποιείς 3rd party launcher και έχει επιλογή lock in memory, καντο.

Εν γένει, δοκίμασε άλλον launcher.

χρησιμοποιω τον cpl (σε Lg g4) και πάει πολύ πιο γρήγορα από οποιονδήποτε.

https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.whatau.cpl&hl=el

Περίπου ιδια φαση και ο apex.

Σημειο αναφοράς η smoothness στο σκρολαρισμα του συρταριου εφαρμογών

Παίδες καλημέρα!

Ποιος είναι ο καλύτερος launcher κατά την γνώμη σας? Έχω τον Poco.

Παίδες καλημέρα!

Ποιος είναι ο καλύτερος launcher κατά την γνώμη σας? Έχω τον Poco.

συστηνω αυτον που δινω παραπάνω. πλήρης λειτουργιών, ελαφρύς και το κυριότερο χωρις ADS. Σε συσκευή με snapdragon 808 και 3g ραμ κανει παππαδες

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

• The title was changed to Redmi Note 9 Pro - Δεν αναβει η οθονη οταν με καλουν