Jump to content

Redmi Note 9 Pro

highland1
 Κοινοποίηση

Ως κάτοχοι θα προτείνατε το Redmi Note 9 Pro σε κάποιον και γιατί;  

211 members have voted

1. 1. Ως κάτοχοι θα προτείνατε το Redmi Note 9 Pro σε κάποιον και γιατί;

• ΝΑΙ - Γιατί τη θεωρώ οικονομική συσκευή
    • ΝΑΙ - Γιατί εμπιστεύομαι την Redmi (Xiaomi)
    • ΝΑΙ - Γιατί τα τεχνικά χαρακτηριστικά της με καλύπτουν
    • ΝΑΙ - Για όλα τα παραπάνω
    • ΟΧΙ - Γιατί δε με ικανοποιεί η εγγύηση της Xiaomi
    • ΟΧΙ - Γιατί βρίσκω σφάλμα/-τα λογισμικού - (bug(s))
    • ΟΧΙ - Γιατί με απογοήτευσε η εμπειρία χρήσης
    • ΟΧΙ - Για όλα τα παραπάνω

Recommended Posts

Μόνιμα γιατί μου κάνει κάτι άκυρα στην αυτόματη φωτεινότητα τα βράδυα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και ρίχνει κατά πολύ την ένταση με αποτέλεσμα να μην βλέπω τίποτα και να πρέπει να αυξήσω χειροκίνητα το slider.

Το είχα αφήσει 3-4 μέρες με το σκεπτικό ότι θα μάθει αλλά τελικά το πρόβλημα παρέμενε.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Το ίδιο γίνεται και με το Note 8 Pro στη φωτεινότητα. Μάλλον θέμα των Xiaomi είναι η φωτεινότητα.

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

καλησπέρα και από μένα .κάτοχος της συσκευης 2 μέρες τωρα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.εχω μια απορία όμως.βλεπω κάποια reviews ακόμα και ελληνικά και στο πίσω μέρος οι 2 πάνω κάμερες είναι μέσα σε κάτι σαν άσπρο δαχτυλίδι.και βλέπω και άλλα reviews η photo και δεν έχουν αυτό το δαχτυλίδι.ποια είναι η διαφορά?
sent from my huawei p9

Η αλήθεια είναι ότι δεν με απασχολεί και τόσο η αυτόματη φωτεινότητα. Αν όντως δούλευε σωστά, ναι είναι μεγάλη ευκολία.

Και στο Redmi Note 4 Pro χειροκίνητα ρύθμιζα την φωτεινότητα. Υπό σκιά 30-40% και στον ήλιο 100%.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλησπέρα και από μένα .κάτοχος της συσκευης 2 μέρες τωρα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.εχω μια απορία όμως.βλεπω κάποια reviews ακόμα και ελληνικά και στο πίσω μέρος οι 2 πάνω κάμερες είναι μέσα σε κάτι σαν άσπρο δαχτυλίδι.και βλέπω και άλλα reviews η photo και δεν έχουν αυτό το δαχτυλίδι.ποια είναι η διαφορά?
Μήπως είναι διαφορετική σχεδίαση ανάμεσα στα διαθέσιμα χρώματα; Στο interstellar gray στο φλας αναγράφει 64mp Camera, ενώ στο πράσινο δεν το αναγράφει. Ίσως να ισχύει κάτι τέτοιο και στο δαχτυλίδι που αναφέρεις.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985

Μόνιμα γιατί μου κάνει κάτι άκυρα στην αυτόματη φωτεινότητα τα βράδυα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και ρίχνει κατά πολύ την ένταση με αποτέλεσμα να μην βλέπω τίποτα και να πρέπει να αυξήσω χειροκίνητα το slider.

Το είχα αφήσει 3-4 μέρες με το σκεπτικό ότι θα μάθει αλλά τελικά το πρόβλημα παρέμενε.

Επιβεβαιώνω το ίδιο. Χθες το βράδυ, έκανα δοκιμή την αυτόματη φωτεινότητα, και μου την έριξε υπό συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού κάπου μεταξύ 10-20%, με αποτέλεσμα μη βλέπω τίποτα.

Επίσης στο 45-50% κρίνω τη φωτεινότητα της οθόνης πολύ χαμηλής έντασης. Ιδέα μου είναι, ή κι εσείς θεωρείτε το ίδιο παιδιά; Απο το 60% και πάνω είναι ικανοποιητική η φωτεινότητα, όμως πρακτικά δε μπορούμε να σύρουμε τη μπάρα φωτεινότητας χαμηλότερα, γιατί δε θα βλέπουμε τίποτα, άρα άχρηστη η εξοικονόμηση ενέργειας διαμεσω χαμηλής φωτεινότητας.

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg

εμένα στο πράσινο το αναγράφει από πάνω το 64mp πάντως.αλλα μου φαίνεται περίεργο αυτό με το δαχτυλιδι
sent from my huawei p9

Χμμμ μάλλον θα πρέπει να αποχωρήσω απ' τη συζήτηση :D

Σε όλα τα τηλέφωνα πάντα την είχα πολύ χαμηλά. 20-25%. Πολλές φορές κάρφωμα εκεί, άλλες φορές αυτόματη.

Δε θέλω να φωτίζει πολύ σε νορμάλ συνθήκες ή με χαμηλό φωτισμό.

Οκ, με πολύ φως πρέπει να είναι ψηλά αλλιώς δε φαίνεται τίποτα.

----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έτσι είναι. Πάνω απ' τις κάμερες γράφει 64μπ

Καλημέρα

Να ρωτήσω κάτι χαζό παιδιά??

Διαβάζω που λέτε 20%, 25% 40% κλπ στην φωτεινότητα

Έχει κάπου που το λεει το ποσοστό η αυτό που υπολογίζεται εσείς με το μάτι??

Ρωτάω μήπως έχει κάποια ρύθμιση για να λέει το ποσοστό φωτεινότητας κ δεν το βρήκα.

Μη βαρατε για την ερώτηση που έκανα αλλά λέω μήπως

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Το φαντάστηκα αλλά λέω μήπως προχώρησε τόσο πολύ η τεχνολογία.... :) :)

Ευχαριστώ

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Να σε πω την αλήθεια δε ξέρω αν υπάρχει κάπου να σεταρεις το νούμερο. Δε το έψαξα τόσο πολύ (γενικά, όχι μόνο για το συγκεκριμένο τηλέφωνο)

Καλημέρα.

Αυτό το πρόβλημα* με το wifi που συχνά πυκνά αναφέρεται, έχει επιλυθεί ή υφίσταται ακόμα;

Είμαι στο πάρα ένα να το παραγγείλω και ήθελα να ακούσω την εμπειρία των χρηστών.

Ευχαριστώ.

*αναφέρομαι στην αποσύνδεση που γίνεται μόλις η οθόνη απενεργοποιηθεί

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Να σε πω την αλήθεια δε ξέρω αν υπάρχει κάπου να σεταρεις το νούμερο. Δε το έψαξα τόσο πολύ (γενικά, όχι μόνο για το συγκεκριμένο τηλέφωνο)

Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Σίγουρα όχι χωρίς 3rd party apps. Δε γνωρίζω εάν κυκλοφορεί κάποια 3rd party app που να δείχνει ποσοστό στη μπάρα φωτεινότητας. Σίγουρα το κινητό by default δε μπορεί να το κάνει.

Και τώρα που συζητάμε για μπάρες φωτεινότητας:

Απο το καιρό που μπήκα στην οικογένεια της Xiaomi, στην εν λόγω μπάρα, ένα πράγμα με χαλάει: που δε μπορείς με tap πάνω στη μπάρα, να πας απευθείας τη φωτεινότητα εκεί που θες, και πρέπει να σείρεις τη μπάρα μέχρι εκεί που θες. Δε ξέρω εάν κατάλαβε κάποιος τι είπα, ίσως μπερδεύει π τρόπος που το έγραψα. Θα το ήθελα αυτό, μπορεί να μιλάμε για δευτερόλεπτα διαφοράς η μία ενέργεια απο την άλλη, αλλά όμως για εμένα είναι λίγο σπαστικό και χάσιμο χρόνου έστω και για αυτό το λίγο παραπάνω που θα μου πάρει να συρω τη μπάρα. Θα το ήθελε και κάποιος άλλος το feature;

Και στο 25% βλέπω άνετα, αλλά πιστεύω είναι σίγουρα θέμα όρασης και συνήθειας. Στο 30-35% είμαι αρκετά ικανοποιημένος και βλέπω άνετα και ξεκούραστα.

Καλημέρα.

Αυτό το πρόβλημα* με το wifi που συχνά πυκνά αναφέρεται, έχει επιλυθεί ή υφίσταται ακόμα;

Είμαι στο πάρα ένα να το παραγγείλω και ήθελα να ακούσω την εμπειρία των χρηστών.

Ευχαριστώ.

*αναφέρομαι στην αποσύνδεση που γίνεται μόλις η οθόνη απενεργοποιηθεί

Εγώ δεν έχω παρατηρήσει τίποτα όσο αφορά το WiFi. Καμία διακοπή εννοώ μετά το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου, και όταν αυτό βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής. Αυτό δεν έχει αναφερθεί ως πρόβλημα;

Αν και δεν το παρατήρησα με την 11.0.1.0 που ήρθε το κινητό, αλλά κάποιοι έλεγαν ότι υπήρχε. Εγώ πέρασα χειροκίνητα την 11.0.2.0 γιατί ήθελα να λύσω το πρόβλημα με την αναγνώριση κλήσεων στην Vodafone.

Με την ίδια Rom λύνεται και το πρόβλημα με το WiFi.

Εννοείτε να το παραγγείλεις. Το κινητό είναι άψογο.

Και στο 25% βλέπω άνετα, αλλά πιστεύω είναι σίγουρα θέμα όρασης και συνήθειας. Στο 30-35% είμαι αρκετά ικανοποιημένος και βλέπω άνετα και ξεκούραστα.

Κι εγώ βλέπω, όχι ότι δεν βλέπω, αλλά όχι άνετα, δηλαδή νιώθω ότι πρέπει να πιέσω τα μάτια μου για να δω άνετα. Ίσως είναι απλά θέμα συνήθειας και να έχω συνηθίσει σε υψηλότερη φωτεινότητα. Για τα γούστα μου είναι χαμηλά η φωτεινότητα κάτω απο το 45% πάντως. Θα την ήθελα όχι πολύ, μισό κλικ πιο φωτεινή κάτω απο αυτό το ποσοστό.

Εγώ δεν έχω παρατηρήσει τίποτα όσο αφορά το WiFi. Καμία διακοπή εννοώ μετά το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου, και όταν αυτό βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής. Αυτό δεν έχει αναφερθεί ως πρόβλημα;

Αν και δεν το παρατήρησα με την 11.0.1.0 που ήρθε το κινητό, αλλά κάποιοι έλεγαν ότι υπήρχε. Εγώ πέρασα χειροκίνητα την 11.0.2.0 γιατί ήθελα να λύσω το πρόβλημα με την αναγνώριση κλήσεων στην Vodafone.

Με την ίδια Rom λύνεται και το πρόβλημα με το WiFi.

Εννοείτε να το παραγγείλεις. Το κινητό είναι άψογο.

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις παιδιά.

Να είστε καλά.

Από αύριο πιστεύω ότι θα τα λέμε τακτικότερα από το νήμα του 9 pro πια.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7

Edited by jimteo
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις παιδιά.

Να είστε καλά.

Από αύριο πιστεύω ότι θα τα λέμε τακτικότερα από το νήμα του 9 pro πια.

Με το καλό να παραλάβεις εάν το αποφασίσεις τελικά, το κινητό φυσάει.

Tip: Να περάσεις άμεσα χειροκίνητα την 11.0.2 εάν τελικά το πάρεις το κινητό. Είναι μέσα στο update αυτό λυμένα bugs.

Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Σίγουρα όχι χωρίς 3rd party apps. Δε γνωρίζω εάν κυκλοφορεί κάποια 3rd party app που να δείχνει ποσοστό στη μπάρα φωτεινότητας. Σίγουρα το κινητό by default δε μπορεί να το κάνει.

Και τώρα που συζητάμε για μπάρες φωτεινότητας:

Απο το καιρό που μπήκα στην οικογένεια της Xiaomi, στην εν λόγω μπάρα, ένα πράγμα με χαλάει: που δε μπορείς με tap πάνω στη μπάρα, να πας απευθείας τη φωτεινότητα εκεί που θες, και πρέπει να σείρεις τη μπάρα μέχρι εκεί που θες. Δε ξέρω εάν κατάλαβε κάποιος τι είπα, ίσως μπερδεύει π τρόπος που το έγραψα. Θα το ήθελα αυτό, μπορεί να μιλάμε για δευτερόλεπτα διαφοράς η μία ενέργεια απο την άλλη, αλλά όμως για εμένα είναι λίγο σπαστικό και χάσιμο χρόνου έστω και για αυτό το λίγο παραπάνω που θα μου πάρει να συρω τη μπάρα. Θα το ήθελε και κάποιος άλλος το feature;

Κατάλαβα τι λες. Να κάνεις ταπ εκεί που θες και να έρχεται η μπάρα μόνη της. Όπως στα βίντεο.

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Κατάλαβα τι λες. Να κάνεις ταπ εκεί που θες και να έρχεται η μπάρα μόνη της. Όπως στα βίντεο.

Ακριβώς φίλε evris!

Με το καλό να παραλάβεις εάν το αποφασίσεις τελικά, το κινητό φυσάει.

Tip: Να περάσεις άμεσα χειροκίνητα την 11.0.2 εάν τελικά το πάρεις το κινητό. Είναι μέσα στο update αυτό λυμένα bugs.

Ευχαριστώ και πάλι.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

10 ώρες Sot με 31% υπόλοιπο.

Άλλες 4 ώρες τις έχει για πλάκα. ca719d0998a495377dc1fdcb1c23a525.jpg

Έχω μεγάλες αυξομειώσεις στο SOT. Ή θα βαράει 14ωρα SOT όπως εσύ (πριν μερικές σελίδες ανέβασα screenshot με 14 ώρες SOT με υπόλοιπο 9%), ή θα είμαι στο 8ωρο SOT. Αυτές οι 5-6 ώρες+ διαφορά, προσπαθώ να ανακαλύψω απο που χάνονται, δεδομένου ότι 1) Δεν παίζω παιχνίδια 2)εχω σταθερό σήμα, με μια sim 3) δε μου έχει χρειαστεί να ανοίξω δεδομένα.

Υποψιάζομαι ότι αυτή η διαφορά οφείλεται ή σε 1) διαφορά θερμοκρασιών περιβάλλοντος, αυτό που είπε ο @mol 2) διαφορά φωτεινότητας, καθότι άλλοτε παίζω στο 50% σταθερά, άλλοτε στο 75% σταθερά.

Το παρακολουθώ.

Edit: Έχω παρατηρήσει κάτι. Ότι η κατανάλωση στο "Σύστημα Android" αυξομοιώνεται. Τώρα είναι στο 84,5%, και άλλοτε είναι στο 55%!

Δεν βλέπω άλλες εφαρμογές να καταναλώνουν στη λίστα. Άλλωστε, είναι συγκεκριμένες οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ, όπως επίσης η κατανάλωση είτε με 14ωρα SOT που έχω, είτε με τα 8ωρα, απο πλευράς εφαρμογών που μπορεί να τρέχουν στο παρασκήνιο, δε θα έπρεπε να ήταν η ίδια; δηλαδή στις 14ωρες SOT δε τρέχουν οι εφαρμογές αυτές στο background, και όταν έχω 8 ώρες τρέχουν; κάτι άλλο είναι.

Edited by Vasileios26

Άλλαξα την επιλογή σε κανονική και ηρέμησαν τα μάτια μου.

226f4b8e5b6e09911f875eb1d53178dd.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

iPhone 16 Pro Max

• The title was changed to Redmi Note 9 Pro - Δεν αναβει η οθονη οταν με καλουν