billakosss Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 το imagine φτιαχνεται..αργα ή γρηγορα θα βγει και το καινουριο.βεβαια σχετικο ειναι,αλλα το imagine θα βελτιωθει λογικα για τον λογο οτι οι αλλες εταιριες δουλευουν πολυ τετοια portal. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 το imagine φτιαχνεται..αργα ή γρηγορα θα βγει και το καινουριο.βεβαια σχετικο ειναι,αλλα το imagine θα βελτιωθει λογικα για τον λογο οτι οι αλλες εταιριες δουλευουν πολυ τετοια portal. Μα δεν έχει ούτε δύο μήνες που άλλαξε!!! Πάλι θα αλλάξει;;; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 2 μηνες ειναι πολυ για την ΤΙΜ :p ε δεν λεει τετοια χρεωση,πρεπει να διευκολυνει τους συνδρομητες της! ειτε σε χρεωσεις ειτε σε προσβασημοτητα! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Έχω δύο λόγους που είμαι δυσαρεστημένη: 1) Η αναξιοπιστία που έχουν αναφέρει πολλοί, όχι μόνο για μεγάλες προσφορές τύπου nonstop αλλά και πιο απλές, παλιότερα, π.χ. με την έκπτωση 40% (δεν θυμάμαι ακριβώς) στα sms των καρτοκινητών (με ένα μικρό πάγιο περίπου 2-3 ευρώ). Αυτό το κατήργησαν ξαφνικά, χωρίς να ενημερώσουν κάνέναν και αναγκάστηκα να κάνω σύνδεση γιατί πια δεν με συνέφερε από καμία άποψη (από τη στιγμή που δεν μπορούσα καν να έχω φθηνά sms) να κρατήσω το καρτοκινητό. 2) Η κάλυψη. Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτά που λέτε για βελτιώσεις κλπ. Και δεν ξέρω αν πιάνει στο τελευταίο άσχετο νησάκι, ξέρω όμως ότι το κινητό μου δεν έπιανε ούτε μέσα στα Χανιά και δεν πιάνει ούτε στο σούπερμάρκετ της γειτονιάς μου (δεν αστειεύομαι- και μιλάω για σούπερμάρκετ σχεδόν στο κέντρο της Αθήνας). Επίσης, να πω κι εγώ κάτι που το είδα και πιο πάνω. Γιατί όσοι εργάζονται στην ΤΙΜ αισθάνονται ότι έχουν τόσο μεγάλο χρέος να την υπερασπίζονται ακόμα και για τα μειονεκτήματα που δεν δέχονται αμφισβήτηση? Θα βρίσκανε πολύ περισσότερο το δίκιο τους αν παραδέχονταν ότι υστερεί σε κάποια σημεία, ειδικά από τη στιγμή όλες οι εταιρείες κάπου μειονεκτούν. Είναι σουρεαλιστικό να πιστεύουν ότι όλοι μας θα πειστούμε ξαφνικά ότι η ΤΙΜ είναι η μοναδική που δεν έχει προβλήματα. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Ακόμα μεγαλύτερο μειονέκτημα και από την αναξιοπιστία, είναι ο ελιτισμός που διακατεχει αυτό το δίκτυο. Αυτό φαίνεται από τη διοίκηση μέχρι τον απλό εργαζόμενο... Και το πρώτο βήμα για τη διόρθωση ενός προβλήματος είναι η παραδοχή του. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να ξεκαβαλήσουν το καλάμι! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Εγώ πάλι πιστεύω ότι η vodafone έχει καβαλήσει το καλάμι. Πάντως η ΤΙΜ έχει σήμα στο σπίτι μου που παλία δεν είχε. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Όλοι έχουν καβαλήσει το καλάμι, η ΤΙΜ όμως έχει τους λιγότερους λόγους για να το έχει κάνει. Αυτό είναι το θέμα μας... Και φυσικά, όσο και αν δεν τους αρέσει να το ακούνε, αυτό αποτυπώνεται στον αριθμό συνδρομητών που έχει, καθώς και στην τεράστια διαφορά από τον επόμενο πάροχο... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Φταιει η πολιτικη της εταιριας για μενα,ακολουθει μια πολιτικη ιδια με αυτη της βονταφον,νομιζω οτι θα πρεπει η καθε εταιρια να εχει το δικο της πιστευω,οχι επειδη το cu κανει διακρισεις στις κλησεις να το κανουμε και στο F2G,γι αυτο τσατιστηκα και πηγα με φορητοτητα σε κοσμοτε,για να δουνε στα στατιστικα τους οτι ουτε με φορητοτητα δεν πανε μπροστα,οταν εχεις χειροτερη καλυψη,πηγες αγορασες λιγοτερο φασμα εχεις λιγοτερη χωρητικοτητα και μου εισαι πιο ακριβη απο τη cosmote ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Δυστυχώς εκεί στο Μαρούσι δεν έχουν καταλάβει ότι όταν είσαι 3ος και καταϊδρωμένος, με μεγάλη διαφορά από τον επόμενο πάροχο, ΔΕΝ είναι καλή κίνηση να τον αντιγράφεις και να χάνεις όσα θετικά είχες πριν. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν καταδικάζω την κοσμοτέ για την κατάργηση των φθηνότερων κλήσεων εντός δικτύου, των πακέτων 30 και 90 και την πλήρη ταύτιση με τα πακέτα της vodafone... Όμως αυτές οι εταιρείες παίζουν σχεδόν στα ίσα. Η ΤΙΜ είναι 3η και πρέπει να ανέβει (ή τουλάχιστον έτσι πρέπει να σκέφτεται η διοίκηση). Αυτό θα το πετύχαινε πρώτα απ'όλα με σεβασμό στον καταναλωτή και αξιοπιστία, και παράλληλα με καλύτερες τιμές, όπως πχ είχε το παλιό free2go τις φθηνές κλήσεις προς όλα τα ΤΙΜ, πριν αντιγράψει τις χρεώσεις του cu... Τέλος, έχω βαρεθεί τον φανατισμό που επικρατεί στα θέματα της ΤΙΜ σε τόσο μεγάλο βαθμό που μόλις πεις κάτι αρνητικό για την εταιρεία (με τελικό στόχο την επισήμανση του προβλήματος, κάτι που θα βοηθούσε και την ίδια), συγκεκριμένα άτομα να σπεύδουν προς υπεράσπιση και να προσπαθούν να σε πείσουν είτε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, είτε ότι τα άλλα δίκτυα έχουν χειρότερα προβλήματα οπότε αυτό υπερέχει... Ελπίζω πραγματικά να υπάρχει κάποιος άνθρωπος εκεί μέσα με κάποια εξουσία, ο οποίος να διαβάζει όσα γράφουμε εδώ και να αντιλαμβάνεται τα προβλήματα που πρέπει να διορθωθούν ώστε να πάει μπροστά η εταιρεία. Κάτι μάλλον απίθανο πριν πουληθεί από τους τωρινούς ιδιοκτήτες... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Εγώ, πάντως, πιστεύω ότι με την περιρρέουσα αντίληψη που υπάρχει περί "τάχα" χειρότερου δικτύου(όταν βγάζεις βρώμικο όνομα στην πιάτσα αντε τρέχα να το αλλάξεις), ότι και να κάνει σε τιμές για να προσυλητίσει κόσμο, θα υπάρχει και ανάλογη απάντηση από το καρτέλ των άλλων 2. Αρα, συνολικά, δεν θα κερδίσει αλλά θα χάσει από την κερδοφορία της. Επίσης, για ξανακερδίσεις ότι έχασες θέλει πάρα πολύ κόπο! Ειδικά τώρα που, κακά τα ψέμματα, δεν υπάρχουν νεοι συνδρομητές, όπως στην αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Μα είχε χειρότερο δίκτυο παλιότερα και κατά τόπους και τώρα... Βέβαια μια φήμη πολλαπλασιάζεται, γι'αυτό και το όνομα... Δεν βγήκε όμως τυχαία, έτσι; Γιατί ποτέ δεν ακούστηκε κάτι τέτοιο για την κοσμοτέ, μετά την περίοδο που πρωτοεμφανίστηκε; Όσον αφορά το πώς θα κερδίσει συνδρομητές, πολλοί εκ των οποίων την εμπιστεύτηκαν στο παρελθόν και έφυγαν απογοητευμένοι, είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον και ταυτόχρονα πολύ δύσκολο... Ας πρόσεχε !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Φυσικά δεν βγήκε τυχαία μιας και η Cote φρόντισε να αξιοποιήσει όλες τις εγκαταστάσεις του εκάστοτε τοπικού ΟΤΕ για να βάλει ΑΝΕΞΟΔΑ και σχετικά ταχύτατα τις κεραίες τις και όχι να σνομπάρει την κυρίως επαρχία(όχι πόλεις αλλά χωριά) όπως έκανε στο παρελθόν η ΣΤΕΤ. Τώρα , όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Αλλά τώρα ο κύβος ερίφθη για τις πιο μεγάλες(σε μέγεθος βάσης) εταιρίες. Πράγμα που με αφήνει παντελώς αδιάφορο μιας και πάω σε όποια εταιρία μου είναι οικονομικά πιο συμφέρον. Και αυτή τη στιγμή, για μένα πάντα, με το F2G Non stop...500 μαζί με συμβόλαιο σε 2in1 μου γλυτώνει ουκ ολίγα κάθε μήνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Πολύ καλή τοποθέτηση! Πρέπει να πηγαίνεις εκεί που σε συμφέρει χωρίς φανατισμό... Όντως για να μιλάς με 1 άτομο το νον στοπ είναι πολύ καλή λύση. Μαζί με ένα συμβόλαιο για κλήσεις προς κάθε προορισμό. Για την κάλυψη έχεις δίκιο όσον αφορά τα ιστορικά γεγονότα. Να θυμίσω ακόμα το φτύσιμο της τότε Στετ προς τον απλό ιδιώτη συνδρομητή, την περίοδο που κυνηγούσε εταιρικούς, οπότε ήρθε η κοσμοτέ και πήρε όλους ους δυσαρεστημένους ιδιώτες... Ακόμα και τώρα όμως δεν έχει εννιαία, σοβαρή και αξιόπιστη πολιτική. Βγάζει υπηρεσίες καλές και δεν τις διαφημίζει. Μετά από καιρό τις βγάζουν και οι άλλοι και τις διαφημίζουν κιόλας! Να θυμηθώ το δίκτυο 3ης γενιάς; Ποιός έκανε την πρώτη κλήση και ποιός χρέωνε πάγιο μέχρι πριν λίγες μέρες, ενώ ακόμα και σήμερα, δεν έχει δώσει στα καρτοκινητα; Το πολύ καλό 2 σε 1, στο οποίο όμως, μια και το ανάφερες, άμα βάλεις ένα f2g δεν ισχύει η 99% έκπτωση στην προώθηση προς τον άλλο αριθμό; Πόσο καιρό γνωρίζουν το πρόβλημα και σφυρίζουν αδιάφορα; Ή μήπως έχουν πιστώσει κανέναν συνδρομητή με το ποσό που χρεώθηκε από μια προώθηση η οποία σε όλα τα επίσημα χαρτιά (αλλά όχι στην πράξη) έχει 99% έκπτωση; Εδώ κολλάει και το θέμα της αξιοπιστίας που λέγαμε. Μια ανακοίνωση ότι υπάρχει πρόβλημα, το ξέρουν, και θα πιστώσουν όσους χρεώθηκαν από λάθος... Αλλά σιγά μην κάνει τέτοιο πράγμα η ΤΙΜ... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STUDIO NONAME Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 to non stop den mpori na doylepsi san ipiresia se karta 2 se 1 ke eine thema texnikis diskolias an rotisete se opoiodipote katastima tim panta se enimeronoyn oti iparxi ayto to "keno" Παράθεση !!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] opois breis pios ine pm!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Πάρα πολύ όμορφα: άμα ρωτήσετε. Μπορεί να ξεχάσω να ρωτήσω, οπότε άμα δεν θυμηθεί ή δεν θέλει να μου το πει ο υπάλληλος, θα χρεώνομαι άδικα. Στο site της μήπως έχει κάποια υποσημείωση η ΤΙΜ όπου να λέει αυτό; Αν όχι, οι προθέσεις της είναι παρεξηγήσιμες. Μήπως έχει αποζημιώσει κανέναν που χρεώθηκε από αυτό το "κενό";; Και στην τελική, έχει πρόθεση να διορθώσει αυτό το κενό; Δηλ. είναι τόσο δύσκολο να εφαρμοστεί η 99% έκπτωση που πρέπει να έχει η προώθηση από το σβηστό f2g στο ανοιχτό συμβόλαιο; Αν τη δυσκολεύει τόσο, μπορεί να καταργήσει την 1% χρέωση στην προώθηση (μοιάζει αστεία αλλά όλοι γνωρίζουμε πόσο θα σου κοστίσει μέσω της ελάχιστης χρέωσης των 30sec!!) την οποία χρέωση είναι η μόνη εταιρεία που έχει, μια και τόσο η κοσμοτέ όσο και η βόντα δεν χρεώνουν την προώθηση... Τέλος, μου είναι αδιάφορο πόσο δύσκολο είναι. Αν θέλει να σέβεται τους συνδρομητές της, ας βάλει μια γραπτή σημείωση στο site και στα διαφημιστικά όπου περιγράφει την υπηρεσία, και ας πιστώνει τη χρέωση από αυτό το λάθος, κενό, ή όπως αλλιώς το λέει ο καθένας μας !!! Μέχρι να το διορθώσει, αν δηλ. έχει τέτοια πρόθεση! Τότε θα της βγάζαμε το καπέλο και κανείς δεν θα μπορούσε να αμφισβητήσει τις προθέσεις της... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Εγώ, πάντως, πιστεύω ότι με την περιρρέουσα αντίληψη που υπάρχει περί "τάχα" χειρότερου δικτύου(όταν βγάζεις βρώμικο όνομα στην πιάτσα αντε τρέχα να το αλλάξεις), ότι και να κάνει σε τιμές για να προσυλητίσει κόσμο, θα υπάρχει και ανάλογη απάντηση από το καρτέλ των άλλων 2. . Πέρα από όσα άλλα έχουν ειπωθεί εν τω μεταξύ, νομίζω ότι η άποψη αυτή είναι πολύ σωστή. Για διάφορους λόγους, η ΤΙΜ έχει βγάλει το κακό όνομα - ακόμα κι έναν άσχετο με κινητά να ρωτήσεις θα σου πει "δεν παίρνω ΤΙΜ, είναι χάλια", κι ας μην ξέρουν γιατί ακριβώς ή κι ας μην χρειάζονται καμία από τις έξτρα υπηρεσίες ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Αυτή η καθιερωμένη αντίληψη είναι πάρα πολύ δύσκολο να αλλάξει ό,τι κι αν κάνει η εταιρεία. Και παρόλο που έγραψα σε προηγούμενο ποστ δύο λόγους για τους οποίους είμαι δυσαρεστημένη, δεν είμαι καθόλου σίγουρη ότι αν είχα κάποιο άλλο δίκτυο δε θα αντιμετώπιζα το παραμικρό πρόβλημα. Για παράδειγμα, έχω γνωστό που άλλαξε από Cosmote σε Vodafone και μέσα σε λίγο καιρό γύρισε τρέχοντας σε Cosmote βρίζοντας τη Vodafone για πολλούς και διάφορους λόγους. Όσο και να μη μου πολυαρέσει η ΤΙΜ, το βρίσκω λιγάκι κρίμα να έχει μόνο αυτή η εταιρεία τη "ρετσινιά". Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 η ρετσινια ειναι επι εποχης τελεστετ<<μιλατε σας ακουμε>> και οπως λες ειναι κριμα.γιατι οσο και να προσπαθει μια εταιρια να ανεβει και οι συνδρομητες ή υποψηφιοι συνδρομητες την κακοχαρακτηριζουν..λογικο ειναι να μην ανεβει το μεριδιο της. ενταξει δεν λεω εχει κανει καποια αστοχα λαθη.....και γι'αυτο δεν την προτιμουν.. αλλα περα απο αυτο,η ΤΙΜ δεν παυει να εχει τις καλυτερες υπηρεσιες και φυσικα το σημα της εχει ανεβει παρα πολυ σε σχεση με τοτε. και οποια εταιρια και αν αλλαξα..τρεχοντας στην ΤΙΜ πηγα. για να φυγω απο την ΤΙΜ θα πρεπει να μου ερθει 1500 ευρω λογαριασμος και να ειναι λαθος τους και να μη το παραδεχονται.τοτε θα εξοργιστω! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jokulsarlon Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 η ρετσινια ειναι επι εποχης τελεστετ<<μιλατε σας ακουμε>> και οπως λες ειναι κριμα. Καλιο να σου βγει το ματι παρα τ' όνομα...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Στα μειονεκτήματα παρακαλώ να προστεθεί και η ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ μανία αυτής της εταιρείας να ζητά αποδεικτικό ΑΦΜ ακόμα και για αλλαγή sim καρτοκινητού ! :lol: Για του λόγου το αληθές παραθέτω απόσπασμα απάντησης από cc: "Σχετικά με το ερώτημά σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μπορείτε να αντικαταστήσετε την κάρτα SΙΜ με τον ίδιο αριθμό κινητού σε οποιοδήποτε κατάστημα ΤΙΜ ή τον εμπορικό συνεργάτη μας Γερμανός, στην τιμή των €17,46(συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Για την αντικατάσταση της κάρτας SIM είναι απαραίτητο να προσκομίσετε μαζί σας το χαρτί όπου αναγράφεται το pin/pin2 και puk/puk2." Το αστείο ξεκινά από εδώ και κάτω (δήλωση στοιχείων σε περίπτωση που δεν έχεις το pin/puk): "Σε περίπτωση που δεν έχετε το χαρτί όπου αναγράφεται το pin/pin2 και puk/puk2, μπορείτε να επισκεφθείτε οποιοδήποτε κατάστημα ΤΙΜ ή τον εμπορικό συνεργάτη μας Γερμανός για να γίνει καταχώρηση των στοιχείων σας στον αριθμό του κινητού σας συμπληρώνοντας την ειδική Αίτηση. Πρέπει απαραίτητα να έχετε μαζί σας αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, καθώς και αποδεικτικό ΑΦΜ. Θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι οι συνδρομητές που δεν διαθέτουν ΑΦΜ μπορούν να πραγματοποιήσουν την καταχώρηση στοιχείων μόνο με την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο." Πρέπει δηλ. να τους πεις ότι ΔΕΝ διαθέτεις ΑΦΜ; Μόνο για μικρές ηλικίες θα πιάνει αυτό... Θα ήθελα την άποψή σας σχετικά με το πόσο απαραίτητο είναι το αποδεικτικό ΑΦΜ για μια αλλαγή κάρτας sim/δήλωση στοιχείων καρτοκινητού ! Ένα μπράβο στην ιδιωτική ΤΙΜ για τις απλές και καθόλου γραφειοκρατικές διαδικασίες της !!! :p :p :p ΥΓ: Επειδή έχει τύχει να δηλώσω καρτοκινητό vodafone, σε ρωτούσαν αν έχεις ΑΦΜ και τους το έδινες προφορικά. Για κοσμοτέ δεν ξέρω αλλά δεν νομίζω να ζητάνε... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Αλλαγή κάρτας σιμ σε καρτοκινητό ΤΙΜ γίνεται από οποιοδήποτε κατάστημα, μέσα σε δευτερόλεπτα και δεν απαιτεί δηλωμένα στοιχεία! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 λοιπο,πανε σε ενα καταστημα ΤΙΜ και κανε αυτα που θελεις. 2ον ειναι κουραστικο να μας λες συνεχεια για το αποδεικτικο αφμ. δηλαδη αηδια καταντησε πλεον..οταν εχεις δηλωμενα στοιχεια στο καρτοκινητο και θελεις να κανεις αντικατασταση...ο υπαλληλος δεν ειναι υποχρεωμενος να κανει εξακριβωση?? και το αφμ να σου ζητησει και ημ/νια γεννησης και αρ ταυτοτητας και διευθυνση! παρολαυτα η αντικατασταση γινεται αμεσα! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Δηλ. η ταυτότητα δεν αρκεί για την εταιρεία αυτή και απαιτεί και αποδεικτικό ΑΦΜ για να δηλώσεις στοιχεία καρτοκινητού; Μπορεί να μην αρέσει σε μερικούς αλλά είναι καλό να μαθαίνει ο κόσμος πώς συμπεριφέρεται αυτή η εταιρεία. Δεν διαφωνώ να κάνει εξακρίβωση, όπως όμως θα διάβασες, θέλει αποδεικτικό ΑΦΜ για να δηλώσεις αρχικά τα στοιχεία σου, πέραν της ταυτότητας !!! Δηλ. οι άλλες εταιρείες που δεν το ζητάνε αυτό (και αρκούνται στο ΑΦΜ που τους λες -άμα θες- προφορικά- είναι χαζές... Όχι φίλε μου, αρνούμαι να δώσω αποδεικτικό ΑΦΜ στην εταιρεία αυτή για καρτοκινητό ! Όταν έλεγα ότι στο ζητάνε και για περιαγωγή με πιστωτική (σε καρτοκινητό -μιλάω για πλήρη περιαγωγή παντού -αυτή που θέλει πιστωτική κάρτα), μου λέγατε ότι δεν είναι ενημερωμένοι... Ο καθένας μπορεί να έχει φυσικά την άποψή του εδώ μέσα. Θα χαρώ να δω και άλλα σχόλια πάνω στο θέμα, και μαντεύω ότι ΛΙΓΟΙ θα θεωρήσουν φυσικό να ζητάνε κάτι τέτοιο ... ΥΓ: Χαρακτηρισμοί όπως αηδία κτλ καλό είναι να λείπουν... Μπορώ να έχω την άποψή μου ακόμα και αν ενοχλεί μερικούς (κάποιοι ίσως δεν θα ήθελαν να υπάρχει καν αυτό το θέμα γιατί πιστεύουν ότι δεν μειονεκτεί πουθενά)... Εδώ είναι δημόσιο φόρουμ και κάθε μορφής λογοκρισία είναι αντίθετη με τις αρχές του... ΥΓ2: Petros, αναφέρομαι στην περίπτωση όπου δεν υπάρχει το pin/puk καθώς και στην περίπτωση όπου θέλεις να δηλώσεις στοιχεία. Αν έχεις τα pin/puk μοιάζει να μην ζητάνε τα υπόλοιπα, όπως προκύπτει από την απάντηση. Έτσι και αλλιώς ήθελα να θίξω την εμμονή στο αποδεικτικό ΑΦΜ. Αυτό ήταν στην πραγματικότητα το θέμα μου... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 ακου οταν πας σε ενα καταστημα να δηλωσεις τα στοιχεια καρτοκινητου σου ζητανε την ταυτοτητα και αναφορικα το αφμ το οποιο πρεπει να δει ο υπαλληλος οτι οντως ειναι ετσι. δεν πιστευω σαν συνδρομητης να εχει η ΤΙΜ περασμενο λαθος αφμ...ετσι δεν ειναι? τωρα εσυ αν δεν θες να δωσεις το αφμ σου στην τιμ..αυτο ειναι προσωπικος σου λογος! δεν ειπα να μη πεις την αποψη σου..απλα για να αποδειξεις αυτα που λες,καλο ειναι να κανεις μια επισκεψη σε ενα καταστημα να ρωτησεις αυτα που θελεις και να παρεις τις απαντησεις σου! το να στελνεις με mail και να περιμενεις απο το cc απαντησεις...δεν θα σε βοηθησει και πολυ αφου δεν γνωριζουν ακριβως την περιπτωση σου. το καρτοκινητο εχει περιαγωγη κανονικοτατη! και δουλευει αψογα και αμφιδρομα! οσο για το ΥΓ σου,ναι σεβομε την αποψη σου αλλα το συγκεκριμενο θεμα αφμ το εχουμε πει χιλαδες φορες! παρολαυτα εγω δεν ειμαι κολημενος στο τι θα πεις.απλα μπορω να σε βοηθησω σε αυτο που ψαχνεις για να ξεκαθαρισεις και εσυ ο ιδιος το πως γινεται μια τετοια διαδικασια! :) Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 ΥΓ2: Petros, αναφέρομαι στην περίπτωση όπου δεν υπάρχει το pin/puk καθώς και στην περίπτωση όπου θέλεις να δηλώσεις στοιχεία. Αν έχεις τα pin/puk μοιάζει να μην ζητάνε τα υπόλοιπα, όπως προκύπτει από την απάντηση. Έτσι και αλλιώς ήθελα να θίξω την εμμονή στο αποδεικτικό ΑΦΜ. Αυτό ήταν στην πραγματικότητα το θέμα μου... Για δήλωση στοιχείων αρκεί η ταυτότητα. Για αλλαγή κάρτας σιμ σε καρτοκινητό που δεν έχει στοιχεία, πρέπει ο κάτοχος να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις ώστε να αποδείξει ότι είναι δικό του το νούμερο, όπως π.χ. πότε έβαλε κάρτα τελευταία φορά... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 2ον ειναι κουραστικο να μας λες συνεχεια για το αποδεικτικο αφμ. δηλαδη αηδια καταντησε πλεον.. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σχοινί.....! :wacko: :) Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts