Jump to content

Πού μειονεκτεί η Wind;

nucleogenesis
 Κοινοποίηση

Πού μειονεκτεί η Tim ?  

981 members have voted

1. 1. Πού μειονεκτεί η Tim ?

• Ποιότητα Σήματος
      205
    • Χωρητικότητα Δικτύου
      89
    • Υπηρεσίες
      48
    • Καινοτομία
      39
    • Customer Care
      57
    • Τιμολογιακή πολιτική - Χρεώσεις
      122
    • Επιδοτήσεις Συσκευών
      70
    • Αξιοπιστία και Σταθερότητα
      114
    • 3 G network & services
      125
    • Website
      112

Recommended Posts

Thimamai prwth sto xwrio mou sth Thasso eftase h Tim(an kai h Vodafone epiane ligaki pou kai pou apo apenanti),ma me ena lathos xeirismo exase toulaxiston 100 pelates!

Ekshgoumai:Eixe balei thn keraia sth akrh tou bounou kai oxi mprosta mprosta etsi loipon otan hsoun stis akres tou xwriou h se 2 megala shmeia ths paralias DEN EPIANE giati h kerai de s eblepe ma oute k esu mporouses kan optika na thn deis!Etsi loipon mia wraia prwia blepw apenantia po to spiti mou(shmeio pou panta eixa isxurhstei tha tan to IDANIKOTERO)mia keraia me kokkino fwtaki,eixe erthei h Vodafone!Sth sunexeia ebale kai h Cote ma kai ekeinh arxika ekane lathos kai bebaiws meta ebale kai deuterh!Etsi mas pshnei mia xara pantou twra!

Pantws ta perissotera shmeia semas prepei na ta exei kalupsei pleon h Cote me deuterh thn Tim kai trith th Vodafone,ma oi diafores einai toso mikres pou den aksizei na allakseis diktuo!

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

• Απαντήσεις 354
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οι εταιρείες σήμερα έχουν δέσει τους γάϊδαρούς τους (συνδρομητές) και τα έχουν κάνει και πλακάκια. Οι διαφοροποιήσεις μεταξύ τους είναι ελάχιστες πια.

Ειδικά η ΤΙΜ/Telestet όμως, έχει ΠΟΛΥ ΒΕΒΑΡΗΜΕΝΟ παρελθόν σε υπηρεσίες και προσφορές με διάρκεια διάττοντος αστέρα...

Πρέπει πρώτα απ'ολα να δείξει ΣΕΒΑΣΜΟ στο συνδρομητή... Μόνο αν σταματήσει να τον αντιμετωπίζει σαν ιθαγενή που του τον "γδύνει" έχει ελπίδες να ορθοποδήσει...

Πολύ πετυχημένο σχόλιο. Όμως πες μου μία εταιρία κινητής στην Ελλάδα που να μη σε θεωρεί ιθαγενή και να μη στα παίρνει κανονικά...

Η ΤΙΜ μειονεκτεί (αυτό είναι το θέμα του topic) κατά τη γνώμη μου σε υπηρεσίες πελατοκεντρικής φύσεως (όχι πως οι άλλοι είναι καλύτεροι, τα ίδια χάλια έχουν απλά τα κρύβουν καλύτερα)...αναφέρω ενδεικτικά το απαράδεκτο website και τη λογική των εφήμερων προσφορών που παγιδεύουν τον καταναλωτή...

Τώρα οι τιμές, η κάλυψη κλπ είναι λίγο πολύ ίδιες σε όλα τα δίκτυα. Διαλέγεις αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου και το βαλάντιό σου...απλά όταν δεν έχεις εκτιμήσει σωστά κάτι από τα δύο, σου φταίει η εταιρία.

Ολες κάπου μειωνεκτούν.. Εδώ "κράζουμε" την TIM. Απλά θέλω να προσθέσω ότι η φορητότητα αριθμού σε λογικό κόστος και με επιδότητση πλέον κάνει πολύ μεγάλη διαφορά.. Ο κόσμος είναι λιγότερο ομηρος των εταιριών τηλεφωνίας. :rolleyes:

Πάει και ξανα-έρχεται... σαν τον άνεμο με γνώμονα το συμφέρον του

Οσο για το σου φταίει η μία η η άλλη δεν έχεις δίκαιο. Έτσι πολλές φορές νοιώθεις εξαπατημένος. Και εκεί φτέτε και οι δύο. Εσύ γιατί ΔΕΝ δι΄βασες τα ψιλά γράμματα και αυτοί γιατί ΔΕΝ τόνησαν τα ψιλα γράμματα του συμβολέου σου. Οσο για κάληψη συμφωνώ ότι όλε κάπου πιανουν που δεν πιάνουν οι άλλες. Απλα για την περίπτωση την ΤΙΜ προσωπικά (δεν ξέρω για εσας και ούτε εκφέρω γνώμη), οταν μεταφέρθηκα από TIM σε Voda η Cote (προσωπικά διαπίστωσα μεγάλη σταστική αλλαγή (μέσο όρο εξαιτάζω). Δηλαδή στατιστικά (τις περισσότερες φορες) είχα λιγότερες φορές έλειψη σήματος ή ευρους εκεί που το χριαζόμουν.

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Τα ψιλά γράμματα πρέπει να τα διαβάζεις. Μιλάμε για τη συνολική πολιτική κάθε εταιρείας. Και της ΤΙΜ πάσχει σίγουρα...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Δε ξέρω αν έχει ειπωθεί το συγκεκριμένο πάντως εμένα κάτι που μ' έχει εκνευρίσει αφάνταστα πολύ είναι το εξής στο non stop που έχω: Είναι φορές που προσπαθώ απίστευτη ώρα να στείλω ή να πάρω τηλέφωνο και δεν εννοεί να συνδεθεί με τίποτα. το μήνυμα δεν εστάλει... το μηνυμα δεν εστάλει κτλ. Συνήθως βράδυ αλλά και άλλες ώρες. Ίσως υπeρφορτώνεται το δικτυο αλλά εμείς τι φταίμε? Επίσης κάποιες φορές μου'χει "φάει" κάρτα.

H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής...

Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος.

Δε ξέρω αν έχει ειπωθεί το συγκεκριμένο πάντως εμένα κάτι που μ' έχει εκνευρίσει αφάνταστα πολύ είναι το εξής στο non stop που έχω: Είναι φορές που προσπαθώ απίστευτη ώρα να στείλω ή να πάρω τηλέφωνο και δεν εννοεί να συνδεθεί με τίποτα. το μήνυμα δεν εστάλει... το μηνυμα δεν εστάλει κτλ. Συνήθως βράδυ αλλά και άλλες ώρες. Ίσως υπeρφορτώνεται το δικτυο αλλά εμείς τι φταίμε? Επίσης κάποιες φορές μου'χει "φάει" κάρτα.

h stadar tsatsia ths tim einai pws den se enhmerwnei pote teleiwnei o xronos tu non stop k synexizei mexri na su faei olh thn karta

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

h stadar tsatsia ths tim einai pws den se enhmerwnei pote teleiwnei o xronos tu non stop k synexizei mexri na su faei olh thn karta

αν θελεις να μαθεις ποτε σου τελειωνει το νον στοπ..μπορεις να καλεσεις στο 1265 ή να στειλεις ενα κενο sms στο 1269..(το μηνυμα που θα ερθει τα λεει ολα!)καντο λιγο και πες μου αν λεει :rolleyes:

Never Give Up:!:

Join friend!

αν θελεις να μαθεις ποτε σου τελειωνει το νον στοπ..μπορεις να καλεσεις στο 1269 ή να στειλεις ενα κενο sms στο 1269..καντο λιγο και πες μου αν λεει :rolleyes:

Στο 1269 δεν λέει τίποτα! Με κλήση στο 1265 μαθαίνεις το δωρεάν χρόνο που σου απομένει προς τον αριθμό που έχεις επιλέξει, καθώς και την ημερομηνία που τελειώνει ο μήνας ;)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Η κλήση στο 1269 σου λέει απλά το υπόλοιπο χρόνου ομιλίας (κανονικού) και όχι του νονστοπ. Αν στείλεις γραπτό μήνυμα (κενό) στο 1269 στα λέει όλα...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Teleia kai etsi lusame ola ta problhmata ths Tim!!!

Auto to neo frutto me to International?

Ma kala einai dunaton na dinei ftinoteres times gia ekswteriko ap oti se Ellada?WS POTE RE PAIDIA tha mas antimetopizetai SAN PROBATA????UMARTON!H upertath blakeia,an kai de lew gia ton Albano pou zei sthn Ellada einai mia xara!Alla gia mas...........

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Αλήθεια.... Που δεν μειονεκτεί η ΤΙΜ τελικά; :worry:

πλεονεκτει οτι βγαζει τις καλυτερες υπηρεσιες..οτι δεν εχει κλειδωμενες συσκευες,οτι εχει τον νον στοπ500 (τωρα)

οτι εκανε προσπαθεια για βελτιωση του σηματος και το πετυχε...

και εκει που μειονεκτει περα απο to site τωρα μειονεκτει και στο tim international

Join friend!

πλεονεκτει οτι βγαζει τις καλυτερες υπηρεσιες..οτι δεν εχει κλειδωμενες συσκευες,οτι εχει τον νον στοπ500 (τωρα)

οτι εκανε προσπαθεια για βελτιωση του σηματος και το πετυχε...

και εκει που μειονεκτει περα απο to site τωρα μειονεκτει και στο tim international

Με λίγα και απλά λόγια :

Πλεονεκτήματα ΤΙΜ: Βγάζει τις καλύτερες υπηρεσίες.

Μειονεκτήματα ΤΙΜ: Βγάζει τις χειρότερες υπηρεσίες, μετατρέπει τις καλύτερες υπηρεσίες όπως θέλει,όποτε θέλει προς το χειρότερο, δεν κρατάει τις δεσμεύσεις της.

Το συμπέρασμα θα έλεγα είναι ότι μάλλον βγάζει πολλές υπηρεσίες, και τις καλύτερες δεν τις αφήνει να ζήσουν για πολύ ( βλέπε νον στοπ -->νον στοπ 500).

Χαλαρώστε και βγάλτε λίγες και καλές!

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Να προσθέσω ότι άμα θες να καταστρέψεις μια εταιρεία, πείσε τους να πάρουν μεταγραφές από το τμήμα μάρκετινγκ της ΤΙΜ: μιλάμε για εγγυημένη χρεωκοπία !!!

Βολταίρος

Να προσθέσω ότι άμα θες να καταστρέψεις μια εταιρεία, πείσε τους να πάρουν μεταγραφές από το τμήμα μάρκετινγκ της ΤΙΜ: μιλάμε για εγγυημένη χρεωκοπία !!!

Μα ποιο μαρκετινγκ και μπουρδες.....

Η εταιρεία είναι μικρή μπροστά στα μεγέθη της κρατικής COSMOTE και της πολυεθνικής Vodafone .

Δεν μπορούσε να τις ανταγωνιστεί σε ΛΕΦΤΑ . Σε διαφήμιση , σε γνωριμίες (στην Ελλάδα ζούμε ) , σε μαγαζιά σε σε σε ......

Τώρα που έχουν έρθει οι Αμερικάνοι ίσως να τις φτάσει (λέμε τώρα)

Και μη μου πετάξετε πάλι την καραμέλα της Q γιατί αυτή δεν ανήκει στην κλίκα. Εξάλλου η Q αναφέρεται μόνο σε καρτοκινητούς και δεν μπορεί να σε καλύψει σε τίποτα παραπάνω από ένα sms και μια κλήση

Μην λέμε ότι θέλουμε τώρα jokulsarlon που η "καημένη" ΤΙΜ δεν έχει λεφτά ή κάποιον "μεγάλο" από πίσω!!Ξέχασες ότι μαζί με την Vodafone(πρώην Panafon) όταν είχαν βγει ήταν οι μοναδικές και ΜΕΓΑΛΟΙ ανταγωνιστές σε αυτόν τον χώρο!Η ΤΙΜ είχε από πίσω τους Ιταλούς οι οποίοι δεν ήταν καινούριοι στον χώρο και τώρα έχει τους Αμερικάνους!ΛΕΦΤΑ ΕΙΧΑΝ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ!Όλα τα υπόλοιπα φταίνε!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Ξέχασες ότι μαζί με την Vodafone(πρώην Panafon) όταν είχαν βγει ήταν οι μοναδικές και ΜΕΓΑΛΟΙ ανταγωνιστές σε αυτόν τον χώρο!

αυτό ακριβώς !!!

Ξεκίνησαν μαζί ως TELESTET και PANAFON αλλά μετά ήρθε η κρατική (με άπειρα λεφτά και προσβάσεις ) COSMOTE και η μεγαλύτερη εταιρεία στην κινητη η VODAFONE και αγόρασε την PANAFON.

Τι να πρωτοθυμηθώ :

ότι η cosmote έκανε συμβόλαια σε κάθε δημόσια υπηρεσία ή ότι σε κάθε υποκατάστημά του έβαλε κεραίες ......

ότι η vodafone σε μια νύκτα αγόρασε όλους τους μικρούς (korasidis telecom......) και απέκτησε 300 καταστήματα , ότι έχει δικιά της εταιρεία με κινητά (Sharp) .Aν διάβασες πρόσφατα έκλεισε χορηγία με CHAMPIONS LEAGUE

Από την άλλη ήταν οι Ιταλοί που δεν έκαναν τίποτα. Τα λεφτά τους τα βάζνε σε αναδυόμενες αγορές και την STET θέλανε να την πουλήσουνε.

Αυτή είναι η πραγματικότητα.

αυτό ακριβώς !!!

Ξεκίνησαν μαζί ως TELESTET και PANAFON αλλά μετά ήρθε η κρατική (με άπειρα λεφτά και προσβάσεις ) COSMOTE και η μεγαλύτερη εταιρεία στην κινητη η VODAFONE και αγόρασε την PANAFON.

Τι να πρωτοθυμηθώ :

ότι η cosmote έκανε συμβόλαια σε κάθε δημόσια υπηρεσία ή ότι σε κάθε υποκατάστημά του έβαλε κεραίες ......

ότι η vodafone σε μια νύκτα αγόρασε όλους τους μικρούς (korasidis telecom......) και απέκτησε 300 καταστήματα , ότι έχει δικιά της εταιρεία με κινητά (Sharp) .Aν διάβασες πρόσφατα έκλεισε χορηγία με CHAMPIONS LEAGUE

Από την άλλη ήταν οι Ιταλοί που δεν έκαναν τίποτα. Τα λεφτά τους τα βάζνε σε αναδυόμενες αγορές και την STET θέλανε να την πουλήσουνε.

Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Να πρωτοθυμηθείς ακόμα τα ακόλουθα:

"καλέστε από Δευτέρα" (Cosmote)

"θέλουμε 10 εργάσιμες για την ενεργοποίηση" (Vodafone)

"αν χαλάσει το Sharp μας το φέρνετε και το πηγαίνουμε εμείς για επισκευή"

"Καινούρια υπηρεσία είναι, λογικό είναι να έχει προβλήματα" (Vodafone, 9/2005)

"Χρεώνεστε κανονικά για το μεταφερόμενο δωρεάν χρόνο αλλά σας επιστρέφεται στον επόμενο λογαριασμό" (Vodafone)

"Ο λογαριασμός σας εκδίδεται συγκεκριμένη μέρα κάθε μήνα όμως ο δωρεάν χρόνος σας ισχύει απο την 1η ως την 30η κάθε μήνα" (Vodafone)

και το αγαπημένο μου...cosmote: η Νο 1 εταιρία κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, vodafone: η μεγαλύτερη εταιρία κινητής τηλεφωνίας του κόσμου (αλλά όχι της Ελλάδας).

Πιστεύω να γέλασες και να κατάλαβες πως τα ίδια χάλια έχουν όλοι...απλά κάποιοι τα κρύβουν καλύτερα

Να πρωτοθυμηθείς ακόμα τα ακόλουθα:

"καλέστε από Δευτέρα" (Cosmote)

"θέλουμε 10 εργάσιμες για την ενεργοποίηση" (Vodafone)

"αν χαλάσει το Sharp μας το φέρνετε και το πηγαίνουμε εμείς για επισκευή"

"Καινούρια υπηρεσία είναι, λογικό είναι να έχει προβλήματα" (Vodafone, 9/2005)

"Χρεώνεστε κανονικά για το μεταφερόμενο δωρεάν χρόνο αλλά σας επιστρέφεται στον επόμενο λογαριασμό" (Vodafone)

"Ο λογαριασμός σας εκδίδεται συγκεκριμένη μέρα κάθε μήνα όμως ο δωρεάν χρόνος σας ισχύει απο την 1η ως την 30η κάθε μήνα" (Vodafone)

και το αγαπημένο μου...cosmote: η Νο 1 εταιρία κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, vodafone: η μεγαλύτερη εταιρία κινητής τηλεφωνίας του κόσμου (αλλά όχι της Ελλάδας).

Πιστεύω να γέλασες και να κατάλαβες πως τα ίδια χάλια έχουν όλοι...απλά κάποιοι τα κρύβουν καλύτερα

ΣΩΣΤΟΣ...

Και μια ιστορία

Αυτο το καλοκαίρι άλλαξα από Cosmote σε Τim γιατί δεν έπιανε καλά στο σπίτι μου αλλά και γιατί σε ένα λογαριασμό που μου ήρθε με έιχαν χρεώσει 114 μηνύματα μέσα σε 10 λεπτά. Τους πήρα τηλέφωνο , τους έστειλα fax , πήγα από το κατάστημα του OTE .....ΤΙΠΟΤΑ δεν έκαναν

Καλησπέρα

δεν κατάλαβα τι λέτε τώρα εδώ

πάμε να παρουσιάσουμε την ΤΙΜ σαν το ΘΥΜΑ σαν το παιδάκι που το χτυπάει κάποιος

Αν θέλει να λέγεται ΕΤΑΙΡΙΑ να κοιτάξει

1. να καλύπτει με δίκτυο όλους τους πελάτες της γιατι γιαυτό την πληρώνουμε

2. να μην βγάζει προγράμματα και υπηρεσίες ΦΟΥΣΚΕΣ σαν το ΧΑΑ

3. να φροντίσει το Site της που πρέπει να γίνεις προγραμματιστής για να σερφάρεις σ'αυτό.

4. και τέλος αν θεωρείτε μικρή, φτωχή, χωρίς συμάχους και αδύναμη, όλες ετσι ξεκίνησαν και στην πορεία ανέβηκαν όπως και όσο ανέβηκαν

Και μην ξεχνάει κανείς το σημαντικότερο (((Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ)))

Καλησπέρα

δεν κατάλαβα τι λέτε τώρα εδώ

πάμε να παρουσιάσουμε την ΤΙΜ σαν το ΘΥΜΑ σαν το παιδάκι που το χτυπάει κάποιος

Αν θέλει να λέγεται ΕΤΑΙΡΙΑ να κοιτάξει

1. να καλύπτει με δίκτυο όλους τους πελάτες της γιατι γιαυτό την πληρώνουμε

2. να μην βγάζει προγράμματα και υπηρεσίες ΦΟΥΣΚΕΣ σαν το ΧΑΑ

3. να φροντίσει το Site της που πρέπει να γίνεις προγραμματιστής για να σερφάρεις σ'αυτό.

4. και τέλος αν θεωρείτε μικρή, φτωχή, χωρίς συμάχους και αδύναμη, όλες ετσι ξεκίνησαν και στην πορεία ανέβηκαν όπως και όσο ανέβηκαν

Και μην ξεχνάει κανείς το σημαντικότερο (((Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ)))

1.Καμία εταιρία δε σου παρέχει 100% κάλυψη και ούτε ισχυρίζεται πως παρέχει

2.Συμφωνώ απόλυτα, ο εμπαιγμός του καταναλωτή είναι απαράδεκτος, όμως πρέπει κι εμείς να έχουμε ανοιχτά τα μάτια μας και να μην είμαστε αφελείς.

3.Το site είναι από απαράδεκτο ως υποφερτό, μακάρι να το καταλάβουν κάποτε και να το φτιάξουν. Μηδέν φιλικότητα και λειτουργικότητα καθώς και μηδέν ρυθμός ανανέωσης.

4.Ακόμα μικρές είναι όλες φίλε μου...αλλά στη χώρα που ζούμε μας αρέσει να το παίζουμε μεγάλοι και τρανοί.Δες τα μεγέθη παραέξω για να καταλάβεις τι μεγαθήρια υπάρχουν και πόσο ασήμαντες είναι όλες οι εταιρίες στην χώρα μας (κι ας το παίζουν όλες μεγάλες)

Πίσω από την Panafon ΠΑΝΤΑ ήταν η Vodafone!!!Για την "κρατική" Cosmote.....δνε με νοιάζει πώς έβαλε τις κεραίες!!!Εμένα με νοιάζει ότι ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ!Αυτό μπορείτε να το καταλάβετε;όταν για 6-7 χρόνια οι επενδύσεις που έκανε σε κάλυψη η ΤΙΜ(πρώην Telestet) ήταν με ρυθμούς χελώνας.......τώρα το πληρώνει!

Μην πάτε λοιπόν να μου βγάλετε την ΤΙΜ ΤΟ ΘΥΜΑ γιατί θύματα έχουμε καταντήσει εμείς οι καταναλωτές με τις μπινιές που κάνει και συνεχίζει ακάθεκτη σε αυτές!!!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

1.Καμία εταιρία δε σου παρέχει 100% κάλυψη και ούτε ισχυρίζεται πως παρέχει

αυτο ξαναπεστο!

δεν μπορει κανεις να το καταλαβει ομως δυστηχως..

το θεμα ειναι να ειμαστε σε μια εταιρια που μας συμφερει ..ειτε απο αποψη σηματος ειτε υπηρεσιων!

μην εχετε την εντυπωση πως μονο η τιμ μειονεκτει!

και οι αλλες ξερουν να τα τρωνε απο εμας!! :rolleyes: :rolleyes:

Join friend!

Κάθε εταιρεία έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα... Όσον αφορά την ΤΙΜ, είναι σαφές ότι τα μειονεκτήματα είναι περισσότερα. Μια βόλτα στα διάφορα θέματα θα σας πείσει και, αν δεν πεισθείτε, οι αριθμοί των συνδρομητών των δικτύων δεν είναι τυχαίοι... Η διαφορά προς τα κάτω της ΤΙΜ είναι ενδεικτική της άποψης που έχει ο συνδομητής γι'αυτή..

Βέβαια αυτά είναι ψιλά γράμματα για την ΤΙΜ, τη διοίκηση και τους υπαλλήλους της διότι έχουν όλοι καβαλήσει το καλάμι...Προσοχή μόνο γιατί συχνά η πτώση είναι απότομη !!!

Βολταίρος

Καλημέρα

Βλέπω ότι συμφωνούμε όλοι λοιπον

όσο για σένα φίλε billakosss ειλικρινά δεν περίμενα να σχολιάσεις και κάτι άλλο

(((το φίλε το ενοώ για την αποφυγή παρεξηγήσεων)))) πρέπει να καταλάβεις ένα πράγμα

ο καθένας για τους λόγους του έχει τις αντιρήσεις του και τα προβλήματά του με κάποια εταιρία εγώ για να μιλάω έτσι έχω τους λόγους μου και μάλιστα πολλύ σοβαρούς Θέλω να σου πώ κάτι και πάρτο σαν φιλική συμβουλή ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΕ

και για να μην φευγουμε από το θέμα μας, πρώτα η ΤΙΜ και φυσικά και οι άλλες εταιρίες ας κάνουν επιτέλους την αυτοκριτική τους και να φροντίσουν να παρέχουν αυτό για το οποίο πληρώνονται.