athanasios1112 Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 Έλεγξα το κινητό, δεν έχει ενημερώση σε android 12. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 Έλεγξα το κινητό, δεν έχει ενημερώση σε android 12.Ή είδαν ότι έχει πολλά bug κάτι την κατέβασαν ως συνήθως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 https://c.mi.com/oc/miuidownload/detail?device=1900380 Στο επίσημο σάιτ, δεν την ανέβασαν, συνήθως μετά από 10 μέρες, μετά την ενημέρωση ΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/lmi/ Ειναι unofficial site, έχει την eu version android 12, την global version όχι προς το παρόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/lmi/ Ειναι unofficial site, έχει την eu version android 12, την global version όχι προς το παρόν.Ααα μιλάς για global εσύ. Ναι αυτή δε πρέπει να έχει βγει ακόμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 Εγώ σε global την φοράω εδώ και δύο μέρες Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_mercy72 Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 Εμένα ακόμα δεν την κατεβάζει. Σε ίδιο τηλέφωνο γνωστού μου την κατέβασε κανονικά μετά την τρίτη προσπάθεια. Κολλάει στο 3% και βγάζει σφάλμα. Τελικά μπορεί να είναι και για καλό Πασχαλιάτικα. Καλή ανάσταση σε όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 Με το dark mode δεν έβγαλα άκρη. Ότι θέμα και να διαλέξω, βγάζει αυτό το καφέ σε όλες της εφαρμογές της google. Επίσης σε μερικές 3rd party δεν τις γυρνάει καθόλου. Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 46 minutes ago, papathvas said: Με το dark mode δεν έβγαλα άκρη. Ότι θέμα και να διαλέξω, βγάζει αυτό το καφέ σε όλες της εφαρμογές της google. Επίσης σε μερικές 3rd party δεν τις γυρνάει καθόλου. Μου το έκανε και εμένα βάζοντας άλλο θέμα και όταν ξαναεβαλα το μαμά θέμα διορθώθηκε Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 Σε μένα δεν αλλάζει. Ότι θέμα και να δοκίμασα Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_sp Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 Δεν εχει να κανει με το θεμα αλλα με το φόντο της αρχικης οθόνης από εκει τραβαει χρωμα κ προσαρμοζει το dark η μη στις google εφαρμογές. Νομίζω είναι λειτουργία του Android 12 αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 (edited) Αυτό ήταν τελικά! Τώρα πως μπορούμε να το απενεργοποιήσουμε; Να είναι σκέτο μαύρο όπως στο android 11. Edited April 22, 2022 by papathvas Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 Έκανε την ενημέρωση ΟΤΑ, σε android 12. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annonnaki Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 Καλημέρα σε όλους, έχω την συσκευή εδώ και 2 χρόνια και την έχω βαρεθεί χωρίς να έχω το παραμικρό παράπονο βέβαια. Θέλω ταχύτητα, οθόνη, μπαταρία. Κάμερα δεν με καίει καθόλου. Πού πάμε μετά από το F2 PRO? Έχει κανένας καμιά καλή πρόταση. Σημ. Είδα το Xiaomi 12 Pro - εξαιρετικό αλλά δεν είμαστε για συσκευές των 1000 +/- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 To realme gt 2 pro, στα 750€. (Πάλι είναι πολλά λεφτά.). Είναι από τα κορυφαία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 Και εγω ψαχνω αλλα με φουλ οθονη,δεν θελω τρυπες κτλ.Και αυτα τα αναδιπλουμενα πολυ ευαισθητα μας βγηκαν.... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annonnaki Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 10 ώρες πριν, athanasios1112 said: To realme gt 2 pro, στα 750€. (Πάλι είναι πολλά λεφτά.). Είναι από τα κορυφαία. Να σου πω τι με προβληματίζει; Το να πάω πάλι σε εταιρία που αναπτύσσει τώρα το λειτουργικό της. Πέρασα όλα τα στάδια της Xiaomi με mi2s, mi3, mi4, mi5s, mix2s, f2pro. Παλιότερα έβαζα και custom roms κλπ. Τώρα δεν έχω χρόνο για πειράματα. Τώρα που νιώθω ότι δεν έχω κανένα θέμα - κυριολεκτικά το f2 pro μου είναι απροβληματιστο - αγχώνομαι να δώσω 750 και να περάσω πάλι σε εταιρεία με προβλήματα νεότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. April 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2022 Καινούριο κόλλημα με την φούσκα από το Messenger. Με επανεκκίνηση έστρωσε! Κάθε φορά που είχα μήνυμα και ήταν η φούσκα ανοιχτή μου έβγαζε αυτή την εικόνα κάτω δεξιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2022 Το εχω περασει 2 εβδομαδες το update και η συσκευη ειναι καλυτερη απο καθε αλλη στιγμη παντως. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickoulanes Δημ. May 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2022 Έκανα πριν λίγες ημέρες αναβάθμιση, το κινητό έγινε πιο αργό από ποτέ, αλλά μετά από factory reset όλα δουλεύουν ρολόι, πέρα από μερικά ασήμαντα bugs, οπότε όποιος έχει προβλήματα μετά την αναβάθμιση ας δοκιμάσει ένα reset, που γενικά πάντα είναι καλό να γίνεται μετά από μεγάλη αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_mercy72 Δημ. May 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2022 (edited) Καλημέρα έχω δύο προβλήματα με το poco f2 του γιου μου.Το πρώτο είναι ότι δεν αναβει η οθόνη όταν δέχεται κλήσεις ,και το δευτερο δεν ανοίγει η οθόνη με το διπλό πάτημα στην οθόνη.Φοράει την τελευταία 13 όπως και το δικό μου που δεν έχει τα παραπάνω θεματάκια Edited May 11, 2022 by no_mercy72 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. May 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2022 το double tap to wake το είχα και εγώ σαν θέμα με την 13. Μετά από λίγες μέρες έφτιαξε μάλλον μόνο του. Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. May 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2022 ξέρει κανείς τι είναι το σύμβολο αριστερά από το blietooth; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2022 29 minutes ago, ippotis said: ξέρει κανείς τι είναι το σύμβολο αριστερά από το blietooth; το σύμβολο του nfc είναι, γιατί ρωταάς; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. May 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2022 Απλά δεν το είχα προσέξει ποτέ. Νομίζω ότι πιο παλιά ενώ το είχα ενεργοποιημένο δεν μου έδειχνε κάτι. Μπορεί να μην το είχα δει;!!! Τέλος πάντων ευχαριστώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts