vazos Δημ. September 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2021 Τελικά όλα οκ την κατέβασα την 12.5.3 και όλα μια χαρά Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2021 Έρχεται 12.5.4Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2021 Ναι η.3 ειναι ακομα καλυετρη...... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2021 ΚαλησπέραΚατάφερε κάποιος να ενεργοποιήσει το 5G στη συσκευή του?Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. October 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2021 Είμαι κοσμοτε και οταν στελνω μηνυμα ενεργοποίησης 5g μου λεει δεν υποστηριζεται η συσκευη μου. Και γενικα οταν το εχω γυρίσει σε 5g δεν εχω δει ποτέ. Ειναι απο ευρωπαϊκο αμαζον η συσκευή μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_sp Δημ. October 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2021 Καλησπέρα σας, εχω eu συσκευη με stock rom και εχω 5G απ την πρώτη στιγμή με cosmote. Αυτο που εκανα ηταν να βαλω την sim σε πιστοποιημενη συσκευή για να μπορεσει να ενεργοποιηθεί το 5G απ την εταιρια αποστελοντας το σχετικό sms. Μετα βάζοντας την sim πισω στο poco δουλεψε κανονικά. Δε ξερω αν γίνεται σε ολες τις συσκευές με αυτο τον τροπο σε μενα δούλεψε. Μια δοκιμή θα σας πείσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2021 Κάνω έλεγχο στο 5GΚαι αν και βλέπει 5G το κινητό Έχω αυτό το μήνυμα error"5G NSA disconnected"Και έχω μόνο απλό 4GSent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2021 Και εγω με βοντα κανονικα 5ρι απο την αρχη.....δεν ακανα κατι,μονο του κλειδωνει οπου εχει σημα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_1981 Δημ. October 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2021 Καλησπέρα παίδες.Εδω και μια βδομάδα το τηλέφωνο κάνει κάτι περίεργα.Οταν είμαι στο fb η στο Chrome κάνει ένα περίεργο τρέμουλο η οθόνη σαν φλασιά και συνεχίζει κανονικά (το κάνει πολλές φορές όμως.Το έχει δει κανείς στο κινητό του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. October 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2021 Καλησπέρα, αντιμετώπισε κανείς το θέμα με την φόρτιση? Καμία πρόταση για επισκευή σε Αθήνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. October 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2021 On 14/10/2021 at 6:04 ΜΜ, alexis_1981 said: Καλησπέρα παίδες.Εδω και μια βδομάδα το τηλέφωνο κάνει κάτι περίεργα.Οταν είμαι στο fb η στο Chrome κάνει ένα περίεργο τρέμουλο η οθόνη σαν φλασιά και συνεχίζει κανονικά (το κάνει πολλές φορές όμως.Το έχει δει κανείς στο κινητό του; Γενικά σε όλες τις android συσκευές έχει παρατηρηθεί.. μου το έκανε και στο mi 11 lite 5G που ειχα, και στο mi 10 και στο f2 pro που τυγχάνει να έχω τώρα.. κάποιο bug είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2021 Και εγω με βοντα κανονικα 5ρι απο την αρχη.....δεν ακανα κατι,μονο του κλειδωνει οπου εχει σημα.Έχεις ταχύτητες 5g??Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2021 30 minutes ago, celtic1453 said: Έχεις ταχύτητες 5g?? Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ναι εννοειται οπου πιανει ναι Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. October 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2021 Καλησπέρα, αντιμετώπισε κανείς το θέμα με την φόρτιση? Καμία πρόταση για επισκευή σε Αθήνα? Δες μερικά μηνύματα μου πιο πάνω! Είναι γενικά εύκολο να το κάνεις και μόνος σου αν πιάνει το χέρι σου... Έχω μισώ χρόνω περίπου που το έφτιαξα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 ναι εννοειται οπου πιανει ναι EU η GLOBAL εισαι??Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 1 hour ago, celtic1453 said: EU η GLOBAL εισαι?? Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk GLOBAL Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 Καλησπερα παιδες gcam χρησιμοποιει καποιος?Αν ναι ποια και με ποιο σεταπ? Ευχαριστω Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2021 Καλησπερα παιδες gcam χρησιμοποιει καποιος?Αν ναι ποια και με ποιο σεταπ? ΕυχαριστωΛουκSent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. November 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2021 Χρησιμοποιεί καποιος youtube vanced στο κινητο? Ενώ δουλεύει μια χαρά, ειδικά στο θέμα adblock, προσπάθησα σήμερα να κάνω λήψη ένα βίντεο και μου πέταξε να κάνω δωρεάν δοκιμή στο yt premium... Δεν γίνεται πια λήψη;; να πω οτι είναι update και το yt vanced και το MicroG και το vanced manager...Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. November 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2021 Θυμάται κάποιος ποιο region πρέπει να βάλουμε στο κινητό για μεγαλύτερη ένταση στις κλήσεις στα hands free?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. November 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2021 Θυμάται κάποιος ποιο region πρέπει να βάλουμε στο κινητό για μεγαλύτερη ένταση στις κλήσεις στα hands free??Σε κάποια εκτός ευρωπαϊκής Ένωσης λογικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. November 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2021 Εγινε διαθέσιμη η V12.5.4.0 για EEA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. November 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2021 2 ώρες πριν, strange_thomas said: Εγινε διαθέσιμη η V12.5.4.0 για EEA Aντε να δούμε πότε θα βγει για τα global Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_NI Δημ. November 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2021 Εμενα μου ηρθε πριν λιγο η 12.5.4.0 RJKEUXM Security update 01/11/2021 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. November 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2021 Εμένα πάλι ακόμα τίποτα (ΕU)!!! Παίζει λέτε ρόλο που έχω βάλει σαν region την Ινδία;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts