spy14 Δημ. August 10, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Έλα ρε κινηταρα.στο ίδιο τραπέζι ο ανιψιός μου με Poco f2 pro δεν είχε σημα κινητης.ιδια εταιρια.αναγκαστηκε και μίλησε άνετα με το l. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Έλα ρε κινηταρα.στο ίδιο τραπέζι ο ανιψιός μου με Poco f2 pro δεν είχε σημα κινητης.ιδια εταιρια.αναγκαστηκε και μίλησε άνετα με το l. Τα ίδια έλεγα πέρσυ με το Alcatel 3x 2019 που είχα σήμα και 3 redmi στο ίδιο σημείο με την ίδια εταιρία δεν είχαν και τους έδινα hot spot και κάποιοι έλεγαν ότι ήταν ελαττωματικά και τα 3 redmi :lol: . Εννοείται ότι δεν υπάρχει ποιοτική σύγκριση της TCL και της Xiaomi. Οι συσκευές της TCL είναι κλάσεις πιο πάνω σε ποιότητα κατασκευής και εμπειρία χρήσης. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 Παιδιά να ρωτήσω κάτι, η κινητάρα μας έχει gorilla glass ή κάτι ανάλογο; Έχω ένα tempered glass που είχα βάλει, αλλά ράγισε λίγο και θέλω να το βγάλω...Να βρω άλλο πρώτα ή λέτε ότι είναι αρκετά ασφαλές; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 2, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 1 minute ago, camerakias said: Παιδιά να ρωτήσω κάτι, η κινητάρα μας έχει gorilla glass ή κάτι ανάλογο; Έχω ένα tempered glass που είχα βάλει, αλλά ράγισε λίγο και θέλω να το βγάλω...Να βρω άλλο πρώτα ή λέτε ότι είναι αρκετά ασφαλές; Ευχαριστώ! Αν δεν είσαι ιδιαίτερα προσεχτικός με τη συσκευή, θα σου συνιστούσα να το βγάλεις αφού σου έρθει το καινούργιο tempered glass. Αν είναι να γίνει το κακό, δε σε σώζει το όποιο gorilla glass. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 4 minutes ago, athanaso77 said: Αν δεν είσαι ιδιαίτερα προσεχτικός με τη συσκευή, θα σου συνιστούσα να το βγάλεις αφού σου έρθει το καινούργιο tempered glass. Αν είναι να γίνει το κακό, δε σε σώζει το όποιο gorilla glass. Εγώ στο 3x 2019 δεν του έχω τίποτε. Έχει φάει τούμπες και τις προάλλες στην παραλία έπεσε ένα τεράστιο βότσαλο πάνω στην οθόνη από απόσταση μισό μέτρο και δεν έπαθε τίποτε. Σκυλιά πραγματικά τα Alcatel. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 Χμ,σα να έχεις δίκιο.Μωρε είμαι προσεκτικός αλλά μια στο τόσο θα πέσει κάποια στιγμή... Ευχαριστώ! Όντως είναι σκυλί...Δεν καταλαβαίνει τίποτα! Αλλά ναι,θα του βρω άλλο tempered glass να 'μαι ήσυχος! Εξάλλου αν είναι καινούριο το glass δεν χάνει καθόλου σε αίσθηση και ομορφιά το τηλεφωνακι μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 2, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 12 minutes ago, snapp said: Εγώ στο 3x 2019 δεν του έχω τίποτε. Έχει φάει τούμπες και τις προάλλες στην παραλία έπεσε ένα τεράστιο βότσαλο πάνω στην οθόνη από απόσταση μισό μέτρο και δεν έπαθε τίποτε. Σκυλιά πραγματικά τα Alcatel. Εκτιμώ ότι είναι θέμα τύχης... έχω δει πολλούς να κακομεταχειρίζονται μια συσκευή και να μη παθαίνει τίποτα, και έχω δει άλλους να τους πέφτει (η ίδια συσκευή) μια φορά κάτω και να σπάει η οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. September 2, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 3 hours ago, camerakias said: Παιδιά να ρωτήσω κάτι, η κινητάρα μας έχει gorilla glass ή κάτι ανάλογο; Έχω ένα tempered glass που είχα βάλει, αλλά ράγισε λίγο και θέλω να το βγάλω...Να βρω άλλο πρώτα ή λέτε ότι είναι αρκετά ασφαλές; Ευχαριστώ! Δεν νομίζω ότι έχει κάποιου είδους προστασία.αν θέλεις βάλε άλλο tempered glass.εγω προσωπικά είμαι πολύ τυχερός.εδω και έξι εφτά χρόνια δεν τους βάζω κάτι και παρόλα αυτά δεν μου έχει σπάσει ποτέ η οθόνη με άπειρες τούμπες. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. September 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2021 Παίδες η αναβάθμιση που λάβαμε σήμερα 10-11 περί τίνος πρόκειται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. September 15, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2021 Λογικά ενημέρωση ασφαλείας είναι. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. November 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2021 Έναν χρόνο μετά περίπου, πάλι το ίδιο κινητό θα έπαιρνα...! Όταν αλλάξω πάλι για alcatel θα ψάξω, ή νομίζω tcl αν είναι η ίδια εταιρία! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. November 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2021 On 5/11/2021 at 10:23 ΠΜ, camerakias said: Έναν χρόνο μετά περίπου, πάλι το ίδιο κινητό θα έπαιρνα...! Όταν αλλάξω πάλι για alcatel θα ψάξω, ή νομίζω tcl αν είναι η ίδια εταιρία! Ουσιαστικά είναι η ίδια εταιρεία. Η TCL έχει αγοράσει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομα Alcatel. Θα έλεγα όμως να πάρεις TCL. Μέγας φαν των Alcatel αλλά όταν πήρα TCL 10L εκστασιαστικα! Ό,τι είναι τα Alcatel αλλά καλύτερα. Απροβληματιστο UI με συχνές αναβαθμίσεις, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, κανένα κόλλημα, εκπληκτική οθόνη... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. June 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2022 Στο 3L 2020 της συζύγου έσπασε η οθόνη... γνωρίζει κανείς ενδεικτικό κόστος αντοκατάστασης οθόνης; Το touch λειτουργεί κανονικά, απλά η οθόνη είναι σπασπένη. Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts