Conception Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 Δεν το γνώριζα. Κρίμα.Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisyfos Δημ. January 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2023 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους, μετά το τελευταίο iOS update έχει χαλάσει η λειτουργικότητα της συσκευής, περίπου 7-8 φορές τη μέρα κολλάει, κάνει επανεκκίνησεις κτλ κτλ. Τι μου προτείνετε; Ευχαριστώ πολύ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 6, 2023 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2023 1 ώρα πριν, sisyfos said: Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους, μετά το τελευταίο iOS update έχει χαλάσει η λειτουργικότητα της συσκευής, περίπου 7-8 φορές τη μέρα κολλάει, κάνει επανεκκίνησεις κτλ κτλ. Τι μου προτείνετε; Ευχαριστώ πολύ Έχεις κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. February 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2023 Εγώ χτες αναβάθμισα σε 16.3.1 και σήμερα βλέπω απότομη πτώση της μπαταρίας. Συμβαίνει και σε άλλους;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 15, 2023 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2023 1 ώρα πριν, Conception said: Εγώ χτες αναβάθμισα σε 16.3.1 και σήμερα βλέπω απότομη πτώση της μπαταρίας. Συμβαίνει και σε άλλους; Μετά από αναβάθμιση, του δίνουμε δύο με τρεις ημέρες για να επανέλθει η συσκευή στη κανονική της λειτουργία και να δούμε πως τα πάει από θέμα αυτονομίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. February 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2023 Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί πρώτη φορά βλέπω να τελειώνει τόσο γρήγορα η μπαταρία μετά από update.Ούτως η άλλως πάω για αλλαγή μπαταρίας, αν όχι αυτή τη βδομάδα την άλλη σίγουρα!Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2023 6 minutes ago, Conception said: Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί πρώτη φορά βλέπω να τελειώνει τόσο γρήγορα η μπαταρία μετά από update. Ούτως η άλλως πάω για αλλαγή μπαταρίας, αν όχι αυτή τη βδομάδα την άλλη σίγουρα! Sent from my iPhone using Tapatalk Μπορεί να έχει πρόβλημα η συγκεκριμένη έκδοση λογισμικού. Καθόλου απίθανο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2023 Θα ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν αλλάξει μπαταρία (σε επίσημο σέρβις) αν αυτή η λειτουργία υφίσταται και μετά την αλλαγή. Συνηθίζω να βάζω το κινητό για φόρτιση όλη νύχτα και με είχε βολέψει πολύ αυτό. Είμαι στην 3η εβδομάδα όμως με καινούργια μπαταρία και δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα…Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 1, 2023 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2023 2 ώρες πριν, Conception said: Θα ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν αλλάξει μπαταρία (σε επίσημο σέρβις) αν αυτή η λειτουργία υφίσταται και μετά την αλλαγή. Συνηθίζω να βάζω το κινητό για φόρτιση όλη νύχτα και με είχε βολέψει πολύ αυτό. Είμαι στην 3η εβδομάδα όμως με καινούργια μπαταρία και δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα… Που την άλλαξες τη μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. March 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2023 4 ώρες πριν, Conception said: Θα ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν αλλάξει μπαταρία (σε επίσημο σέρβις) αν αυτή η λειτουργία υφίσταται και μετά την αλλαγή. Συνηθίζω να βάζω το κινητό για φόρτιση όλη νύχτα και με είχε βολέψει πολύ αυτό. Είμαι στην 3η εβδομάδα όμως με καινούργια μπαταρία και δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα… Sent from my iPhone using Tapatalk Σου βγάζει καμία ειδοποίηση οτι δεν ειναι αυθεντική? Υγεία μπαταρίας βγάζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2023 Υγεία μπαταρίας 100% εννοείται τη δείχνει κανονικά. Γενικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εκτός από το ότι δεν μου έχει δουλέψει η βελτιστοποιημένη φόρτιση. Στην iStorm έκανα την αλλαγή.Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. March 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2023 1 ώρα πριν, Conception said: Υγεία μπαταρίας 100% εννοείται τη δείχνει κανονικά. Γενικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εκτός από το ότι δεν μου έχει δουλέψει η βελτιστοποιημένη φόρτιση. Στην iStorm έκανα την αλλαγή. Sent from my iPhone using Tapatalk Εννοείς οτι υπάρχει η επιλογή απλά δεν δουλεύει? Θέλει το χρόνο του, μην αγχώνεσαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2023 Ναι η επιλογή υπάρχει και ήταν ενεργή από την αρχή. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω ποσό χρόνο πήρε την πρώτη φορά. Είχα την εντύπωση ότι ήταν λίγες μέρες. Θα περιμένω και βλέπουμε…Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 Καλησπέρα, πήρε την ενημέρωση 17.2 το iPhone SE 2020 μου και παρατήρησα ότι υπάρχει επιλογή για e-sim. Νομίζω πριν δεν υπήρχε αυτό και είπα να ρωτήσω και να επιβεβαιώσω αν ήταν πιο πριν και δεν το έβλεπα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 13, 2023 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 To iPhone SE 2 (2020) ήταν πάντα e-sim compatible. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 27 minutes ago, Inevar said: Καλησπέρα, πήρε την ενημέρωση 17.2 το iPhone SE 2020 μου και παρατήρησα ότι υπάρχει επιλογή για e-sim. Νομίζω πριν δεν υπήρχε αυτό και είπα να ρωτήσω και να επιβεβαιώσω αν ήταν πιο πριν και δεν το έβλεπα. Πάντα υπήρχε esim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 13 minutes ago, koutsis said: Πάντα υπήρχε esim Όποτε δεν είχα δώσει βάση Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 42 minutes ago, Inevar said: Καλησπέρα, πήρε την ενημέρωση 17.2 το iPhone SE 2020 μου και παρατήρησα ότι υπάρχει επιλογή για e-sim. Νομίζω πριν δεν υπήρχε αυτό και είπα να ρωτήσω και να επιβεβαιώσω αν ήταν πιο πριν και δεν το έβλεπα. Είχε e sim το συγκεκριμένο τηλέφωνο όποτε μάλλον δεν το είχες προσέξει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Ω ρε μια αναβαθμισάρα που παίρνει η συσκευή μας …!!! 1 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, Inevar said: Ω ρε μια αναβαθμισάρα που παίρνει η συσκευή μας …!!! Μην αρχίσετε πάλι την γκρίνια μέχρι τον Δεκέμβριο Δεν μου δουλεύει αυτό, δεν μου δουλεύει εκείνο, κολλάει αυτό, εκείνο πως το έκαναν έτσι παλαιότερα ήταν μια χαρά, δεν είναι πράγματα αυτά γιατί δώσαμε 1.5 μισθό, η apple πάει από το κακό στο χειρότερο και αλλά τέτοια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, Tasos19s said: Μην αρχίσετε πάλι την γκρίνια μέχρι τον Δεκέμβριο Δεν μου δουλεύει αυτό, δεν μου δουλεύει εκείνο, κολλάει αυτό, εκείνο πως το έκαναν έτσι παλαιότερα ήταν μια χαρά, δεν είναι πράγματα αυτά γιατί δώσαμε 1.5 μισθό, η apple πάει από το κακό στο χειρότερο και αλλά τέτοια Δεν υπάρχει περίπτωση να γκρινιάξω, πρώτον επειδή έτσι και αλλιώς είμαι android χρήστης με custom rom ,οπότε ότι λείπει το βαζοβγάζω και αλλάζω εκεί. Δεύτερον είμαι μια χαρά και με το iOS και μάλιστα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ !! Μου έκανε τεράστια εντύπωση το ογκώδες της αναβάθμισης και είπα να το μοιραστώ μαζί σας !! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Inevar said: Δεν υπάρχει περίπτωση να γκρινιάξω, πρώτον επειδή έτσι και αλλιώς είμαι android χρήστης με custom rom ,οπότε ότι λείπει το βαζοβγάζω και αλλάζω εκεί. Δεύτερον είμαι μια χαρά και με το iOS και μάλιστα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ !! Μου έκανε τεράστια εντύπωση το ογκώδες της αναβάθμισης και είπα να το μοιραστώ μαζί σας !! Δεν απευθύνθηκα σε εσένα προσωπικά Καθε χρόνο όμως όσοι βιάζονται να αναβαθμίσουν έχουν προβλήματα και έχουμε αρκετούς μήνες μια μόνιμη γκρίνια Ναι μεν δικαιολογημένη γιατί δεν θα έπρεπε να υπάρχουν προβλήματα αλλά πλέον ξέρουμε ότι αναβαθμίζουμε λίγο αργότερα για να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Tasos19s said: Δεν απευθύνθηκα σε εσένα προσωπικά Καθε χρόνο όμως όσοι βιάζονται να αναβαθμίσουν έχουν προβλήματα και έχουμε αρκετούς μήνες μια μόνιμη γκρίνια Ναι μεν δικαιολογημένη γιατί δεν θα έπρεπε να υπάρχουν προβλήματα αλλά πλέον ξέρουμε ότι αναβαθμίζουμε λίγο αργότερα για να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας Εγώ πάλι ποτέ δεν είχα κανένα θέμα με κανένα update... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexphoto Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Έβαλα ios18 στο se 2020 και οι εντυπώσεις είναι θετικότατες! Ίσως είναι η εντύπωσή μου, αλλά η συσκευή πάει πιο smooth από ποτέ. Η δε μπαταρία κρατάει όπως και πριν. Η σωτηρία για εμένα που έχω πρεσβυωπία είναι ότι μπορείς να μεγαλώσεις κι άλλο τα εικονίδια παραλείποντας τα γράμματα. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Σεπτεμβρίου On 17/9/2024 at 3:30 ΜΜ, koutsis said: Εγώ πάλι ποτέ δεν είχα κανένα θέμα με κανένα update... Εγώ πολλές φορές είχα προβλήματα Και στο κινητό και στον υπολογιστή και στο ρολόι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts