bardull Δημ. March 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2025 Θα το πάρω για δεύτερη συσκευή γιατί το βρήκα σε καλή τιμή και 256,έχει κάποιος να μου προτείνει θήκη με μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 Καλησπέρα και πάλι , πολλές φορές μου έχει πέσει το κινητό κάτω πάντα με θήκη αλλά τώρα είναι μάλλον διαφορετικά. Τώρα ανοίγει το λειτουργώ και μετά από 2-3 λεπτά κάνει επανεκκίνηση. Αυτό συμβαίνει επ’ αόριστον, επιπλεον εβαλα εβγαλα την σιμ αλλά συνεχίζεται το κακόγουστο εργάκι της μαρμότας . Εχετε κάποια ιδέα περί τίνος πρόκειται; Είχατε παρόμοια εμπειρία και συμπεριφορά 23/09/2025 συνέβη αυτό και ακόμα δεν το έφτιαξα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 8 ώρες πριν, Inevar said: Καλησπέρα και πάλι , πολλές φορές μου έχει πέσει το κινητό κάτω πάντα με θήκη αλλά τώρα είναι μάλλον διαφορετικά. Τώρα ανοίγει το λειτουργώ και μετά από 2-3 λεπτά κάνει επανεκκίνηση. Αυτό συμβαίνει επ’ αόριστον, επιπλεον εβαλα εβγαλα την σιμ αλλά συνεχίζεται το κακόγουστο εργάκι της μαρμότας . Εχετε κάποια ιδέα περί τίνος πρόκειται; Είχατε παρόμοια εμπειρία και συμπεριφορά 23/09/2025 συνέβη αυτό και ακόμα δεν το έφτιαξα. Πιθανόν μητρική Κάτι θα ξεκόλλησε από την πλακέτα. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2025 Καλησπέρα στους φίλους . Μπορείτε να πραγματοποιήσετε ανέπαφες συναλλαγές μέσω Apple Pay σε διάφορα POS, μέσω της χρήσης του Touch ID ; Εγώ όχι . Δοκιμάστε και πείτε μου , να μου πείτε και ποια έκδοση iOS φοράτε . On 1/10/2025 at 6:52 ΠΜ, Tasos19s said: Πιθανόν μητρική Κάτι θα ξεκόλλησε από την πλακέτα. Στην Θεσσαλονίκη που το έστειλα , έχασα έναν μήνα και δεν ασχολήθηκαν πραγματικά σοβαρά με το κινητό , έτσι το πήρα πίσω και το έστειλα στην Λάρισα όπου έμεινα ικανοποιημένος γιατί διόρθωσε το πρόβλημα . Έφταιγε το μικρόφωνο, άλλαξε και ντοκ στο μεταξύ είχε φουσκώσει και η μπαταρία και όλα αυτά μου κόστισαν 90€. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2025 Μόλις τώρα έβαλα κάρτα στην βονταφον πληρώνοντας με Apple Pay με την μέθοδο του Touch ID. Οπότε προφανώς και δεν φταίει το Touch ID , φταίει ξεκάθαρα η εφαρμογή wallet που δεν με αφήνει να πληρώσω στα pos . Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2025 4 minutes ago, Inevar said: Μόλις τώρα έβαλα κάρτα στην βονταφον πληρώνοντας με Apple Pay με την μέθοδο του Touch ID. Οπότε προφανώς και δεν φταίει το Touch ID , φταίει ξεκάθαρα η εφαρμογή wallet που δεν με αφήνει να πληρώσω στα pos . Πληρώνεις online αλλά όχι από pos οπότε είναι ξεκάθαρο ότι το nfc έχει πρόβλημα και όχι το wallet 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2025 9 minutes ago, leo06 said: Πληρώνεις online αλλά όχι από pos οπότε είναι ξεκάθαρο ότι το nfc έχει πρόβλημα και όχι το wallet Πω ρε … έλεος … κατά 99% αυτό είναι που λες . Μετά την πτώση του κινητού στις 23/09/2025 , χάλασε το μικρόφωνο και αυτό προκαλούσε τα bootloops ( κάθε δυόμιση λεπτά επανεκκίνηση) Ωστόσο δεν γνωρίζω αν χάλασε με την πτώση και το NFC διότι δεν είχα δοκιμάσει να το χρησιμοποιήσω πόσο μάλλον για να πληρώσω ανέπαφα . Συνεπως διακρίνω 4 σενάρια μη λειτουργίας του NFC 1) Χάλασε μετά την πτώση και δεν το κατάλαβε 2) Δεν χάλασε μετά την πτώση και με την αλλαγή μπαταρίας που έκανε ξέχασε να το βάλει πίσω ( φαντάζομαι είναι μια επιφάνεια πίσω και μέσα στο κινητό που κάπως κλιψαρει) 3) Το χάλασε και δεν μου το είπε 4) Το χάλασε ή διαπίστωσε ότι είναι χαλασμένο για αυτό και μου είπε την προηγούμενη μέρα από την πληρωμή 80€ και την επόμενη μέρα μου ζήτησε «από λάθος» 100€ . Του λέω συμφωνήσαμε 80€ χθες , μου λέει έχεις δίκιο είναι στα 90€ με τα μεταφορικά. Ετσι λοιπόν του ξαναέστειλα μήνυμα όπου συμπεραίνω πως είναι το NFC και θα δω τι θα απαντήσει αύριο. Αν εξαιρέσεις το χαλασμένο ή μη υπαρκτό NFC , για τα υπόλοιπα τρία που βρήκε και άλλαξε , θεωρώ εντάξει την τιμή . Δεν ξέρω ωστόσο αν θα μπω στην διαδικασία να στέλνω κτλπ πάλι , εξάλλου έχω και το 13αρι . Παρόλα αυτα ένα κινητό πρέπει πάντα να είναι πλήρως λειτουργικό. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts