thanos1989 Δημ. June 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2020 Καλησπέρα Έχω τα buds και αναρωτιέμαι αν αξίζει να παρω τα plus. Βασικά ως τωρα τα έχω χρησιμοποιήσει λιγο και κυρίως για μουσική αλλα πλέον θα ειμαι λόγω δουλειάς αρκετά στο δρόμο και θέλω ενα καλο Bluetooth ακουστικό. Τι λέτε όσοι είχατε και τα δυο? Sent from my iPad using Tapatalk Σε εξωτερικους χώρους σίγουρα τα plus με διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Καλησπέρα Έχω τα buds και αναρωτιέμαι αν αξίζει να παρω τα plus. Βασικά ως τωρα τα έχω χρησιμοποιήσει λιγο και κυρίως για μουσική αλλα πλέον θα ειμαι λόγω δουλειάς αρκετά στο δρόμο και θέλω ενα καλο Bluetooth ακουστικό. Τι λέτε όσοι είχατε και τα δυο? Sent from my iPad using Tapatalk Οι σημαντικοτερες διαφορες των καινουργιων buds ειναι η βελτιωμενη αυτονομια και το μικροφωνο. Εαν σε αυτους τους τομεις εισαι ικανοποιημενη απο τα τωρινα σου,τοτε δεν αξιζει να τα αλλαξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Οι σημαντικοτερες διαφορες των καινουργιων buds ειναι η βελτιωμενη αυτονομια και το μικροφωνο. Εαν σε αυτους τους τομεις εισαι ικανοποιημενη απο τα τωρινα σου,τοτε δεν αξιζει να τα αλλαξεις. Εγω στα μικρόφωνα και τις κλήσεις αναφερόμουν... ολα τα αλλα αδιάφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Παιδιά τα τωρινα δεν τα έχω χρησιμοποιήσει πολυ μέσα στη μερα, τα ειχα μονο για μουσική κυρίως στη γυμναστική. Τωρα ομως θα χρειάζομαι ακουστικα καθημερινά για κλήσεις καθώς λόγω δουλειάς θα ειμαι συνέχεια εξω. Θα μου πείτε δοκίμασε τα buds και αν δε σε καλύπτουν άλλαξε τ, σωστό κι αυτο.... Απλά μπορεί κάποιος να ναι ικανοποιημένος πιστεύοντας οτι ειναι οκ και μόλις δοκιμάσει τ αλλα να χουν μεγάλη διαφορά, γι αυτο και ρωτάω όποιον είχε και τα δυο Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Παιδιά τα τωρινα δεν τα έχω χρησιμοποιήσει πολυ μέσα στη μερα, τα ειχα μονο για μουσική κυρίως στη γυμναστική. Τωρα ομως θα χρειάζομαι ακουστικα καθημερινά για κλήσεις καθώς λόγω δουλειάς θα ειμαι συνέχεια εξω. Θα μου πείτε δοκίμασε τα buds και αν δε σε καλύπτουν άλλαξε τ, σωστό κι αυτο.... Απλά μπορεί κάποιος να ναι ικανοποιημένος πιστεύοντας οτι ειναι οκ και μόλις δοκιμάσει τ αλλα να χουν μεγάλη διαφορά, γι αυτο και ρωτάω όποιον είχε και τα δυο Sent from my iPad using Tapatalk Σου απάντησα και επιμένω για ομιλία μόνο τα plus χωρίς δεύτερη κουβέντα και τσαμπα δοκιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Εχω και τις δυο version ... Στα βασικα ...Κλησεις και Μπαταρια εμφανως καλυτερη η 2η γενια.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 επειδη μαλλον τα δικά μου έχουν πρόβλημα , και δεν με ακουν καλα , ξερει κανείς αν η smartec δεχεται να τους ρίξει μια ματιά? ή ειναι μόνο για κινητά το συγκεκριμένο service ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 επειδη μαλλον τα δικά μου έχουν πρόβλημα , και δεν με ακουν καλα , ξερει κανείς αν η smartec δεχεται να τους ρίξει μια ματιά? ή ειναι μόνο για κινητά το συγκεκριμένο service ? δέχονται αλλά δεν έχουν θέμα τα δικά σου... τα απλά έχουν θέμα στην ομιλία ειδικότερα αμα είσαι έξω και έχει θόρυβο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 επειδη μαλλον τα δικά μου έχουν πρόβλημα , και δεν με ακουν καλα , ξερει κανείς αν η smartec δεχεται να τους ρίξει μια ματιά? ή ειναι μόνο για κινητά το συγκεκριμένο service ? Ναι τα δεχονται κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. June 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2020 δέχονται αλλά δεν έχουν θέμα τα δικά σου... τα απλά έχουν θέμα στην ομιλία ειδικότερα αμα είσαι έξω και έχει θόρυβο και όμως έχουν θέμα , ολοι οι συνομιλητές μου κανουν παράπονα Ναι τα δεχονται κανονικα. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. June 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2020 και όμως έχουν θέμα , ολοι οι συνομιλητές μου κανουν παράπονα Ευχαριστω Ακόμα και σε εσωτερικους χώρους δεν σε ακούνε ή ακουνε με παρεμβολές? Έχεις τα άσπρα buds? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. June 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2020 Ακόμα και σε εσωτερικους χώρους δεν σε ακούνε ή ακουνε με παρεμβολές? Έχεις τα άσπρα buds? μεσα στο γραφειο με ησυχια , τα μαυρα εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 μεσα στο γραφειο με ησυχια , τα μαυρα εχω Τελικά τι έγινε με τα ακουστικά σου; τα πήγες στο σέρβις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. July 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2020 Τελικά τι έγινε με τα ακουστικά σου; τα πήγες στο σέρβις; οχι ακομα , τα εχω παροπλίσει , πρεπει να βρώ χρόνο να πεταχτώ απο εκει , εχει πεσει δουλεια στο γραφειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 ηθελα να ρωτησω αν τα buds+ εχουν την λειτουργεια να αναγνωριζουν ποτε τα φορα στο αυτι και ποτε οχι ,οποτε αν αυτοματα σταματανε την αναπαραγωγη και την συνεχιζουν απο το ηχειο του κινητου ,ειναι κατι που τα huawei freebuds 3 kai airpods 2 το κανουν ,αλλα ta buds + οχι,ξερετε αν υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν την εχω βρει? Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 ηθελα να ρωτησω αν τα buds+ εχουν την λειτουργεια να αναγνωριζουν ποτε τα φορα στο αυτι και ποτε οχι ,οποτε αν αυτοματα σταματανε την αναπαραγωγη και την συνεχιζουν απο το ηχειο του κινητου ,ειναι κατι που τα huawei freebuds 3 kai airpods 2 το κανουν ,αλλα ta buds + οχι,ξερετε αν υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν την εχω βρει?Ναι την έχουν αλλά λειτουργεί με άλλο σκεπτικό. Πρέπει να βγάλεις και τα 2 Sent from my SM-G985F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Ναι την έχουν αλλά λειτουργεί με άλλο σκεπτικό. Πρέπει να βγάλεις και τα 2 Sent from my SM-G985F using Tapatalk αν φοραω μονο το ενα που ειναι πιο συνηθισμένο για εμενα? Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. August 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2020 Ενημέρωση για το samsung wearable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 Είναι μερικές μέρες που αρνούνται να φορτίσουν ασύρματα. Ούτε με το wireless duo pad, ούτε με την αντιστροφή φόρτισης του κινητού. Κινητό και ρολόι φορτίζουν μια χαρά. Κάποιος άλλος με θέμα; Το παρακολουθώ και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 με εγκατεστημενο smart things και ρυθμισεις - συνδεσεις - περισσοτερες συνδεσεις - σαρωση κοντινων συσκευων , βγαζει ενα πολυ ωραιο animation στην αρχικη οθονη καθε φορα που ανοιγει η θηκη τους Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 ΜΕ το ένα ακουστικό πχ το δεξί δε μπορούμε να μιλάμε σε κλήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 ΜΕ το ένα ακουστικό πχ το δεξί δε μπορούμε να μιλάμε σε κλήση;Ναι κανονικά, η το αριστερό η το δεξί Sent from my SM-G985F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Ναι κανονικά, η το αριστερό η το δεξί Sent from my SM-G985F using Tapatalk Με το που έβγαλα το ένα αποσυνδέθηκε από τη κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. December 15, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2020 νεα εκδοση fw ATL1 1.38ΜΒ improved system stability and reliability :D , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margianniss Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Καλησπέρα σε όλους.Έχω τα galaxy buds κι επειδή στα ξαφνικα αποφασισε το δεξί ακουστικό να αρχίσει να παίζει στο 20% του volume πρέπει να ψαχτώ για νεα ακουστικά.Kύρια χρήση τους θα είναι για γυμναστήριο και τρέξιμο και τα Buds σε αυτόν τον τομέα με είχαν βολέψει απίστευτα διοτι δεν εβγαιναν απο το αυτι με τίποτα. Αν πάω στα buds+ θα είμαι κομπλε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts