spy14 Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 A ωραία.ναι λογικά θα φτάσει μέσα στον Αύγουστο. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Στο Γερμανό που πήγα χθες μου είπαν ότι θα έρθει από Σεπτέμβρη Ελλάδα το tcl 10 pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Λένε ότι θα έρθει τέλος του μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Ωραία.οεριμενουμε να το δούμε και από κοντα. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. October 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2020 Τελικά θα έρθει το tcl 10 pro στην Ελλάδα από το Γερμανό η όχι; Ακόμα κοιμούνται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. October 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2020 (edited) Είχαν πει ότι θα έρθει.ποιος ξέρει γιατί καθυστερησε;ίσως λόγω κορονοιου;αντως αν κατέχεις το άθλημα το βρίσκεις στο amazon γερμανιας στα 437€. Edited October 3, 2020 by spy14 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. October 3, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2020 το 10 5G το διαφημίζουν απο το Πάσχα, και ακόμα δεν είναι διαθέσιμο, μονο στο Αγγλικό Αμαζον το εχω δεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. October 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2020 Καταλαβα.Καλα πράσα.Στον Γερμανό κατά τα άλλα έλεγαν ότι θα έρθει μέσα στον Σεπτέμβριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. October 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2020 https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/tcl-10pro-6gb-128gb-4g-smartphone-gkri_3563545 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 Και το TCL 10PLUS ήρθε https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/tcl-10plus-6gb-256gb-4g-smartphone-mple_3563561 Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 ναι το ειδα απλα δεν το ανεβασα γιατι δεν ξερω αν πρεπει να εχει δικο του νημα. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Aκομα να τα φερει το Πλαίσιο. Πέρα βρέχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. November 4, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2020 https://www.amazon.it/TCL-AMOLED-Curved-Versione-Italiana/dp/B086QCJXDS/ref=mp_s_a_1_3?dchild=1&keywords=tcl+10+5g&qid=1604490665&sprefix=tcl+10+5&sr=8-3 το TCL10Pro στο Αμαζον Ιταλίας προσφορά στα €289 πολύ καλή προσφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
algedan Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Πολύ καλή βαθμολογία για την οθόνη του 10pro https://digitaltvinfo.gr/news/news/item/33727-diakrisi-apo-tin-dxomark-gia-tin-othoni-tou-tcl-10-pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Τις οποίες όθονες τις φτιάχνει μόνη της η εταιρεία.δεν προμηθεύεται από κάπου. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. December 10, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Ξανα σε προσφορά απο το Amazon Ιταλίας στα €289 το 10Pro https://www.amazon.it/TCL-AMOLED-Curved-Versione-Italiana/dp/B086QCJXDS/ref=mp_s_a_1_1?dchild=1&keywords=tcl+10+pro&qid=1607612112&sprefix=tcl&sr=8-1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. December 10, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 η TCL ανακοίνωσε ότι πρίν τα Χριστούγεννα θα έχει έρθει η αναβάθμιση σε Android 11 σε όλες τις 10L, 10Pro και 10Plus συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. January 1, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 Μαζί με την νέα χρονιά ήρθε και το νέο λειτουργικό Android 11 v3.0.8AAGμε security patch level Νοεμβρίου. TCL 10 Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 Καλή χρονιά.διαφορες σημαντικές σε σχέση με το 10 υπάρχουν; Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. January 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2021 Μαζί με την νέα χρονιά ήρθε και το νέο λειτουργικό Android 11 v3.0.8AAGμε security patch level Νοεμβρίου. TCL 10 Pro Καλά νέα αυτά. Σημαίνει ότι και εμείς οι κάτοχοι του 10L θα λάβουμε την αναβάθμιση οσονούπω... Καλή χρονιά! Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaras Δημ. January 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2021 Δεν ξέρω τα υπόλοιπα ,αλλά τo ΤCL pro πάντως διαφημίζεται οτι θα έχει πιο πολλές αναβαθμίσεις γενικά ο TCL 10 Pro επωφελείται επίσης από τις τελευταίες εκδόσεις Android με τουλάχιστον 2 εγγυημένες σημαντικές αναβαθμίσεις λειτουργικού συστήματος και τις τελευταίες ενημερώσεις ασφαλείας κάθε 60 ημέρες, για απόλυτη ασφάλεια. https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/tcl-10pro-6gb-128gb-4g-smartphone-gkri_3563545?gclid=CjwKCAiAxeX_BRASEiwAc1QdkQ1kmWui_n8yfhp9CxYn1xECvZYXRg8r1hrS3gFF4-EKXAFGWTAx5RoChIcQAvD_BwE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. January 10, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2021 Τα Χριστούγεννα έκανα ενα δώρο στον εαυτό μου, παρασυρθηκα από προσφορά στο Αμαζον Ιταλίας και πήρα με €289 το TCL 10 Pro. Τώρα έχει σε προσφορά στο Αμαζον Ισπανίας https://www.amazon.es/TCL-Pro-Smartphone-NXTVISION-Procesador/dp/B086QCJXDS/ref=mp_s_a_1_1_sspa?dchild=1&keywords=tcl+10+pro&qid=1610320577&sprefix=tcl&sr=8-1-spons&psc=1&spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUExTk5TQjY0V05aMTZEJmVuY3J5cHRlZElkPUEwNTIxMDkwMURUQkNRRURDUjk2SiZlbmNyeXB0ZWRBZElkPUEwNzA4MjY3M0lXSUtaUVlENzg2RCZ3aWRnZXROYW1lPXNwX3Bob25lX3NlYXJjaF9hdGYmYWN0aW9uPWNsaWNrUmVkaXJlY3QmZG9Ob3RMb2dDbGljaz10cnVl Μετά την πολύ θετική εμπειρία από το Plex, αυτό είναι ακόμα καλύτερο. Η οθόνη τού είναι απίστευτη πανέμορφη, ακόμα ποίο φωτεινή και κάτω από τον ήλιο. Το λειτουργικό όπως το ξέρουμε καθαρό με λίγες προσθήκες που μπορείς αν θέλεις να βγαλεις. Ο επεξεργαστής μια χαρά δουλεύει ρολόι και είναι οικονομικός. Με πολύ χρηση, μίας και είμαι σε αναστολή αυτό το μήνα, η μπαταρία άνετα βγάζει μία μέρα και σίγουρα θα μπορούσε να βγάζει άλλη μισή εάν το άφηνα και λίγο από τα χέρια μου. Οι κάμερες είναι ίδιες με το Plex εκτός της κυρίας πού είναι 64mp Samsung εδω, οι φωτογραφίες μπορώ να σας πω, πώς είναι ακόμα καλύτερες. Πήρα και την εργοστασιακή θήκη από τον εδώ διανομέα €19.90 ακριβή αλλά τα αξίζει. Έχει παράθυρο στο πλάι και με ειδική λειτουργία του κινητού για αυτή την θηκη, δείχνει ωρα, ημερομηνία, ειδοποιήσεις και μπαταρία όταν το έχεις κλειστό μέσα στην θηκη. Η συσκευή το βράδυ της πρωτοχρονιάς πήρε και το Android 11, χωρίς κάνενα προβλήμα, λειτουργούν ολα κανονικά. Μπορείς να έχεις δυο εως 4 εφαρμογές ανοιχτές και να τής δουλεύεις ταυτόχρονα όλες μαζί split screen. Κάτι που είχαμε στο Blackberry 10 πριν εξι χρόνια ήρθε και εδω επιτέλους. Τι άλλο να πω δεν ξέρω, νομίζω ότι αξίζει με χίλια ειδικά σε αυτά τα λεφτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. January 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2021 Να το χαρείς.φαινεται πολύ καλή συσκευή. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetos13 Δημ. January 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2021 Τα Χριστούγεννα έκανα ενα δώρο στον εαυτό μου, παρασυρθηκα από προσφορά στο Αμαζον Ιταλίας και πήρα με €289 το TCL 10 Pro. Τώρα έχει σε προσφορά στο Αμαζον Ισπανίας https://www.amazon.es/TCL-Pro-Smartphone-NXTVISION-Procesador/dp/B086QCJXDS/ref=mp_s_a_1_1_sspa?dchild=1&keywords=tcl+10+pro&qid=1610320577&sprefix=tcl&sr=8-1-spons&psc=1&spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUExTk5TQjY0V05aMTZEJmVuY3J5cHRlZElkPUEwNTIxMDkwMURUQkNRRURDUjk2SiZlbmNyeXB0ZWRBZElkPUEwNzA4MjY3M0lXSUtaUVlENzg2RCZ3aWRnZXROYW1lPXNwX3Bob25lX3NlYXJjaF9hdGYmYWN0aW9uPWNsaWNrUmVkaXJlY3QmZG9Ob3RMb2dDbGljaz10cnVl Μετά την πολύ θετική εμπειρία από το Plex, αυτό είναι ακόμα καλύτερο. Η οθόνη τού είναι απίστευτη πανέμορφη, ακόμα ποίο φωτεινή και κάτω από τον ήλιο. Το λειτουργικό όπως το ξέρουμε καθαρό με λίγες προσθήκες που μπορείς αν θέλεις να βγαλεις. Ο επεξεργαστής μια χαρά δουλεύει ρολόι και είναι οικονομικός. Με πολύ χρηση, μίας και είμαι σε αναστολή αυτό το μήνα, η μπαταρία άνετα βγάζει μία μέρα και σίγουρα θα μπορούσε να βγάζει άλλη μισή εάν το άφηνα και λίγο από τα χέρια μου. Οι κάμερες είναι ίδιες με το Plex εκτός της κυρίας πού είναι 64mp Samsung εδω, οι φωτογραφίες μπορώ να σας πω, πώς είναι ακόμα καλύτερες. Πήρα και την εργοστασιακή θήκη από τον εδώ διανομέα €19.90 ακριβή αλλά τα αξίζει. Έχει παράθυρο στο πλάι και με ειδική λειτουργία του κινητού για αυτή την θηκη, δείχνει ωρα, ημερομηνία, ειδοποιήσεις και μπαταρία όταν το έχεις κλειστό μέσα στην θηκη. Η συσκευή το βράδυ της πρωτοχρονιάς πήρε και το Android 11, χωρίς κάνενα προβλήμα, λειτουργούν ολα κανονικά. Μπορείς να έχεις δυο εως 4 εφαρμογές ανοιχτές και να τής δουλεύεις ταυτόχρονα όλες μαζί split screen. Κάτι που είχαμε στο Blackberry 10 πριν εξι χρόνια ήρθε και εδω επιτέλους. Τι άλλο να πω δεν ξέρω, νομίζω ότι αξίζει με χίλια ειδικά σε αυτά τα λεφτά. Καλορίζικο φίλε... Μόλις είδα την προσφορά στο ισπανικό amazon και έχω μπει σε σκέψεις... Θα ήθελα να σε ρωτήσω πώς είναι στο χέρι.. Πολύ σημαντικός παράγοντας για μένα αν και βλέπω ότι το έχει φέρει και το πλαίσιο (450 ευρώ) και μπορεί να πεταχτώ κάποια στιγμή να το δω... Επίσης στο amazon ισπανίας έχει μεταφορικά γύρω στα 7 ευρώ.. Στης Ιταλίας ίσχυε το ίδιο??? Πάντως το πρόλαβες σε τρομερή προσφορά...Κρίμα να μην την έχω πάρει χαμπάρι αν και με τις καθυστερήσεις στις μεταφορικές μπορεί να χανόταν η μπάλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. January 19, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 Είναι μια χαρά στο χέρι, ούτε μεγάλο ούτε μικρό. Η συσκευή είναι πανέμορφη και πολύ ποιοτική. Η οθόνη απίστευτη το ίδιο και οι κάμερες. Η τιμή είναι πολύ καλή από Αμαζον Ισπανίας, τα €450 πού θέλουν εδώ είναι υπερβολικά. Θα έχεις κάι την εγγύηση της Αμαζον που είναι ότι καλύτερο υπάρχει. Δεν θα το μετανιώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts