PANOSFL22 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Που ειναι το βρισκουμε το forlinks? νομιζω πως ηταν μεσα στον φακελο τησ αναβαθμισης του χαρτη απο NGI ΟΥΠΣ SORY δεν ειχα κανει refresh στη σελιδα και δεν ειδα την απαντηση του φιλου zepelin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo74 Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 καλησπερα παιδια. αγορασα πριν μια εβδομαδα το pn μαζι με το starsav gps για το m600 μου και ολα καλα. το μονο προβλημα ειναι οι φωνητικες εντολές.πιο συγκεκριμενα μου λεει στα αγγλικα για την κατασταση του gps, και την πρωτη στροφή αλλά μετά σιωπή. καμια ιδέα τι πρέπει να κανω??ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Speedcamera Update 1 Οκτωβρίου 2006 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Change Log : Προστέθηκαν 11 νέα σημεία( 7 R – 1 G – 3CTV) (Special Thanks to http://www.anti-camera.com) Download link (Special thanks to NGI) *Για να κατεβάσετε ένα από τα speedcam(PN_GR - PN_EN - D3 – D6), κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε για ΙΕ: Save target as - για mozilla: Save link as. MinOtaVrS - GriMak Enjoy... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Speedcamera Update 1 Οκτωβρίου 2006 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Change Log : Προστέθηκαν 11 νέα σημεία( 7 R – 1 G – 3CTV) (Special Thanks to http://www.anti-camera.com) Download link (Special thanks to NGI) *Για να κατεβάσετε ένα από τα speedcam(PN_GR - PN_EN - D3 – D6), κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε για ΙΕ: Save target as - για mozilla: Save link as. MinOtaVrS - GriMak Enjoy... Thank you !!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BaCkOs Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 μια ερώτηση.. πως μπορείς να βάλεις κάποιο σημείο εκτος δρόμου στα αγαπημένα ?? η οπουδήποτε αλλου τέλος πάντων.. θέλω να βάλω το στίγμα πχ ενός μονοπατιού την αρχή του αλλα δεν μπορώ .. λίγο help οποιος ξέρει Παράθεση BaCkOs AE (R) No Rights Reserved Electrical Engineer T.E. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 παιδια χρησιμοποιώ το destinator 3 και είμαι πολύ ικανοποιημένος αλλα τώρα θα πάρω ένα acer d100 που έχει destinator DS με λληνικούς χάρτες αλλά όχι ελληνική φωνητική πλοήγηση. Ξέρετε πάνω κάτω ποιες είναι οι διαφορές στους χάρτες, αν θα μπορώ να κάνω όλα αυτά τα updates με τις κάμερες κτλ και αν μπορώ τώρα ή στο μέλλον να του βάλω ελληνική φωνή? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 μια ερώτηση.. πως μπορείς να βάλεις κάποιο σημείο εκτος δρόμου στα αγαπημένα ?? η οπουδήποτε αλλου τέλος πάντων.. θέλω να βάλω το στίγμα πχ ενός μονοπατιού την αρχή του αλλα δεν μπορώ .. λίγο help οποιος ξέρει http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=14999&highlight=osgps#14999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Giati moy ta bgazei kinezika?? http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=8706&stc=1&d=1159803462 OK to elisa. . . Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Speedcamera Update 1 Οκτωβρίου 2006 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Change Log : Προστέθηκαν 11 νέα σημεία( 7 R – 1 G – 3CTV) (Special Thanks to http://www.anti-camera.com) Download link (Special thanks to NGI) *Για να κατεβάσετε ένα από τα speedcam(PN_GR - PN_EN - D3 – D6), κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε για ΙΕ: Save target as - για mozilla: Save link as. MinOtaVrS - GriMak Enjoy... @ MinOtaVrS - GriMak Άψογοι, μπράβο! Thanx!!! :D :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOGIAS Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 paidia mporei kapios na mou anebasi twn xarti tis ellados giati exw to agliko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSFL22 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 paidia mporei kapios na mou anebasi twn xarti tis ellados giati exw to agliko Μπορεις να τον κατεβασεις απο την NGI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimostz Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 ngi?ακριβή!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOGIAS Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 to 8ema einai na mhn pliroso an 8elei kapios as to anebasi giati opws leei kai o filos dimostz akribh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSFL22 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 to 8ema einai na mhn pliroso an 8elei kapios as to anebasi giati opws leei kai o filos dimostz akribh Νομιζω πως ειναι λιγο ηρωνικο να ζητατε κατι δωρεαν το οποιο αλλοι το εχουν πληρωσει και να σχολιαζεται απο πανω οτι ειναι ακριβο και μαλιστα ετσι φανερα. Στο κατω κατω καποιοι εχουν δουλεψει ωρες πανο σε αυτο το progect και αξιζουν να πληρωθουν γιαυτο, διαφορετικα πως εχουμε την απαιτηση να συνεχισουν την δουλεια που κανουν και να μασ δινουν αναβαθμισεις και μαλιστα δωρεαν (μεχρι τωρα). Καλο θα ηταν λοιπον αν δεν μπορουμε-θελουμε να πληρωσουμε για κατι να συμβιβαζομαστε με οτι υπαρχει δωρεαν με οτι ελειψοις και να εχει. Συγνωμη κιολας απλος εκφραζω την αποψη μου;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Καλησπερα! Ειμαι νομιμος χρηστης του PN :p και θα ηθελα να ρωτισω που μπορω να βρω χαρτη της κυπρου.. Μπηκα στην ΝGI αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι ...Ειπαρχει?? Δεν ειπαρχει.... Ευχαριστω zep! Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOGIAS Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 mia allh erothsh to destinetor mou briskei mexri kai 8 satelite alla otan pao sto xarth mou leei adunato shma 3ereis kaneis ti kanw la8os?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Το νούμερο το δορυφόρων που βγάζει το destinator δεν είναι πόσους δορυφόρους πιάνει. Αυτοί που πιάνει είναι με τη πράσινη γραμμή και πρέπει να είναι τουλάχιστον 4 και με καλή ποιότητα σήματος για να υπάρχει καλό αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limier Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Καλησπέρα. Σύμφωνα με τις δοκιμές και τις γνώσεις σας, καλύτερο είναι το DestinatorPN ή το ακόμα ανεπίσημο Destinator6;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Προτείνω το pn μέχρι να κυκλοφορήσει επίσημα και σωστά το 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSFL22 Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Προτείνω το pn μέχρι να κυκλοφορήσει επίσημα και σωστά το 6 μηπως μπορεις να μας πεις και το ποτε θα κυκλοφορησει επισημα κατι θα ξερεις εσυ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Προτείνω το pn μέχρι να κυκλοφορήσει επίσημα και σωστά το 6 +1 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση/πρόταση προς τα παιδιά της NGI που διαβάζουν το φορουμ. Η δουλειά που έχει γίνει στην καρτογράφηση είναι όντως πολύ καλή για τα ελληνικά δεδομένα. Για πιο λόγο όμως υπάρχουν στην χαρτογράφηση δρόμοι οι οπόίοι ΔΕΝ είναι δρόμοι αλλά στην καλύτερη περίπτωση περνάει μόνο HUMMER ??? Μου έχει τύχει πολλές φορές ιδιαίτερα στην Ανθούσα και την Πεντέλη να με οδηγήσει σε στενά δρομάκια που είναι απροσπέλαστα. Αυτό απότελέσε δυσφήμηση της τρομερής βοήθειας που προσφέρει το πρόγραμμα καθώς σε όλες τις περιπτώσεις οι συνεπιβάτες μου, που πριν θάυμαζαν το Destinator, να μου πούνε τελικά :"κλείσε αυτή τη βλακεια" καθώς μείναμε στην μέση του πουθενά σε στενούς δρόμους που δεν προχωρούσε πλέον το αυτοκίνητο (μία φορά έκανα 1 χλμ με την όπισθεν σε κακό χωματόδρομο που πίστευα ότι θα με βγάλει, αλλά με οδήγησε σε ένα ρέμμα). Θα πρότεινα λοιπόν ή να μην υπάρχουν τέτοιοι δρόμοι στον χάρτη ή το επόμενο FORLINKS να έχει την επιλογή : ΑΠΟΦΥΓΗ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΩΝ και να πηγαίνουν μόνο όσοι έχουν τζιπ/τανκ. Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 βαλτε και αλλο χωμαααα,αδελφια παρτε ολοι τζιπ ;););) σορυ για το χαβαλε αλλα μου ηρθε στο μυαλο μια διαδρομη πριν κανα 6μηνο που με ειχε παει σε ενα ξωκλησι απο ενα φανταστικο χωματοδρομο με λασπες και νεροφαγωματα....ΙΧ απο εκει δεν περναγε με τπτ!!!! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση/πρόταση προς τα παιδιά της NGI που διαβάζουν το φορουμ. Η δουλειά που έχει γίνει στην καρτογράφηση είναι όντως πολύ καλή για τα ελληνικά δεδομένα. Για πιο λόγο όμως υπάρχουν στην χαρτογράφηση δρόμοι οι οπόίοι ΔΕΝ είναι δρόμοι αλλά στην καλύτερη περίπτωση περνάει μόνο HUMMER ??? Μου έχει τύχει πολλές φορές ιδιαίτερα στην Ανθούσα και την Πεντέλη να με οδηγήσει σε στενά δρομάκια που είναι απροσπέλαστα. Αυτό απότελέσε δυσφήμηση της τρομερής βοήθειας που προσφέρει το πρόγραμμα καθώς σε όλες τις περιπτώσεις οι συνεπιβάτες μου, που πριν θάυμαζαν το Destinator, να μου πούνε τελικά :"κλείσε αυτή τη βλακεια" καθώς μείναμε στην μέση του πουθενά σε στενούς δρόμους που δεν προχωρούσε πλέον το αυτοκίνητο (μία φορά έκανα 1 χλμ με την όπισθεν σε κακό χωματόδρομο που πίστευα ότι θα με βγάλει, αλλά με οδήγησε σε ένα ρέμμα). Θα πρότεινα λοιπόν ή να μην υπάρχουν τέτοιοι δρόμοι στον χάρτη ή το επόμενο FORLINKS να έχει την επιλογή : ΑΠΟΦΥΓΗ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΩΝ και να πηγαίνουν μόνο όσοι έχουν τζιπ/τανκ. συμφωνώ απόλυτα! τουλάχιστον αυτοί οι δρόμοι να χαρακτηρίζονται διαφορετικά. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cherouvim Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Καλημέρα σας, μπορεί κάποιος να μου στείλει το png που φορτώνει στην αρχή το destinator pn γιατί έβαλα κάποιο άλλο και μου το εμφανίζει πολύ μεγάλο. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts