Jump to content

Destinator PN

angel1979
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Που ειναι το βρισκουμε το forlinks?

νομιζω πως ηταν μεσα στον φακελο τησ αναβαθμισης του χαρτη απο NGI

ΟΥΠΣ SORY δεν ειχα κανει refresh στη σελιδα και δεν ειδα την απαντηση του φιλου zepelin

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα παιδια. αγορασα πριν μια εβδομαδα το pn μαζι με το starsav gps για το m600 μου και ολα καλα. το μονο προβλημα ειναι οι φωνητικες εντολές.πιο συγκεκριμενα μου λεει στα αγγλικα για την κατασταση του gps, και την πρωτη στροφή αλλά μετά σιωπή. καμια ιδέα τι πρέπει να κανω??ευχαριστώ

Speedcamera Update 1 Οκτωβρίου 2006

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Change Log :

Προστέθηκαν 11 νέα σημεία( 7 R – 1 G – 3CTV) (Special Thanks to http://www.anti-camera.com)

Download link (Special thanks to NGI)

*Για να κατεβάσετε ένα από τα speedcam(PN_GR - PN_EN - D3 – D6), κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε για ΙΕ: Save target as - για mozilla: Save link as.

MinOtaVrS - GriMak

Enjoy...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Change Log :

Προστέθηκαν 11 νέα σημεία( 7 R – 1 G – 3CTV) (Special Thanks to http://www.anti-camera.com)

*Για να κατεβάσετε ένα από τα speedcam(PN_GR - PN_EN - D3 – D6), κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε για ΙΕ: Save target as - για mozilla: Save link as.

MinOtaVrS - GriMak

Enjoy...

Thank you !!:p

μια ερώτηση.. πως μπορείς να βάλεις κάποιο σημείο εκτος δρόμου στα αγαπημένα ?? η οπουδήποτε αλλου τέλος πάντων..

θέλω να βάλω το στίγμα πχ ενός μονοπατιού την αρχή του αλλα δεν μπορώ ..

λίγο help οποιος ξέρει

BaCkOs AE (R) No Rights Reserved

Electrical Engineer T.E.

παιδια χρησιμοποιώ το destinator 3 και είμαι πολύ ικανοποιημένος αλλα τώρα θα πάρω ένα acer d100 που έχει destinator DS με λληνικούς χάρτες αλλά όχι ελληνική φωνητική πλοήγηση. Ξέρετε πάνω κάτω ποιες είναι οι διαφορές στους χάρτες, αν θα μπορώ να κάνω όλα αυτά τα updates με τις κάμερες κτλ και αν μπορώ τώρα ή στο μέλλον να του βάλω ελληνική φωνή?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

μια ερώτηση.. πως μπορείς να βάλεις κάποιο σημείο εκτος δρόμου στα αγαπημένα ?? η οπουδήποτε αλλου τέλος πάντων..

θέλω να βάλω το στίγμα πχ ενός μονοπατιού την αρχή του αλλα δεν μπορώ ..

λίγο help οποιος ξέρει

http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=14999&highlight=osgps#14999

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Change Log :

MinOtaVrS - GriMak

Enjoy...

@ MinOtaVrS - GriMak

Άψογοι, μπράβο! Thanx!!! :D :up:

to 8ema einai na mhn pliroso an 8elei kapios as to anebasi giati opws leei kai o filos dimostz akribh

Νομιζω πως ειναι λιγο ηρωνικο να ζητατε κατι δωρεαν το οποιο αλλοι το εχουν πληρωσει και να σχολιαζεται απο πανω οτι ειναι ακριβο και μαλιστα ετσι φανερα.

Στο κατω κατω καποιοι εχουν δουλεψει ωρες πανο σε αυτο το progect και αξιζουν να πληρωθουν γιαυτο, διαφορετικα πως εχουμε την απαιτηση να συνεχισουν την δουλεια που κανουν και να μασ δινουν αναβαθμισεις και μαλιστα δωρεαν (μεχρι τωρα). Καλο θα ηταν λοιπον αν δεν μπορουμε-θελουμε να πληρωσουμε για κατι να συμβιβαζομαστε με οτι υπαρχει δωρεαν με οτι ελειψοις και να εχει. Συγνωμη κιολας απλος εκφραζω την αποψη μου;)

Καλησπερα!

Ειμαι νομιμος χρηστης του PN :p και θα ηθελα να ρωτισω που μπορω να βρω χαρτη της κυπρου..

Μπηκα στην ΝGI αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι ...Ειπαρχει??

Δεν ειπαρχει.... Ευχαριστω zep!

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Το νούμερο το δορυφόρων που βγάζει το destinator δεν είναι πόσους δορυφόρους πιάνει. Αυτοί που πιάνει είναι με τη πράσινη γραμμή και πρέπει να είναι τουλάχιστον 4 και με καλή ποιότητα σήματος για να υπάρχει καλό αποτέλεσμα.

Προτείνω το pn μέχρι να κυκλοφορήσει επίσημα και σωστά το 6

μηπως μπορεις να μας πεις και το ποτε θα κυκλοφορησει επισημα κατι θα ξερεις εσυ;)

Θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση/πρόταση προς τα παιδιά της NGI που διαβάζουν το φορουμ.

Η δουλειά που έχει γίνει στην καρτογράφηση είναι όντως πολύ καλή για τα ελληνικά δεδομένα. Για πιο λόγο όμως υπάρχουν στην χαρτογράφηση δρόμοι οι οπόίοι ΔΕΝ είναι δρόμοι αλλά στην καλύτερη περίπτωση περνάει μόνο HUMMER ??? Μου έχει τύχει πολλές φορές ιδιαίτερα στην Ανθούσα και την Πεντέλη να με οδηγήσει σε στενά δρομάκια που είναι απροσπέλαστα.

Αυτό απότελέσε δυσφήμηση της τρομερής βοήθειας που προσφέρει το πρόγραμμα καθώς σε όλες τις περιπτώσεις οι συνεπιβάτες μου, που πριν θάυμαζαν το Destinator, να μου πούνε τελικά :"κλείσε αυτή τη βλακεια" καθώς μείναμε στην μέση του πουθενά σε στενούς δρόμους που δεν προχωρούσε πλέον το αυτοκίνητο (μία φορά έκανα 1 χλμ με την όπισθεν σε κακό χωματόδρομο που πίστευα ότι θα με βγάλει, αλλά με οδήγησε σε ένα ρέμμα).

Θα πρότεινα λοιπόν ή να μην υπάρχουν τέτοιοι δρόμοι στον χάρτη ή το επόμενο FORLINKS να έχει την επιλογή : ΑΠΟΦΥΓΗ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΩΝ και να πηγαίνουν μόνο όσοι έχουν τζιπ/τανκ.

Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις…

1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις

2)

βαλτε και αλλο χωμαααα,αδελφια παρτε ολοι τζιπ ;););)

σορυ για το χαβαλε αλλα μου ηρθε στο μυαλο μια διαδρομη πριν κανα 6μηνο που με ειχε παει σε ενα ξωκλησι απο ενα φανταστικο χωματοδρομο με λασπες και νεροφαγωματα....ΙΧ απο εκει δεν περναγε με τπτ!!!!

Θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση/πρόταση προς τα παιδιά της NGI που διαβάζουν το φορουμ.

Η δουλειά που έχει γίνει στην καρτογράφηση είναι όντως πολύ καλή για τα ελληνικά δεδομένα. Για πιο λόγο όμως υπάρχουν στην χαρτογράφηση δρόμοι οι οπόίοι ΔΕΝ είναι δρόμοι αλλά στην καλύτερη περίπτωση περνάει μόνο HUMMER ??? Μου έχει τύχει πολλές φορές ιδιαίτερα στην Ανθούσα και την Πεντέλη να με οδηγήσει σε στενά δρομάκια που είναι απροσπέλαστα.

Αυτό απότελέσε δυσφήμηση της τρομερής βοήθειας που προσφέρει το πρόγραμμα καθώς σε όλες τις περιπτώσεις οι συνεπιβάτες μου, που πριν θάυμαζαν το Destinator, να μου πούνε τελικά :"κλείσε αυτή τη βλακεια" καθώς μείναμε στην μέση του πουθενά σε στενούς δρόμους που δεν προχωρούσε πλέον το αυτοκίνητο (μία φορά έκανα 1 χλμ με την όπισθεν σε κακό χωματόδρομο που πίστευα ότι θα με βγάλει, αλλά με οδήγησε σε ένα ρέμμα).

Θα πρότεινα λοιπόν ή να μην υπάρχουν τέτοιοι δρόμοι στον χάρτη ή το επόμενο FORLINKS να έχει την επιλογή : ΑΠΟΦΥΓΗ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΩΝ και να πηγαίνουν μόνο όσοι έχουν τζιπ/τανκ.

συμφωνώ απόλυτα! τουλάχιστον αυτοί οι δρόμοι να χαρακτηρίζονται διαφορετικά.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

Καλημέρα σας, μπορεί κάποιος να μου στείλει το png που φορτώνει στην αρχή το destinator pn γιατί έβαλα κάποιο άλλο και μου το εμφανίζει πολύ μεγάλο.

Ευχαριστώ πολύ.