filippos Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 μια χαζή ερώτηση αλλά έχω γύρω στις 3 μέρες που αγόρασα το Loox N520. Ποιά έκδοση του destinator μπορώ να εγκαταστησω; Το destinator 6, destinator PN? Σκέφτομαι να την αγοράσω και δεν θέλω να πάρω κάποια λάθος έκδοση Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 μια χαζή ερώτηση αλλά έχω γύρω στις 3 μέρες που αγόρασα το Loox N520. Ποιά έκδοση του destinator μπορώ να εγκαταστησω; Το destinator 6, destinator PN? Σκέφτομαι να την αγοράσω και δεν θέλω να πάρω κάποια λάθος έκδοση Η τελευταια ειναι η 6αρα αρα προχωρα ολοταχώς :cool:.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 κοίταξα στην σελίδα αλλα δεν αναφέρουν destinator 6 . Έχουν destinator PN. Είναι το ίδιο; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 κοίταξα στην σελίδα αλλα δεν αναφέρουν destinator 6 . Έχουν destinator PN. Είναι το ίδιο; Αγοράζεις το ΡΝ και μετά η αναβάθμιση σε 6 είναι δωρεάν:) Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 κοίταξα στην σελίδα αλλα δεν αναφέρουν destinator 6 . Έχουν destinator PN. Είναι το ίδιο; OXi to PN einai palaiotero to 6 dinete ws anavathmisi tou Pn dwrean apo thn NGI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 εγώ πάντως με τίποτα δεν μπορώ να συνηθήσω το 6.1... ειδικά λόγω VGA (που αν και στο 6.1 είναι πιο εύκολο - αλλά ΟΧΙ ΟΣΟ ΘΑ ΕΥΚΟΛΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΣΗΜΟ - είναι και πιο άσχημο και πιο "ξεκούρδιστο") ... εντωμεταξύ το 6.1 κατ' εμέ είναι φτιαγμένο καθαρά για "τηλεφωνάδες" (και τσόντα-"pocketpcάδες") και εγώ είμαι καθαρά "pocketpcάς" (και ίσως τσόντα-"τηλεφωνάς") όπου απευθυνόταν το PN Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Εννοείς ότι είσαι συνέχια με το πενάκι έξω? Εγώ λατρεύω ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα με τα (χοντρο)δάχτυλα. Μόνο το πληκτρολόγιο με δυσκολεύει ακόμα... Γενικά είναι αισθητή η βελτίωση για μένα... (320χ240, 2.8ίντσες οθόνη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cherouvim Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Καλημέρα, έχω της Hp το Ipaq hw6915 με οθόνη 240Χ240 και το destinator 6.1(όχι νόμιμο), μήπως έχει βγεί το Destinator 6.1 ώστε να υποστηρίζει αυτή την ανάλυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andy_vega Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 υπαρχει κανενας χαρτης για Ε.Τουρκια/Κωνσταντινούπολη για Destinator PN ή για το 6?? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 υπαρχει κανενας χαρτης για Ε.Τουρκια/Κωνσταντινούπολη για Destinator PN ή για το 6?? Ευχαριστώ Όχι, ποτε δεν έχω συνατήσει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICRA Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 re paidia egw exw katevasei apo to net to destinator 6 kai otan paw na to trexw sto pda mou vgazei ena error kai mou leei: unknown standard bitmap code is found:MAIN_SCREEN_DATA_DAY_RIGHT. kai den exw idea ti einai. an mporei kapoios as me voithisei, i as mou pei kanena link na to katevasw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftereas Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Παιδία μπορεί να μου πεί κανείς ποιά είναι η τελαιυταία αναβάθμιση χάρτη για το Destinator Pn? Αυτή την στιγμή εχω την 2006.Q3.4503 Unicode Ευχαριστώ Παράθεση Αφου έμπλεξα με την τεχνολογία καλα να πάθω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftereas Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Παιδία μπορεί να μου πεί κανείς ποιά είναι η τελαιυταία αναβάθμιση χάρτη για το Destinator Pn? Αυτή την στιγμή εχω την 2006.Q3.4503 Unicode Ευχαριστώ Ακυρο βρήκα την απάντηση σε παλαιότερη σελίδα Παράθεση Αφου έμπλεξα με την τεχνολογία καλα να πάθω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Μήπως θα μας πεις κι εμάς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 H τελευταία είναι η 2006.Q3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pinky Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Καλησπερα, αγορασα ενα htc 3600 και σκεφτομαι εν οψη νεας ROM να βάλω ενα προγραμμα GPS. απο οτι καταλαβαινω ι τελευταια ειναι η destinator 6.1. ισχυει οτι αγοράζω την ΠΝ και μετα την αναβαθμιζω? εχω την ΠΝ επι την ευκαρια και δεν δειχνει ελληνικα ξερει κανεις γιατι? Ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pinky, Are You Pondering What I'm Pondering? Well, I think so Brain, but if we didn't have ears, we'd look like weasels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Καλησπερα, αγορασα ενα htc 3600 και σκεφτομαι εν οψη νεας ROM να βάλω ενα προγραμμα GPS. απο οτι καταλαβαινω ι τελευταια ειναι η destinator 6.1. ισχυει οτι αγοράζω την ΠΝ και μετα την αναβαθμιζω? εχω την ΠΝ επι την ευκαρια και δεν δειχνει ελληνικα ξερει κανεις γιατι? Ευχαριστω Αφού έχεις το ΡΝ, η αναβάθμιση σε 6 είναι δωρεάν. Όταν λες ότι δεν δείχνει ελληνικά τι εννοείς (Χάρτες, interface...)? Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Ξέχασα να ρωτήσω αν κυκλοφόρησε η νέα RΟΜ με ελληνικά... Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Ξέχασα να ρωτήσω αν κυκλοφόρησε η νέα RΟΜ με ελληνικά... Nonono, αλλα καλυτερα ειναι να μπεις στο thread του 3600 και να παρεις ολες τις απαντησεις σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pinky Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Αφού έχεις το ΡΝ, η αναβάθμιση σε 6 είναι δωρεάν. Όταν λες ότι δεν δείχνει ελληνικά τι εννοείς (Χάρτες, interface...)? οι οδοι ειναι οκ αλλα ολο το interface σε κινέζικα (πχ το pop up do you want to quit) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pinky, Are You Pondering What I'm Pondering? Well, I think so Brain, but if we didn't have ears, we'd look like weasels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Καλησπερα, αγορασα ενα htc 3600 και σκεφτομαι εν οψη νεας ROM να βάλω ενα προγραμμα GPS. απο οτι καταλαβαινω ι τελευταια ειναι η destinator 6.1. ισχυει οτι αγοράζω την ΠΝ και μετα την αναβαθμιζω? εχω την ΠΝ επι την ευκαρια και δεν δειχνει ελληνικα ξερει κανεις γιατι? Ευχαριστω έχεις εγκαταστήσει το greek.cab?? Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pinky Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 έχεις εγκαταστήσει το greek.cab?? ναι και μολις το ξαναεκανα για σιγουρια και τιποτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pinky, Are You Pondering What I'm Pondering? Well, I think so Brain, but if we didn't have ears, we'd look like weasels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 ναι και μολις το ξαναεκανα για σιγουρια και τιποτα Δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις και να ξαναεγκαταστήσεις από την αρχή. Αν και έτσι δεν δουλέψει μάλλον θα χρειαστείς βοήθεια από κάποιον με περισσότερη εμπειρία στο Dest ή να απευθυνθείς στην NGI:( Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις και να ξαναεγκαταστήσεις από την αρχή. Αν και έτσι δεν δουλέψει μάλλον θα χρειαστείς βοήθεια από κάποιον με περισσότερη εμπειρία στο Dest ή να απευθυνθείς στην NGI:( Μάλλον η πιο σωστή λύση είναι κατεβάσεις το 6 και να εγκαταστήσεις αυτό μόλις απεγκαταστήσεις το ΡΝ Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pinky Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 thanks mallon pros ta eki pai Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pinky, Are You Pondering What I'm Pondering? Well, I think so Brain, but if we didn't have ears, we'd look like weasels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts