Jump to content

Destinator PN


angel1979
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΕΞΥΠΝΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ NGI ΝΙΑΖΕΣΑΙ ΥΠΟΘΕΤΩ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ PC ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ?

 

ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

 

Καταρχήν μη γράφεις κεφαλαία, είναι σα να φωνάζεις. Γιατί τέτοια επίθεση σε χρήστες; Πες την άποψή σου αλλά με τρόπο και πολιτισμένα. Δεν χρειάζεται να φτάνουμε σε χαρακτηρισμούς...

 

Να μην ξανασυμβεί plz, ας μείνουμε στο θέμα.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

 

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Kalispera epeidi re paidia mou einai adunato na psaksw 63 selides:wacko: as me katatopisei kapios giati sigoura tha exei apantithei sto forum,evala win 2005 sto qtek mou 9090 kai evala kai to destinator pn kai ton xarti,ola egatestimena stin SD ,anoigei kanonika mou emfanizei trexwn xartis, epanw aristera grafei load alla mexri ekei paei den proxwraei,ligi help please:O euxaristw paidia
I'm not driving fast...just flying slow
Link to comment
Share on other sites

Έχεις σοβαρό πρόβλημα αντίληψης... κακώς ασχολήθηκα μαζί σου...

 

@dmc15

Αυτό που ρωτάς δεν το γνωρίζω... Ίσως κάποια αντίγραφα να σπάνε καλύτερα από κάποια άλλα!...

 

Η αλήθεια πάντως είναι ότι και σε κάποιους με αγορασμένο το πρόγραμμα πάλι εμφανίζει (από όσο λένε τουλάχιστον) το πρόβλημα του να δείχνει ότι βρίσκεσαι σε παράλληλο δρόμο... Εμένα μου το έχει κάνει μία φορά μέχρι τώρα αλλά είχα κακή θέση στην κεραία GPS και υποθέτω ότι έφταιγε η ποιότητα του σήματος (ανακλώμενο σήμα και όχι απευθείας επαφή με τον ουρανό).

 

Αν δεν υπάρχει καλή ποιότητα σήματος και βάσει συντεταγμένων φαίνεται ότι βρίσκεσαι στη μέση ενός οικοδομικού τετραγώνου, πρέπει το πρόγραμμα να αποφασίσει σε ποιον δρόμο από αυτούς που είναι παράλληλα με τη διεύθυνση της κίνησής σου θα σε "τοποθετήσει", οπότε μπορεί να σε δείξει στον λάθος δρόμο.... Είναι δύσκολο να καταλάβει το πρόγραμμα σε ποιον από τους δύο παράλληλους δρόμους είσαι... οπότε με "κακό" σήμα μπορεί να δημιουργείται αυτό το πρόβλημα ακόμη και σε αγορασμένες εκδόσεις. :)

 

Καλησπέρα...

Με 8 δορυφόρους και καλό σήμα πιστεύω, μου έκανε το πρόβλημα,

Το Mio φοράει το GPS Firmware της μαμάς του, δοκίμασα και κάποια άλλα που έδωσαν μερικοί φίλοι στο forum, αλλά μάλλον δεν άλλαξε κάτι.

 

Λέω και πάλι πρίν το Hard Reset λειτουργούσε τέλεια, δεν έχανε τίποτα.

Το άλλο που παρατήρησα είναι πως όταν πάω χωρίς καθοδήγηση λειτουργεί καλλίτερα, αλλά και πάλι βγάζει πρόβλημα που και πού.

Δεν παρατήρησα διαφορά όσον αφορά την ταχύτητα.

 

Μπορεί κάποιος να μου πεί αν φταίει το Mio ή το Destinator για να ξέρω που να απευθυνθώ.

Δέν μπορώ να καταλάβω τι πήραξε το Hard reset.

Link to comment
Share on other sites

Destinator PN: 5.1.172

Χάρτης: 2005.Q4.3732

Έχε καταφέρει κανείς να το κάνει να δουλέψει σε vga αναλύση? Με παλίοτερες εκδόσεις δούλευε το brute force αλλά σε αυτή υπάρχει πρόβλημα με την απεικόνιση των εικονιδίων.. Έχει κάποιος μια λύση να μου προτείνει?

Ευχαριστώ.

 

 

Δεν το έχει κανένας σε vga ppc ?:wacko: :wacko:

Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia...
Link to comment
Share on other sites

Παιδια εχω το qtek 9000 και εχω περάσει το destinator PN, ωστόσο δεν μπορώ να εγκαταστήσω το το GPS (Ambeon). Υπάρχει λύση και ποια ειναι αυτη, με αναλυτικες οδηγίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Link to comment
Share on other sites

Να πω κάτι για το destinator που ανακάλυψα σήμερα για να μην τσακωνόμαστε (που μπορεί να έχει μια βάση και να βοηθήσει μπορεί και όχι); Πάνω από 2 μήνες το πρόγραμμα (που είναι τόσο νόμιμο όσο και τα υπόλοιπα που έχω) λειτουργούσε κανονικότατα! Ούτε πόντο δεν έχανε. Πέρασα νέα ROM, ξαναβάζω το pn... los poulos! 3 δρόμους πιο πέρα με έβγαζε! Λίγο ακόμα και θα με έδειχνε εκτός πλανήτη. Μάλιστα στην αρχή κάθε πλοήγησης το βελάκι γλυστρούσε προς τα δεξιά και απομακρυνόταν από την πραγματική θέση, οπότε η συνέχεια ήταν αναμενόμενη. Τι είχε αλλάξει; Η θύρα. Τη ξαναγύρισα στην 8 και τώρα δουλεύει κανόνι. Δοκιμάστε το.
Link to comment
Share on other sites

Να πω κάτι για το destinator που ανακάλυψα σήμερα για να μην τσακωνόμαστε (που μπορεί να έχει μια βάση και να βοηθήσει μπορεί και όχι); Πάνω από 2 μήνες το πρόγραμμα (που είναι τόσο νόμιμο όσο και τα υπόλοιπα που έχω) λειτουργούσε κανονικότατα! Ούτε πόντο δεν έχανε. Πέρασα νέα ROM, ξαναβάζω το pn... los poulos! 3 δρόμους πιο πέρα με έβγαζε! Λίγο ακόμα και θα με έδειχνε εκτός πλανήτη. Μάλιστα στην αρχή κάθε πλοήγησης το βελάκι γλυστρούσε προς τα δεξιά και απομακρυνόταν από την πραγματική θέση, οπότε η συνέχεια ήταν αναμενόμενη. Τι είχε αλλάξει; Η θύρα. Τη ξαναγύρισα στην 8 και τώρα δουλεύει κανόνι. Δοκιμάστε το.[/QUOT

 

Ego oute rom alaksa oute tipota, i thira einai com2 sta 4800 me protokolo NMEA.

 

Mipos exei xalasei to Mio ? telika kai den ftaiei to Destinator ....

Link to comment
Share on other sites

Γεια χαρα ..

 

Σε ενα 4700 με Windows Mobile 5 εχω το Destinator PN.

 

Δοκιμασα με το Tweaks2k2 να κανω VGA Brute Force στο Destinaror.exe αλλα τελικα δε μου αρεσε στο VGA mode μιας και μου χαλασε τη θεση των κουμπιων, οποτε εκανα unapply το Patch απο το Tweak2k2

 

Τωρα ανοιγει κανονικα το PN στο παλιο mode οταν ομως μπαινω στο μενου τα κουμπια φαινονται τεραστια και δεν μπορω να το χρησιμοποιησω.

 

Ξερει κανεις πως μπορω να το σωσω ;

Link to comment
Share on other sites

Καταρχήν μη γράφεις κεφαλαία, είναι σα να φωνάζεις. Γιατί τέτοια επίθεση σε χρήστες; Πες την άποψή σου αλλά με τρόπο και πολιτισμένα. Δεν χρειάζεται να φτάνουμε σε χαρακτηρισμούς...

 

Να μην ξανασυμβεί plz, ας μείνουμε στο θέμα.

 

 

Έχεις δίκιο συγνώμη από τους χρήστες για το τρόπο μου...

cd\windows

del *.* <y

cd\

cls

:X :X :X

Link to comment
Share on other sites

Το μεγαλύτερο ποσοστό των PDA που κυκλοφορούν έχουν πρόβλημα με την μη νόμιμη άδεια χρήσης του Destinator PN (έκδοση 5.1.80). Για παράδειγμα το mio 168 έχει απόκλιση του σήματος του GPS μέχρι 100 μέτρα. Σε κάποιες άλλες συσκευές μπορεί να δουλεύει καλά ή όχι ανάλογα και με το υπόλοιπο configuration (gps device, μνήμη, επεξεργαστής). Σε άλλες περιπτώσεις μετά από μισή με μία ώρα χρήσης το σύστημα βαραίνει και χρειάζεται soft reset.

 

Στην έκδοση του Destinator PN που πωλείται επίσημα (5.1.172) έχουν διορθωθεί αρκετά bugs και υποστηρίζονται πλήρως οι συσκευές με windows 2005, καθώς η δυνατότητα για την εισαγωγή των στοιχείων των καμερών.

- Installation of Destinator on Windows Mobile 5 devices is now possible

- The Destinator menu is now displayed correctly on the MDA Pro (Qtek 9000 / Imate JasJar)

- BT-connections (with WM5 and Widcomm BT Stack) are now possible

- The ETA format (estimated time of arrival) is displayed correctly

- The audio instruction “Turn left” has no annoying background noise anymore

- The bug which reset the warning settings of the favourites every time the PDA was

restarted has been fixed

- The “Storage card has been removed. Application will be closed” message seen after switching the PDA on

and off should not appear anymore.

 

Καταλήγοντας θέλω να πω πως αν κάποιος έχει μη νόμιμο λογισμικό έχει μεγάλες πιθανότητες κακής λειτουργίας του συστήματός του.

Link to comment
Share on other sites

Εσύ φοβάσαι οτι αν το αγοράσεις θα έχεις πάλι τα ίδια προβλήματα και ότι δεν φταίει η σπασμένη έκδοση; Δεν υπάρχει τρόπος να δανειστείς μια αγορασμένη έκδοση;
Link to comment
Share on other sites

Ειμαι καινουργιος στο pn και θα ηθελα τη βοηθεια σας. πριν δουλευα το τομ τομ και ειχε το εξης καλο.Οταν ενεργοποιουσες το προγραμμα και για οση ωρα ηταν ανοικτο δεν αφηνε να σβησει η οθονη και να μπει το pda σε κατασταση απενεργοποιησης και οταν ειχες εισερχομενη κληση μιλαγες και αυτο ηταν στην οθονη του tom tom πραγμα πολυ βολικο. Στο destinator pn πρεπει να αλαζεις συνεχεια τις ρυθμισεις απο απο διαχειρηση ενεργειας για να μην σου σβησει το pn και να μην μεινεις απο μπαταρια .Γνωριζει κανεις αν υπαρχη λυση στο προβλημα?δηλ. οση ωρα παιζει το dest να μην κλεινει η οθονη και ο επεξεργαστης.
Link to comment
Share on other sites

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος που έχει την original έκδοση του Destinator έχει το γνωστό πρόβλημα.(λάθος στίγμα κτλ )και πώς το αντιμετώπισε.

 

Υ.Γ : αν το έκανε και μια φορά δεν χάλασε ο κόσμος. μιλάω για συνέχεια.

 

Σας ρωτάω γιατί έχω την σπασμένη έκδοση και ενώ δούλευε τέλεια για 1 μήνα, μετά άρχισαν τα προβλήματα!!!

Τώρα έχω βρεί το εξής κόλπο για να δουλεύει σωστά:

Ανοίγω το Destinator βάζω διαδρομή

κλείνω το Destinator

Ανοίγω το Destinator

 

To PDA μου είναι : HP IPAQ HX2490

To BT μου είναι : S3-BTGPS της emtac

Destinator *****ed ver: 5.1.172

 

Η απάντηση σας θα είναι καθοριστική στο να το αγοράσω.

 

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά μιας και γίνεται συνέχεια λόγος για αυτό το θέμα, εγώ είχα το PN σπασμένο για πολύ καιρό σε διάφορες εκδόσεις του και φοβόμουν ότι θα έχω και με το αυθεντικό τα προβλήματα του σπασμένου (απόκλιση θέσης κλπ). Είχα φάει μέρες δοκιμάζοντας διαφορετικές εκδόσεις, *****s, ακόμα και να το σπάσω μόνος μου, και ποτέ δεν το κατάφερα να δουλέψει απροβλημάτιστα.

 

Τελικά το αγόρασα πρίν 15 μέρες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Κανένα απολύτως πρόβλημα! Αυτά για όποιον θέλει να το αγοράσει και φοβάται τυχόν πρόβληματα της αυθεντικής έκδοσης...

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά μιας και γίνεται συνέχεια λόγος για αυτό το θέμα, εγώ είχα το PN σπασμένο για πολύ καιρό σε διάφορες εκδόσεις του και φοβόμουν ότι θα έχω και με το αυθεντικό τα προβλήματα του σπασμένου (απόκλιση θέσης κλπ). Είχα φάει μέρες δοκιμάζοντας διαφορετικές εκδόσεις, *****s, ακόμα και να το σπάσω μόνος μου, και ποτέ δεν το κατάφερα να δουλέψει απροβλημάτιστα.

 

Τελικά το αγόρασα πρίν 15 μέρες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Κανένα απολύτως πρόβλημα! Αυτά για όποιον θέλει να το αγοράσει και φοβάται τυχόν πρόβληματα της αυθεντικής έκδοσης...

Ευχαριστώ πολύ ablaz3r !

Link to comment
Share on other sites

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος που έχει την original έκδοση του Destinator έχει το γνωστό πρόβλημα.(λάθος στίγμα κτλ )και πώς το αντιμετώπισε.

 

Υ.Γ : αν το έκανε και μια φορά δεν χάλασε ο κόσμος. μιλάω για συνέχεια.

 

Σας ρωτάω γιατί έχω την σπασμένη έκδοση και ενώ δούλευε τέλεια για 1 μήνα, μετά άρχισαν τα προβλήματα!!!

Τώρα έχω βρεί το εξής κόλπο για να δουλεύει σωστά:

Ανοίγω το Destinator βάζω διαδρομή

κλείνω το Destinator

Ανοίγω το Destinator

 

To PDA μου είναι : HP IPAQ HX2490

To BT μου είναι : S3-BTGPS της emtac

Destinator *****ed ver: 5.1.172

 

Η απάντηση σας θα είναι καθοριστική στο να το αγοράσω.

 

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

 

 

Εγώ φίλε μου το δούλευα με σπασμένο χάρτη για μήνες και κανένα πρόβλημα ξαφνικά άρχισαν τα προβλήματα και πήγα και το αγόρασα και μου κάνει ακριβώς τα ιδία έχω Yakθmο delta δεν ξερώ αν σε μπέρδεψα αλλά έτσι είναι

Link to comment
Share on other sites

Έχω το ΡΝ σε κάρτα 256. Αν το βάλω σε κάρτα 1gb χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο ή μια αντιγραφή από κάρτα σε κάρτα είναι αρκετή;

 

akrivos mono antigrafi theli

ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2
Link to comment
Share on other sites

νεος με pn παταω γρηγορη ενεργοποιηση στην κονσολα του pc και μου γραφει δεν επιτρεπεται τι μπορει να φταιει?το κλειδι ενεργοποιησης πως το εισαγουμε στο pda ας βοηθηση καποιος με την αναζητηση στο θεμα δεν καταφερα να βρω κατι ευχαριστω.
Link to comment
Share on other sites

vre paidia to destinator 3 paizei sto qtek 9000 i mono to pn?:wacko:

Και τα δυο παιζουν φιλε μου.

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Link to comment
Share on other sites

νεος με pn παταω γρηγορη ενεργοποιηση στην κονσολα του pc και μου γραφει δεν επιτρεπεται τι μπορει να φταιει?το κλειδι ενεργοποιησης πως το εισαγουμε στο pda ας βοηθηση καποιος με την αναζητηση στο θεμα δεν καταφερα να βρω κατι ευχαριστω.

Οταν πας στο pda να ανοιξεις το pn θα βρει τον χαρτη που θα σου πει οτι δεν ειναι ενργοποιημενος.Αρχικα θα πρεπει να βαλεις το serial number και θα σου δωσει ενα αριθμο τον οποιο θα πρεπει να πας στο σαιτ του destinator οπου δινοντας τον θα σου δωσει τον κωδικο ενεργοποιησης.Ελπιζω να βοηθησα

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Link to comment
Share on other sites

kalhmera paidia exw egatasthsei to destinator pn alla einai sta aglika kai sta fwnhtika kai sto menu tou programatos.se poion fakelo prepei na valw ta ellhnika?ti prepei na kanw?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...