Jump to content

Destinator PN

angel1979
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια που αναφέρετε ελλείψεις/προβλήματα ως προς τη χαρτογράφηση προς τα παιδιά της NGI, θα ήθελα να κάνω κι εγώ μια παρατήρηση.

Εχθές κινήθηκα σε επαρχιακό δίκτυο του Ν. Σερρών και σε 2-3 περιπτώσεις φαινόταν ότι βρισκόμουν "στο πουθενά". Δηλαδή, ενώ ήμουν κανονικά στο δρόμο και μάλιστα όχι μικρό, το σήμα μου έδειχνε ότι είχα βγει από το δρόμο και βρισκόμουν σε χωράφια. Συγκεκριμένα ήμουν στο δρόμο Νιγρίτας-Σκεπαστό. ΑΥτό συνέβη για 2-3 χλμ, και μετά επανήλθα πάλι στο δρόμο.

Το αναφέρω διότι είναι παλιό το οδικό δίκτυο, όπότε δεν τίθεται απλά θέμα ενημέρωσης του χάρτη, αλλά κακής χαρτογράφησης του ήδη υπάρχοντος δρόμου.

Με σεβασμό στο έργο της NGI.

Αν έριχνες μια ματιά στη κάλυψη του χάρτη μας http://www.ngi.gr/page.php?pageid=85&languageid=2 θα έβλεπες ότι η κάλυψη του επαρχιακού δικτύου στο ν. Σερρών είναι σχετικά μικρή.

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Aκριβως το ιδιο επαθα και εγώ το καλοκαιρι οταν απο το αεροδρομιο του Ελ. Βενιζελος με πηγε για Αρτεμιδα μεσα απο τα χωραφια..

Κυριολεκτικα χαθηκα μεσα στα αμπελια και ακουσα τα καντηλια της ζωης μου απο τον συνεπιβατη μου μεχρι να ξαναβγω σε ασφαλτο...

Μπάμπη, η Αττική στο συνδετικό δίκτυο των οικισμών της, έχει παραμεληθεί λίγο. Είναι το πρώτο πράγμα που θα γίνει με το ειδικά εξοπλισμένο όχημά μας.

Μπάμπη, η Αττική στο συνδετικό δίκτυο των οικισμών της, έχει παραμεληθεί λίγο. Είναι το πρώτο πράγμα που θα γίνει με το ειδικά εξοπλισμένο όχημά μας.

καλησπέρα Zeppelin

to οχημα που προαναφέρεις εχει laser scanner για τις αποτυπώσεις πχ ILPIS 3D OPTECH?

Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες

Προς το παρόν όχι. Κατάλαβα που το πας... Απλά διαθέτει ειδικά λογισμικά και gps ακριβείας με γυροσκοπικό σύστημα

πιστευω οτι 8α ειχατε ακριβεστατη αποτύπωση - πολυ καλη δουλειά εχετε κανει

Έχει παρατηρήσει κάποιος ένα πρόβλημα στα χρήσιμα, κατηγορίες "Δημόσιες Υπηρεσίες" και "Τράπεζες" στους τελευταίους χάρτες; Συγκεκριμένα, και στις 2 κατηγορίες μου βγάζει όλα τασημεία με το ονομα ΑΤΕ τραπεζα.

Έχει παρατηρήσει κάποιος ένα πρόβλημα στα χρήσιμα, κατηγορίες "Δημόσιες Υπηρεσίες" και "Τράπεζες" στους τελευταίους χάρτες; Συγκεκριμένα, και στις 2 κατηγορίες μου βγάζει όλα τασημεία με το ονομα ΑΤΕ τραπεζα.

Το πρόβλημα αυτό είναι γνωστό. Πρέπει να ξανακατεβάσεις απο το site της NGI ξανά τους χάρτες και να αντικαταστήσεις τα ForLinks, για να διορθωθεί.

Βασίλης

Ευχαριστώ πολύ! Η πλάκα είναι ότι χτες έψαχνα έτσι ταχυδρομείο, και έβλεπα παντού ΑΤΕ τράπεζες...μα τι εξυπηρέτηση έχουν πια! :lol:

Φαντάζομαι ότι δεν είχες μαζί σου το νέο χάρτη 2006.Q3

Φαντάζομαι στις 3 αυγούστου που πήγα διακοπές δεν τον είχατε βγάλει ακόμη....

ΑΡΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ...

Πως μπορώ να σβήσω κάποια αγαπημένα που έχω προσθέσει εγώ;Δοκίμασα διάφορα κόλπα αλλά....

<?)))><`·.FISHERMAN.·`·.?><((((?>

qtek9100-TYTN-TYTNII-TouchDiamondPro-Desire

Ν78-E52- Motorola ATRIX 4G - LG NEXUS 4-THL5000 - INNOS D6000

Μπορείται να μου πείτε εάν οι αναβαθμίσεις για τις κάμερες ταχύτητας περιέχουν μόνο τα αναβαθμισμένα σημεία ή το πακέτο με όλες τις κάμερες εως και την ημερομηνία που λέει.

Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Albert Einstein

Η τελευταία έκδοση περιέχει πάντα κι όλες τις προηγούμενες.

Thanks

αν και μου φαίνεται ότι υπάρχουν και απλές ενημερώσεις "πάνω" στο πρόγραμμα χωρίς να περιέχει απαραίτητα και τα παλιά δεδομένα.(ΓΕΝΙΚΑ,οχι στο συγκεκριμένο)

Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Albert Einstein

Μπορείται να μου πείτε εάν οι αναβαθμίσεις για τις κάμερες ταχύτητας περιέχουν μόνο τα αναβαθμισμένα σημεία ή το πακέτο με όλες τις κάμερες εως και την ημερομηνία που λέει.

Οπως ειπε και ο zep το τελευταιο update εχει όλα τα προηγουμενα + τα νεα σημεια ...;)

Thanks

αν και μου φαίνεται ότι υπάρχουν και απλές ενημερώσεις "πάνω" στο πρόγραμμα χωρίς να περιέχει απαραίτητα και τα παλιά δεδομένα.(ΓΕΝΙΚΑ,οχι στο συγκεκριμένο)

Δηλαδη ?

Για δωσε παραδειγμα πανω στα speedcams.....

Νομίζω ήμουν σαφής φίλε Minotavrs διότι αναφέρθηκα γενικά σε άλλα προγράμματα.

(((όπου υπάρχουν και απλές ενημερώσεις "πάνω" στο πρόγραμμα χωρίς να περιέχει απαραίτητα και τα παλιά δεδομένα!)))

ΔΕΝ γνώριζα για τα update των speedcams τι είδους αναβάθμιση προσφέρουν και γι'αυτό έκανα και την ερώτηση.. συνεπώς δεν μπορώ να σου δώσω παράδειγμα όπως μου ζήτησες πανω στα speedcams.....

Albert Einstein

Νομίζω ήμουν σαφής φίλε Minotavrs διότι αναφέρθηκα γενικά σε άλλα προγράμματα.

(((όπου υπάρχουν και απλές ενημερώσεις "πάνω" στο πρόγραμμα χωρίς να περιέχει απαραίτητα και τα παλιά δεδομένα!)))

ΔΕΝ γνώριζα για τα update των speedcams τι είδους αναβάθμιση προσφέρουν και γι'αυτό έκανα και την ερώτηση.. συνεπώς δεν μπορώ να σου δώσω παράδειγμα όπως μου ζήτησες πανω στα speedcams.....

Epeidi eimai oligon xazos prospathise na mou exigiseis ti enoeis thareis kai eimai 10xrono ti enoeis kai ti thes na peis se afta pou les parakatw kai ta exw balei se bold giati den ta pianw...

"αν και μου φαίνεται ότι υπάρχουν και απλές ενημερώσεις "πάνω" στο πρόγραμμα χωρίς να περιέχει απαραίτητα και τα παλιά δεδομένα. (ΓΕΝΙΚΑ,οχι στο συγκεκριμένο"

Me liga logia

- poies einai kata thn apopsi sou oi aples kai poies oi synthetes enhmerwseis (gia na to mathw kai na to katalavw kai egw )...

-Ti enoeis panw sto programma (eissagwgh agaphmenwn einai ta speedcams)

-Grafeis gia Palia dedomena (ta dedomena twn updates gia tis kameres h twn xartwn)

-Episis grafeis Genika kai oxi sto sygekrimeno (Poio einai to sigekrimeno [oi kameres] kai poio to genika [to destinator h alla navigation programs h oi xartes]) ?

BTW

Kalo einai protou arxizoume tis (entexnes ?) erwthseis kai tis emeses kathgories na diavazoume kai kanena prohgoumeno post kai na enhmerwnomaste ...

Filika....

Epeidi eimai oligon xazos prospathise na mou exigiseis ti enoeis thareis kai eimai 10xrono ti enoeis kai ti thes na peis se afta pou les parakatw kai ta exw balei se bold giati den ta pianw...

Me liga logia

- poies einai kata thn apopsi sou oi aples kai poies oi synthetes enhmerwseis (gia na to mathw kai na to katalavw kai egw )...

-Ti enoeis panw sto programma (eissagwgh agaphmenwn einai ta speedcams)

-Grafeis gia Palia dedomena (ta dedomena twn updates gia tis kameres h twn xartwn)

-Episis grafeis Genika kai oxi sto sygekrimeno (Poio einai to sigekrimeno [oi kameres] kai poio to genika [to destinator h alla navigation programs h oi xartes]) ?

BTW

Kalo einai protou arxizoume tis (entexnes ?) erwthseis kai tis emeses kathgories na diavazoume kai kanena prohgoumeno post kai na enhmerwnomaste ...

Filika....

εχει δίκιο ο Minotavrs για τις περαιτέρω διευκρινίσεις αλλα ο coci55 δεν ειχε την πρόθεση να προσβάλλει απλως δεν εκανε σωστη διατύπωση

εχει δίκιο ο Minotavrs για τις περαιτέρω διευκρινίσεις αλλα ο coci55 δεν ειχε την πρόθεση να προσβάλλει απλως δεν εκανε σωστη διατύπωση

Egw paw paso to thema teleiwse edw .... :X

Ίσως να έκανα εγώ λάθος στη διατύπωση.. με ένα παράδειγμα : το αρχείο με τις κάμερες του αυγούστου πχ. έστω περιέχει 10 κάμερες, αυτό του σεπτεμβρίου μπορεί να πρόσθετε άλλες 5!! ΣΥΝΟΛΟ 15.

Εάν γινόταν αυτό εγώ θα είχα μόνο τις 5.ΣΩΣΤΑ? άρα δεν κάνει update... αλλά μιλάμε για άλλη έκδοση. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον.

Πάντα φιλικά!

:!: (Μ'αρέσει να βλέπω κάτι απ'όλες τις οπτικές γωνίες και γι'αυτό ασχολήθηκα λιγο παραπάνω με το θέμα. Ζητώ απλά μια συγγνώμη εάν σε ταλαιπώρησα ή σε εκνεύρισα Minotavrs)

Albert Einstein

Μια μικρή βοήθεια για χάρτη Ιταλίας (Destinator PN)

Από που μπορω να κατεβάσω?

Albert Einstein

Μια μικρή βοήθεια για χάρτη Ιταλίας (Destinator PN)

Από που μπορω να κατεβάσω?

Sto moulari koitaxes ? ;)

Sto moulari koitaxes ? ;)

Kati vrika alla.. den katevainei.

Yparxei mipws kapoio link dia8esimo? Dioti exw thn entupwsh pws kati eixe anafer8ei palaiotera sto forum :O

Albert Einstein

Παιδιά ενδιαφέρομαι να μπουλήσω ένα destinator pn σε άριστη κατάσταση με όλα τα σχετικά παρελκόμενα σε διαπραγματεύσιμη τιμή...

όσοι ενδιαφέρεστε στείλτε mail andreasarc@yahoo.gr

Ενδιαφερομαι να αγορασω το ETEN G500 αλλα θελω να αποφυγω να δωσω λεφτα για το destinator.Μπορω να το βρω απο καπου "σπασμενο" και αν ναι θα δουλεευει κανονικα ή θα εχει τπτ προβληματα?Πρεπει να κατεβασω χαρτες για καθε περιοχη ξεχωριστα?Sorry αν ρωταω βλακιες αλλα δεν εχω ξανασχοληθει:happy:
iphone 3G & Nokia N82 owner

Παιδιά ενδιαφέρομαι να μπουλήσω ένα destinator pn σε άριστη κατάσταση με όλα τα σχετικά παρελκόμενα σε διαπραγματεύσιμη τιμή...

όσοι ενδιαφέρεστε στείλτε mail andreasarc@yahoo.gr

¨

ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΙΜΙ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΙ.