Jump to content

Destinator PN

angel1979
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

kalimera se olous.katevase o filos mou xtes ton kenourgio xarti .

meta lipis mou eida oti kai o kainourgios xartis den exei ,toylaxiston gia xalkida ,tis anadromiseis (apagoreftika) :(

krima kai i8ela na apoktiso giati kano diadromes stin eparxia sixna.

Yparxei periptosi na ginei kati tetio kai pote?

Αυτή τη στιγμή έχουμε στη βάση μας το 70% της Χαλκίδας έτοιμο, αλλά δυστυχώς δε πρόλαβε να μπει στη παρούσα έκδοση. Η Χαλκίδα θα είναι στην επόμενη έκδοση του χάρτη η οποία δε ξέρουμε ακομή πότε θα κυκλοφορήσει (σε 4 - 6 μήνες)

καλησπερα ... πως μπορουμε να κατεβασουμε το νεο χαρτη?στο σαιτ της ngi δεν εχει τον νεο . γραφει οτι βγηκε αλλα μονο beta.ποτε θα μπορεσουμε να τον κατεβασουμε?

Αυτή τη στιγμή έχουμε στη βάση μας το 70% της Χαλκίδας έτοιμο, αλλά δυστυχώς δε πρόλαβε να μπει στη παρούσα έκδοση. Η Χαλκίδα θα είναι στην επόμενη έκδοση του χάρτη η οποία δε ξέρουμε ακομή πότε θα κυκλοφορήσει (σε 4 - 6 μήνες)

se efxaristo gia tin apantisi.

krima omos giati i xalkida vouliazei sabbatokyriaka apo a8inaious kai genika ksenous.

8a perimenoume. :whistle:

Με τον καινουργιο χαρτη ειδα οτι εχει η παρος που πηγα εχει τρομερες διαφορες δεν γινοταν να βγει λιγο πιο νωρις..:O

Μπραβο παντος αρχιζει και παιρνει μια μορφη η ελλαδα... ! ! ! ! !

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Δε μπορώ να καταλάβω, μπορείς να έρθεις από την NGi να το δούμε.

Μου είναι λίγο δύσκολο δίοτι είμαι θεσσαλονίκη.Εφόσον έχω εγκαταστήσει τα greek.cab δεν θα έπρεπε να έχω και ελληνικά στη φωνή??

Εγώ πάντως με τον καινούριο χάρτη δεν είδα διαφορά στα μέρη του Νομού Αργολίδας που κινούμαι... :(
Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150

Δεν είδες γιατί η Πελοπόννησος είχε ήδη πυκνό δίκτυο από τη προηγούμενη έκδοση. Για την επόμενη έκδοση έχουμε προγραμματίσει αρκετούς επιτόπιους ελέγχους και καταγραφές στη Πελοπόννησο.

Μου είναι λίγο δύσκολο δίοτι είμαι θεσσαλονίκη.Εφόσον έχω εγκαταστήσει τα greek.cab δεν θα έπρεπε να έχω και ελληνικά στη φωνή??

Αν είσαι Θεσσαλονίκη μπορείς να επισκεφτείς την mls http://www.mls.gr

Καλα ολα αυτα αλλα πως θα κατεβασουμε τον νεο χαρτη.

Δεν υπαρχει καπου ενα link.

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Εγω παντος επειδη δεν τα παω και πολυ καλα με αυτα εχω το Destinator 3 ακομη. Εχω λοιπόν το εξής πρόβλημα. Μηδενισε το pda λογω "καθισιου" και χρειαζομαι τωρα το activation number. Που μπορώ να το βρω μιας και η NGI αναφέρεται μόνο στο PN??? τα νευρα μου...:mad: :mad:

Καλησπέρα να ρωτήσω κατι και έγω,

υπάρχουν κάπου χάρτες για Ταυλάνδη, ψάχνω στο internet αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Μήπως θα πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποιο άλλο πρόγραμμα αντι του Destinator PN

Ευχαριστώ

kalispera.exw to hp 6515 k to destinator pn.to problima pou exw einai oti den syndeetai me doryforous.enw apo to gps settings sto menu mou briskei to gps,otan paei na psaxei gia doryforous mou grafei oti den brethike gps.k exw kanei update sto quick gps connection(efarmogi pou synodeuei to ppc mou gia to gps).opoios exei kamia idea gia to problima mou as mou pei.
Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

Εγω παντος επειδη δεν τα παω και πολυ καλα με αυτα εχω το Destinator 3 ακομη. Εχω λοιπόν το εξής πρόβλημα. Μηδενισε το pda λογω "καθισιου" και χρειαζομαι τωρα το activation number. Που μπορώ να το βρω μιας και η NGI αναφέρεται μόνο στο PN??? τα νευρα μου...:mad: :mad:

Πάρε ένα τηλέφωνο στην NGI. Είχα αντίστοιχο πρόβλημα όταν είχα το Dest3 και το S100 μου και οι άνθρωποι με εξυπηρέτησαν από το τηλέφωνο σε 10 λεπτά.

paidia opoios mporei as me boithisei.exw to hp 6515 (wm2003) k to destinator pn.to problima pou exw einai oti den syndeetai me doryforous.enw apo to gps settings sto menu mou briskei to gps,otan paei na psaxei gia doryforous mou grafei oti den brethike gps.k exw kanei update sto quick gps connection(efarmogi pou synodeuei to ppc mou gia to gps).ti ftaei?
Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

paidia opoios mporei as me boithisei.exw to hp 6515 (wm2003) k to destinator pn.to problima pou exw einai oti den syndeetai me doryforous.enw apo to gps settings sto menu mou briskei to gps,otan paei na psaxei gia doryforous mou grafei oti den brethike gps.k exw kanei update sto quick gps connection(efarmogi pou synodeuei to ppc mou gia to gps).ti ftaei?

Έχω την εντύπωση ότι είναι δεσμευμένη η θύρα του 6515 από το πρόγραμμα πλοήγησης που έχει φορτωμένο "από τη μαμά του"..

Θέλει "μοίρασμα" η θύρα com (Ψάξε για gpsgate, port splitter)

τα φτυσε το site της ngi παλι...

Αγαπητέ Zeppelin ερώτηση, όσοι πήραμε τις αναβαθμίσεις απο Dest 3 σε PN Πρέπει πάλι να καταχωρήσουμε τα κλειδιά για να μπορέσουμε να κατεβάσουμε τον νέο χάρτη?

Μου βγάζει τον 2005

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν χρειάζεται τουλάχιστον για μένα αγαπητέ!

είστε εκπληκτικοί! πήρα τηλέφωνο και με εξυπηρέτησε άμεσα μια συνάδελφος σου.

σας ευχαριστώ! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχετε δωσει μια αλλη εικονα στα νησια μας και εκει φαινεται η δουλεια σας!!

Ευχαριστουμε ΛΟΙΠΟΝ!!!!!:p :D :p

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

εχω το hp2190 και το dest.pn γνησιο περασμενο στην μνημη του pda,η ερωτηση μου ειναι οταν κατεβασω την καινουρια εκδοση του χαρτη την παλια να την κανω delete απο το pda;ευχαριστω!!!(ειμαι νεος ακομα!!!!!)

@cfotis13

Κράτησε την backup και κάνε αλλαγή του χάρτη σου.

πέρασε επίσης χειροκίνητα( στην περίπτωση που το προγραμμα το χεις στην SD) ή τρέχοντας το cab των forlinks.

[sIGPIC][/sIGPIC]