d_c Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 μπορείς να μεταφέρεις όλο το φάκελο destinatorApps/destinator στην SD και μέσα εκεί να βάλεις τον χάρτη.έπειτα θα κάνεις μια νέα συντόμευση για να μπορείς να ανοίγεις την εφαρμογή από το start menu. Ευχαριστώ πολύ bbbb, αυτό δουλεύει. Όμως έχω ένα άλλο πρόβλημα τώρα. Αφού κάνω install το destinator, βάζω τους χάρτες (i.e to folder GreeceU) κάτω από το folder /destinatorApps/destinator. Τρέχω το πρόγραμμα και μου βγάζει ένα μήνυμα: "Your First DCA Version: " Αυτό μόνο… Καμία ιδέα τι φταίει; Επίσης, δοκίμασα να το βάλω κάτω από το /destinatorApps και βγάζει πάλι το ίδιο. Αν δεν το έχω καθόλου αυτό το folder, απλά μου βγάζει (φυσικά), "Map not found". Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AIWA Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Μπορει κανεις να μου στειλει με pm τον τελευταιο χαρτη για το PN εχει βγει ο 2006.Q3 ?? Παράθεση Xiaomi redmi note 8 pro 128gb perl white:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Μπορει κανεις να μου στειλει με pm τον τελευταιο χαρτη για το PN εχει βγει ο 2006.Q3 ?? θα βγει σύντομα: http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Ρε παιδιά ξέρει κανείς που αποθηκεύονται τα "Αγαπημένα σημεία" που κρατάει στη μνήμη το destinator; Που βρίσκονται να τα κάνω copy για να μην τα ξαναπερνάω; Ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Destinator apps>destinator>common>favorites>My favorites. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dor Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Θα ήθελα να κάνω 2ε ρωτησούλες 1)Το Destinator PN ενώ έχει τους δρόμους στα ελληνικά τα μενού του είναι στα αγγλικά και οι φωνητικές οδηγίες και αυτές στα αγγλικά.Τι μπορώ να κάνω για να γίνουν ελληνικά???2) Μπορώ να φορτώσω και άλλους χάρτες μαζί με τους ελληνικούς και να διαλέγω άλλους όταν πάω εξωτερικό? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Θα πας στο "Όψη & Αίσθηση" και θα επιλέξεις Ελληνικές φωνητικές οδηγίες. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν Ελληνικά να επιλέξεις, εγκατέστησε το Greek.cab που θα βρεις μάλλον στην SD σου στο 2577/AddOns Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dor Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Το μενού του Destinator PN είναι στα αγγλικά και λέει Look & Feel.Ενώ έχω κάνει εγκατάσταση τα Greek.cab δεν γίνετε τίποτα.Ολα τα έχω κάνει εγκατάσταση στην SD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Αν έχεις εγκαταστήσει το main.cab τότε μπαίνοντας το "Look & Feel" θα πρέπει να βλέπεις και Greek εκτός από default, τόσο στο Voice Prompts όσο και στο Skin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Νέος χάρτης: http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=1637 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dor Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Αν έχεις εγκαταστήσει το main.cab τότε μπαίνοντας το "Look & Feel" θα πρέπει να βλέπεις και Greek εκτός από default, τόσο στο Voice Prompts όσο και στο Skin. Βλέπω default και English μόλις το γύρισα σε defeult το μενού έγινε στα ελληνικά αλλά η φωνή είναι πάλι αγγλικά.Τι φταίει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viperv80 Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Αν και είμαι σίγουρος ότι έχει ξαναερωτηθεί (πολλές σελίδες όμως)... υπάρχει κάτι αντίστοιχο του Destinator (ποιοτικά) για PC? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis4 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 kalimera se olous.katevase o filos mou xtes ton kenourgio xarti . meta lipis mou eida oti kai o kainourgios xartis den exei ,toylaxiston gia xalkida ,tis anadromiseis (apagoreftika) :( krima kai i8ela na apoktiso giati kano diadromes stin eparxia sixna. Yparxei periptosi na ginei kati tetio kai pote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Αν και είμαι σίγουρος ότι έχει ξαναερωτηθεί (πολλές σελίδες όμως)... υπάρχει κάτι αντίστοιχο του Destinator (ποιοτικά) για PC? Απο οτι ξερω φιλε μου η Αναβαση εχει ενα παρομοιο προγραμμα για PC.Δες εδω http://www.anavasi.gr Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Βλέπω default και English μόλις το γύρισα σε defeult το μενού έγινε στα ελληνικά αλλά η φωνή είναι πάλι αγγλικά.Τι φταίει?? Δε μπορώ να καταλάβω, μπορείς να έρθεις από την NGi να το δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis4 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 [agapite zepelin mporeis na apantiseis se parakalo kai se mena parapano ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 kalimera se olous.katevase o filos mou xtes ton kenourgio xarti . meta lipis mou eida oti kai o kainourgios xartis den exei ,toylaxiston gia xalkida ,tis anadromiseis (apagoreftika) :( krima kai i8ela na apoktiso giati kano diadromes stin eparxia sixna. Yparxei periptosi na ginei kati tetio kai pote? Αυτή τη στιγμή έχουμε στη βάση μας το 70% της Χαλκίδας έτοιμο, αλλά δυστυχώς δε πρόλαβε να μπει στη παρούσα έκδοση. Η Χαλκίδα θα είναι στην επόμενη έκδοση του χάρτη η οποία δε ξέρουμε ακομή πότε θα κυκλοφορήσει (σε 4 - 6 μήνες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 καλησπερα ... πως μπορουμε να κατεβασουμε το νεο χαρτη?στο σαιτ της ngi δεν εχει τον νεο . γραφει οτι βγηκε αλλα μονο beta.ποτε θα μπορεσουμε να τον κατεβασουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis4 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Αυτή τη στιγμή έχουμε στη βάση μας το 70% της Χαλκίδας έτοιμο, αλλά δυστυχώς δε πρόλαβε να μπει στη παρούσα έκδοση. Η Χαλκίδα θα είναι στην επόμενη έκδοση του χάρτη η οποία δε ξέρουμε ακομή πότε θα κυκλοφορήσει (σε 4 - 6 μήνες) se efxaristo gia tin apantisi. krima omos giati i xalkida vouliazei sabbatokyriaka apo a8inaious kai genika ksenous. 8a perimenoume. :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Με τον καινουργιο χαρτη ειδα οτι εχει η παρος που πηγα εχει τρομερες διαφορες δεν γινοταν να βγει λιγο πιο νωρις..:O Μπραβο παντος αρχιζει και παιρνει μια μορφη η ελλαδα... ! ! ! ! ! Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dor Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Δε μπορώ να καταλάβω, μπορείς να έρθεις από την NGi να το δούμε. Μου είναι λίγο δύσκολο δίοτι είμαι θεσσαλονίκη.Εφόσον έχω εγκαταστήσει τα greek.cab δεν θα έπρεπε να έχω και ελληνικά στη φωνή?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jazzedout Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Εγώ πάντως με τον καινούριο χάρτη δεν είδα διαφορά στα μέρη του Νομού Αργολίδας που κινούμαι... :( Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Δεν είδες γιατί η Πελοπόννησος είχε ήδη πυκνό δίκτυο από τη προηγούμενη έκδοση. Για την επόμενη έκδοση έχουμε προγραμματίσει αρκετούς επιτόπιους ελέγχους και καταγραφές στη Πελοπόννησο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Μου είναι λίγο δύσκολο δίοτι είμαι θεσσαλονίκη.Εφόσον έχω εγκαταστήσει τα greek.cab δεν θα έπρεπε να έχω και ελληνικά στη φωνή?? Αν είσαι Θεσσαλονίκη μπορείς να επισκεφτείς την mls http://www.mls.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Καλα ολα αυτα αλλα πως θα κατεβασουμε τον νεο χαρτη. Δεν υπαρχει καπου ενα link. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts