docofmobile Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Λοιπόν νέο bug. Μετά την αναβάθμιση σε Android 11 το περιεχόμενο στην οθόνη "γέρνει" μια δεξιά , μια αριστερά. Έχω στείλει αναφορά, για να δούμε.... Παράθεση NOKIA 808 PUREVIEW THE MOBILE KING - XIAOMI MI 10 PRO 5G USER. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Λοιπόν νέο bug. Μετά την αναβάθμιση σε Android 11 το περιεχόμενο στην οθόνη "γέρνει" μια δεξιά , μια αριστερά. Έχω στείλει αναφορά, για να δούμε.... Τι ακριβως εννοεις? Δεν καταλαβα καν ποιο ειναι το bug. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docofmobile Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 (edited) Τι ακριβως εννοεις? Δεν καταλαβα καν ποιο ειναι το bug. Ότι περιεχόμενο εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού δεν είναι στην "ευθεία" κάθετα δηλαδή στην οθόνη αλλά "γέρνει" μια προς τα δεξιά και μια προς τα αριστερά.... - κάτι πήγε στραβά μετά την επανεκκίνηση και εγκατάσταση καθώς δεν έδειξε σωστά το ποσοστό εγκατάστασης. Κόλλησε σε κάποια φάση και μετά από ώρα ξεκόλλησε και συνέχισε και ήμουν τυχερός που επανεκκίνησε κανονικά. Μάλλον όμως έμειναν... "Κουσουρια"!.- Edited December 11, 2020 by docofmobile Παράθεση NOKIA 808 PUREVIEW THE MOBILE KING - XIAOMI MI 10 PRO 5G USER. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARIOSVRS Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Ότι περιεχόμενο εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού δεν είναι στην "ευθεία" κάθετα δηλαδή στην οθόνη αλλά "γέρνει" μια προς τα δεξιά και μια προς τα αριστερά.... - κάτι πήγε στραβά μετά την επανεκκίνηση και εγκατάσταση καθώς δεν έδειξε σωστά το ποσοστό εγκατάστασης. Κόλλησε σε κάποια φάση και μετά από ώρα ξεκόλλησε και συνέχισε και ήμουν τυχερός που επανεκκίνησε κανονικά. Μάλλον όμως έμειναν... "Κουσουρια"!.- Ειναι παρωδια τελικα το miui. Προσεξε τι λες ομως γιατι θα σε κατηγορησουν οτι δεν ξερεις να το δουλευεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Δεύτερο Pro,λοιπόν,στο φόρουμ μας,που έχει θέμα με την ενημέρωση. Μάλιστα... Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docofmobile Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 (edited) Ειναι παρωδια τελικα το miui. Προσεξε τι λες ομως γιατι θα σε κατηγορησουν οτι δεν ξερεις να το δουλευεις! Δεν ξέρω πόσο πιο σωστά να διατυπώσω το πρόβλημα. θα δώσω ένα παράδειγμα : ανοίγεις τις ρυθμίσεις του κινητού. η γραμματοσειρά καθε ρύθμισης ξεκινά απο τα αριστερά της οθόνης και ελαφρώς γέρνει προς τα δεξιά στο τελείωμα της αντι να είναι παράλληλα με το κάτω μέρος της οθόνης. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα μενού και τις εφαρμογές εκτός απο δυο παιχνίδια που έχουν κάθετη οθόνη. δεν ξέρω τι λαθος πηγε με την αναβαθμιση και εμφανίζεται έτσι το περιεχόμενο της οθόνης. απλά ενημερωτικά, έχω και το redmi mi9t pro και το redmi note 9 pro που κατά καιρούς έχω αντιμετωπίσει bugs τα οποία λύθηκαν σε επόμενα updates αλλά όπως και να έχει , είναι ενοχλητικό έστω και αν τα διορθώνουν μετά. Edited December 12, 2020 by docofmobile Παράθεση NOKIA 808 PUREVIEW THE MOBILE KING - XIAOMI MI 10 PRO 5G USER. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Δοκίμασες να ξαναπεράσεις την ενημέρωση; Hard reset έκανες μήπως; Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docofmobile Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Δοκίμασες να ξαναπεράσεις την ενημέρωση; Hard reset έκανες μήπως; Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ο όγκος των δεδομένων που έχω είναι αποτρεπτικό να κάνω hard reset. Θα είναι η τελευταία λύση εάν δε διορθωθεί με επόμενο update. Κάτι έχω διαβάσει για μια έκδοση 12.5 που θα δοθεί υποτίθεται μέσα στο επόμενο διάστημα. Να ξαναπεράσω τη ενημέρωση εννοείς μέσω του update του κινητού; Παράθεση NOKIA 808 PUREVIEW THE MOBILE KING - XIAOMI MI 10 PRO 5G USER. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Ναι. επισης,πέρασε τα αρχεία σου σε έναν υπολογιστή βρε αδερφέ,κάπου τέλος πάντων.Ειδες τι μπορεί να συμβεί. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 https://techblog.gr/mobile/xiaomi-mi-11-episima-me-kamera-108mp-othoni-120hz-kai-timi-500-eyro/ Με βάση την τελευταία τιμολογιακή πολιτική της ( βλ. Mi 10 T & 10 T Pro) αν όντως κάνει καμιά προωθητική θα τους διαλύσει όλους... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. February 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2021 Καλησπερα. Κατοχος κ εγω mi10 pro. Φοραει την global κ σκεφτομουν να ξεκλειδωσω να του περασω ρην ευρωπαϊκή... Εχει κανενας την ευρωπαϊκή να μου πει αν εχει bugs πολλα? Η global καλη μου φαινεται αλλα ρουφαει καμποσο την μπαταρια... Μπορει να ειναι κ δικη ενρυπωση μιας κ προερχομαι απο mi note 10 που η μπαταρια ηταν λιγο ατελειωτη.. Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. February 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2021 Εγω είμαι με Mi 10 που είναι ιδια ειναι εκτος της καμερας. Εχω ευρωπαικη stable και ειμαι στις περίπου 6.30 ωρες SOT μεσα σε 48 ωρες χρησης σε μια πλήρη φόρτιση και ολα ανοιχτα (ρολοι, δεδομενα, συγχρονισμοι)... Δεν το λες και ασχημα... Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. February 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2021 (edited) Μια χαρα ειναι 6:30 ωρες. Η global δεν μου βγαζει τοσο... Android 11 παντα μιλαμε...??κ 90hz οθονη.... Edited February 14, 2021 by chrisnikgr Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. February 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2021 Μια χαρα ειναι 6:30 ωρες. Η global δεν μου βγαζει τοσο... Android 11 παντα μιλαμε...??κ 90hz οθονη....Ναι Android 11 (12.2.4 eu stable) με 90hz και dark mode Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 Απιστευτο το ποσο μια ρομ μπορει να σου δωσει χαλια εικονα για ενα κινητο.... Πεταξα την global κ εβαλα eea... Καμια σχεση τουλαχιστον σε θεμα μπαταριας κ γρηγοραδας... Οι εφαρμογές δουλεύουν απροβληματιστα!! Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Απο το Mi 5 μου το 2016, μετα στο Pocophone και τωρα στο Mi10 Pro, παντα ειχα την eu rom. Μαλιστα ειμαι και σε developer τωρα χωρις κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docofmobile Δημ. February 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2021 "to whom it may concern".... έσκασε αναβάθμιση security update ιανουαρίου 12.2.4(RJAEUXM). φαίνεται να έχουν λυθεί και τα θέματα που αντιμετώπιζα. πόστ #306. Παράθεση NOKIA 808 PUREVIEW THE MOBILE KING - XIAOMI MI 10 PRO 5G USER. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. February 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2021 Τωρα εσκασε?? Την εχω περασμενη καμια 20ρια μερες... Φαινεται οντως μια χαρα κ δουλεύει αψογα μεχρι στιγμης Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. February 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2021 Μην κατεβάσετε την 12.2.5 κατέστρεψε τελείως την κάμερα νυχτερινές φωτογραφίες επιεικώς απαράδεκτες να μην πω χάλια ένα πράγμα προσπαθούν να διορθώσουν και 10:00 χαλάνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. February 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2021 Οντως τωρα...???? Δεν εβγαλα φωτο για να κρινω.... Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. February 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2021 Δεν δουλεύει σωστά ούτε το AI ούτε το HDR για παράδειγμα μέχρι προχθές τραβούσαμε ζουμ το φεγγάρι και φαινόντουσαν λεπτομέρειες όσο μπορούν να φανούν με *x50 zoom σήμερα που προσπάθησα να βγάλω την πανσέληνο το μόνο που φαίνεται είναι ένα καμμένο στρογγυλό φωτεινό σαν να τραβάς τον ήλιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. February 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2021 Μηπως πρεπει να τραβηξεις με την επιλογη που εχει για το φεγγαρι? Γιατι ειδα φωτο στο telegram με φοβερη λεπτομερεια. Αλλα με την επιλογη που σου ειπα... Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. February 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2021 Ποια είναι αυτή η επιλογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. February 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2021 Ποια είναι αυτή η επιλογή; Υπερπανσεληνος Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. February 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2021 Που βρίσκεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts