christos_1974 Δημ. June 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2021 Καλημέρα σε όλους. Έχω θέμα σοβαρό! Η ένδειξη της μπαταρίας του κινητού ήταν κολημένη στο 44% από εχθές το πρωί. Το βράδυ όταν το έβαλα για να το φορτίσω μέσω του φορτιστή δεν έκανε τίποτα (όυτε έδειχνε να αυξάνεται η μπαταρία), έκανε restart μόνο του και με το που έβαζα το pin ξαναέκανε restart. Όταν το έβαλα να το φορτίσω μέσω της USB θύρας του laptop μου, έδειχνε την ένδειξη ότι φορτίζει μέσω USB αλλά χωρίς πάλι να δείχνει ότι αυξάνεται η ένδειξη της μπαταρίας, Το άφησα όλη τη νύχτα και το πρωί που πήγα να δω εάν δουλέυει εκτός φόρτισης έκλεισε. Το τηλέφωνο δείχνει να μην μπορεί να φορτίσει. Εχετε καμιά ιδέα τη έχει παιχτεί. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpgr Δημ. June 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2021 Καλημέρα σε όλους. Έχω θέμα σοβαρό! Η ένδειξη της μπαταρίας του κινητού ήταν κολημένη στο 44% από εχθές το πρωί. Το βράδυ όταν το έβαλα για να το φορτίσω μέσω του φορτιστή δεν έκανε τίποτα (όυτε έδειχνε να αυξάνεται η μπαταρία), έκανε restart μόνο του και με το που έβαζα το pin ξαναέκανε restart. Όταν το έβαλα να το φορτίσω μέσω της USB θύρας του laptop μου, έδειχνε την ένδειξη ότι φορτίζει μέσω USB αλλά χωρίς πάλι να δείχνει ότι αυξάνεται η ένδειξη της μπαταρίας, Το άφησα όλη τη νύχτα και το πρωί που πήγα να δω εάν δουλέυει εκτός φόρτισης έκλεισε. Το τηλέφωνο δείχνει να μην μπορεί να φορτίσει. Εχετε καμιά ιδέα τη έχει παιχτεί. Ευχαριστώ πολύ. Πριν αρχίσεις να σκας δεν κάνεις ένα hard reset ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2021 Με λίγα λόγια,μπαταρία έχει τώρα για να το ανοίξεις; Αν ναι δοκίμασε πάλι σε άλλον φορτιστή . Αν όχι,το σέρβις είναι μονόδρομος . Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_1974 Δημ. June 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2021 Με λίγα λόγια,μπαταρία έχει τώρα για να το ανοίξεις; Αν ναι δοκίμασε πάλι σε άλλον φορτιστή . Αν όχι,το σέρβις είναι μονόδρομος . Ανοίγει, βάζω pin και κλείνει. DEAD. Έχω δοκιμάσει και με άλλο τρόπο φόρτισεις αλλά τίποτα.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2021 Ανοίγει, βάζω pin και κλείνει. DEAD. Έχω δοκιμάσει και με άλλο τρόπο φόρτισεις αλλά τίποτα.:( Ασύρματη φόρτιση;; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_1974 Δημ. June 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2021 Ασύρματη φόρτιση;; Δυστυχώς δεν έχω φορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2021 Δυστυχώς δεν έχω φορτιστή. Άφησε το όλη μέρα στην φόρτιση. Αν δεν, σέρβις. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_1974 Δημ. June 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2021 Το άφησα όλη νύχτα αλλά τίποτα δυστυχώς. Θα δοκιμάσω αύριο (διότι δεν έχω τώρα) άλλο φορτιστή και άλλο καλώδιο. Αλλιώς με βλέπω για σέρβις και ο θεός βοηθός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 (edited) Το άφησα όλη νύχτα αλλά τίποτα δυστυχώς. Θα δοκιμάσω αύριο (διότι δεν έχω τώρα) άλλο φορτιστή και άλλο καλώδιο. Αλλιώς με βλέπω για σέρβις και ο θεός βοηθός. Φίλε,έβγαλες άκρη τελικά; Το ότι βγήκε για το mi 10 lite η 12.5 και για εμάς ακόμα όχι,με ξεπερνάει .. Edited June 22, 2021 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 Παιδια εδω και 3 μερες η εφαρμογή του facebook δεν μου ανοιγει σχολια κτλπ οταν ειμαι με 4G. Αμα γυρισω σε wifi ή κανω επανεκκίνηση το κινητο λειτουργει κανονικα.. Αμα ξαναγυρισω σε 4G μετα απο καμια ωρα πάλι το ιδιο. Ιντερνετ εχω κανονικα. Το κανει σε κανεναν αλλο? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Καλησπέρα παιδιά. Κάτοχος εδώ και 3μερες. Ξέρει κανείς τι παίζει με το μεσεντζερ και βγάζει τετράγωνες ειδοποιήσεις που δεν δουλεύουν και καλά, και όχι την κλασική φούσκα - ειδοποίηση? Επίσης υπάρχει κάποια καλή gcam να δουλεύει σωστά και το βίντεο.? Είμαι με την 12. 2.7 ακόμη εντωμεταξύ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Καλησπέρα παιδιά. Κάτοχος εδώ και 3μερες. Ξέρει κανείς τι παίζει με το μεσεντζερ και βγάζει τετράγωνες ειδοποιήσεις που δεν δουλεύουν και καλά, και όχι την κλασική φούσκα - ειδοποίηση? Επίσης υπάρχει κάποια καλή gcam να δουλεύει σωστά και το βίντεο.? Είμαι με την 12. 2.7 ακόμη εντωμεταξύ.. Καλησπέρα. Το μεσσεντζερ,λογικά θα φτιάξει με την 12.5 Gcam,,προσωπικά δεν έχω,γιατί με καλύπτει η στοκ με ελάχιστο ψαχτηρι. Η 12.2.8 είναι η τελευταία,αλλά δεν έχει καμία διαφορά με την 12.2.7 Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Εδώ και 4 ήμερες είμαι με 12.5.1 σε EEA. ΠΟΛΎ smooth εμπειρία. Ακόμα το ψάχνω γενικότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Εδώ και 4 ήμερες είμαι με 12.5.1 σε EEA. ΠΟΛΎ smooth εμπειρία. Ακόμα το ψάχνω γενικότερα. Που την βρήκες φίλε μου; Αυτή που έχω κατεβάσει,δεν με αφήνει να την περάσω. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Και εγώ την είχα κατεβάσει καμία δεκαριά μέρες πριν κσι δεν την έβαζε. Προχθές όμως την πέρασε που την δοκίμασα. https://xiaomirom.com/en/rom/mi-10-umi-europe-fastboot-recovery-rom/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 (edited) Και εγώ την είχα κατεβάσει καμία δεκαριά μέρες πριν κσι δεν την έβαζε. Προχθές όμως την πέρασε που την δοκίμασα. https://xiaomirom.com/en/rom/mi-10-umi-europe-fastboot-recovery-rom/ Φορτίζω και θα δοκιμάσω . Άντε να δούμε. Μόλις την πέρασα. Ώρα δοκιμων. Edited June 23, 2021 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Την πέρασα και εγώ. Τι συμβαίνει και ζητάει συνέχεια pin μετά από δακτυλικό αποτύπωμα ή αναγνώριση προσώπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Την πέρασα και εγώ. Τι συμβαίνει και ζητάει συνέχεια pin μετά από δακτυλικό αποτύπωμα ή αναγνώριση προσώπου; Ξεκλειδώνει με δάχτυλο και σου ζητάει πιν; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 (edited) Άκυρο. Η εφαρμογή screen off and lock το προκαλούσε. Edited June 23, 2021 by tsourisg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. June 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2021 Φορτίζω και θα δοκιμάσω . Άντε να δούμε. Μόλις την πέρασα. Ώρα δοκιμων. Περιμένουμε εντυπώσεις. Άντε γιατί πολύ την καθυστέρησαν Ενημέρωση ασφαλείας android δεν πιστεύω να έχει Μαρτίου ακόμα ? Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2021 Περιμένουμε εντυπώσεις. Άντε γιατί πολύ την καθυστέρησαν Ενημέρωση ασφαλείας android δεν πιστεύω να έχει Μαρτίου ακόμα ? Καλημέρα! Του Μαίου είναι. Σε πρώτες εντυπώσεις,το τηλέφωνο έγινε ακόμα πιο βούτυρο. Όλα δείχνουν να ανοίγουν αστραπή. Δεν έκανα ούτε reset,ούτε τίποτα ,αλλά μπορεί να φταίει και το ότι είναι φρέσκια rom Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. June 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2021 Καλησπέρα. Το μεσσεντζερ,λογικά θα φτιάξει με την 12.5 Gcam,,προσωπικά δεν έχω,γιατί με καλύπτει η στοκ με ελάχιστο ψαχτηρι. Η 12.2.8 είναι η τελευταία,αλλά δεν έχει καμία διαφορά με την 12.2.7 Σε ευχαριστώ πολύ.. Φαίνεται μας αργήσανε με την 12.5.. Κάποιο καλό προστατευτικο οθόνης και καμιά θήκη σχετικά λεπτή ξέρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 Εδώ η σειρά Μ10Τ έχει πάρει την 12.5.1 που διορθώνει κάποια θέματα που είχαν με την 12.5.:blink: Για να δούμε με τα δικά μας τι γίνεται. :confused: Και όχι και τίποτα άλλο αλλά ήμαστε με security patch 5 μηνών πίσω!!:mad: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 Επιτέλους .. μόλις ήρθε. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 Επιτέλους .. μόλις ήρθε. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποιος? Που? Τι? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts