Jump to content

panpgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    51
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panpgr

  1. Είναι το ίδιο όμως τελικά έτσι ; Αυτή που έρχεται στο τηλ είναι πλήρης. Δεν χρειάζεται να περαστούν και οι δύο.
  2. Μου ηρθε τις προάλλες η 12.5.5 και ήταν 850ΜΒ. Στο επίσημο site τη δίνει 3.3GB. Είναι το ίδιο απλά αυτή που ήρθε περιέχει μόνο τις νέες προσθήκες ενώ του site είναι ολόκληρη και περιλαμβάνει και τα παλιότερα που υπάρχουν ήδη στο τηλέφωνο απ' την προηγούμενη αναβάθμιση ;
  3. Πριν αρχίσεις να σκας δεν κάνεις ένα hard reset ;
  4. Αφου είναι άλλο το πρόβλημα τελικά, με συγχωρείτε. Δεν είχα καμία πρόθεση, πάντως , να κατηγορήσω κανέναν για τίποτα. Να βοηθήσω ήθελα, απλά ο γραπτός λόγος δημιουργεί παρεξηγήσεις κάποιες φορες. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με το άλλο έγινε μπέρδεμα αλλά το βρήκαμε. Όσο για τον αισθητήρα δεν ξέρω αλλά, πλέον, δεν έχω θέμα με την οθόνη. Κι ένας φίλος που είχε το ίδιο, με τη συγκεκριμένη ρύθμιση λύθηκε. Ευχαριστώ πάντως !!
  5. Απ 'την στιγμή που πήρα το τηλέφωνο και διαπίστωσα πως κατά τη συνομιλία, η οθόνη δεν σβήνει όταν πλησιάζω τη συσκευή στο αυτί, έψαξα όλο το μενού και το διόρθωσα. Αν κατάλαβα σωστά απ' την απάντησή σου και κάποιων άλλων δεν δοκιμάσατε την απλούστατη λύση που σας έδωσα κι απλά σας αρέσει να διαφωνείτε. Δικαίωμά σας, συνεχίστε να περιμένετε update και να κατηγορείτε τη Xiaomi και το Mi10.
  6. Δεν θα διορθωθεί επειδή δεν υπήρξε ποτέ bug. Έχω ξαναγράψει τη λύση παλιότερα, τη γράφω άλλη μία. Ρυθμίσεις - Πρόσθετες ρυθμίσεις - Προσβασιμότητα - Σωματικά και Ενεργοποίηση της επιλογής (Τερματ. κλήσης με κουμπί λειτ.)
  7. Υπάρχει πιθανότητα να μην έκαναν την επανεκκίνηση που ζητάει στο τέλος η διαδικασία για να ολοκληρωθεί. Αν, για παράδειγμα, προτιμήσει κάποιος να κάνει μόνος του (χειροκίνητα) την επανεκκίνηση η εγκατάσταση δεν γίνεται.
  8. Σέρνεις από πάνω προς τα κάτω στην οθόνη όπως κάνεις για να δεις το μενού με bluetooth, φακό, εγγραφή οθόνης, τοποθεσία κτλ και πατάς κάτω κάτω εκεί που λέει "Σήμερα: τάδε MB Αυτό το μήνα: τάδε ΜΒ"
  9. 1. Τώρα που το ξεκλείδωσες τι γίνεται με την εγγύηση ; 2. Γιατί δεν πέρασες απευθείας την τελευταία V12.2.1.0.RJBEUXM ; Περιμένεις να σου έρθει έτοιμη επειδή στην σελίδα τους τη δίνουν Stable Beta ; 3. Θα σου έρχονται κανονικά γενικά οι αναβαθμίσεις για έκδοση EEA (BEUXM) ή θα πρέπει να τις περνάς μόνος σου ;
  10. Μήπως ξέρεις πώς το περνάμε αυτό ;
  11. Υπήρχε ένα θέμα που είχε αναφερθεί σε παλαιότερα posts. Είχε να κάνει με τον τερματισμό κλήσης. Είτε καλούσαμε είτε μας καλούσαν, μόλις απομακρύναμε τη συσκευή απ' το αυτί η οθόνη δεν το "διάβαζε", παρέμενε ανενεργή (μαύρη), με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να τερματίσουμε την κλήση. Ψευτοπρόβλημα μεν, υπήρχε δε. Λύθηκε πάντως. Για όσους δεν το έχουν βρει ακόμα η διαδρομή είναι η εξής: Ρυθμίσεις - Πρόσθετες ρυθμίσεις - Προσβασιμότητα - Σωματικά - Το κουμπί λειτ. τερμ. την κλήση (το ενεργοποιούμε). Μ' αυτή την επιλογή, εκτός του ότι ανάβει (ταχύτατα) η οθόνη μόλις την απομακρύνουμε απ' το αυτί, μπορούμε επίσης να τερματίσουμε την κλήση και με το power button.
  12. Σωστοί και οι δύο. Και η λέξη κλειδί είναι "αντανάκλαση". Οι φωτογραφίες και τα βίντεο, που παρουσιαζόταν το δήθεν (τελικά) πρόβλημα, ήταν τραβηγμένα από ψηλά κι από κάτω υπήρχε πολύ έντονος φωτισμός. Μόλις απομακρυνόταν απ' κάδρο δεν υπήρχαν τα στίγματα. Ακόμα και σε σημεία με δυνατό φωτισμό όλα ήταν πεντακάθαρα. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και σε δοκιμή που έκανα (από περιέργεια) στις ίδιες συνθήκες με το poco F2.
  13. Πολύ μικρό το κακό είναι η αλήθεια εκτός κι αν σε κάποιον αρέσει να τραβάει τους ουρανούς. Αν και πάλι δεν φαίνεται αν δεν το ξέρεις εκτός απ' το βίντεο που κινείται συνεχώς. Υ.Γ. Με το καλό το καινούργιο και χωρίς θέματα !!!
  14. Κάπου το διάβασα. Αν και μιλούσαν για το Mi 10, πιθανότατα αυτός που το ανέφερε να είχε το PRO. Ευχαριστώ !!
  15. Το κινητό (Mi 10) είναι πολύ δυνατό. Αλλά ψάχνοντας κάθε λεπτομέρεια είδα ότι στην λειτουργία slow motion σε κάποιους έχει επιλογή για 960fps και σε άλλους 120fps. Δυστυχώς ανήκω στην δεύτερη κατηγορία. Ξέρει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό και αν διορθώνεται;
  16. Σε βραδινές με εστίες φωτός, όπως λες, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Είναι πεντακάθαρες. Και τα βίντεο το σίδιο. Εχθές το δοκίμασα σε αντίστοιχες φωτογραφίες (και βίντεο) με τις δικές σου. Το σήκωσα, δηλαδή, προς τα σύννεφα. Μου εμφάνισε κι εμένα αυτή την τελίτσα (της 1ης φωτο σου, στον δεξί κύκλο). Και μάλιστα παρατήρησα ότι δεν εμφανιζόταν μετά την λήψη της φωτο ή του βίντεο. Υπήρχε από πριν στο πλάνο και ακολουθούσε την κίνηση του κινητού. Και χωρίς να είναι σταθερή σε ένα σημείο. Όσο μετακινούσα το κινητό άλλαζε θέσεις. Ξέχασα να δοκιμάσω να κάνω το ίδιο και με GCam. Αν θέλεις δοκίμασέ το. Ίσως να μην είναι θέμα της κάμερας της συσκευής αλλά της εφαρμογής κάμερας και και φτιάξει στο επόμενο update. Υ.Γ. Μου έκανε εντύπωση που σου αντικατέστησαν τόσο εύκολα την συσκευή. Στο μαγαζί τι σου είπαν ότι είναι; Δε μπορεί να μην είπαν κάτι.
  17. [/color] Μπορεί να μην το έκανα κατανοητό. Σαν επιλογή το "αργή κίνηση" υπάρχει" απλά δεν έχει αποτέλεσμα. Τραβάω το βίντεο αλλά στην αναπαραγωγή δεν παίζει σε αργή κίνηση αλλά σε κανονική ταχύτητα. Δεν κατάφερα να βρω άκρη. Ευχαριστώ πάντως.
  18. Καλημέρα σε όλους ! Χαζή ερώτηση αλλά μπορεί κάποιος να μου πει πως τραβάμε βίντεο σε slow motion ; Πηγαίνω στην επιλογή, πατάω, ξεκινάει την εγγραφή αλλά το αποτέλεσμα είναι ένα βίντεο σε κανονική κίνηση. Αργή κίνηση πουθενά !!!!
  19. panpgr

    ZTE Axon 7

    Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα οπως και να 'χει περασε τα με τη σειρα. Οσο ανυπομονος κι αν εισαι δεν παιρνει ωρα. Και καλο θα ηταν και ενα Hard Reset μολις φτασεις στην εκδοση που θελεις να μεινεις για να δουλευουν ολα σωστα.
  20. panpgr

    ZTE Axon 7

    Κατεβασε κι αυτη τη B10 και διαλεξε. https://androidfilehost.com/?fid=746010030569960734 Τις διαφορες δεν τις ξερω επειδη δεν το ψαχνω ιδιαιτερα αλλα οτι και να βαλεις ειναι μια χαρα. Λογικα κατι δεν περιεχει το μικροτερο αρχειο. Μπορεις να το ψαξεις. Δεν ξερω γιατι δεν στο αναγνωριζει. Σε μερικα αρχεια δεν κανεις απευθειας μετονομασια σε update.zip. Πρεπει να αποσυμπιεσεις και μεσα υπαρχει ενα δευτερο συμπιεσμενο αρχειο που ειναι ετοιμο και δεν χρειαζεται μετονομασια. Εδω μπορεις να βρεις ολες τις official rom: https://forum.xda-developers.com/axon-7/how-to/download-center-factory-images-ota-t3606547
  21. panpgr

    ZTE Axon 7

    Βρηκες ακρη τελικα ;
  22. panpgr

    ZTE Axon 7

    Αν εννοεις το Gmail δεν μπορεις να το σβησεις εκτος κι αν εχεις κανει root. Μαλλον το απενεργοποιησες, οποτε πηγαινε Ρυθμισεις - Εφαρμογες - Πληροφοριες εφαρμογης - Gmail και πατα ενεργοποιηση.
  23. panpgr

    ZTE Axon 7

    Σχετικα με το Oreo εγω δεν εχω κανενα προβλημα και ειμαι ικανοποιημενος. Ισως να παιζουν ρολο και οι απαιτησεις του καθενος ή καποιο λαθος στην εγκατασταση. Απο 'κει και περα οι αναβαθμισεις δεν φτιαχνονται για φιγουρα αλλα για εξελιξη, ασχετα αν υπαρχουν και τα bugs στο παιχνιδι. Το θεμα ειναι να ειμαστε ευχαριστημενοι μ' αυτο που πληρωσαμε. Αν εισαι πληρως καλυμμενος ακομα και με MM μεινε σε MM. Οι αναβαθμισεις εκει θα ειναι, δεν φευγουν. Αν και αργα ή γρηγορα θα σου "ζητησει" το ιδιο το τηλεφωνο να προχωρησεις. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μακρια απ' αυτο το προστατευτικο εκτος κι αν δεν σας ενδιαφερει η εμφανιση του τηλεφωνου. Δεν εχω αποψη για τον βαθμο της προστασιας που προσφερει. Εξαφανιζει, ομως, το ιδιαιτερο desing του τηλεφωνου και το κανει τοσο ασχημο που με το που το κολλησα, το ξεκολλησα αρων αρων και το πεταξα.
  24. panpgr

    ZTE Axon 7

    Δεν το εχω ψαξει αλλα δεν νομιζω να εχεις προβλημα. Κανονικα. Ο αλλος φιλος ηταν πολυ πισω, αν θυμαμαι σωστα στην b05, γι' αυτο του προτεινα συγκεκριμενα βηματα.
  25. panpgr

    ZTE Axon 7

    Πηγαινε (Ρυθμισεις - Συστημα - Ενημερωσεις συστηματος) στο κινητο σου και αστο να ψαξει. Αν την βρει αφαιρεσε την καρτα SD και ξεκινα την εγκατασταση. Αν δεν την βρει, βρηκα αυτο: https://www.getdroidtips.com/android-8-0-oreo-update-a2017gv1-3-0b02-zte-axon-7/ Κατεβασε το απο εδω και μην αποσυμπιεσεις, απευθειας μετονομασια σε update.zip. Λογικα δεν θα εχεις προβλημα αλλα το συγκεκριμενο δεν το εχω δικιμασει στο κινητο μου οποτε δεν εχω και αποψη. Δικη σου ευθυνη !!
×
×
  • Create New...