Jump to content

Xiaomi Mi 10

kakos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε μου είναι ξεκάθαρα θέμα κάποιας ρύθμισης. True phone χρησιμοποιώ και εγώ και δεν μου το έχει κάνει ποτέ αυτο που περιγράφεις. Εγώ θα έλεγα να το ψάξεις λίγο ακόμη.
Τελικά βρήκα τι έφταιγε. Το tempered που φορούσε στην οθόνη. Το σκέφτηκα, το ρίσκαρα και μόλις το έβγαλα κανένα απολύτως πρόβλημα. Αγοράζω το true phone και αντε γειά Google dialer.

Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τελικά βρήκα τι έφταιγε. Το tempered που φορούσε στην οθόνη. Το σκέφτηκα, το ρίσκαρα και μόλις το έβγαλα κανένα απολύτως πρόβλημα. Αγοράζω το true phone και αντε γειά Google dialer.

Χαίρομαι! Είναι ίσως η καλύτερη εφαρμογή μαζί με το led blinker για το τηλέφωνό μας.

Χαίρομαι! Είναι ίσως η καλύτερη εφαρμογή μαζί με το led blinker για το τηλέφωνό μας.
Δουλεύει καλά το led blinker? Από μπαταρία πως τα πάει?

-Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell.

-οκ, δεν θα το ξανακανω !!!

Δουλεύει καλά το led blinker? Από μπαταρία πως τα πάει?

Μετά το αρχικό σετάρισμα και αφού δώσεις τις άδειες δουλεύει εξαιρετικά. Μπαταρία δεν έχω δει καμία διαφορά.

Γιαυτό σε ρώτησα αν στο κάνει με ανοιχτή ακρόαση...μου φάνηκε ότι ήταν θέμα proximity. Πάντως το true phone είναι μακράν το καλύτερο πρόγραμμα γιά phone dialer.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.

Να κανω μια ερώτηση.

Το mi 10 υποστηρίζει ηχογράφηση κλήσεων όπως το mi 8 που εχω;

Ευχαριστώ

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.

Να κανω μια ερώτηση.

Το mi 10 υποστηρίζει ηχογράφηση κλήσεων όπως το mi 8 που εχω;

Ευχαριστώ

Όχι. Έχει αφερεθει αυτή η λειτουργία

Xiaomi 12 Pro

Θα περιμένεις να στην βγάλει .

Xiaomi 12 Pro

Καλησπέρα παιδιά . Έχω παρατηρήσει το εξής περίεργο στην κατανάλωση της μπαταρίας . Κάτω από το γράφημα μου εμφανίζει τα ποσοστά της εικόνα . Είναι λογικό να καταναλώνεται τόσο μεγάλο ποσοστό μπαταρίας στην αδράνεια; Έχω ανοιχτό aod. 7b67a8ef4335b6d6481714ba3aa01e03.jpg

Εξαρτάται από την χρήση που του κάνεις. Και περισσότερο θεωριτικά μπορεί να πάει, αν το έχεις παρατημένο χωρίς να το χρησιμοποιείς καθόλου.

Όπως και να έχει, έτσι και περάσει η χρήση του τις 24 συνεχόμενες ώρες, δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να βγάλει άκρη με τα στατιστικά που δείχνει το τηλέφωνο.

Ασυνάρτητα πράγματα και στοιχεία, δείνει.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

στο δεύτερο εικονίδιο σου λέει ότι δεν έχεις και καλό σήμα,οπότε είναι λογικό.

Xiaomi 12 Pro

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Παρουσιάζονται δηλαδή και σε εσάς αυτά τα εικονίδια για την κατανάλωση; Και κάτι τελευταίο για να μην σας πρήζω άλλο . Από θερμοκρασίες κατά τη χρήση (χωρίς παιχνίδια) φτάνει 30-31 , είναι νορμάλ σωστά ;

Edited by telis62

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Παρουσιάζονται δηλαδή και σε εσάς αυτά τα εικονίδια για την κατανάλωση; Και κάτι τελευταίο για να μην σας πρήζω άλλο . Από θερμοκρασίες κατά τη χρήση (χωρίς παιχνίδια) φτάνει 30-31 , είναι νορμάλ σωστά ;

Σωστά .

Ναι τα εμφανίζει κανονικά.

Xiaomi 12 Pro

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά.

Χαρούμενος κάτοχος του κινητού εδώ και λίγους μήνες. Ένα περίεργο πράγμα συμβαίνει με τον ήχο κλήσης. Ενώ όταν αναπαράγεται μουσική από το player του κινητού, τα ηχεία είναι loud and proud (που λένε και στο χωριό μου), όταν χτυπάει ο ήχος κλήσης έχουν σημαντικά χαμηλότερη ένταση. Γνωρίζω για την οδηγία της EE που αναγκάζει τους κατασκευαστές να περιορίζουν την ένταση των ηχείων, αλλά έχω την εντύπωση πως αυτά παρακάμπτονται με κάποιον τρόπο. Να σημειώσω πως έχω region Ελβετία. Οποιαδήποτε συμβουλή είναι καλοδεχούμενη και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving.

Με android 11 γιατί το swipe up on the home search google γιατί δεν απενεργοποιείται ???

Να την ξανακάνω την ερώτηση?

Καλησπέρα. Έχει περάσει κάνεις την τελευταία xtrv για το κινητό μας; Αξίζει; Πρώτη φορά που έχω xiaomi και δεν έχω δοκιμάσει δική τους rom. Τι κερδίζω και τι χάνω; Αν μπορεί κάποιος να απαντήσει. Ευχαριστώ.

Χρειάστηκε να κάνεις αντικατάσταση κάρτας sim ή με την ίδια;

aka bill_thes

Παιδιά στο κάτω μέρος του κινητού (πιο κάτω από το σημείο του δαχτυλικού αποτυπώματος) νιώθω λίγη θερμότητα μετά από σερφάρισμα κλπ. Το παρατηρείτε κι εσείς;

Χρειάστηκε να κάνεις αντικατάσταση κάρτας sim ή με την ίδια;

Sms 5G στο 1333.

Δεν χρειάζεται αλλαγή κάρτας.

----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μεγαλεία...
Με τις τιμές των data,τι να το κάνεις;;

Xiaomi 12 Pro

Παιδιά στο κάτω μέρος του κινητού (πιο κάτω από το σημείο του δαχτυλικού αποτυπώματος) νιώθω λίγη θερμότητα μετά από σερφάρισμα κλπ. Το παρατηρείτε κι εσείς;
Όχι δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Αλλά αν σερφαρεις με δεδομένα ή παίζεις παιχνίδια λογικό είναι να ανεβάζει θερμοκρασίες

aka bill_thes