tyxodioktis100 Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 Τι έκδοση Ρομ έχεις ? Εγώ έχω 12.0.1 QJBMIXM 12.0.3.0 QJBEUXM security patch 2020-08-01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 ,έχουν ξεχάσει πάντως το κινητό εκεί στην xiaomi Security Ιουνίου έχει Εγώ βλέπω Αυγούστου. Για τσέκαρε το ξανά. Και εμένα την έκδοση που λέει ο Μανώλης έχει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyxodioktis100 Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 Ερώτηση. Call recording τέλος? Στο mi8 και 9 είχε. Επίσης στις αναπάντητες έδειχνε και πόσες φορές χτύπησε. Τώρα δεν δείχνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 Και εμένα την έκδοση που λέει ο Μανώλης έχει. Έχουμε διαφορετικές εκδόσεις Ρομ γι'αυτό Η μία είναι global και η άλλη eu Ανούσιες βλακεία της xiaomi 1 κινητό δεκάδες Ρομ . Άστα να πάνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 (edited) Έχουμε διαφορετικές εκδόσεις Ρομ γι'αυτό Η μία είναι global και η άλλη eu Ανούσιες βλακεία της xiaomi 1 κινητό δεκάδες Ρομ . Άστα να πάνε Τα είχα ξεχάσει αυτά τα χαζά... Ελπίζω να παίρνουμε καμία ενημέρωση που και που τουλάχιστον! Αν αλλάξουμε χώρα από τις ρυθμίσεις,παίζει να παίρνουμε πιο συχνά ενημερώσεις; Edited October 21, 2020 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Δε μπορεί να κάνει έλεγχο να ενημερώση. Το έχει και άλλος ? Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Μου τρώει πάρα πολύ μπαταρία το diag_mdlog. Δεν έκανα reset η αλήθεια μετά την ενημέρωση. Το γλυτώνω ή είναι μονόδρομος; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Σου ήρθε ενημέρωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Σου ήρθε ενημέρωση?Όχι βρε συ,προχθές το αγόρασα.την ίδια έκδοση έχουμε. Απλά βαρέθηκα να κάνω φορμάτ,το είχα στήσει ήδη. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Τελικά έκανα επαναφορά ρυθμίσεων και φαίνεται να έχει στρώσει προς ώρας! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Για πήγαινε ρε συ Ρυθμίσεις- αναβάθμιση να δεις τι του λέει Αν βγάλει ότι είναι ενημερωμένο ξαναπατα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Για πήγαινε ρε συ Ρυθμίσεις- αναβάθμιση να δεις τι του λέει Αν βγάλει ότι είναι ενημερωμένο ξαναπατα Κάνει κανονικά έλεγχο κάθε φορά.Απλα λέει ότι είναι ενημερωμένο. Στο νετ διάβασα,ότι αυτή είναι η τελευταία ενημέρωση προς το παρόν,για τις global εκδόσεις. Περιμένουμε... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 (edited) Καλημέρα! Παρατήρησα ότι δεν δουλεύει το Voice over wifi,ενώ το έχω ενεργοποιήσει. Μόνο το Volte δουλεύει και το αντίστοιχο εικονίδιο. Έχει κανείς το ίδιο θέμα; Έσκασε ενημέρωση στα Global. Edited October 26, 2020 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Ενημέρωση ασφάλειας Οκτώβρη η σημερινή ενημέρωση Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Ενημέρωση ασφάλειας Οκτώβρη η σημερινή ενημέρωσηΣε μενα δεν βρίσκει ενημέρωση.. Είμαι με global EU stable με ενημέρωση ασφαλείας Αυγούστου Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Σε μενα δεν βρίσκει ενημέρωση.. Είμαι με global EU stable με ενημέρωση ασφαλείας Αυγούστου Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι για την Global προς το παρόν.. Το VoWifi σου δουλεύει εσένα;έχει κάποιο σηματακι; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Ούτε εμενα βρίσκει κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Εχθές μου ήρθε. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Ήρθε και εμένα . Αλλα έκανα αυτό. Έκανα εκκαθάριση της εφαρμογής υπηρεσίες google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 (edited) Εγώ δεν έκανα κάτι.... Το διάβασες κάπου,ότι μπορεί να φτάσει αυτό; Εσύ με το VoWifi είσαι κομπλέ; Εμένα τίποτα! Με Cosmote sim,στο S9 Plus,δούλευε κανονικά! Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 27, 2020 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Είναι για την Global προς το παρόν.. Το VoWifi σου δουλεύει εσένα;έχει κάποιο σηματακι; δεν ασχολουμαι καθόλου με αυτό.. που μπορώ να το κοιτάξω; Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Εγώ δεν έκανα κάτι.... Το διάβασες κάπου,ότι μπορεί να φτάσει αυτό; Εσύ με το VoWifi είσαι κομπλέ; Εμένα τίποτα! Με Cosmote sim,στο S9 Plus,δούλευε κανονικά! Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δε το διάβασα κάπου . Έτσι μου ήρθε να το κάνω . Πριν αυτό δεν έβγαζε update Vowifi το έχω ανενεργο από την βονταφονε. Είχα ένα θέμα και όταν ενεργό δεν είχα αναγνώριση κλήσεων . Σε πολλές διαφορετικές συσκευές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Στο τηλέφωνο,στις 3 τέλειες που έχει πάνω δεξιά,επιλέγουμε ρυθμίσεις και μετα εκεί που γράφει Κλήσεις. Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας,έχω ενεγο το Volte και το Cosmote wifi calling,που το εμφανίζει κανονικά. Στις προτιμήσεις δικτύου,έχω επιλέξει το wifi,αλλά δεν βλέπω δουλίτσα . Αν δεν έχω σήμα δε το γυρνάει όπως παλιά στο να κάνει κλήσεις μέσω wifi. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Τώρα που έχει πέσει στα 520 στο σκρουτζ λέτε να το χτυπήσω; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kergaz Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Τελικά, υπάρχει κάποιο tempered glass που να ταιριάζει καλά με το Mi 10; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts