z953rr Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 (edited) ............. Edited August 6, 2020 by z953rr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Ναι γκρίνια ε? Να πάρουμε Update της 21-7 που δόθηκε στην έκδοση c432 την οποί δεησαν κ έδωσαν στην Ευρώπη... Την οποία άρχισαν να παίρνουν κάποιοι με cosmote... Ούτε η Samsung δεν κάνει τέτοια.... Καημο το εχω να παρεις μια φορα ενα κινητο και να μη γκρινιαζεις :lol::) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 (edited) ............ Edited August 6, 2020 by z953rr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 .......... ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ............. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- .............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteagle Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Καλησπέρα παιδιά. Δευτέρα θα το έχω στα χέρια μου :D:D:D Παρήγγειλα τη flip cover της HUAWEI και μία SPIGEN, να του φοράω αναλόγως την περίσταση :lol::lol::lol: Από tempered glass διάβασα ότι για την TMAX λέτε τα καλύτερα, αλλά είδα στο internet ότι γράφει "full glue 3D". Και αν πραγματικά έχει κόλλα φοβάμαι να τη βάλω. Στο mate 10 pro έχω της Nillkin και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αλλά έχει 2 είδη "CP" και "DS". τα έχει βάλει κάποιος να μας πει εντυπώσεις; Σας ευχαριστώ πολύ PS: Ελπίζω να προλάβω να βάλω τα GMS μη γίνει καμμιά πατάτα και τα κλειδώσουν πάλι, γιατί από ότι διαβάζω σταδιακά τα κλειδώνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Καλησπέρα παιδιά. Δευτέρα θα το έχω στα χέρια μου :D:D:D Παρήγγειλα τη flip cover της HUAWEI και μία SPIGEN, να του φοράω αναλόγως την περίσταση :lol::lol::lol: Από tempered glass διάβασα ότι για την TMAX λέτε τα καλύτερα, αλλά είδα στο internet ότι γράφει "full glue 3D". Και αν πραγματικά έχει κόλλα φοβάμαι να τη βάλω. Στο mate 10 pro έχω της Nillkin και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αλλά έχει 2 είδη "CP" και "DS". τα έχει βάλει κάποιος να μας πει εντυπώσεις; Σας ευχαριστώ πολύ PS: Ελπίζω να προλάβω να βάλω τα GMS μη γίνει καμμιά πατάτα και τα κλειδώσουν πάλι, γιατί από ότι διαβάζω σταδιακά τα κλειδώνουν Γενικα η φάση είναι πολυ δυσκολοτερη απο οτι στην αρχη. Εγω τον Απριλιο τα περασα 2-3 φορες μέσα σε 10 λεπτακια διαδικασια. Προχτες που δοκίμασα διοτι είχα κάνει reset το κινητο(παπαρας) μου πηρε ενα ολοκληρο απογευμα με αποτυχιες και νευρα. Στο τελος πηγα να τα παρατησω, ειλικρινα εκανα οτι μου κατεβει πλεον, ειχα παρει αρχεια απο 2 διαφορετικους YouTubers και περνουσα μια το ενα μια το αλλο, μια πισω μια μπρος ωσπου καποια στιγμη, χωρις καμια λογική, δουλεψε σωστα. Εγω για να μη σπασουν τα νευρα σου θα σου συστηνα να το δουλεψεις αρχικα καμια βδομαδα χωρις GMS, το κινητο παει τελεια και χωρις αυτα. Αν δεις οτι δεν την παλευεις διοτι χρησιμοποιεις πολλες εφαρμογες Google και σου λείπουν, τότε δοκίμασέ το(ασε που μπορει να βγει κανενας πιο ευκολος τροπος). Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Εγω για να μη σπασουν τα νευρα σου θα σου συστηνα να το δουλεψεις αρχικα καμια βδομαδα χωρις GMS, το κινητο παει τελεια και χωρις αυτα. Αν δεις οτι δεν την παλευεις διοτι χρησιμοποιεις πολλες εφαρμογες Google και σου λείπουν, τότε δοκίμασέ το(ασε που μπορει να βγει κανενας πιο ευκολος τροπος). Βασικα ειναι λιγα αυτά που σου λειπουν χωρις gms.... ακομα και αυτα που δεν εχει το appstore τα βαζεις μεσω πχ apkpure. Εγω προσωπικά περασα gms καθαρα για το google photos μιας και χρησιμοποιω το cloud του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteagle Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Γενικα η φάση είναι πολυ δυσκολοτερη απο οτι στην αρχη. Εγω τον Απριλιο τα περασα 2-3 φορες μέσα σε 10 λεπτακια διαδικασια. Προχτες που δοκίμασα διοτι είχα κάνει reset το κινητο(παπαρας) μου πηρε ενα ολοκληρο απογευμα με αποτυχιες και νευρα. Στο τελος πηγα να τα παρατησω, ειλικρινα εκανα οτι μου κατεβει πλεον, ειχα παρει αρχεια απο 2 διαφορετικους YouTubers και περνουσα μια το ενα μια το αλλο, μια πισω μια μπρος ωσπου καποια στιγμη, χωρις καμια λογική, δουλεψε σωστα. Εγω για να μη σπασουν τα νευρα σου θα σου συστηνα να το δουλεψεις αρχικα καμια βδομαδα χωρις GMS, το κινητο παει τελεια και χωρις αυτα. Αν δεις οτι δεν την παλευεις διοτι χρησιμοποιεις πολλες εφαρμογες Google και σου λείπουν, τότε δοκίμασέ το(ασε που μπορει να βγει κανενας πιο ευκολος τροπος). Βασικα ειναι λιγα αυτά που σου λειπουν χωρις gms.... ακομα και αυτα που δεν εχει το appstore τα βαζεις μεσω πχ apkpure. Εγω προσωπικά περασα gms καθαρα για το google photos μιας και χρησιμοποιω το cloud του. Καλησπέρα παιδιά κι ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Ναι, θα το δοκιμάσω για αρχή χωρίς GMS. Το apkpure τι είναι ακριβώς; πλάγιος τρόπος για να περνάμε εφαρμογές χωρίς να χρειάζονται τα παραπάνω; Και μήπως έχετε καμμιά ιδέα για τζαμάκι από αυτά που προείπα; Χτες είδα σε βίντεο το TMAX και είδα ότι βγαίνει και εύκολα. Γιατί προς στιγμήν ανησύχησα λόγω κόλλας. Αν είναι τόσο καλό, να πάρω αυτό αν είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 (edited) Καλησπέρα παιδιά κι ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Ναι, θα το δοκιμάσω για αρχή χωρίς GMS. Το apkpure τι είναι ακριβώς; πλάγιος τρόπος για να περνάμε εφαρμογές χωρίς να χρειάζονται τα παραπάνω; Και μήπως έχετε καμμιά ιδέα για τζαμάκι από αυτά που προείπα; Χτες είδα σε βίντεο το TMAX και είδα ότι βγαίνει και εύκολα. Γιατί προς στιγμήν ανησύχησα λόγω κόλλας. Αν είναι τόσο καλό, να πάρω αυτό αν είναι To Apkpure ειναι σαν το play store,απολτυτα ασφαλες και ελεγμενο,και μαλιστα εχει και εφαρμογες που δεν υπαρχουν στο play store....Ειναι δωρεαν και το κατεβαζεις απο εδω https://apkpure.com/ Το περνάς στο κινητο,το εγκαθιστας και ετοιμος.....Φυσικα υποστηριζει και αναβαθμιση εφαρογων και παιχνιδιων οπως το play store.... Edited August 7, 2020 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 (edited) Τοστειλα... Τα λέμε στο άλλο νήμα του avatar Edited August 7, 2020 by z953rr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Μολις μου ηρθε η 147 με security Ιουλιου και βελτιωσης στη μπροστινή κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteagle Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 To Apkpure ειναι σαν το play store,απολτυτα ασφαλες και ελεγμενο,και μαλιστα εχει και εφαρμογες που δεν υπαρχουν στο play store....Ειναι δωρεαν και το κατεβαζεις απο εδω https://apkpure.com/ Το περνάς στο κινητο,το εγκαθιστας και ετοιμος.....Φυσικα υποστηριζει και αναβαθμιση εφαρογων και παιχνιδιων οπως το play store.... Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δεν το ήξερα καθόλου Από ότι έριξα μια ματιά έχει και το gmail μέσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Ήρθε και σε μένα η 147 χτες, Vodafone εχω ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δεν το ήξερα καθόλου Από ότι έριξα μια ματιά έχει και το gmail μέσα Το Apkpure έχει όλα τα Google Apps μέσα αλλά φυσικά δεν θα δουλεύουν αν απλά τα κατεβάσεις και τα εγκαταστήσεις. Μακάρι να ήταν τόσο απλό Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomXxXx Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Όσοι είχατε κάνει την διαδικασία για ενεργοποίηση των g services, με την αναβάθμιση τα χάνουμε? Παράθεση ..τα σκεπάσματα είναι κρύα κοιταζόμαστε βουβά ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία ξεψυχάει στα σκοτεινά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Όσοι είχατε κάνει την διαδικασία για ενεργοποίηση των g services, με την αναβάθμιση τα χάνουμε?Οχι Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geob79 Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 To Apkpure ειναι σαν το play store,απολτυτα ασφαλες και ελεγμενο,και μαλιστα εχει και εφαρμογες που δεν υπαρχουν στο play store....Ειναι δωρεαν και το κατεβαζεις απο εδω https://apkpure.com/ Το περνάς στο κινητο,το εγκαθιστας και ετοιμος.....Φυσικα υποστηριζει και αναβαθμιση εφαρογων και παιχνιδιων οπως το play store.... Το θέμα όμως είναι οτι οι εφαρμογές που εγκαταστάθηκαν μεσω APKpure δεν ανανεώνονται αυτόματα όπως μέσω GPS, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Το θέμα όμως είναι οτι οι εφαρμογές που εγκαταστάθηκαν μεσω APKpure δεν ανανεώνονται αυτόματα όπως μέσω GPS, σωστά; Σου βγάζει ειδοποίηση το apkpure όταν βγαίνει update. Οπότε πάλι ενημερωμένες θα είναι οι εφαρμογές σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Το θέμα όμως είναι οτι οι εφαρμογές που εγκαταστάθηκαν μεσω APKpure δεν ανανεώνονται αυτόματα όπως μέσω GPS, σωστά; Ενημερώνονται αυτόματα κανονικά (ειδοποίηση έχετε τόσες διαθέσιμες ενημερώσεις) Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 μην κανετε format στη 147 δεν μπαινουν με τπτ τα service..κολλαει στο lzplay(G)6 διαφορετικες μεθοδους και δεν περναει με τπτ Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geob79 Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Ενημερώνονται αυτόματα κανονικά (ειδοποίηση έχετε τόσες διαθέσιμες ενημερώσεις) OK, ευχαριστώ όλους για τα προηγούμενα σχόλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteagle Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας. Σε πρώτη φάση θα μείνω με appGalery και Apkpure και για GMS βλέπουμε μην κανετε format στη 147 δεν μπαινουν με τπτ τα service..κολλαει στο lzplay(G)6 διαφορετικες μεθοδους και δεν περναει με τπτ Πολύ χρήσιμο αυτό ευχαριστούμε. Μόνο για GMS εννοείς ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 ναι.περαστε την απο πανω δουλευουν κανονικα..με format δεν προχωραει στο lzplay! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteagle Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα το πήρα. Είπα να βάλω τα GMS με το τελευταίο βίντεο. Από τα αρχεία που κατέβασα, το Izplay.helper.apk, το Norton του Η/Υ μου το αναγνωρίζει σαν γνωστό ιό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteagle Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Τελικά παιδιά δεν μπορώ να βάλω με τίποτα GMS, κολλάει στο sign in (περίπου στην μέση του βίντεο με τις οδηγίες). Το έκανα ένα reset και πορεύτηκα με appGalery και ApkPure. Αν βγει κάποιο πιο καινούριο βίντεο με οδηγίες και αρχεία και το πάρετε πρέφα, ανεβάστε το κι εδώ. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τον χρόνο σας :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teomalezis Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Παιδιά ένα link με το video που περνάμε google γιατί δεν το βρίσκω.... Στάλθηκε από το SM-T830 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts