GMF80 Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Εχω της X-One για το S20+ και το δαχτυλικο δουλευει τελεια. Πριν απο αυτο ειχα της T-,Max το οποιο ειχε καποιες αστοχιες αλλα παλι επιανε σε καλο βαθμο το αποτυπωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Καλημερα, Θα μπορούσες να μου στείλεις ένα λινκ σε ποιο αναφέρεσαι; γιατί στο σκρουτζ μου έβγαλε διάφορα! Ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Ψαξε το στο e-shop. Ισως παιζει ρολο και η αψογη τοποθετηση που μου εκανε ενας μαγκας σε τοπικο μαγαζι εδω στη Χιο. Το t-max το ειχα βαλει μονος μου. Το μυστικο ειναι αν τοποθετηθει καλα να γινει καλο στεγνωμα με την λαμπα. Οχι μερικα δευτερολεπτα που προτεινετε νομιζω. Εκεινος ειχε ειδικη συσκευη uv και τοποθετησε μεσα το κινητο για 3-4 λεπτα. Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Ψαξε το στο e-shop. Ισως παιζει ρολο και η αψογη τοποθετηση που μου εκανε ενας μαγκας σε τοπικο μαγαζι εδω στη Χιο. Το t-max το ειχα βαλει μονος μου. Το μυστικο ειναι αν τοποθετηθει καλα να γινει καλο στεγνωμα με την λαμπα. Οχι μερικα δευτερολεπτα που προτεινετε νομιζω. Εκεινος ειχε ειδικη συσκευη uv και τοποθετησε μεσα το κινητο για 3-4 λεπτα. Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΆντε Χιώτης; Ήμουν φαντάρος εκεί πέρυσι στο Γκιαλα! Σε ποιο μαγαζί λες; Το πρώτο από την Απλωταρια; Σε ευχαριστώ πάντως θα το δοκιμάσω το τζαμακι! Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Χαχα. Αν επαιζες και μπασκετ μπορει να ειχαμε συναντηθει. Οχι εχει ανοιξει αλλο θηκαδικο σε ενα στενο προς το λιμανι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 Όχι όχι δεν έπαιζα! Μπορεί και να το έχω προλάβει αυτό που λες απολύθηκα Απρίλιο! Σε ευχαριστώ πάντως το παρήγγειλα από e-shop το τζαμακι για δοκιμή μαζί με την spigen liquid air! Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Αν κανεις προσεκτικη τοποθετηση θα εισαι μια χαρα. Εγω το εχω τωρα με Spigen Liquid Air. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 Παιδιά φοβερό το τζαμακι το X-ONE ότι καλύτερο!! Και το δαχτυλικο δουλεύει όπως πριν! Απλά θέλουν από την αρχή σεταρισμα πάλι! Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gran Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 Από θήκες ταιριάζουν της spigen για παράδειγμα; Ή το πετάνε; Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 Εχω 2 Spigen (Liquid Air κ Thin Fit), μια Nillkin και μια ESR και δεν εχει με καμια θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. January 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 Από θήκες ταιριάζουν της spigen για παράδειγμα; Ή το πετάνε; Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜε Liquid Air μια χαρά! Είναι ακριβώς στα περιθώρια της θήκης... Λες και δεν φοράει τζαμακι είναι! Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alxdr74 Δημ. January 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2021 Είναι κάποιο από τα παρακάτω τζαμακια καλό για s20 plus; Υπάρχει καλύτερο; https://www.skroutz.gr/c/612/prostasia-othonis-kinitwn/m/28050/X-One/f/1056265/Galaxy-S20.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. January 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2021 Είναι κάποιο από τα παρακάτω τζαμακια καλό για s20 plus; Υπάρχει καλύτερο; https://www.skroutz.gr/c/612/prostasia-othonis-kinitwn/m/28050/X-One/f/1056265/Galaxy-S20.html τα παραπανω ειναι μεμβρανες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alxdr74 Δημ. January 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2021 τα παραπανω ειναι μεμβρανες Ναι όντως... Κάποια γνώμη για αυτο; Είναι καλο; https://thikishop.gr/thikes-kinitwn/tempered-glass-samsung-galaxy-s20-plus-nillkin-24293/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2021 Η Nillkin συνηθως βγαζει ποιοτικα προιοντα. Θα σου προτεινα το X-one που ειναι δοκιμασμενο. 3 μηνες το εχω τωρα ειναι αψογο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. January 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2021 Και εγώ X one λέω! Δοκιμασμένο 6 μερες και πατάει μια χαρά και το δαχτυλικο δουλεύει απλά όπως είναι λογικό πετάει μερικές φορές κάποιες αποτυχίες! Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gran Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 Πέρασα κι εγώ το x one από το e-shop. Απίστευτο tempered glass. Σαν εργοστασιακή οθόνη. Με θηκη την tough armor της spigen που φοράω τώρα στο s20+ πραγματικά είναι σα να μη φοράει προστασία. Εφαρμόζει τέλεια. Μόνο μελανό σημείο ότι το δακτυλικό αργεί περισσότερο να ξεκλειδώσει το κινητό.Ευχαριστώ τα παιδιά εδώ για την πρόταση τους! Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 Εγώ έβγαλα την εργοστασιακής τοποθέτησης μεμβράνη γιατί είχε χάσει την "γλιστερότητά" της και έβαλα ξανά ίδια στη Smartec με 9,90€. 6+ μήνες με έβγαλε τo πρώτο. Εξαιρετική και πάλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 Για καλυτερη επιτυχια στο δαχτυλικο καταχωρηστε πολλα αποτυπωματα. Εχω βαλει 5 κ δουλευει τελεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 Για καλυτερη επιτυχια στο δαχτυλικο καταχωρηστε πολλα αποτυπωματα. Εχω βαλει 5 κ δουλευει τελεια.Μέχρι 4 δεν παίρνει; εκτός και πάτησες καταλαθος 5! Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 Ναι 4. Λαθος μου, δεν θυμομουν σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 Εντάξει γιατί σκάλωσα λέω πως έβαλες 5 θέλω και εγώ αχαχα! Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 Έχει βάλει κανένας κάποια ζελατίνα στην κάμερα πίσω για προστασία από γρατζουνιές; Ψάχνω να βρω αλλά δεν βρίσκω... Βρίσκω μόνο τζαμακια που πιστεύω θα χαλάει πολύ την ποιότητα μετά... έχει κανένας γνώμη για κάποια καλή προστασία; Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2021 Δοκιμαστηκε σημερα το X-one. Σκληρο καρυδι. Μου εφυγε απο το χερι και εσκασε στη γωνια ενος παγκου.... Απο το τρανταγμα το σηκωσε λιγο η θηκη... Εκανε φουσκαλα πανω αριστερα αλλα με πιεση εμειναν κατι μικρα σημαδακια μονο. Αλλο τζαμακι θα ειχε σπασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2021 Το πιεσα λιγο σημερα εκει που ειχε θεμα και εφυγαν τελειως τα σημαδακια...Τι Whitestone Dome... Το X-one ειναι οτι καλυτερο σε τζαμακι που εχω βαλει ποτε... Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts