Jump to content

Coronavirus COVID-19

ggazas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

H σύγκριση με την εποχική γρίπη είναι άτοπη και ατυχής στις παρούσες συνθήκες... Το μεγάλο πρόβλημα με τον Corona αν δεν το έχετε καταλάβει δεν είναι μόνο αν θα καταλήξει κάποιος (εκεί μπορεί να στέκει μια σύγκριση με τη γρίπη και αφορά απλά τον αριθμό των νεκρών), αλλά και ότι μεγάλος αριθμός όσων νοσήσουν θα χρειαστούν εντατική φροντίδα για πολλές μέρες μάλιστα... Κοινώς αν αυξάνονται πολύ τα κρούσματα, γονατίζουν και τα εθνικά συστήματα υγείας... Και όταν γονατίσουν αρχίζουν και αυξάνονται κατά πολύ και οι θάνατοι για ευνόητους λόγους (και οχι μόνο από Corona αλλά και άλλα νοσήματα αφού δε μπορεί το σύστημα να τα διαχειριστεί)... Δείτε λίγο τι γίνεται σε πολύ πιο αναπτυγμένες χώρες και τι μάχη δίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο...

Ασε που και να θεραπευτεις σου αφηνει κουσουρια...σκιες στους πνευμονες και κατι τετοια.

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βάζουν τους συγγενείς των νεκρών να υπογράφουν χαρτί ότι έφυγαν από κορονοϊό, ασχέτως εάν πέθαναν από άλλα αίτια. Προσπαθούν σώνει και καλά να ανεβάσουν τα ποσοστά των νεκρών για να ξεπεράσουν της κοινής γρίπης. Τα στοιχήματα πάνε σύννεφο εννοείται.

Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ωραία μπαρούφα...

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ωραία μπαρούφα...

Το ίδιο θα σου γράψω κι εγώ όταν θα σου τύχει περιστατικό κι εσένα.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Ασε που και να θεραπευτεις σου αφηνει κουσουρια...σκιες στους πνευμονες και κατι τετοια.

Έχουν ακουστεί διάφορα... Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, όπως πολλά είναι στον αέρα για τον ιο γενικότερα... Αλλά ναι, είναι από το θέματα που προβληματίζουν και αυτό...

Δεν είναι συχνό αλλά δυστυχώς σε κάποιους μπορεί να συμβεί.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλά οκ...

Αυτό πάλι από πού προέκυψε?? Εγώ το μόνο που έχω διαβάσει/ακούσει (και μάλιστα το είπε κ ο τσιοδρας προχθές) είναι ότι έχει γίνει μια έρευνα σε ασθενείς που νόσησαν κ το ξεπέρασαν το οποίο δείγμα όμως δεν είναι καθόλου αντιπροσωπευτικό γιατί δεν είναι ούτε το 1% όσων έχουν νοσήσει-ιαθει! Προσωπικά διάβασα για αυτήν την έρευνα, κάτι αριθμούς σε φάση, έγινε έρευνα λέει σε 30 άτομα!! Ε αυτό είναι δείγμα τώρα?! Στην τελική οποιαδήποτε μορφή βαριάς ασθένειας σου αφήνει κουσουρι...κ η πνευμόνια (ασχέτως κορονας) μπορεί να σου αφήσει κουσουρι...κ το εγκεφαλικό αφήνει κουσουρι...κ το τροχαίο μπορεί...κ το κάπνισμα...κ η κακή διατροφή...

Αν δεν περάσει ένα σεβαστό διάστημα κ δεν γίνει μια έρευνα σε μεγάλο δείγμα, κανένα αποτέλεσμα δεν είναι ασφαλές κ αντιπροσωπευτικό...

Στάλθηκε από το BLN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά για να τελειώσει λιγο ή καραμέλα...,.. ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟ μου πρόσωπο που είναι στο εξωτερικό πέρασε κορονωϊό,τον έβλεπα κάθε μέρα που κάναμε βίντεοκλήση να περνάει πολύ δύσκολα,πραγματικά εύχομαι ούτε στον εχθρό μου να μην το περάσει....τον κατέβαλε τόσο πολύ που στο τέλος πέρα από τα κιλά που έχασε λόγω του ότι τον είχε διαλύσει στομαχικά, υπήρχαν μέρες που δεν έκλεινε μάτι όλη μέρα από τον έντονο βήχα,είχε φτάσει στο παρατρίχα για να τον επηρεάσει και στο αναπνευστικό,η κούραση τον κατέβαλε τόσο πολύ που μετά το δραματικό 20μερο που πέρασε κλεισμένος στο σπίτι έκανε άλλο ένα δεκαήμερο για να επανέλθει στα φυσιολογικά του....ΔΕΝ είναι γρίπη αυτό και η περίπτωση που σας μιλάω είναι για 45 χρόνο ο οποίος κάνει υγιεινή διατροφή,δεν καπνίζει,δεν πίνει,δεν ξενυχτάει.....απλά ήθελα να το μοιραστώ γιατί έχω κουραστεί από όλη αυτή την θεωρία συνωμοσίας που πλανάται....ο ιός αυτός είναι πολύ σοβαρός ακόμα και σε νεότερες ηλικίες και δεν μπορείς να ξέρεις εν τέλει αν και τι κουσούρι θα σου αφήσει...

Υ.Γ: επίσης κάτι που ξέχασα,σχεδόν από την πρώτη μέρα ο πυρετός ήταν εξαντλητικός,37.3 μετά 38.5 πάλι 37.5 μετά 38.7 όλοι ξέρουμε για έναν ενήλικο τι σημαίνει αυτό....σε διαλύει....

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by Takis_xr

Όλοι οι ιοί και τα μικροβια συμπεριφέρονται διαφορετικά σε κάθε οργανισμό.οαιζουν πολλά ρόλο.αλλος θα το περάσει ποιο ελαφριά άλλος πολύ ποιο βαριά.αυτο συμβαίνει ακόμα.και στο απλό κρυολόγημα από ιό.υπαρχουν δεκάδες χιλιάδες ασθενείς του κορονοιου που το πέρασαν που ελαφριά.καποιοι ούτε καν το κατάλαβαν. Edited by spy14

Tcl 20 5g

Παιδιά για να τελειώσει λιγο ή καραμέλα...,.. ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟ μου πρόσωπο που είναι στο εξωτερικό πέρασε κορονωϊό,τον έβλεπα κάθε μέρα που κάναμε βίντεοκλήση να περνάει πολύ δύσκολα,πραγματικά εύχομαι ούτε στον εχθρό μου να μην το περάσει....τον κατέβαλε τόσο πολύ που στο τέλος πέρα από τα κιλά που έχασε λόγω του ότι τον είχε διαλύσει στομαχικά, υπήρχαν μέρες που δεν έκλεινε μάτι όλη μέρα από τον έντονο βήχα,είχε φτάσει στο παρατρίχα για να τον επηρεάσει και στο αναπνευστικό,η κούραση τον κατέβαλε τόσο πολύ που μετά το δραματικό 20μερο που πέρασε κλεισμένος στο σπίτι έκανε άλλο ένα δεκαήμερο για να επανέλθει στα φυσιολογικά του....ΔΕΝ είναι γρίπη αυτό και η περίπτωση που σας μιλάω είναι για 45 χρόνο ο οποίος κάνει υγιεινή διατροφή,δεν καπνίζει,δεν πίνει,δεν ξενυχτάει.....απλά ήθελα να το μοιραστώ γιατί έχω κουραστεί από όλη αυτή την θεωρία συνωμοσίας που πλανάται....ο ιός αυτός είναι πολύ σοβαρός ακόμα και σε νεότερες ηλικίες και δεν μπορείς να ξέρεις εν τέλει αν και τι κουσούρι θα σου αφήσει...

Υ.Γ: επίσης κάτι που ξέχασα,σχεδόν από την πρώτη μέρα ο πυρετός ήταν εξαντλητικός,37.3 μετά 38.5 πάλι 37.5 μετά 38.7 όλοι ξέρουμε για έναν ενήλικο τι σημαίνει αυτό....σε διαλύει....

Έτσι είναι. Γι' αυτό λοιπόν όλοι μέσα και obey. :rolleyes:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Αυτό πάλι από πού προέκυψε?? Εγώ το μόνο που έχω διαβάσει/ακούσει (και μάλιστα το είπε κ ο τσιοδρας προχθές) είναι ότι έχει γίνει μια έρευνα σε ασθενείς που νόσησαν κ το ξεπέρασαν το οποίο δείγμα όμως δεν είναι καθόλου αντιπροσωπευτικό γιατί δεν είναι ούτε το 1% όσων έχουν νοσήσει-ιαθει! Προσωπικά διάβασα για αυτήν την έρευνα, κάτι αριθμούς σε φάση, έγινε έρευνα λέει σε 30 άτομα!! Ε αυτό είναι δείγμα τώρα?! Στην τελική οποιαδήποτε μορφή βαριάς ασθένειας σου αφήνει κουσουρι...κ η πνευμόνια (ασχέτως κορονας) μπορεί να σου αφήσει κουσουρι...κ το εγκεφαλικό αφήνει κουσουρι...κ το τροχαίο μπορεί...κ το κάπνισμα...κ η κακή διατροφή...

Αν δεν περάσει ένα σεβαστό διάστημα κ δεν γίνει μια έρευνα σε μεγάλο δείγμα, κανένα αποτέλεσμα δεν είναι ασφαλές κ αντιπροσωπευτικό...

Στάλθηκε από το BLN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εχει προκυψει διοτι χτυπαει το κατω μερος των πνευμονων που ειναι αυτα που "δουλευουν"

Έτσι είναι. Γι' αυτό λοιπόν όλοι μέσα και obey. :rolleyes:
Έτσι ακριβώς! Μετά που θα σκάσουν μύτη τα μνημόνια και τα οικονομικά προβλήματα, που μόνο από τα επιδόματα που έδωσαν κανείς δε λέει που βρεθηκαν τόσα λεφτά, να δω μετά ποιος θα σηκωθεί από ντιβανια, καναπέδες, πολυθρόνες, καρέκλες και αιώρες για να αντιδράσει.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Για να δουλέψει το σύστημα πρέπει να πάρουν πίσω ότι έδωσαν και λίγο παραπάνω.

Ελπίδα είναι ότι θα τραβήξει ο ιός και θα αργήσει το εμβόλιο.

Έτσι ακριβώς! Μετά που θα σκάσουν μύτη τα μνημόνια και τα οικονομικά προβλήματα, που μόνο από τα επιδόματα που έδωσαν κανείς δε λέει που βρεθηκαν τόσα λεφτά, να δω μετά ποιος θα σηκωθεί από ντιβανια, καναπέδες, πολυθρόνες, καρέκλες και αιώρες για να αντιδράσει.

Έρχεται άγριο κούρεμα καταθέσεων και μνημονιάκι τρελό.

Γιατί ως γνωστόν είχαμε βγει απ' τα μνημόνια ! :lol:

Ό,τι πει ο κ. Τσιόδρας και ο σερίφης Χαρδαλιάς. Ξέρουν αυτοί καλύτερα. Για το καλό μας πάντα. :lol:

Άστα αδερφέ, ήτανε το κλίμα στραβό, κλπ κλπ κλπ.

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ό,τι πει ο κ. Τσιόδρας και ο σερίφης Χαρδαλιάς. Ξέρουν αυτοί καλύτερα. Για το καλό μας πάντα. :lol:

Δεν υπάρχουν καταθέσεις να κουρέψουν.

Η συντριπτική πλειοψηφία είναι μεροδούλι μεροφάι.

Τα έξτρα χρήματα που δίνουν τώρα θα πρέπει να γυρίσουν πίσω για να μην αυξηθεί η ρευστότητα.

Το κλειδί για να έχει το πάνω χέρι ο εκδότης του χρήματος είναι η μείωση της ρευστότητας και αυτό επιτυγχάνεται κυρίως μέσω της φορολογίας και της εξαγωγής συναλλάγματος.(αγορές εξωτερικού και μετανάστες).

Βασικές αρχές της οικονομίας.

Δίνουνε κάποια επιδόματα τώρα για να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος και αρχίσουν λεηλασίες και ταραχές, αλλά πρέπει μετά τη λήξη του συναγερμού να τα πάρουν πίσω.

Όχι απότομα αλλά σιγά σιγά με φορολογία αλλά και πληθωρισμό.

Τσιοδρας! Κλασσική μασονόφατσα :p

Όσον αφορά τη μετά διαχείριση, πραγματικά πιστέψτε με είμαι ο τελευταίος που θα υπερασπιστεί τον Χαρδαλιά και την κυβέρνηση, αλλά αυτό αφορά το μετά...

Σε αυτή τη φάση και για εμάς και για όλο τον κόσμο προέχει να ξεπεράσουμε την πανδημία και να μην καταρρεύσουμε γενικά...

Τα λεφτά (αυτά τα λίγα για όσους έχασαν τη δουλειά τους ή έκλεισαν το μαγαζί τους) που ρίχνονται τώρα, δεν ξέρω από που προέρχονται και αν αυτόματα μιλάμε για νέο μνημόνιο, περικοπές κλπ...

Αυτό όμως που ξέρω είναι ότι το πρόβλημα τώρα δεν αφορά εμάς μόνο, αλλά συνολικά όλο τον πλανήτη... Και νομίζω ότι είναι η τελευταία μεγάλη ευκαιρία της ΕΕ (αφήστε τι λέει τώρα η Γερμανία) να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να πάμε στην επόμενη μέρα, όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα...

Αλλά ξαναλέω, αυτά αφορά το μετά και οχι το τώρα...

Δεν υπάρχει μετά ή τώρα.

Υπάρχει μία συνεχής κατάσταση που έχει ξεκινήσει πριν 2.500 χρόνια και συνεχίζεται κανονικά.

Κάποιοι αρκετοί ζουν από τον κόπο των υπολοίπων και αυτό είναι άδικο γι αυτούς που δουλεύουν χωρίς να απολαμβάνουν τίποτα και καλό βέβαια για αυτούς που απολαμβάνουν πολλά χωρίς κόπο.

Αυτό είναι το πρόβλημα και η ιστορία με τον ιό είναι σταγόνα στον ωκεανό που πήρε αξία λόγω ΜΜΕ.

Στην Ελλάδα έχουμε περίπου 350 θανάτους καθημερινά χωρίς πρόβλημα, αφού είναι κάτι φυσικό.

Μια μικρή αύξηση κάποιές μέρες για οποιοδήποτε λόγο, θα φέρει μία μείωση στις επόμενες.

Μην ξεχνάτε ότι κάθε 75 περίπου χρόνια πεθαίνουν 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι στη γη.

Σε ποια χωρα? και πως θεραπευτηκε τελικα? πηγε νοσοκομειο?

Αλλά ξαναλέω, αυτά αφορά το μετά και οχι το τώρα...

Το τώρα, και η διαχείριση του τώρα, οδηγεί πολύ κόσμο σε φτώχεια και κατάθλιψη.

Όσο για το μετά, θα αποκαλύψει τα τόσα μουσουλμανικά χώρια που όλως τυχαίως φυτεύονται παντού στη χώρα όσο μιλάμε, την ίδια στιγμή που εμείς δεχόμαστε επίθεση τρόμου και προπαγάνδας του εικοσιτετραώρου βάσεως.

Και η ολοκλήρωση αυτής της ...δεντροφύτευσης θα γίνει κατά την ολική απαγόρευση κυκλοφορίας που είναι θέμα χρόνου να εφαρμοστεί, μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, όλως τυχαίως στην κορύφωση των εορταστικών εκδηλώσεων του ορθόδοξου Πάσχα.

Edited by panosz75

Όσο για το μετά, θα αποκαλύψει τα τόσα μουσουλμανικά χώρια που όλως τυχαίως φυτεύονται παντού στη χώρα όσο μιλάμε, την ίδια στιγμή που εμείς δεχόμαστε επίθεση τρόμου και προπαγάνδας του εικοσιτετραώρου βάσεως.

Αυτοί δεν κολλάνε κορονοϊό ρε. Γι' αυτό τους θέλουμε :p

Αυτοί δεν κολλάνε κορονοϊό ρε. Γι' αυτό τους θέλουμε :p

Κι όμως όσο κι αν θέλουν κάποιοι θέλουν να κρύψουν την αλήθεια, τα hotspots βράζουν στον κορονοϊό.

Και η ολοκλήρωση αυτής της ...δεντροφύτευσης θα ολοκληρωθεί κατά την ολική απαγόρευση κυκλοφορίας που είναι θέμα χρόνου να εφαρμοστεί, μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, όλως τυχαίως στην κορύφωση των εορταστικών εκδηλώσεων του ορθόδοξου Πάσχα.

Ποιος τρόμος και προπαγάνδα και ορθόδοξο Πάσχα και Μεγάλες Εβδομάδες ρε φίλε; Είσαι με τα καλά σου; Έχεις καθόλου εικόνα τι γίνεται σε Ισπανία, Ιταλία, Αμερική; Δηλ. τόσο δύσκολο είναι να καταλάβουμε ότι με αυτόν τον κωλοιό αν αφήσουμε τα πράγματα ανεξέλεγκτα, δεν έχει γυρισμό μετά;;; Αυτό δείχνει η εικόνα σε όλο τον κόσμο, αυτό δείχνει και στην Κίνα που είναι η μόνη που φαίνεται για την ώρα να εξέρχεται της κρίσης...

Είσαι με τα καλά σου;

Μίλα όμορφα...

Μίλα όμορφα...

Εγώ μια χαρά όμορφα μιλάω, εσύ μπλέκεις θεωρίες συνομωσίας με Χριστιανοταλιμπανική σάλτσα σε ένα παγκόσμιο πρόβλημα που έχει γονατίσει όλο τον πλανήτη... Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει...

Ποιος τρόμος και προπαγάνδα και ορθόδοξο Πάσχα και Μεγάλες Εβδομάδες ρε φίλε; Είσαι με τα καλά σου; Έχεις καθόλου εικόνα τι γίνεται σε Ισπανία, Ιταλία, Αμερική; Δηλ. τόσο δύσκολο είναι να καταλάβουμε ότι με αυτόν τον κωλοιό αν αφήσουμε τα πράγματα ανεξέλεγκτα, δεν έχει γυρισμό μετά;;; Αυτό δείχνει η εικόνα σε όλο τον κόσμο, αυτό δείχνει και στην Κίνα που είναι η μόνη που φαίνεται για την ώρα να εξέρχεται της κρίσης...

Κανείς δεν είπε να αφήσουμε ανεξέλεγκτα τα πράγματα. Ανεξέλεγκτα τα άφησαν οι παραπάνω χώρες που ανέφερες κι έγιναν ανεξέλεγκτα.

Τώρα είδα και το άλλο και έχω λυθεί :D

https://ckastamonitis.com/2020/04/04/ti-akrivos-simainei-to-emvlima-quot-menoyme-spiti-quot/