Jump to content

velvento1208

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    71
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About velvento1208

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

velvento1208's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Συγκλονιστικο το Nokia, ειδικα η δευτερη νομιζεις ειναι απο ψηφιακη καμερα !!! Η δυναμη του PureView.
  2. Η Premier League αποφασισε οτι μεχρι 31 Δεκεμβριου 2020 ολοι αγωνες θα γινονται κεκλεισμενων των θυρων !
  3. ειχανε και το 1918 μασκες ε?
  4. To κοκτειλ φαρμακων που χορηγουνται στους ασθενεις με Covid, το ενα ειναι φαρμακο για τον Εμπολα και το αλλο ειναι φαρμακο για το AIDS !!! Φανταστειτε δηλαδη για τι ιο μιλαμε, ποσο δυσκολα αντιμετωπιζεται και τι βλαβες μπορει να προκαλεσει.
  5. Αμα αυτο που εγραψες ειναι αποψη...εγω τοτε ποσταρω απο τον διαστημικο σταθμο της NASA.
  6. Οταν καταστρεφεις τα δαση, οταν μολυνεις τις θαλασσες, οταν ρυπαινεις την ατμσφαιρα με τις βιομηχανιες ...η φυση θα βρει τον τροπο να σε εκδικηθει.
  7. εχεις να προτεινεις κατι διαφορετικο απο το μενουμε σπιτι? ...σε ακουω. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ελα να κανεις αυτα τα σχολια οταν βρεθεις διασωληνωμενος σε καποια ΜΕΘ και δεν θα μπορεις να αναπνευσεις. Ο ιος αυτος σκοτωνει, μεταδιδεται για πλακα και με την ταχυτητα του φωτος ...και το πιο επικινδυνο ειναι οτι δεν υπαρχει εμβολιο...αυτα !
  8. 2 δισεκκατομυρια κοσμος σε ολο τον πλανητη βρισκεται κλεισμενος στα σπιτια του. Αεροπλανα ειναι καθηλωμενα στο εδαφος. Επιχειρησεις , εργοστασια σε ολο τον κοσμο σταματησαν να δουλευουν. Συγκοινωνιες δεν λειτουργουν. Δεν κινειται τιποτα .Ολος ο πλανητης εχει πατησει pause. Και παρ ολα αυτα καθε μερα πεθαινουν και 7.000 ανθρωποι. ...τα υπολοιπα τα αφηνω στην φαντασια σου !.
  9. κοιτα να σωσεις τη ζωη σου πρωτα και ασε τα λουκετα..
  10. 10 μαϊου ξεκινάει η άρση των μέτρων. Θα ανοίξουν κάποια καταστήματα εμπορικά και είδη εστίασης.
  11. Οταν πηραν τα μετρα για το lockdown Ηταν ηδη αργα. Η διασπορα ειχε γινει σε μεγαλο μερος του πληθυσμου. Η αυξηση ειναι εκθετικη ...αμα σου ξεφυγει δε μαζευεται !!!
  12. Επιστροφη στην κανονικοτητα...μεγαλη κουβεντα, πολυ μεγαλη. Δεδομενου οτι ο ιος δεν πεθαινει απο τις υψηλες θερμοκρασιες το καλοκαιρι και το σχεδον βεβαιο οτι περιμενουμε δευτερο κυμα Σεπτεμβρη- Οκτωβρη...αν ολα πανε καλα και βγει εμβολιο σε κανα χρονο προβλεπω στα τελη του 2021 να εχουμε ξεμπερδεψει με τον κορονοιο. Μετα θα ακολουθησουν αρκετα χρονια φτωχειας.
  13. Black Death...Πανουκλα δηλαδη
  14. Τωρα η ζημια εγινε...απο δω και περα τι γινεται.
×
×
  • Create New...