Jump to content

Coronavirus COVID-19


ggazas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στείλε Β2, κράτα και την απάντηση της πολιτικής προστασίας και είσαι οκ.
Φιλικά Γιώργος
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κυριακή απαγορεύονται τα πάντα η και Σάββατο πχ; είπανε κάτι;

 

Δεν άλλαξε κάτι.

Φιλικά Γιώργος
Link to comment
Share on other sites

Πως δεν άλλαξε.. Έχουν πει καιρό για ολική απαγόρευση την Κυριακή.. Και σήμερα κάτι είπανε ότι θα γίνουν πιο αυστηροί οι έλεγχοι την Κυριακή, απαγορεύεται να πας σε σπίτι αλλού. Απλά επειδή δούλευα και δε το είδα ρωτάω μήπως ξέρετε κάτι περισσότερο
Link to comment
Share on other sites

Κάποιοι φαίνονται λες κ το χαίρονται με τη καρδιά τους ή έχουν κανένα προσωπικό συμφέρον να μείνουμε μέσα όσο περισσότερο γίνεται κ παρακαλάνε κ ξεροσταλιαζουν για να παρθούν κ άλλα μέτρα κ με μεγαλύτερη διάρκεια...

 

Λοιπόν, για να είμαστε σοβαροί, για πάντα μέσα δεν θα μείνει κανένας κ πουθενά, δύο μήνες, 3, άντε 5-6, μένει κάποιος μέσα...μετά πρακτικά δεν γίνεται για πολλούς λόγους...δεν αντέχει ο άνθρωπος καρντια μου πως να γίνει (κ δεν εννοώ μόνο από γούστο)

 

Οπότε άραξτε κάποιοι...κ σταματήστε αυτά περί καφεδάκια στη παραλία κ σουξου μουξου γιατί μόνο κουκουλα δεν έχετε βάλει για να καρφώσετε! Κ κυρίως, δεν ευσταθούν γιατί ότι ρεπορτάζ έχει βγει, μετά από μερικές ώρες διαψεύδεται κατά πόσο ισχύει αυτή η δήθεν "κοσμοσυρροή"!!!

 

Ο λαός έχει πειθαρχήσει απίστευτα κ ευτυχώς έχουμε μάτια να το δούμε όλοι, τώρα αν έχει μείνει ένα 5-10% που δεν λέει να κάτσει μέσα, ε ας αναλάβει κ το κράτος τα μέτρα του, όχι με το να σκληρύνει τα μέτρα, αλλά να βρεί αυτο το 5-10%! Μην τα ρίχνεις συνέχεια στο λαό κ αν δεν κάτσετε σπίτι θα κάνουμε αυτό κ το άλλο λες κ είσαι ο μπαμπούλας! Ο κόσμος άκουσε, ο κόσμος πειθάρχησε, ο κόσμος έμεινε σπίτι! Τώρα το μπαλάκι είναι στο γήπεδο σου να εντοπίσεις αυτό το 5-10% κ να κάνεις κουμάντο!

 

Μαζικά τεστ είναι η λύση κ ας βγουν τα νούμερα όσο θέλουν! Αλλά όταν η ππ σου λέει ότι είναι σπατάλη πόρων τα τεστ, τι περιμένεις?! Μαζικά τεστ από Μάιο κ όσοι είναι θετικοί, καραντίνα 21 μέρες σε δομές του κράτους (κ όχι σπίτι του ο καθένας, κ δεν με νοιάζει που δεν έχεις δομές, ας μην κατέστρεφαν το σύστημα υγείας δεξιοί κ αριστεροί, να βρουν, χρόνο ζήτησαν χρόνο πήραν!) κ υπόλοιποι συνεχίζουμε δειλά δειλά τη ζωή μας κ τη δουλειά μας! Ειδικά σε ακριτικά νησιά πχ ή σε περιοχές χωρίς κρούσμα αυτή τη στιγμή, θέλει κλείσιμο αεροδρομίων κ λιμανιών για επιβάτες (ακόμα κ για μόνιμους κατοίκους), μαζικά τεστ στο πληθυσμό, κ αν δεν υπάρχει κρούσμα στο τάδε νησί, ανοίγουν όλα κανονικά (φυσικά μόνο εμπορεύματα θα πηγαίνουν εκεί, ούτε μόνιμοι, ούτε ιατροί, ούτε αστυνομικοί, ούτε μκο, ούτε κουνούπι τίποτα!)

 

Θα σας πω σε 2-3 χρόνια τι έχει να γίνει με την οικονομία που κάποιοι παρακαλάτε κ προσεύχεστε σχεδόν για καραντίνα όλο το χρόνο...αλλά μάλλον ξεχάσατε τη περίοδο 2010-2015 κ πόσες αυτοκτονίες είχαμε στην Ελλάδα ή πόσα παιδιά πήγαιναν νυστικά στο σχολείο... άπλες όλοι με τα κατοσταρικα στη τράπεζα κ δεν βλέπετε λίγο δίπλα σας να δείτε τι γινόταν πριν μόλις 5 χρόνια κ τι θα γίνει στα επόμενα 5 λόγω της οικομικης κρίσης που έρχεται!

 

Όσο για τα μέτρα, αύριο η Αυστρία χαλαρώνει λίγο (έστω κ ελάχιστα), σήμερα η Ισπανία το ίδιο, κ έπονται κ άλλες χώρες έστω κ δοκιμαστικά, έστω κ δειλά, έστω κ μισό βήμα τη φορά!

 

 

 

Στάλθηκε από το BLN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

 

Σωστός ο παίχτης. Τα είπες όλα.

 

Όσο για αυτό το 5-10% που δεν πειθαρχεί, νομίζεις δεν το ξέρουν;

Και μόνο από τα κινητά μας, ξέρουμε και τι ώρα πάμε τουαλέτα.

Απλά το ότι κάποιοι δεν πειθαρχούν το χρησιμοποιούν ως πρόσχημα για να επιβάλλουν χειρότερες απαγορεύσεις.

Edited by XP130TD
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...
Link to comment
Share on other sites

Πως δεν άλλαξε.. Έχουν πει καιρό για ολική απαγόρευση την Κυριακή.. Και σήμερα κάτι είπανε ότι θα γίνουν πιο αυστηροί οι έλεγχοι την Κυριακή, απαγορεύεται να πας σε σπίτι αλλού. Απλά επειδή δούλευα και δε το είδα ρωτάω μήπως ξέρετε κάτι περισσότερο

 

Δεν βγήκε νέα απαγόρευση για την Κυριακή. Έγινε σύσταση να μη μετακινηθούμε σε σπίτια φίλων-συγγενών.

Φιλικά Γιώργος
Link to comment
Share on other sites

Δεν πρόκειται να βγουν νέα μέτρα μην παίζετε το παιχνίδι των διαφόρων μίντια.. Την άλλη φορά έλεγαν πριν καιρό, ότι θα μπει χρονικός περιορισμός στα sms, ποσα θα στέλνουμε την ημέρα και διαφορά σαχλά για να μαζέψουν κλικ..

Τώρα αυτό που παίζει είναι η ολική απαγόρευσητην ημέρα του Πάσχα, όπως και η δίκη τους απόφαση για το ποτέ θα αρθούν τα μέτρα.. Εδώ βγάλανε και προγραμμα..Παίζουν μπάλα μόνοι τους χωρίς να ρωτούν κανέναν

Ένας λοχίας δεν υπάρχει;;;;;;

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

πολυ σωστος.. καταιγισμος πληροφοριων που δε μπορει καποιος να αντιληφθει.

Εγω μπαινω στα site των υπουργειων διαβαζω τις ενημερωσεις και τελος. Τα υπόλοιπα ειναι αποσπάσματα, εικασιες και.. η τριχα τριχια.

Για δυο παπαδες σε ολοκληρη τη χωρα πεφτει κραξιμο; Σα να λεμε οτι σε ολοι την χωρα μόνο δυο οδηγοι μπηκαν στη ΛΕΑ.

Οι εικασιες για το πότε θα ξεκινησουν σχολεια(σε αλλες χωρες θα ειναι στην αρχη, σε αλλες στο τελος), τα καταστηματα, τα συνορα κλπ δε νομιζω οτι εχει νοημα να τα ξανασυζηταμε συνεχεια. Τα δεδομενα αλλαζουν συνεχεια.

Αυτο που πρεπει να κρατησει κανεις ειναι αυτο που ειπε ο Τσιοδρας για τα εμβολια και την διαδικασια εγκρισης τους. Για οοοοοοολα αυτα τα site που μας ζαλιζουν καθε φορα για την πορεια ενος εμβολιου.

Link to comment
Share on other sites

Είναι γεγονός ότι οι δημοσιογράφοι εδώ και ένα μισή μήνα δεν έχουν να ασχοληθούν με τίποτε άλλο.. Και προκειμένου να μην χάσουν τη μάσα και αρχίσουν και τίποτα περικοπές έχουν ξαμολήσει όλους τους ρεπόρτερ να λένε από το πρωί για τον κορονοιο.. Στα δελτία το ίδιο, παράθυρα για τον κορονοιο.. Και πέσε πακέτο διαφημίσεων..

Η ενημέρωση για τον ιό είναι υπόθεση ενός τέταρτου στις 18:00 άντε και να δει κανείς επιλεκτικά τι γίνεται στον υπόλοιπο κόσμο

Τα υπόλοιπα αερολογίες για να γεμίζουν τα δελτία και το Ίντερνετ

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Επιστροφη στην κανονικοτητα...μεγαλη κουβεντα, πολυ μεγαλη.

Δεδομενου οτι ο ιος δεν πεθαινει απο τις υψηλες θερμοκρασιες το καλοκαιρι και το σχεδον βεβαιο οτι περιμενουμε δευτερο κυμα Σεπτεμβρη- Οκτωβρη...αν ολα πανε καλα και βγει εμβολιο σε κανα χρονο προβλεπω στα τελη του 2021 να εχουμε ξεμπερδεψει με τον κορονοιο. Μετα θα ακολουθησουν αρκετα χρονια φτωχειας.

Link to comment
Share on other sites

Την παράταση των περιοριστικών μέτρων έως και τις 11 Μαΐου ανακοίνωσε ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, παραδεχόμενος ότι η Γαλλία δεν ήταν επαρκώς προετοιμασμένη για την αντιμετώπιση του ιού.

https://www.kathimerini.gr/1073716/article/epikairothta/kosmos/parateinetai-ews-11-maioy-to-loyketo-sth-gallia

θυμήθηκα ενα παλικάρι που εγραφε πριν δυο εβδομαδες οτι η Γαλλια ηταν ετοιμη να σταματησει τα μετρα. Ποσες φαπες θα φατε ακόμα που βιαζεστε..

 

επίσης, για οσους συνεχιζουν να γραφουν ακόμα οτι ειναι σαν την κοινη γριπη:

We know that COVID-19 spreads fast, and we know that it is deadly – 10 times deadlier than the 2009 flu pandemic.

https://www.who.int/dg/speeches/detail/who-director-general-s-opening-remarks-at-the-media-briefing-on-covid-19---13-april-2020

Link to comment
Share on other sites

Από ότι φαίνεται όμως δεν γνώριζαν και πολλά για τον ιό και σχεδόν όλοι τον θεωρούσαν έναν απλό ιό της γρίπης στην αρχή.. Το πράγμα άρχισε να ξεφεύγει όμως μετά την Ιταλία και τους 1000+ νεκρούς ανα 24ωρο..πολλες χώρες πρότυπα στην Ευρώπη για το σύστημα υγείας τους τα έπαιξαν... Άλλες που δεν σταμάτησαν τίποτα και πήγανε με την ανοσία της αγέλης αργά ή γρήγορα μαζεύτηκαν.. Της σου λέει αυτό;; ότι όλοι ήξεραν και δεν μαζεύτηκαν η ότι νόμιζαν ότι ήξεραν;; τα 4 είδη κορονοϊου ήξεραν ότι παρουσιάζουν πολύ ελαφρά συμπτωματα.. Και έτσι νόμιζαν για αυτόν.. Και μιλάω για τα υπουργεία υγείας της υφηλίου.. Μετά είπαν ότι είναι μια γρίπη και μετά ξαφνικά κλείδωσαν τα πάντα..

 

 

Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Link to comment
Share on other sites

Επειδή βαριέμαι τώρα να παραθέσω λινκ, μπορείς να το ψάξεις αν θες ο ίδιος, από αύριο, η Αυστρία κάνει ένα μικρό βήμα προς μείωση μέτρων... (Αν θα πετύχει, είναι άλλο θέμα)...το ίδιο σκέφτεται να πράξει κ η Ισπανία...κ 5-6 χώρες ακόμα...

 

Σε άλλα νέα, αλήθεια με Σουηδία κ Λευκορωσία που δεν έχουν πάρει μέτρα, μαθαίνουμε τίποτα? Ή κρύβουν νούμερα αυτοί?1! Η Ιταλία γιατί δεν παίζει πια στα ελληνικά ΜΜΕ?!

 

Η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες που πήρε μέτρα, πάρα πολύ σωστή κίνηση κ μπράβο σε όσους το αποφάσισαν! Το θέμα είναι, ότι πολλές από τις μετέπειτα κινήσεις, ήταν λάθος όπως πχ οι φοιτητές όλοι στα πατρικά τους πίσω, όλοι οι Έλληνες του εξωτερικού πίσω, κοκ...κ ότι φυσικά θεωρεί ο κ. Χαρδαλιάς σπατάλη πόρων τα μαζικά τεστ...

 

Ο τσιοδρας, κ μένα μου χτυπάει άσχημα που έλεγε όσα έλεγε τον Γενάρη κ τον Φλεβάρη, αλλά οκ αυτά τα δεδομένα είχε, με αυτά μίλησε οπότε δεν έκανε κ κάτι το μεμπτό, ίσα ίσα φαίνεται μετρημένος κ σοβαρός...το μεμπτό για μένα είναι ότι άφησε τη ΝΔ (κ την κάθε ΝΔ) να τον χρησιμοποιήσει σε όλο αυτό, γιατί στην ουσία αυτός είναι στη σέντρα κ βγάζει το φίδι από τη τρύπα αυτή τη στιγμή! Κ επειδή ζούμε στην Ελλάδα, όλο κ κάποια θέση θα πάρει στις επόμενες τουλάχιστον 2 εκλογικές διαδικασίες...

 

Έχει εδώ κ μέρες φωτιά στο Τσερνομπιλ, λέτε να βγούμε για φέτος από τα σπίτια μας ή θα κλέβουμε τους έχοντες καβατζες για να επιβιώσουμε?1! :D

 

Στάλθηκε από το BLN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Προς τα παιδιά που δεν έχουν καταλάβει περί τίνος πρόκειται για τον κορονοϊό και η σύγχυση του με τον εποχιακό της γρίπης.

 

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

 

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Link to comment
Share on other sites

Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου Ντόμινικ Ράαμπ, που αντικαθιστά τον υπό ανάρρωση Πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, είπε ότι η χώρα δεν έχει περάσει την κορύφωση της πανδημίας και για αυτό «δεν αναμένει» αλλαγές στα περιοριστικά μέτρα που είναι σε ισχύ.

Πηγή: https://www.skai.gr/news/world/stin-troxia-tis-italias-oi-thanatoi-sti-vretania

«Δεν υφίσταται κανένας λόγος για λήξη του συναγερμού μέχρι στιγμής. Εάν τα μέτρα προστασίας αρθούν, θα έχουμε πιθανότατα σε σύντομο χρονικό διάστημα γεμάτα νοσοκομεία», δήλωσε στο Γερμανικό Πρακτορείο (dpa) ο διευθυντής της Λοιμωξιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου του Κιέλου και πρόεδρος της Γερμανικής Ένωσης κατά των Ιογενών Νοσημάτων (DVV) Χέλμουτ Φίκενσερ.

https://www.euro2day.gr/news/world/article/2017555/germania-ti-eishgoyntai-oi-episthmones-gia-arsh-to.html

Ολοι οι γιατροι συστήνουν να μη βιαστουν τα κρατη(ιδιαιτερα σε Γαλλια, Γερμανια, Αγγλια, ΗΠΑ κλπ). Δυστυχως, οι πιεσεις απο το κεφάλαιο ειναι τεραστιες εις βαρος της υγειας των πολιτων

Link to comment
Share on other sites

Τα ίδια συμφέροντα που δεν επέτρεψαν να κλείσουν νωρίτερα τα σύνορα τα ίδια συμφέροντα πιέζουν για επαναλειτουργία με τόσα κρούσματα πλέον γύρω... Όχι μόνο στην Ελλάδα παντού.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators
Έγινε εκκαθάριση από μηνύματα εκτός ΟΠΧ και κυρίως αυτών που χαρακτηρίζουν ανθρώπους. Την επόμενη φορά που κάποιος θα το επαναλάβει, θα αποβληθεί.
Link to comment
Share on other sites

Τα ίδια συμφέροντα που δεν επέτρεψαν να κλείσουν νωρίτερα τα σύνορα τα ίδια συμφέροντα πιέζουν για επαναλειτουργία με τόσα κρούσματα πλέον γύρω... Όχι μόνο στην Ελλάδα παντού.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

 

Καποιοι θελουν να εχουμε την πολιτικη της Σουηδιας περι ανοσιας αγελης..

Σε αυτο το σημειο να πουμε σε αυτους οτι η Σουηδια με πληθυσμό 10,3 εκ. εχει 919 νεκρους.

Edited by Bayern4
Link to comment
Share on other sites

Καποιοι θελουν να εχουμε την πολιτικη της Σουηδιας περι ανοσιας αγελης..

Σε αυτο το σημειο να πουμε σε αυτους οτι η Σουηδια με πληθυσμό 10,3 εκ. εχει 919 νεκρους.

 

και η μ.Βρεατανια αυτο ηθελε οπως επισης και η ολλανδια....

Link to comment
Share on other sites

και η μ.Βρεατανια αυτο ηθελε οπως επισης και η ολλανδια....

 

Και η Η.Π.Α. Βάζουν την οικονομία πάνω από όλα. Είναι και αυτό μια λογική.

Φιλικά Γιώργος
Link to comment
Share on other sites

Από όλους αυτούς μόνο οι Σουηδοί δεν πήραν μέτρα.. Οκ απαγόρευσαν λέει συναθροίσεις πάνω από 50 άτομα λες και εκεί κάνανε γλέντια και διαδηλώσεις.. Μετά απλά οδηγίες, πλένετε τα χεράκια και αποστάσεις..

Ψυχροί και ανάποδοι όπως είναι, της λογικής άνθρωποι γεννιούνται άνθρωποι πεθαίνουν. Εκεί που θεωρούν αποτυχημένο οποίος 19χρονος μένεις σπιτι με γονείς

Παράδειγμα προς αποφυγή τέτοιες χώρες και μοντέλα ανόσιας και καλά

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

25 τα νέα κρούσματα. Να αρχίσουμε να βλέπουμε φως στην άκρη του τούνελ.
Φιλικά Γιώργος
Link to comment
Share on other sites

Γεωργία:

 

Ολικά κρούσματα: 296

Ανά 1.000.000 κατοίκους: 79,5

Ιάσεις: 69

Θάνατοι: 3

 

Πηγή:

https://www.google.com/covid19-map/

 

 

Στη Γεωργία είναι ακραίοι θρησκόληπτοι, γι' αυτό και οι εκκλησίες είναι ανοικτές.

Εμείς είμαστε έξυπνοι και ξερόλες, γι' αυτό και οι γηγενείς είμαστε όλοι μέσα (οι υπόλοιποι σουλατσάρουν ελεύθερα).

 

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...
Link to comment
Share on other sites

Πάνο και οι Ιταλοί θρησκόληπτοι είναι, έκλεισαν τις εκκλησίες, σταμάτησαν τις βόλτες και έχουν άνω από 20.000 νεκρούς.
Φιλικά Γιώργος
Link to comment
Share on other sites

Από όλους αυτούς μόνο οι Σουηδοί δεν πήραν μέτρα.. Οκ απαγόρευσαν λέει συναθροίσεις πάνω από 50 άτομα λες και εκεί κάνανε γλέντια και διαδηλώσεις.. Μετά απλά οδηγίες, πλένετε τα χεράκια και αποστάσεις..

Ψυχροί και ανάποδοι όπως είναι, της λογικής άνθρωποι γεννιούνται άνθρωποι πεθαίνουν. Εκεί που θεωρούν αποτυχημένο οποίος 19χρονος μένεις σπιτι με γονείς

Παράδειγμα προς αποφυγή τέτοιες χώρες και μοντέλα ανόσιας και καλά

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

 

ακριβώς,χώρα προς αποφυγή ψυχροί και αναποδοι

 

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...