baiosss Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Ευτυχώς οι τοπικές κοινωνίες, βγάζουν αντισώματα με γοργούς ρυθμούς στο σχέδιο εποικισμού Δε θα περάσει ο φασισμός του μπολιασματος. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝα λέμε και τα στραβά βέβαια. Οι τοπικές αυτές κοινωνίες, νησιά κλπ, μια φορά και έναν καιρό, στους χάρτες ψήφων μετά από εκλογές, ήταν μονίμως "κόκκινες" και "ροζουλί". Ήθελαν Νόμπελ Ειρήνης και βραβεία παπαρίων. Δεν πειράζει όμως! Θεία δίκη λέγεται. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Δυστυχώς, για μερικούς, το οτιδήποτε είναι ανώτερο... Οχι φιλε μη το λες αυτο...μην υποτιμας τον εαυτο σου, αξιζεις κατι και συ. Ακου να σε μπολιασουν με λαθρο....τι βιτσια ειναι αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Καμμιά μπάλα στην εξεδρα.αρα καταλήγουμε βοηθάς μόνο Έλληνες βοηθαω όποιον έχει ανάγκη.δεν είναι κακο αυτο που κανείς όπως δεν ειναι κακό αυτό που κάνω εγώ.το λύσαμε πάμε παρακάτω. Αυτοι εχουν αναγκη το ζωτικο σου χωρο οχι την βοηθεια σου. Ο ελληνας σεβεται το χωρο και οταν τον βοηθας σκυβει το κεφαλι, ισως συστελλεται, και λεει ευχαριστω και να εισαι καλα..κλπ. ο Λαθρο το απαιτει και σε βριζει, μισει το μερος και εσενα. Αυτο φαινεται απο τη συμπεριφορα και τους βανδαλισμους που κανουν ....δεν σεβονται τη χωρα στην οποια τους εχουν φορτωσει.Κανενας πολιτισμενος μεταναδτης δεν φεεται ετσι. Αφου τα ξερεις τωρα, ειδικα αν μενεις σε αστικο κεντρο, τι με αναβεις μεσημεργιατικα?.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Κρίμα να αντιδράσουμε με ρατσισμό σε όλο αυτό που συμβαίνει. Τι σας φταίνε κυνηγημένοι άνθρωποι που στοιβάζονται σε σκηνές; Το επόμενο επεισόδιο κοινωνικού αυτοματισμού έχει δημόσιοι vs ιδιωτικοί υπάλληλοι: γιατί να πληρώνουμε τους χαραμοφάηδες του δημοσίου ή τους ξεπουλημένους των εταιρειών, ανάλογα με την οπτική του καθενός. Sent from my SM-N975F using TapatalkΚυνηγημένοι από τι; Από την αστυνομία και τις υπηρεσίες των χωρών τους; Η μήπως έχουν πόλεμο στο Αφγανιστάν, στο Πακιστάν, στη Σιέρα Λεόνε, στην Τζαμάικα, στην Αλγερία, στο Μαρόκο και από όπου αλλού μας έρχονται αυτοί οι επενδυτές; Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarcDS Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 (edited) Κυνηγημένοι από τι; Από την αστυνομία και τις υπηρεσίες των χωρών τους; Η μήπως έχουν πόλεμο στο Αφγανιστάν, στο Πακιστάν, στη Σιέρα Λεόνε, στην Τζαμάικα, στην Αλγερία, στο Μαρόκο και από όπου αλλού μας έρχονται αυτοί οι επενδυτές; Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Για μακεδονομαχο σανοφαγο που εφαγε αμασητο το παραμυθακι του Κουλη σε κοβω. Και τωρα βλεπεις οτι ο Κουλης εκανε και αυτος κωλοτουμπα και τρομαξες, φοβηθηκες βρε αδερφε. Κι αφου ο φοβος μισος και μονο μισος δημιουργει φοβησου καθε μεταναστη και τελειωσε. Ει Ελληνα, πες μου πως δεχεσαι την κηδεια του φιλοξενουμενου στην χωρα του Ξενιου Δια? Ει Ελληνα, πες μου πως διωχνεις απο τα σχολεια τα παιδια στην ιδια χωρα που γεννησε την παιδεια? Ει Ελληνα, πως δεχεσαι διαστρεβλωμενα γεγονοτα σε βιβλια απο ανιστορητους γραμμενα? Ει Ελληνα, γιατι θεωρεις οσους φωναζουν στα καναλια με μισος πιο Ελληνες απο εσενα? Edited May 13, 2020 by MarcDS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndros13 Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Αίμα μόνο για Έλληνες (εξάλλου έχει κι αντισώματα για όλα), θεωρίες συνωμοσίας για ιούς και πανδημίες, βαφτίζουμε κάθε αναφορά σε αλλότριους οχτρούς ψευτοκουλτουριάρικη, και το αφήγημα μας βγαίνει μια χαρά. Α, και μαύρα μεσάνυχτα από διεθνή πολιτική, ο άλλος λέει σιγά μην έχουν πόλεμο στο Αφγανιστάν. Μόνο προσοχή να χωράμε την οικογένεια στο αμάξι για τη βόλτα μας, μην φάμε πρόστιμο από το "σερίφη". Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Αίμα μόνο για Έλληνες (εξάλλου έχει κι αντισώματα για όλα), θεωρίες συνωμοσίας για ιούς και πανδημίες, βαφτίζουμε κάθε αναφορά σε αλλότριους οχτρούς ψευτοκουλτουριάρικη, και το αφήγημα μας βγαίνει μια χαρά. Α, και μαύρα μεσάνυχτα από διεθνή πολιτική, ο άλλος λέει σιγά μην έχουν πόλεμο στο Αφγανιστάν. Μόνο προσοχή να χωράμε την οικογένεια στο αμάξι για τη βόλτα μας, μην φάμε πρόστιμο από το "σερίφη". Sent from my SM-N975F using Tapatalk Έχεις πάρει χαμπάρι πόσο διαθέσιμο χρόνο έχουν όλοι αυτοί οι επαγγελματίες "ανθρωπιστές"; Έχεις δει πόσο οργανωμένοι είναι και πόσο γρήγορα είναι πανταχού παρόντες για να στήσουν τις επιχειρήσεις τους; Έχεις ιδέα από ποιον χρηματοδοτούνται όλες αυτές οι ΜΚΟ; Έχεις γνώση πόσο χρήμα βγάζουν όλοι αυτοί οι προσποιούμενοι ανθρωπιστές που προφανώς δεν έχουν ούτε ένα ένσημο στην ζωή τους; Και ποιον πόλεμο έχουν στο Αφγανιστάν; Εκτός ότι υπάρχουν κάποιες ελάχιστες δυνάμεις εκεί, που έχουν κυρίως βοηθητικό χαρακτήρα, δεν υπάρχει κανένας πόλεμος. Μάλλον έχεις χάσει πολλά επεισόδια. Το γεγονός ότι έχουμε Αλγερινούς, Μαροκινούς, Τζαμαϊκανούς (8 άτομα πριν μερικούς μήνες), Κονγκολέζους και κάθε φάρα ρου πλανήτη μαζεμένη εδώ, δε σου κάνει εντύπωση, ε; Έχουν και αυτοί πολεμικές συρράξεις; Διεθνή πολιτική κατά τ' άλλα :p Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndros13 Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Στα σύντομα, γιατί απλά θες να πιστέψεις τα δικά σου (εδώ υποστηρίζεις ότι ο Τραμπ είναι παρεξηγημένος...): * Στο Αφγανιστάν, μόλις χτες έγινε επίθεση σε νοσοκομείο των γιατρών χωρίς σύνορα, με 24 νεκρούς (και 2 νεογέννητα). Αυτό το λες ειρήνη εσύ, σου συμβαίνει συχνά στη γειτονιά σου; * Η σύμβαση της Γενεύης από το 1951 ξεκαθαρίζει ότι κάθε πρόσφυγας/μετανάστης/επενδυτής κρίνεται *εξατομικευμένα*. Αυτό το τσουβάλιασμα με τις χώρες προέλευσης (Συρία άρα πρόσφυγας, Αφγανιστάν άρα επενδυτής) είναι πατέντες του Άδωνη και του Μάκη. * Να σου κάνω τη χάρη και για οικονομία της συζήτησης να δεχτώ ότι όλες οι ΜΚΟ είναι μπίζνες και απατεώνες της αρπαχτής. Αυτό πώς αφορά τον πρόσφυγα; Μήπως φταίω κι εγώ που εργάζομαι 12ωρο για 1000 ευρώ αν ο ceo μου είναι λαμόγιο και φοροδιαφεύγει; Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Εκτός θέματος;Λέω εγώ τώρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Στα σύντομα, γιατί απλά θες να πιστέψεις τα δικά σου (εδώ υποστηρίζεις ότι ο Τραμπ είναι παρεξηγημένος...): * Στο Αφγανιστάν, μόλις χτες έγινε επίθεση σε νοσοκομείο των γιατρών χωρίς σύνορα, με 24 νεκρούς (και 2 νεογέννητα). Αυτό το λες ειρήνη εσύ, σου συμβαίνει συχνά στη γειτονιά σου; * Η σύμβαση της Γενεύης από το 1951 ξεκαθαρίζει ότι κάθε πρόσφυγας/μετανάστης/επενδυτής κρίνεται *εξατομικευμένα*. Αυτό το τσουβάλιασμα με τις χώρες προέλευσης (Συρία άρα πρόσφυγας, Αφγανιστάν άρα επενδυτής) είναι πατέντες του Άδωνη και του Μάκη. * Να σου κάνω τη χάρη και για οικονομία της συζήτησης να δεχτώ ότι όλες οι ΜΚΟ είναι μπίζνες και απατεώνες της αρπαχτής. Αυτό πώς αφορά τον πρόσφυγα; Μήπως φταίω κι εγώ που εργάζομαι 12ωρο για 1000 ευρώ αν ο ceo μου είναι λαμόγιο και φοροδιαφεύγει; Sent from my SM-N975F using Tapatalk Τρομοκρατικό χτύπημα. Όχι πόλεμος με επεμβατικότητα Αμερικανών. Γιατροί χωρίς σύνορα. Άλλο ανέκδοτο από εκεί. Κι εγώ σε τελευταία ανάλυση ως χώρα, τι φταίω για να τους έχω όλους εδώ; Άσε τις συμβάσεις και την Γενεύη. Από 15 έως 45 χρόνων που είναι όλοι αυτοί, σου λέει κάτι; Και ποιοι μετανάστες, πρόσφυγες και το κακό συναπάντημα; Αυτοί με τις σημαίες της Isis; Έχεις δει τι ταξίδι κάνουν όλοι αυτοί για να έρθουν εδώ; Από πόσες χώρες έχουν πρόσβαση και θα μπορούσαν κάλλιστα να μείνουν εκεί; Γιατί τόση πρεμούρα με την "παραδεισένια" Ευρώπη; Με συγχωρείς αλλά δεν καταλαβαίνω τι λόγο έχουν όλοι αυτοί, Ασιάτες, Αφρικανοί και λοιποί να είναι εδώ. Ποιος Μάκης και ποιος Άδωνις; Ακόμα με αυτά τα μιάσματα ασχολείσαι; Ακόμα ασχολείσαι με έναν που παίρνει ψυχοφάρμακα και έναν άλλον που κάποτε έβγαινε με τραβέλια; Φυσικά και φταις. Για 12ωρο θα έπρεπε να παίρνεις τα διπλά, να έχεις δώσει στεγνά τον φοροφυγά CEO σου και φυσικά οπότε πέφτεις σε αντίστοιχο τέτοιον CEO, να του γυρνάς την πλάτη. Και εσύ κι όλοι μας. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εκτός θέματος;Λέω εγώ τώρα!!!Είναι ωραία τα εκτός θέματος. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 . * Να σου κάνω τη χάρη και για οικονομία της συζήτησης να δεχτώ ότι όλες οι ΜΚΟ είναι μπίζνες και απατεώνες της αρπαχτής. Αυτό πώς αφορά τον πρόσφυγα; Μήπως φταίω κι εγώ που εργάζομαι 12ωρο για 1000 ευρώ αν ο ceo μου είναι λαμόγιο και φοροδιαφεύγει; Sent from my SM-N975F using Tapatalk Ένας οποιοσδήποτε που δέχεται να λαδώσει για να πάει παράνομα σε μια χώρα μακρινή ξεπουλώντας ότι έχει και δεν έχει, εχει την ίδια συμμετοχή σε αυτή την κομπίνα με τον μεταφορέα. Και σαφώς βέβαια αυτοί που πήραν το εισιτήριο μόλις τον φέρουν τον πετάνε στα σκουπίδια και καλείται κάποιος άλλος να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Οπότε βρίσκονται ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη. Αυτό συμβαίνει από τότε που υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη. Μάλιστα ο Τυρταιος στην Σπάρτη είχε γράψει και ποίημα το 700πχ. Εμείς τι να πούμε τώρα? Ίσως αν είχαν διαβάσει αυτό το ποίημα να παζαρεύανε αλλιώς την ζωή τους. ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΑΝΤΩΣ έχει ότι με 2 εκ ανέργους είναι αδύνατον να ενσωματωθούν στην κοινωνία εκτός αν γίνουμε εμείς δούλοι τους. Όσο για τα δικαιώματα των ανθρώπων γενικά, άστο να μην το πιάσουμε. (...) Για την πατρίδα στην πρώτη γραμμή πολεμώντας να πέσει σαν παλικάρι κανείς, είναι μεγάλη τιμή· όμως ν᾽ αφήσει τον τόπο του, πλούσια ν᾽ αφήσει χωράφια και διακονιάρης να ζει, είναι ο πιο μεγάλος καημός· με τη γυναίκα, το γέρο πατέρα, τη δόλια του μάνα και τα μικρά του παιδιά να τριγυρνά δω κι εκεί. Όπου τον σπρώχνει η ανάγκη και η έρμη του φτώχεια τον φέρει, όπου να πάει, μισητός θα ᾽ναι στους ντόπιους παντού· χάνει την κάθε ομορφιά του κορμιού, τη γενιά του ντροπιάζει, τον ακολουθούν προστυχιές και παρανομίες σωρός. Ξεσπιτωμένο φτωχό και τον κλήρο που πίσω του αφήνει δεν τον φροντίζει κανείς κι ούτε κανείς τον νοιάζεται Για τα παιδιά μας λοιπόν ας προσφέρουμ᾽ εμείς τη ζωή μας, και να πολεμήσουμε και να μην λυπηθούμε ούτε τις ψυχές μας.(...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Ένας οποιοσδήποτε που δέχεται να λαδώσει για να πάει παράνομα σε μια χώρα μακρινή ξεπουλώντας ότι έχει και δεν έχει, εχει την ίδια συμμετοχή σε αυτή την κομπίνα με τον μεταφορέα. Και σαφώς βέβαια αυτοί που πήραν το εισιτήριο μόλις τον φέρουν τον πετάνε στα σκουπίδια και καλείται κάποιος άλλος να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Οπότε βρίσκονται ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη. Αυτό συμβαίνει από τότε που υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη. Μάλιστα ο Τυρταιος στην Σπάρτη είχε γράψει και ποίημα το 700πχ. Εμείς τι να πούμε τώρα? Ίσως αν είχαν διαβάσει αυτό το ποίημα να παζαρεύανε αλλιώς την ζωή τους. ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΑΝΤΩΣ έχει ότι με 2 εκ ανέργους είναι αδύνατον να ενσωματωθούν στην κοινωνία εκτός αν γίνουμε εμείς δούλοι τους. Όσο για τα δικαιώματα των ανθρώπων γενικά, άστο να μην το πιάσουμε. (...) Για την πατρίδα στην πρώτη γραμμή πολεμώντας να πέσει σαν παλικάρι κανείς, είναι μεγάλη τιμή· όμως ν᾽ αφήσει τον τόπο του, πλούσια ν᾽ αφήσει χωράφια και διακονιάρης να ζει, είναι ο πιο μεγάλος καημός· με τη γυναίκα, το γέρο πατέρα, τη δόλια του μάνα και τα μικρά του παιδιά να τριγυρνά δω κι εκεί. Όπου τον σπρώχνει η ανάγκη και η έρμη του φτώχεια τον φέρει, όπου να πάει, μισητός θα ᾽ναι στους ντόπιους παντού· χάνει την κάθε ομορφιά του κορμιού, τη γενιά του ντροπιάζει, τον ακολουθούν προστυχιές και παρανομίες σωρός. Ξεσπιτωμένο φτωχό και τον κλήρο που πίσω του αφήνει δεν τον φροντίζει κανείς κι ούτε κανείς τον νοιάζεται Για τα παιδιά μας λοιπόν ας προσφέρουμ᾽ εμείς τη ζωή μας, και να πολεμήσουμε και να μην λυπηθούμε ούτε τις ψυχές μας.(...)Να ενσωματωθούν; Ποιοι; Έχουν ενσωματωθεί άλλωστε στην υπόλοιπη Ευρώπη; Εκτός εάν ενσωματωθούμε εμείς στους νόμους της σαρίας. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndros13 Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 @baiosss το κλείνω γιατί ο bill έχει δίκιο (αν και επίσης μου αρέσουν τα εκτός θέματος). Δεν μπορώ να σε πείσω, αλλά απλά αναρωτήσου γιατί να εμπιστευτεί κάποιος τις οικονομίες μιας ζωής σε ένα διακινητή για να διασχίσει με κακοκαιρία τη μεσόγειο με μια φουσκωτή βάρκα, συχνά μαζί με το παιδί του. Τόσο επενδυτικό πνεύμα πιά; Εντελώς εκτός θέματος δεν είμαστε πάντως, γιατί εξ αρχής η συζήτηση της καραντίνας αναλώνεται στις δυσκολίες που έχουμε εμείς η πλειοψηφία με τις επιλογές. Να κάτσω σπίτι ή όχι; Να βάλω μάσκα ή όχι; Να κάνω τεστ ή όχι; Πόσο συχνά και με τι να πλένω τα χέρια μου; Κάποιοι δεν έχουν τέτοιες επιλογές, δεν ασχολείται κανείς μαζί τους, και μάλιστα φτάνουμε στο σημείο να γράφονται χυδαιότητες για πεπ, λάθρο και μπολιάσματα. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 @baiosss το κλείνω γιατί ο bill έχει δίκιο (αν και επίσης μου αρέσουν τα εκτός θέματος). Δεν μπορώ να σε πείσω, αλλά απλά αναρωτήσου γιατί να εμπιστευτεί κάποιος τις οικονομίες μιας ζωής σε ένα διακινητή για να διασχίσει με κακοκαιρία τη μεσόγειο με μια φουσκωτή βάρκα, συχνά μαζί με το παιδί του. Τόσο επενδυτικό πνεύμα πιά; Εντελώς εκτός θέματος δεν είμαστε πάντως, γιατί εξ αρχής η συζήτηση της καραντίνας αναλώνεται στις δυσκολίες που έχουμε εμείς η πλειοψηφία με τις επιλογές. Να κάτσω σπίτι ή όχι; Να βάλω μάσκα ή όχι; Να κάνω τεστ ή όχι; Πόσο συχνά και με τι να πλένω τα χέρια μου; Κάποιοι δεν έχουν τέτοιες επιλογές, δεν ασχολείται κανείς μαζί τους, και μάλιστα φτάνουμε στο σημείο να γράφονται χυδαιότητες για πεπ, λάθρο και μπολιάσματα. Sent from my SM-N975F using TapatalkΕπειδή πολλές φορές η ιστορία επαναλαμβάνεται δες για να θυμηθείς λίγο. Το ισλάμ σίγουρα δεν είναι φίλος μας. Και άσε τα παιδάκια, που δεν είναι δικά τους και τα βάζουν στις βάρκες για να τους λυπηθούν και να τους φιλοξενήσουν, η τις περούκες και τα σουτιέν που δίνουν για να μεταμφιέζονται σαν γυναίκες. Ξέρεις υποθέτω πως γεννοβολούν οι "μήτρες" που φέρνουν μαζί τους και πώς θα σε κατακτήσουν χωρίς να πάρεις χαμπάρι. Εγώ το λέω 5η φάλαγγα αυτό που συμβαίνει. Εσύ εάν θέλεις, πες το κακομοίρηδες πρόσφυγες η όπως αλλιώς θες. Το κλείνω κι εγώ. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Επειδή πράγματι η ιστορία επαναλαμβάνεται, εγώ έχω να πω, πως αμέσως μετά την πανδημία της ισπανικής γρίπης ξεκίνησε η επώαση του αυγού του φασισμού, που οδήγησε στη γιγάντωση του ναζισμού και κατέληξε στο 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Τώρα αν κάποιοι που μάλιστα κρατούν ψηλά τη σημαία της θρησκείας, αποζητούν κάτι αντίστοιχο τι να πω. Λες και ο Χριστός αυτά μας δίδαξε... Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Επειδή πράγματι η ιστορία επαναλαμβάνεται, εγώ έχω να πω, πως αμέσως μετά την πανδημία της ισπανικής γρίπης ξεκίνησε η επώαση του αυγού του φασισμού, που οδήγησε στη γιγάντωση του ναζισμού και κατέληξε στο 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Τώρα αν κάποιοι που μάλιστα κρατούν ψηλά τη σημαία της θρησκείας, αποζητούν κάτι αντίστοιχο τι να πω. Λες και ο Χριστός αυτά μας δίδαξε...Φάε δημοκρατία τώρα. Χαχαχαχαχα!!! Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Αυτοί που μιλάνε για αυγά, φίδια και λοιπά ερπετοειδή, μήπως έχουν κοιτάξει γύρω τους και έχουν παρατηρήσει τον φασισμό της πολιτικής ορθότητας, που ταμπελοποιεί αντιφρονούντες, καταστρέφει συνειδήσεις και στοχοποιεί ανθρώπους; Αν δεν έχουν παρατηρήσει το φασισμό αυτό, τότε κάτι δεν πάει καλά. :rolleyes: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Αυτοί που μιλάνε για αυγά, φίδια και λοιπά ερπετοειδή, μήπως έχουν κοιτάξει γύρω τους και έχουν παρατηρήσει τον φασισμό της πολιτικής ορθότητας, που ταμπελοποιεί αντιφρονούντες, καταστρέφει συνειδήσεις και στοχοποιεί ανθρώπους; Αν δεν έχουν παρατηρήσει το φασισμό αυτό, τότε κάτι δεν πάει καλά. :rolleyes:Βασικά η πολιτική ορθότητα, ταμπελοποιεί την αλήθεια. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Αυτοί που μιλάνε για αυγά, φίδια και λοιπά ερπετοειδή, μήπως έχουν κοιτάξει γύρω τους και έχουν παρατηρήσει τον φασισμό της πολιτικής ορθότητας, που ταμπελοποιεί αντιφρονούντες, καταστρέφει συνειδήσεις και στοχοποιεί ανθρώπους; Αν δεν έχουν παρατηρήσει το φασισμό αυτό, τότε κάτι δεν πάει καλά. :rolleyes:Ο φασισμός είναι λάθος από όπου και αν προέρχεται. Δεν υπάρχει λιγότερος ή περισσότερος, καλύτερος ή χειρότερος σωστός ή λάθος, αριστερός ή δεξιός φασισμός. Το έχει αποδείξει η ιστορία. Μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 (edited) ....οι κινεζοι πιεζαν τον ΠΟΥ να υποβαθμιση την μεταδοτικοτητα του κορνιου και να καθυστερησει την ανακοινωση της επικινδυνοτητας ωστε να προλαβει να προμηθευτει υγιειονομικο υλικο κλπ...φυσικα ο ΠΟΥ δεν το αρνηθηκε αλλα αρκεστηκε να πει οτι δεν σψολιαζει τις ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ μεταξυ κρατων και ΠΟΥ. Για αυτο τα πηρε ο προεδρος και τους εκοψε τη χρηματοδοτηση. Σπηγκελ και νιουςγουικ....ψεκασμενοι θα ειναι. Θα ξαναγυρίσουμε και η γη θα τρέμει. Edited May 13, 2020 by ELTASSOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adth92 Δημ. May 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2020 ....οι κινεζοι πιεζαν τον ΠΟΥ να υποβαθμιση την μεταδοτικοτητα του κορνιου και να καθυστερησει την ανακοινωση της επικινδυνοτητας ωστε να προλαβει να προμηθευτει υγιειονομικο υλικο κλπ...φυσικα ο ΠΟΥ δεν το αρνηθηκε αλλα αρκεστηκε να πει οτι δεν σψολιαζει τις ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ μεταξυ κρατων και ΠΟΥ. Για αυτο τα πηρε ο προεδρος και τους εκοψε τη χρηματοδοτηση. Σπηγκελ και νιουςγουικ....ψεκασμενοι θα ειναι. Θα ξαναγυρίσουμε και η γη θα τρέμει. Ο ΠΟΥ από την αρχή κινέζικος ήταν. Σιγά μην έχανε τον δεύτερο μεγαλύτερο χρηματοδότη του. Το θέμα είναι ότι οι ΗΠΑ, η Αγγλία κλπ. δεν χρειάζονται να τους πει ο ΠΟΥ την επικινδυνότητα του ιου. Το cdc είναι πολυ πιο μπροστά και από τον ΠΟΥ και από οποιονδήποτε άλλο και έχουν δικούς τους επιδημιολογους που τους στέλνουν πριν ακόμη γίνει γνωστός στα ΜΜΕ ένας ιός ή μικροοργανισμος γενικότερα. Το ότι μπήκε το κέρδος πιο πάνω από τον κίνδυνο της πανδημίας είναι φυσιολογικό όμως άμα το χρήμα και οι πολυεθνικές κινουν τα πάντα. Άρα μην λέμε ότι φταίει η Κίνα όταν ήταν στο χέρι όλων των κυβερνήσεων να την σταματησουν. Αλλά και να το λέμε δεν αλλαζει τιποτα, παντα έτσι θα είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2020 Είπανε από 18 πόσα άτομα στο αμάξι για ταξίδια εκτός νομού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. May 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2020 Ο ΠΟΥ από την αρχή κινέζικος ήταν. Σιγά μην έχανε τον δεύτερο μεγαλύτερο χρηματοδότη του. Το είναι Ναι σωστα ετσι οπως λες, αλλα ειναι ΚΑΙ καποιοι , ας πουμε αφελεις, που κυτταζουν τον ΠΟΥ σαν χανοι, δηλ. με ανοιχτο στομα, ετοιμοι να τα καταπιουν αμασητα, οτι δηθεν η επιστημη, η αντικειμενικοτητα , τα ιδανικα ,....κλπ και μπαρμ******λα επιστημονες ειναι και δεν μπορουν να καταλαβουν τα δολωματα. Εμεις του πεζοδρομιου ΔΕΝ μασαμε, διπλα στους παπατζηδες και αλογομουρηδες μεγαλωσαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2020 Είπανε από 18 πόσα άτομα στο αμάξι για ταξίδια εκτός νομού; 3 ενήλικα και ασχετα μεταξύ τους αν θυμάμαι καλά αλλα αν πρόκειται για οικογένεια με ανήλικα τεκνα ας ειναι και 5 στο ίδιο οχημα. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. May 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2020 https://www.flash.gr/greece/1612685/sotiris-tsiodras-oi-ypsiles-thermokrasies-den-skotonoun-ton-io-vid Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts