Jump to content

Samsung Galaxy S20 Ultra

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα στο ξεκλείδωμα σα να σκαλωνει λίγο. δεν έχω κωδικό ή αποτύπωμα κλπ αλλά ενώ κάνω swipe την. Οθόνη αργεί να το πάρει, ακριβώς μετά το update.. Μάλλον κάτι έκαναν πάλι, δεν έχει σχέση με θερμοκρασια σε μένα

και εμενα το κανει αυτο........ freezαρει εκει... ελεγα να κανω hard reset αλλα δεν αλλαζει κατι..... ειναι bug...... οποτε αναγκαστικα περιμενεις 2sec και μετα κανεις swipe...... το ιδιο μπορει να συμβει και σε μερικα games... οταν ανεβαζει θερμοκρασια οπως ειπε ο φιλος πιο πανω χανει πολυ το touch..... και πριν το update δεν ειχε αυτα τα θεματα...... αντε τωρα να περιμενουμε νεο update.... το μονο που εφτιαξε καπως ειναι η μπαταρια..... :lol:

και εμενα το κανει αυτο........ freezαρει εκει... ελεγα να κανω hard reset αλλα δεν αλλαζει κατι..... ειναι bug...... οποτε αναγκαστικα περιμενεις 2sec και μετα κανεις swipe...... το ιδιο μπορει να συμβει και σε μερικα games... οταν ανεβαζει θερμοκρασια οπως ειπε ο φιλος πιο πανω χανει πολυ το touch..... και πριν το update δεν ειχε αυτα τα θεματα...... αντε τωρα να περιμενουμε νεο update.... το μονο που εφτιαξε καπως ειναι η μπαταρια..... :lol:

Κοίτα, αν είσαι χρόνια στα φόρουμ ξέρεις πως αυτά συμβαίνουν, βλακεια μεν αλλά ναι τα έχουμε ξανά δει. Προφανώς κάποια βλακεια κάνανε στην αναβάθμιση. Εγώ θα του ρίξω reseτ το καλοκαίρι, λογικα τότε θα είναι όλα οκ και θα έχει φάει μερικές αναβαθμίσεις ΟΤΑ.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Κοίτα, αν είσαι χρόνια στα φόρουμ ξέρεις πως αυτά συμβαίνουν, βλακεια μεν αλλά ναι τα έχουμε ξανά δει. Προφανώς κάποια βλακεια κάνανε στην αναβάθμιση. Εγώ θα του ρίξω reseτ το καλοκαίρι, λογικα τότε θα είναι όλα οκ και θα έχει φάει μερικές αναβαθμίσεις ΟΤΑ.

και εγω το ιδιο κανω παντα.... αφου παρει ολα τα updates ota... και αφου φτιαξουν αρκετα...

κατι ασχετο μετα το update επισης παρατηρησα οτι μετα απο πολλες ωρες που εχεις το κινητο στην ακρη... σου ζηταει το pin για να μπορεις να δουλεψεις το fingerprint η το face unlock... πριν νομιζω δεν το ειχα δει καν αυτο... υπαρχει καποιος τροπος να γινει disable αυτο? οχι οτι ειναι τοσο προβλημα απλα εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι...!

επισης σκευτομαι να βγαλω ολο αυτο το bloatware της samsung..... me adb καποια apps οπως το briefing update και τα AR stickers και αλλες τετοιες χαζομαρες... για μενα ειναι αχρηστα αυτα.... εδω εκανα απλα disable to briefing και ειδα καλυτερη μπαταρια... αρα πιστευω πως με λιγο καθαρισμο απο μερικα apps της samsung θα εχει καπια βελτιωση.... θα το ψαξω λιγο αν εχει καπου κανενα tautorial με το ποια apps ειναι ασφαλες να κανουμε unistall...

και εγω το ιδιο κανω παντα.... αφου παρει ολα τα updates ota... και αφου φτιαξουν αρκετα...

κατι ασχετο μετα το update επισης παρατηρησα οτι μετα απο πολλες ωρες που εχεις το κινητο στην ακρη... σου ζηταει το pin για να μπορεις να δουλεψεις το fingerprint η το face unlock... πριν νομιζω δεν το ειχα δει καν αυτο... υπαρχει καποιος τροπος να γινει disable αυτο? οχι οτι ειναι τοσο προβλημα απλα εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι...!

επισης σκευτομαι να βγαλω ολο αυτο το bloatware της samsung..... me adb καποια apps οπως το briefing update και τα AR stickers και αλλες τετοιες χαζομαρες... για μενα ειναι αχρηστα αυτα.... εδω εκανα απλα disable to briefing και ειδα καλυτερη μπαταρια... αρα πιστευω πως με λιγο καθαρισμο απο μερικα apps της samsung θα εχει καπια βελτιωση.... θα το ψαξω λιγο αν εχει καπου κανενα tautorial με το ποια apps ειναι ασφαλες να κανουμε unistall...

Δεν έχω κλείδωμα πέρα από το pin στο άνοιγμα της συσκευής οπότε δεν ξέρω. Όσο για τις adb δεν ξέρω, απλά κλείνω ότι δε θέλω και τέλος. Κατά τα άλλα, δε θα τρελαθώ, βγάζω μέρα άνετα και μπορώ και 2η αν δεν λιώσω. Οπότε μου αρκεί

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Γιατι δεν χρησιμοποιείς το package disabler ώστε αν παγώσεις κατι με απλο κλικ να το επαναφέρεις? Ασε που δε χρειάζεται pc. Η ίδια δουλειά ακριβώς γίνεται και με τις 2 μεθόδους.

Παγώνεις εφαρμογες, δεν κάνεις πραγματικο uninstall.

Αν θες κοίτα στο description απο το βίντεο μου εδω, εχω μεχρι και λίστα να κατεβάσεις εκει.

Ειναι για galaxy s10 lite, αλλά κατα 99% κανει ως οδηγός.

https://youtu.be/VGiItteDcfw

Γιατι δεν χρησιμοποιείς το package disabler ώστε αν παγώσεις κατι με απλο κλικ να το επαναφέρεις? Ασε που δε χρειάζεται pc. Η ίδια δουλειά ακριβώς γίνεται και με τις 2 μεθόδους.

Αν θες κοίτα στο description απο το βίντεο μου εδω, εχω μεχρι και λίστα να κατεβάσεις εκει.

Λάθος βίντεο...... :)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Σωστό είναι το βίντεο. Μη κοιτας το βίντεο, την περιγραφή κοιτα εκεί που λεω debloating

Α, οκ. Είδα ελάχιστο.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

το ξερω το app... μπορει να το κανω και με αυτον τον τροπο θα δω... ευχαριστω παντως..!!

Παιδιά ξέρει κανείς αν το samsung backup του S20 Ulra που αποθηκεύεται; Στον Samsung ή Onedrive λογαριασμού σου;

Στην εισερχόμενη κλήση εμφανίζει την φωτό του καλούντος σε κυκλακι.μπορει να εμφανίζεται η φωτό σε όλο το τηλέφωνο?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Καλημερα παιδια.

Εχω στο γραφειο ενα πολυμπριζο με θυρα usb. Μπορω να φορτιζω εκει το κινητο? Για να μην κουβαλαω το φορτιστη μαζι.

Υπαρχει περιπτωση να ειναι επισφαλες για την μπαταρια?

(Προφανως και ξερω οτι στελνει λιγοτερα watt σε σχεση με τον φορτιστη του οποτε δεν θα υπαρχει θεμα, αλλα ρωταω τι γινεται σε θεμα ''προστασιας'' της συσκευης αν συμβει τιποτα)

Καλημερα παιδια.

Εχω στο γραφειο ενα πολυμπριζο με θυρα usb. Μπορω να φορτιζω εκει το κινητο? Για να μην κουβαλαω το φορτιστη μαζι.

Υπαρχει περιπτωση να ειναι επισφαλες για την μπαταρια?

(Προφανως και ξερω οτι στελνει λιγοτερα watt σε σχεση με τον φορτιστη του οποτε δεν θα υπαρχει θεμα, αλλα ρωταω τι γινεται σε θεμα ''προστασιας'' της συσκευης αν συμβει τιποτα)

δεν θα εχεις θεμα..... αλλα θα σου ελεγα παρε ενα wireless charger... ειναι οτι πρεπει για το γραφειο...!

Στην εισερχόμενη κλήση εμφανίζει την φωτό του καλούντος σε κυκλακι.μπορει να εμφανίζεται η φωτό σε όλο το τηλέφωνο?

Δοκίμασε το Google Phone modification. Μόνο έτσι φαίνεται μεγάλη η φώτο. Για την ακρίβεια έχει διαφορά mods για όλα τα γούστα. Από full screen μέχρι μεγάλο κύκλο.

https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=548940

Υπάρχει κανένας ατρόμητος που να έβγαλε το screen protector να μας πει εντυπώσεις με protector και χωρίς ;σκέφτομαι σοβαρά να το βγάλω.

Λάζαρος.. Note 10+

δεν ξέρω αν θεωρούμαι Ατρόμητος αλλά ήταν ελεεινό και το έβγαλα και το fingerprint δουλεύει τέλεια τώρα
Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια..

πριν το παραλαβω είχα πάρει αυτή τη θήκη την οποία τη φοράει από την πρώτη μέρα. Σίγουρα το μεγαλώνει αρκετά αλλά την είχα και στο galaxy s8 και θεωρώ ότι είναι προστασία τοπ. Μέχρι και βιντεάκι υπάρχει στο YouTube όπου το ρίχνουνε απο ψηλα και δεν χαμπαριάζει τίποτα

https://www.mythiki.gr/thikes/samsung/samsung-galaxy-s20-ultra/supcase-unicorn-beetle-pro-galaxy-s20-ultra-purple-detail.html

και για λίγο πιο απλή όχι τόσο ογκώδες πήρα και αυτή

https://www.mythiki.gr/thikes/samsung/samsung-galaxy-s20-ultra/armor-carbon-ring-tough-case-clear-black-samsung-galaxy-s20-ultra-detail.html

Edited by winer

Το φιλμ ήταν ελεεινό;

ταπεινή γνώμη πάντα μου φάνηκε πολυ ψευτικο

Μια χαρά μου φενεται εμενα. Με καλή αίσθηση πατήματος

Ότι πρέπει για προστασία από γρατζουνιά

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από package disable δοκίμασε κανείς αυτό που λέει disable all boalt

Το πάτησα και τα βγάζει ολα, η αυτονομία θα επηρεαστεί αρνητικά ?

Μια χαρά μου φενεται εμενα. Με καλή αίσθηση πατήματος

Ότι πρέπει για προστασία από γρατζουνιά

γούστα είναι αυτά

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αυτό το είχα κάνει στο galaxy s8 και απενεργοποίησε κάποια πακέτα που μετά κατάλαβα ότι τα χρειαζόμουνα όπως το galaxy store π.χ. δεν δούλευε. Μπορείς πάντα να τα ενεργοποιήσεις ξανά αλλά είναι μπελάς να βρεις τι φταίει ποιο πακέτο δεν είναι ενεργό για να διορθώσεις ότι πρόβλημα προκύψει.

Καλησπέρα παιδιά! Σήμερα προσπάθησα να σκαναρω το qr code για την ενεργοποίηση της esim της cosmote και μου βγάζει τον κωδικό σφάλματος SVR_8.1_4.2. Πήρα στην κοτε και δεν ξέρουν τι τους γίνεται! Παίζει να ξέρεις κάνεις σας τι σημαίνει αυτό;c612237945843b48b686cccceb811e88.jpg

Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτο ειναι ενα βασικο πακέτο εφαρμογών που σίγουρα δε θα προκαλέσει κάποιο θέμα στο κινητό. Είναι τα "εύκολα" που μπορεί να κλείσεις. Απο εκει ξεκινάς αν δεν ξέρεις τίποτα.

Φυσικά ακομα και απο αυτα μπορεί εσυ να θες κάτι πχ το store της σαμσουνγκ που λέει ο φίλος παραπάνω. Δε θυμάμαι καν αν το κλείνει.

Απλά κλείνοντας αυτα μόνο δεν κάνεις και πολλά.. Πχ στη λίστα οου δινω εχω κλείσει πολυ παραπάνω. Έτσι και αλλιώς βλέπεις τι έχεις κλείσει και αν έχεις κάποιο θέμα το ξανα ανοίγεις.

Απλα οταν δε σου δουλεύει κάτι που θες, μετα θέλει ψάξιμο να βρεις ποιο απο ολα ειναι..

δεν ξέρω αν θεωρούμαι Ατρόμητος αλλά ήταν ελεεινό και το έβγαλα και το fingerprint δουλεύει τέλεια τώρα
Το δούλεψες καθόλου με το protector; θα ήθελα γνώμη για το πόσο καλύτερα δείχνουν χρώματα sharpness κτλ. Είναι δεδομένο ότι θα είναι καλύτερο αλλά πόσο; Ακόμα κάνω υπομονή αλλά βδομάδα δεν θα πάει θα το πετάξω.

Λάζαρος.. Note 10+

Λάζαρος..

Το δούλεψες καθόλου με το protector; θα ήθελα γνώμη για το πόσο καλύτερα δείχνουν χρώματα sharpness κτλ. Είναι δεδομένο ότι θα είναι καλύτερο αλλά πόσο; Ακόμα κάνω υπομονή αλλά βδομάδα δεν θα πάει θα το πετάξω.

Λάζαρος.. Note 10+

το δούλεψα από την πρώτη μέρα που το παρέλαβα και δεν μετάνιωσα που το έβγαλα γιατί έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν φορούσα στο κινητό μου δεν έχω γρατζουνίσει ποτέ:rolleyes:

όσο αφορά την οθόνη δεν ένιωσα καμία τρελή διαφορά στη φωτεινότητα και στα χρώματα. Πριν αποφασίσω να το πάρω είχα δει πολλά βιντεάκια στο youtube λέγανε τι φωτεινό είναι στο φως της ημέρας στον ήλιο και για να είμαι ειλικρινής με full φωτεινότητα αν πέσει λίγο ο ήλιος πάνω με το ζόρι βλεπεις.:blink: