GMF80 Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Gcam για τα S20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Μετά απο δύο εβδομάδες μαζί του μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος από τη συσκευή. Προερχόμενος από S10+ είδα μια ποιο στιβαρή συσκευή λίγο μεγαλύτερη και βαρύτερη με καλύτερο κράτημα όμως. Ανάμεσα στα 120hz και στην υψηλή ανάλυση διαλέγω το δεύτερο,είναι αμαρτία μια τέτοια οθόνη να την έχεις σε χαμηλότερη ανάλυση. Ελαφρώς καλύτερη μπαταρία από τον προκάτοχό του,ελπίζω να βελτιωθεί λίγο ακόμα. Το UI της Samsung χρόνο με το χρόνο γίνεται καλύτερο και ομορφότερο.Δεν το αλλάζω. Δύο αρνητικά βρήκα στη συσκευή: Τα ηχεία του που με λίγο αυξημένη ένταση τρίζουν ελαφρώς την πλάτη της συσκευής και το ασθενέστερο σήμα,περίπου μία γραμμή κάτω σε σχέση με το S10+. Αυτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 20:40 με google camera Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdxgr Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Αν και παλιότερη εκδοση φαίνεται να κάνει δουλειά. Την έβαλα ήδη και κάνω δοκιμές. Ευχαριστούμε γιατί η στοκ το βράδυ δε πείθει. Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Η πάνω έχει θόρυβο. Θα ήθελα να δω την είδα και με την native Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdxgr Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Stock https://www.flickr.com/gp/sv1jst/d23j7U Gcam https://www.flickr.com/gp/sv1jst/C4JAs0 iPhone 11 https://www.flickr.com/gp/sv1jst/7ZP8X8 Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Δεν το βλέπεις; η native κάνει πάρτι. Τσόντα είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdxgr Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Native καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Είπαμε να δίνει φως το night mode αλλα τις περισσότερες φορές το παρακάνει. Πιο κοντά στις πραγματικές συνθήκες είναι του iPhone. Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Native καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Είπαμε να δίνει φως το night mode αλλα τις περισσότερες φορές το παρακάνει. Πιο κοντά στις πραγματικές συνθήκες είναι του iPhone. Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αναφερόμουν στα του S20+ και μόνο. Κακώς δεν το έγραψα. Όντως του iphone 11 είναι πιο φυσική και δεν έχει καθόλου θόρυβο ο ουρανός αλλά είναι σκοτεινός. Η gcam δεν μου αρέσει καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Αναφερόμουν στα του S20+ και μόνο. Κακώς δεν το έγραψα. Όντως του iphone 11 είναι πιο φυσική και δεν έχει καθόλου θόρυβο ο ουρανός αλλά είναι σκοτεινός. Η gcam δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν είθισται ο ουρανός να είναι σκοτεινός τη νύχτα; :lol: Λεπτομερής η "στοκ". Αν και υπερρεαλιστική, αξίζει. Το 11άρι πολύ καλό, με τόσο hdr που παίζει τα τελευταία χρόνια,έχει αρχίσει να μου αρέσει το φυσικό αποτέλεσμα. Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Φαντάζομαι θα το έχετε δει... Ήρθε αναβάθμιση περίπου 1GB Λογικά One UI 2.5 Sent from my SM-G985F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Τι csc έχεις φίλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Τι csc έχεις φίλε;Λογικά EUR .. Sent from my SM-G985F using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εδώ όλες οι αλλαγές Είναι One UI 2.5 Sent from my SM-G985F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Και εγώ με eur δε το βγάζει ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 ουτε σε εμενα το βγαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 (edited) Και εγώ με eur δε το βγάζει ακόμαουτε σε εμενα το βγαζειΘα σας έρθει λογικά σύντομα. Δοκίμασα Dex ασύρματο σε τηλεόραση .. μια χαρά ! Είχα την οθόνη του κινητού σαν mousepad. Μου άλλαξε λίγο τη σειρα στο quick panel ίσως γιατί προστέθηκε το Dex Camera έχει τις αλλαγές που λέει στο video pro με επιλογή μικροφώνων κλπ Τα άλλα ούτως ή άλλως δεν τα χρησιμοποιώ οπότε δεν τα τσεκαρα :) Update Μολις παρατήρησα πως το edge panel εχει νεο design και δείχνει στο πανω μέρος τις 4 πιο προσφατες εφαρμογες συν οτι μπορείς να έχεις πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές σου. (καλο..) Εδω ο τύπος δείχνει τις αλλαγές πιο αναλυτικά :) Sent from my SM-G985F using Tapatalk Edited August 24, 2020 by qosmio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 καλημερα σε s20 ultra πως μπορω να αλλαξω το csc ,αν μπορουσε καποιος να μου δωσει οδηγιες,τωρα εχω ATL/ATL,ATL/EUX/ATL,ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Επιτελους απο οτι ειδα το One Ui 2.5 σε αφηνει να χρησιμοποιησεις ολα τα navigation gestures σε 3rd party launchers... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 (edited) Σχετικά με την αλλαγή CSC Προσωπικά βρήκα από XDA ένα πρόγραμμα που λέγεται Samkey Κατέβασα την εφαρμογή Αγόρασα από eBay "κλειδιά" (φθηνά είναι) Συνέδεσα κινητό και χρησιμοποιώντας ένα "κλειδί" με άφησε να αλλάξω το CSC. Το site για πληροφορίες είναι το samkey.org Βέβαια ένας φίλος πιο πάνω είπε ότι μπορεί να στο κάνουν και από το service της samsung, οπότε καλό θα ήταν πρώτα να πας να ρωτήσεις εκεί. Sent from my SM-G985F using Tapatalk Edited August 25, 2020 by qosmio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 (edited) Dbranded Αν και το φοβάμαι... Είναι άλλη η αίσθηση χωρίς τη θήκη :) Edited August 25, 2020 by qosmio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Έχω και εγώ το leather της dbrand φοβερή αίσθηση. Το βγάζω από θήκη σε γραφείο και εντός σπιτιού είναι άλλη αίσθηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Dbranded Αν και το φοβάμαι... Είναι άλλη η αίσθηση χωρίς τη θήκη :) Σορυ αλλα δεν κατάλαβα... τι είναι; θήκη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Είναι skin φιλε σαν αυτοκόλλητο γράψε στο νετ να δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Dbranded Αν και το φοβάμαι... Είναι άλλη η αίσθηση χωρίς τη θήκη :) Κουκλί είναι. Υπάρχει θήκη στην οποία να μπαίνει με το skin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 (edited) Κουκλί είναι. Υπάρχει θήκη στην οποία να μπαίνει με το skin?Ναι το δοκίμασα στη δική του και μπαίνει μια χαρά .. είναι τόσο λεπτό που φαντάζομαι μπάινει σε όλες. Τώρα αν το βάζεις και το βγάζεις συνέχεια, κάποια στιγμή θα ξεκολήσει το skin Sent from my SM-G985F using Tapatalk Edited August 25, 2020 by qosmio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts