agalmata Δημ. April 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2022 Γεια χαρά σε όλους Σχετικά με το fingerpint, όποιο tempered κι αν έχω βάλει (εκτός το μαμά), που είναι συμβατά με fingerpint (uav )κτλ δεν δουλεύει απολύτως κανένα. Βγάζει συνέχεια το μήνυμα " καλύψτε ολόκληρο τον αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος" . Έχω και την τελευταία αναβάθμιση και έχω κάνει και hard reset. Χωρίς tempered δουλεύει κανονικά εννοείται Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2022 (edited) Θελει επιμονη. Δυσκολευεσαι στην αρχη αλλα αν αρχισει να το σκαναρει συνεχιζει. Αν περασεις 4 φορες το ιδιο δαχτυλικο μετα θα το πιανει καλα.... Προσπαθησε περιστρεφοντας το κινητο. Edited April 18, 2022 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agalmata Δημ. April 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2022 1 hour ago, GMF80 said: Θελει επιμονη. Δυσκολευεσαι στην αρχη αλλα αν αρχισει να το σκαναρει συνεχιζει. Αν περασεις 4 φορες το ιδιο δαχτυλικο μετα θα το πιανει καλα.... Προσπαθησε περιστρεφοντας το κινητο. Ευχαριστώ πολύ. Τι να πω. Έχω πετάξει 3 τζαμάκια, με την εντύπωση ότι απλά δεν δουλεύει το σύστημα Παράθεση http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. April 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2022 για οποιον τον ενδιαφερει το θεμα μεμβρανη και δε βρισκει στη σαμσουγκ . εβαλα σημερα το μεσημερι στο κωτσοβολο στο κεντρο της πατρας , αυτην που την κοβει αναλογα το μοντελο και την τοποθετει μετα . 19 ευρω αλλα αριστη τοποθετηση , απο ακρη σε ακρη χωρις να αφηνει κενο οπως αφηνε της σαμσουγκ και μαζευε σκονη , καλη στην αφη , δαχτυλικο δεν αλλαξε κατι , και τωρα μετα απο 5 ωρες εχουν φυγει ολες οι φουσκιτσες καιι δεν φαινεται τιποτα Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2022 για οποιον τον ενδιαφερει το θεμα μεμβρανη και δε βρισκει στη σαμσουγκ . εβαλα σημερα το μεσημερι στο κωτσοβολο στο κεντρο της πατρας , αυτην που την κοβει αναλογα το μοντελο και την τοποθετει μετα . 19 ευρω αλλα αριστη τοποθετηση , απο ακρη σε ακρη χωρις να αφηνει κενο οπως αφηνε της σαμσουγκ και μαζευε σκονη , καλη στην αφη , δαχτυλικο δεν αλλαξε κατι , και τωρα μετα απο 5 ωρες εχουν φυγει ολες οι φουσκιτσες καιι δεν φαινεται τιποταΚαλησπέρα είναι υγρής ή στεγνης τοποθέτησης; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. April 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2022 5 ώρες πριν, vag74 said: Καλησπέρα είναι υγρής ή στεγνης τοποθέτησης; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λογικά υγρής, εφόσον υπήρχαν φουσκάλες που εξαφανίστηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. April 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2022 6 ώρες πριν, vag74 said: Καλησπέρα είναι υγρής ή στεγνης τοποθέτησης; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk υγρής αλλά όχι κολλα . στην ουσία με το ίδιο υγρό που καθάρισε την οθόνη, το ίδιο εριξε και στην τοποθέτηση. σπρέι ηταν Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 Ειναι λεια αυτη η μεμβρανη? Και της Spigen ετσι ακριβως ειναι η τοποθετηση αλλα αν κατω απο συγκεκριμενες γωνιες φωτισμου βλεπεις κουκιδες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 (edited) 4 ώρες πριν, GMF80 said: Ειναι λεια αυτη η μεμβρανη? Και της Spigen ετσι ακριβως ειναι η τοποθετηση αλλα αν κατω απο συγκεκριμενες γωνιες φωτισμου βλεπεις κουκιδες... πως να στο περιγράψω τωρα , όντως με συγκεκριμένο φωτισμό το βλέπεις σα να είναι διαφανής δερματινη ύφασμα, δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω. στο χέρι παντως μια χαρά κυλαει Edited April 28, 2022 by stelioz78 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 Καταλαβα ναι. Ετσι ακριβως ειναι κ της Spigen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2022 (edited) Το patch Μαιου στα S21 ειναι μεγαλο για ασφαλειας οποτε θα περιεχει διορθωσεις. Ας ελπισουμε να παρουμε το ιδιο. Εντωμεταξυ σημερα ληγει η εγγυηση του κινητου μου... Edited May 4, 2022 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. May 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2022 6 ώρες πριν, GMF80 said: Το patch Μαιου στα S21 ειναι μεγαλο για ασφαλειας οποτε θα περιεχει διορθωσεις. Ας ελπισουμε να παρουμε το ιδιο. Εντωμεταξυ σημερα ληγει η εγγυηση του κινητου μου... Οντως ειναι μεγαλο το πηρε εχτες το s20+ που ειχα ειναι περιπου 911 mb φτιαχνει την καμερα και αλλα το εχουν ανεβασει στο reddit 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2022 Το φτιαχνει την καμερα ειναι copy paste σε ολα τα update απο οτι θυμαμαι. Το βασικο ειναι να φτιαχνει αυτο που χαλασε το One UI 4.1, δλδ την μπαταρια .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iaponezos Δημ. May 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2022 Σε εμένα λειτουργεί ακόμα καλά η μπαταριά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2022 Μόλις έσκασε...1gb σχεδόνΣτάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2022 Κατεβαζω. Για να δουμε τι ψαρια θα πιασει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2022 1η εντυπωση οτι εφτιαξε η αυτονομια στα 120 αλλα σημερα δεν το εχω χρησιμοποιησει πολυ οποτε αυριο θα βγαλω ασφαλες συμπερασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iaponezos Δημ. May 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2022 δες και στα 60 πως θα τα πάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2022 (edited) Πριν το update Μαιου απο 100 σε 90% στα 120 hz εδινε με το ζορι 20 λεπτο. Τωρα εδωσε 40 λεπτο οσο ειχα και πριν το One UI 4.1 Edit: 3ωρο SOT απο 100 σε 50% με 15 λεπτα κλησεων. Οχι οπως παλια αλλα με 2 χρονων μπαταρια δεν ειναι ασχημο στα 120 hz. Λογικα στα 60 hz θα ειναι 4ωρο SOT για την αντιστοιχη χρηση. Edited May 11, 2022 by GMF80 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iaponezos Δημ. May 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2022 αντε ωραία να δουμε ποτε θα βγει και για μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 Μετα απο 3 ημερες χρησης ολα δειχνουν οτι διορθωθηκε η μειωμενη αυτονομια που εφερε το Οne UI 4.1 (και σε 120 και σε λιγοτερο βαθμο στα 60hz).... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iaponezos Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 με 1 η με δυο κάρτες το δουλεύεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 Με μια καρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmteo Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 Καλησπερα παιδια . νεος κατοχος S20+ ! βλεπω θεματακια με overheating . Εχουμε καποια λυση? Επισης η μπροστινη καμερα δεν εστιαζει τοσο καλα οσο το S10. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 Το focus ηταν ενα θεματακι απο την αρχη, δεν ειναι και το δυνατο σημειο της καμερας. Nα ζεσταθει παραπανω μου εχει τυχει ειδικα καλοκαιρι αλλα τπτ τρομερο. Καμερα και παιχνιδια ειναι αυτα που θερμαινουν περισσοτερο τη συσκευη. Παιχνιδια εγω δεν παιζω στο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts