GMF80 Δημ. May 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2022 Ποια να ειναι η λογικη τιμη αν ηθελα να το δωσω αραγε? Ειναι ακριβως 2 ετων, σε πολυ καλη κατασταση με μπαταρια προσεγμενη που δεν εχει χασει κ πολυ και η μονη φθορα 2 αραχνιες στην οθονη ορατες μονο με σβηστη οθονη υπο φωτισμο κ μεγαλη συλλογη απο θηκες και μια μεμβρανη spigen... Υπο σκεψη με τη λογικη οτι πχ τωρα θα το πουλησω σε καλυτερη τιμη πχ αν το κρατησω ενα χρονο ακομη και θα δωσω λιγοτερο για μια νεα συσκευη οπως πχ το S21 Fe... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2022 Μου περασε η φαγουρα τελικα. Ημουν υπο σκεψη να παω σε S21 Fe με πωληση του S20+ και να μου κοστιζε περιπου 200 ευρω αλλα μαζεμενα εξοδα και ακριβεια συν λογικη οτι λειτουργει ρολοι δεν χρειαζεται αλλαγη θα με κρατησει στο S20+ Απλα η σκεψη ηταν οτι αν το κρατησω πολυ δεν θα εχει καμια αξια μεταπωλησης οποτε θα πληρωσω στο φουλ την επομενη συσκευη... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2022 Κομπλέ είσαι και για φέτος χαλαρά, και για του χρόνου θα έλεγα... 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 Πάντως μετά την αναβάθμιση Μαΐου, για πρώτη φορά τρώει φρίκες. Η πλάτη αρκετά συχνά "βραζει", ενώ έχει φάει καποια "παγώματα" σε κλασικές και ελαφριές εφαρμογες. Δεν μας τα λέει καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 Πιθανότατα θα πρέπει να κάνεις clean install, καθώς η συγκεκριμένη συμπεριφορά δεν δικαιολογείται. Ίσα ίσα με την αναβάθμιση βελτιώθηκε αρκετά στα πάντα το τηλέφωνο! Πετάει πιο πολύ από ποτέ!Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 Και μενα ολα καλα. Και δεν του εχω κανει επαναφορα εργοστασιακων καθολου στα 2 χρονια που το εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2022 Πάνε αυτά δεν χρειάζονται πια... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iaponezos Δημ. May 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2022 σίγουρα θα χρειαστεί και μια επαναφορά κάποια στιγμή αλλά μέχρι στιγμής λειτουργεί κανονικά και το δικο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2022 Εγω θα κανω υποχρεωτικα οταν ερθει η ωρα να αλλαξω μπαταρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2022 (edited) Ισως βρηκα προστασια οθονης σαν την εργοστασιακη. Ειχα την Spigen και την ξηλωσα γιατι ηταν μαγνητης δαχτυλιων, το ειχα αφησει γυμνο αλλα η κορη θελει συνεχεια παραλιες με αμμο οποτε ειπα να βαλω παλι κατι στην οθονη. Μπηκα i-repair και εβαλα τη μεμβρανη που βαζουν με μηχανημα. Εκατσε αψογα, ειναι λεια εν αντιθεση με τη Spigen και εχει και επιστρωση ωστε να μην μαζευει δαχτυλιες .. Ειχα ξαναβαλει πριν χρονια σε i repair αλλα τωρα ειναι πολυ καλυτερη η ποιοτητα. Edited May 31, 2022 by GMF80 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leontamp Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 Εγώ πάλι για πρώτη φορά έχω μείνει χωρίς καθόλου προστασία... Η αίσθηση στο δάχτυλο είναι αλλού πραγματικά. Δεν υπάρχει προστασία που να έχει τη ίδια αίσθηση όσο και να το ψάχνουμε... Κλείνω κι εγώ σε λίγο καιρό τα 2 χρόνια αν θυμάμαι καλά με τη συσκευή οπότε είπα να το χαρώ γυμνούτσικο... Θα δωθεί σε συγγενικό πρόσωπο μόλις πάω σε καινούρια συσκευή και δεν πιστεύω να την επηρεάσει μια δύο γρατσουνιές στην οθόνη ΑΝ γίνουν κι αυτές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 On 31/5/2022 at 9:18 ΜΜ, GMF80 said: Ισως βρηκα προστασια οθονης σαν την εργοστασιακη. Ειχα την Spigen και την ξηλωσα γιατι ηταν μαγνητης δαχτυλιων, το ειχα αφησει γυμνο αλλα η κορη θελει συνεχεια παραλιες με αμμο οποτε ειπα να βαλω παλι κατι στην οθονη. Μπηκα i-repair και εβαλα τη μεμβρανη που βαζουν με μηχανημα. Εκατσε αψογα, ειναι λεια εν αντιθεση με τη Spigen και εχει και επιστρωση ωστε να μην μαζευει δαχτυλιες .. Ειχα ξαναβαλει πριν χρονια σε i repair αλλα τωρα ειναι πολυ καλυτερη η ποιοτητα. πηγα σημερα και εγω στο i repair μου βαλανε μεμβρανη αυτη που λες μαλλον που την κοβουν εκεινη τη στιγμη και στην βαζουν , με νανοτεχνολογια , και θα συμφωνησω οτι ειναι πολυ καλη , γλιστραει το δαχτυλο ωραια , ειναι καλυτερη απο αυτην της samsung (ειχε γεμισει γρατσουνιες σε πολυ λιγο καιρο ) , θα φανει τωρα στο χρονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2022 Μακαρι να ναι και ανθεκτικη.... Εχω παθει πλακα με τη μεμβρανη. Οτι καλυτερο εχω βαλει σε προστασια οθονης απο αποψη εφαρμογης και αποκρισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. June 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2022 Πόσο πήγε το Μαλλι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2022 10 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. June 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2022 Καλή τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2022 (edited) Ναι. Αν μου βγαλει ενα 6μηνο θα μαι ευχαριστημενος. Και αμεση τοποθετηση που πηρε 2 λεπτα. Οποτε εβαλα μονος μου η σε μαγαζι μεμβρανη η τζαμακι παντα ειχε προλαβει να εγκλωβισει σκονη μεσα. Αυτη τη φορα ειναι σαν να βλεπεις την εργοστασιακη. Το μονο που δεν μου αρεσει ειναι το κοψιμο στη selfie καμερα. Δεν ειναι ισομερες, αλλα δεν ειμαι ψυχαναγκαστικος οποτε δεν με πειραζει ιδιαιτερα. 🤣 Edited June 2, 2022 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2022 Η εργοστασιακή μεμβράνη είχε εγκοπή στην σελφι κάμερα; Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2022 (edited) Αν θυμαμαι καλα δεν ειχε. Απλα σε αυτην εδω η οπη της καμερας δεν ειναι στο κεντρο της εγκοπης. Ειναι πιο κοντα στην αριστερη μερια. Edited June 2, 2022 by GMF80 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 Σε λίγους μήνες κλείνει 3 χρόνια η συσκευή! Παρόλα αυτά ως τώρα υποδειγματική η υποστήριξη. Πως να πας σε άλλη εταιρεία;;;Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 Εγω που αλλαζα κινητο καθε χρονο ειμαι τωρα στους 25 μηνες με το S20+ και παμε για 3 χρονια σιγουρα. 3 χρονια νομιζω κλεινει τον Φλεβαρη του 23. Φλεβαρη του 20 πρεπει να κυκλοφορησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 Εγω που αλλαζα κινητο καθε χρονο ειμαι τωρα στους 25 μηνες με το S20+ και παμε για 3 χρονια σιγουρα. 3 χρονια νομιζω κλεινει τον Φλεβαρη του 23. Φλεβαρη του 20 πρεπει να κυκλοφορησε.Ναι ναι, το είχα πάρει στον πρώτο μήνα νομίζω που είχε κυκλοφορήσει και μέχρι τότε άλλαζα κινητά κάθε 6μηνο...Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 (edited) Καλα και εγω ειχα περασει απο φαση που αλλαζα 3-4 το χρονο. Αλλα τοτε δεν επαιρνα ναυαρχιδες.... Edited June 9, 2022 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 (edited) Εφόσον τα τηλέφωνα σας είναι άριστα λειτουργικά και εμφανισιακά, για μένα προσωπικά δεν αξίζει ακόμα και σήμερα η μετάβαση σε άλλη συσκευή ιδιαίτερα της Samsung. Έληξε η εγγύηση τους, απολαύστε τα άφοβα δίχως την έννοια της μεταπώλησης ή οτιδήποτε άλλο... Εγώ πήγα στο s21 FE επειδή πρώτον έπιασα καλά χρήματα απ'την πώληση του s20 Fe 5g σε συνδυασμό με την πολύ προσιτή τιμή του τρέχοντος μοντέλου, αλλά δεύτερον και σημαντικότερο διότι η οθόνη του s21 FE 5g είναι κλάσης ανώτερη από του προκατόχου του s20 Fe 5g. Και τρίτον το δέλεαρ ως φετινού μοντέλου με υποστήριξη ουσιαστικά 5ετιας.... Edited June 9, 2022 by konakis 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 Ετσι ακριβως ειναι. 25 μηνες το εχω σε κατασταση καινουργιου (εκτος 1-2 αραχνιες στην οθονη που με την μεμβρανη δεν φαινονται ακομα και να τις ψαχνεις με κλειστη οθονη στον ηλιο), η μπαταρια δεν βγαζει πλεον 7ωρο αλλα κοντα 6 που μου φτανει και περισσευει και εχει το τελευταιο λειτουργικο και θα παρει και το επομενο. Επισης στις 6.7 ιντσες ειναι τελειο και σε βαρος και σε μεγεθος και ειναι και edge που μου αρεσει πολυ. Πλεον το Edge το βρισκεις μονο στο Ultra που ειναι σε απαγορευτικη τιμη... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts