RSAROUKLA Δημ. March 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2021 Περασε 4 φορες το ιδιο αποτυπωμα και θα γινει καλυτερο.ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2021 Ξέρουμε ποιες οι βελτιώσεις στην κάμερα στην τελευταία έκδοση; ας πούμε καλύτερο focus? Λέει κάπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. March 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2021 Ρε παίδες από το phone dialer μπορείτε να κάνετε απευθείας κλήση στο google duo?? Ας το δοκιμάσει κάποιος γιατί θα τρελάνει. Μου πετάει μύνημα "πραγματοποίηση κλήσης με" Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα κάνει κατευθείαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2021 Κατι που ανακαλυψα προσφατα και δεν ξερω με ποιο updtare εγινε: Οτι μπορεις να αλλαξεις ταχυτητα φορτισης ενω φορτιζεις χωρις να χρειαζεται να αφαιρεσεις τον φορτιστη πρωτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. March 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2021 Κατι που ανακαλυψα προσφατα και δεν ξερω με ποιο updtare εγινε: Οτι μπορεις να αλλαξεις ταχυτητα φορτισης ενω φορτιζεις χωρις να χρειαζεται να αφαιρεσεις τον φορτιστη πρωτα.Πάντα γινόταν αυτό! Και το λέω με σιγουριά γιατι κάνω καθημερινά την ίδια διαδικασία!!! Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. March 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2021 Πάντα γινόταν αυτό! Και το λέω με σιγουριά γιατι κάνω καθημερινά την ίδια διαδικασία!!! Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕγώ τουλάχιστον που το είχα δει πριν 1 μήνα δεν το έκανε με android 11, ποια έκδοση συγκεκριμένα όμως δεν ξέρω... Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2021 Πάντα γινόταν αυτό! Και το λέω με σιγουριά γιατι κάνω καθημερινά την ίδια διαδικασία!!! Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παντα; Θυμαμαι πολλες φορες που πηγα να κανω την εναλλαγη και δεν γινοταν χωρις να βγαλω το καλωδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2021 Επιβεβαιώνω ότι δε γινόταν από πάντα. Ενώ φόρτιζε δε μπορούσες να αλλάξεις την ταχύτητα φόρτισης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2021 Ισχύει ότι δεν γινόταν όταν βέβαια είχα την συσκευή με Android 10 κι όχι με 11. Καλή παραμετροποίηση,αρε σαμμυ όλο εκπλήξεις είσαι Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. March 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2021 Καλησπερα.Για καποιο λογο σταματησε να λειτουργει το gmail και το viber.Μολις παω να μπω,ξαναγυριζει στην αρχικη οθονη..γνωριζει κανεις τι συμβαινει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2021 Ίδιο πρόβλημα χρήστη εδώ με διαφορετική συσκευή, αρκετά περίεργο. Πήρες κάποιο security update, Gmail/Viber update; Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samis2 Δημ. March 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2021 Καλησπέρα, έχω τρελαθεί, εδώ και μισή ωρα force close μετά από πάγωμα σε gmail, outlook email , yahoo και viber. Κάτι θα παίζει με κανα service, θα περιμένω δεν σβήνω τιποτα ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ πολύ sofos, ακολούθησα το λινκ σου και τη συμβουλή του άλλου παιδιού, και το πρόβλημα λύθηκε ακαριαία με την απεγκατασταση του update του android webview. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. March 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2021 Μπορει καποιος παρακαλω να μου πει τι ακριβως πρεπει να κανω για να διορθωθει το προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Μηπως ηταν προβλημα των εφαρμογων; Εμενα λειτουργουν κανονικα παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samis2 Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 https://www.techgear.gr/an-stamatisan-na-leitoyrgoyn-kapoies-efarmoges-android-sti-syskeyi-soy-ayti-einai-i-lysi-29634 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 (edited) Στης αδερφης μου το S7 edge παντως, που ειναι απενεργοποιημενο το Web View εξ αρχης, επισης δε λειτουργουν yahoo, gmail και το app του κινητου για τα email.... Edit... Μολις εκανα ενημερωση το Google Chrome, εφτιαξαν ολα! Edited March 23, 2021 by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 καλησπέρα στις πρόσφατες κλήσεις πως γίνετε να εμφανίζεται αριστερά η φωτογραφία όπως όταν ψάχνεις στις επαφές? Στάλθηκε από το SM-G986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Δεν νονιζω οτι γινεται με τον stock dialer Το εψαξα αρκετα αλλα δεν βρηκα κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 (edited) Δεν νονιζω οτι γινεται με τον stock dialer Το εψαξα αρκετα αλλα δεν βρηκα κατι.το έψαξα και εγώ και δεν βρήκα κάτι αλλά το περίεργο στο s8 είναι ότι το ειχε με τον stock. Όπως και στο note 10 plus. Edited March 23, 2021 by RSAROUKLA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Είσαι σίγουρος ότι γίνεται και στο note 10 plus γιατί δεν έχω βρει κάτι Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 θα ξαναρωτησω αυτον που μου το ανεφερε και θα ενημερωσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Εψαξα στα foroum της Samsung, εχει αναφερθει απο αρκετους αλλα δεν εχει δωθει λυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 θα ξαναρωτησω αυτον που μου το ανεφερε και θα ενημερωσω.τελικά ήταν στο s8+ που έχει σαν δεύτερη συσκευή και τις μπερδεψε.:-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Το one hand opwration + της Samsung ειναι τρομερο. Απορω γιατι δεν το ειχα βαλει τοσο καιρο αφου ετσι και αλλιως χρησιμοποιω χρονιa τα gestures... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skepasti_21 Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 Βρήκε κανένας κάποιο τρόπο επαναφοράς των ήχων ειδοποιήσεων? Τι εννοώ... Θα προσέξτε ένα μείον δίπλα σε κάποιους ηχούν, όταν το πατήσεις αυτός εξαφανίζεται. Υπάρχει τρόπος επαναφοράς. Μην μου πείτε ότι υπάρχουν από κάτω γιατι δεν υπάρχουν όλοι. Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts